Sevgilim ve Yakın Arkadaşım ile Tatil… pt5

banyonun kapısı açıldı ve arda odaya girdi. üstü çıplak, altını ise bir havlu örtüyordu. sıra kimde? diye sordu ve yatağa, sevgilimin yanına uzandı. sude hala bikinisiyle duruyordu. boşalmanın verdiği etkinin geçmesi için ilk ben girmek istedim ve ayağa kalktım. sude ani bi hareketle hayır ilk ben giricem diyip sıçradı ve beni yatağa itmeye çalıştı. tabiki gücü yetmedi, sadece denediğiyle kaldı. ardayla beraber sudeye gülüyorduk. sude ise beni ikna edip önce girmeye çalışıyordu. ikna edemedi fakat aklıma farklı bir fikir getirdi. sudeyi omzundan tutup çevirdim ve banyoya doğru yönlendirdim. arkasından yürürken bikinili götüne okkalı bir şaplak attım. şaplağın sesi odada yankılanmıştı. sude çok derinden inlemişti. arkasını döndü ve “napıyosun aşkım arda odada” dedi. “eee ne olucak yani?” dedim ve götüne bir şaplak daha attım. arkadan arda’nın sesini duydum. “ben yokmuşum gibi takılın”. bu lafın üzerine kimse bir şey demedi ve sudeyi banyoya çekip kapıyı kapadım. birlikte duşa girecektik. az önce boşalmış olmama rağmen sikim tekrardan sertleşiyordu. suyu ısınması için açtım ve sudeye dönüp yavaşça soymaya başladım. önce üstünü çıkardım, sonra arkasını döndürdüm ve bikini altını aşağıya indirdim. götünde iki tane kocaman el izi vardı kıpkırmızı. teni bembeyaz olduğu için en ufak temasta oldukça kızarıyordu ve bu beni deli ediyordu. bende mayomu çıkardım ve suyun altına girdik. ikimizde temizlenmiyorduk. sude elini direkt sikime attı ve okşamaya başladı. ben elimi amına atmaya çalıştığımda ise ittirdi ve hayır sadece sana dedi. sırtımı duvara yasladım ve sevgilimin sikimi okşamasıyla kendimden geçtim. gözümün içine bakıyordu ama ne bir şey söylüyor, nede öpüyordu. sadece okşuyordu. dayanamadım ve sessizliği bozdum.

“az önce dediğin şeyde ciddi miydin? hayallerimi gerçekleştirme konusunda.”

sudeden hala cevap yoktu, hafif bir sırıtma ile elini hızlandırdı. hala gözümün içine bakıyordu.

“sude? dayanamıyorum cevap ver boşalmak üzereyim, sude!!”

sikimi biraz daha sıkı tutmaya başladı ve dudaklarıma yapıştı. sudeyi hiç bu kadar istekli görmemiştim. öpüşürken gözlerimin içine bakmaya devam ediyordu. tek bir lafıyla boşalıcağımın farkındaydı. fakat beni delirtmeyi tercih ediyordu. tek bir eliyle beni kontrol ediyordu adeta.

“sude geliyorum. sude. sude. cevap ver aaaaahhhh.!!!!!”

titremeye başlamıştım. patlamak üzereydim. sude son kez elini hızlandırdı ve sonunda ağzını açtı.

“beni paylaşmanı istiyorum. bu gece. sabaha kadar.”

bu kelimeleri duyduğum saniye şelale gibi boşalmaya başladım. bütün döllerim sevgilimin bacaklarından süzülüyordu. sude tekrar gözüme baktı ve dizlerinin üstüne çöktü. sikimde kalan dölleri her damlasına kadar yaladı ve gülümsedi. titremelerim yavaş yavaş geçerken az önce konuştuğumuz şeyleri tekrar düşündüm. sonunda olucaktı. aylardır konuştuğumuz, fantezilerini yaptığımız, dildoyla kendi başımıza denediğimiz hayalimiz bu gece olucaktı. bütün şartlar yerindeydi. tatilde, bir odada 3 kişiydik. kimseye yakalanmadan, hesap vermeden ve gizlenmeye çalışmadan geçirebileceğimiz bir kaç günümüz vardı. yani işin özeti tatilimiz daha yeni başlıyordu…

boşalmamın ardından duşta birbirimizi yıkayıp duşa kabinden çıktık. havlularımızı sardık ve kurulandık. fakat bir sorun vardı. bütün kıyafetlerimiz içeride kalmıştı ve sudenin tuvalette giyinmesi gerekiyordu. bunu bi bahane olarak kullanıp ardaya seslendim ve sudenin bavulundan kıyafet getirmesini istedim. hangisi diye sordu, sen kafana göre istediğini getir dedim. sevgilimin bu gece giyiceklerini arda seçiyordu. kısa bi süre içinde kapıyı tıklattı ve kıyafeti uzattı. teşekkür ettik ve kapıyı geri çektim. beyaz, mini bir elbisesini vermişti arda. boyu gerçekten fazla kısaydı, biraz çekilse sevgilimin götünü göstericek kadar. yanına da beyaz bir fileli çorap vermişti. bu çorap sudedin göbeğine kadar çıkıyordu, yani götünüde kapsıyordu. başka hiç bir şey getirmemişti. ne külot ne sütyen. unuttuğu için mi getirmedi yoksa bilerek mi bilmiyordum ama ardanın getirdikleri dışında hiç bir şey giymesine izin vermeyecektim.

güzelce sevgilimin vücudunu kurulayıp giydirmeye başladım. sanki giyeceği çok bir şey varmış gibi. önce fileli çorabını yavaşça giydirdim, yırtmamak için ekstra çaba sarf ettim. daha sonra beyaz elbisesini giydirdim. gözlerimi alamıyordum. tanımayan biri gördüğünde eminim ki orospu sanıcaktı sevgilimi. o kadar seksi ve güzel olmuştu ki… dayanamayıp havlumu indirdim ve arkasına geçtim. lavaboya doğru ittirdim ve arkasına sikimi yasladım. ellerimle memelerini sıkarken boynunu yaladım ve sikimi sürtmeye başladım. istesem oracıkta elbisesini kaldırıp içine girebilirdim ama çorabını yırtmak istemiyordum. o yüzden sürtünmekle yetindim. yaklaşık 2-3 dakika öpüştük ve sürtündük. zevk suyum elbisesini ıslatmaya başlayınca kendimi çekmek zorunda kaldım. son kez kendime döndürüp ve “bu gece ne yaparsak yapalım bana güven, engel olma “ dedim ve dudaklarından öptüm. alt dudağını ısırıp gülümsedi sadece. havlumu geri çektim ve makyajını yapması için sudeyi banyoda bıraktım. odaya girdiğimde arda seçtiklerini beğenip beğenmediğimizi sordu. “güzel zevkin var” diyip güldüm, arda’da benimle beraber güldü. yaklaşık 20 dakika sonra sude banyodan çıktı ve yanımıza doğru yürümeye başladı. karşımda gerçekten bir orospu duruyordu. kıyafeti ve fileli çorapları zaten aşırı tahrik ediciyken, birde abartı bir makyaj yapmıştı. rimelini çekmiş, allığını sürmüş, çok tatlı bir tonda pembe rujunu sürmüş, her şeyiyle tam bir makyaj yapmıştı. ağzım açık bir şekilde yatağa doğru yürümesini izledim. yatakta ardayla benim tam ortamıza oturdu ve ayakkabılarını giydi, ayağa kalktı ve “geceye hazır mısınız yakışıklılar” dedi….

okul ve arkadaşlardan zaman ayıramadığımdan dolayı yavaş yazıyorum farkındayım, hızlandırmaya çalışacağım. hikaye hakkında önerileriniz, olmasını istediğiniz şeyler varsa yazabilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir