Monopoly – 3

Selim abi ve zuhal’in 40 yıllık partnermiş gibi uyumlu olmasına çok şaşırmıştım. Zuhal bi yandan selim abinin sikini vakumlarcasına yalıyor, ağzından her çıkarışında şopp diye ses çıkarıyordu. Bi eliylede taşşaklarını okşuyordu. Onları izlerken donakaldım, arkamdan hızlıca geçip giden fatmayı bile geç farketmiştim. Şaşkınlığım bitince,

Ben: Ee durmucakmısınız

Selim: karın durmuyor kanka

Ben: zuhal durucakmısın artık

zuhal ağzından siki çıkarırken tükürükleri dudaklarından akıyordu, baygın gözlerle bana baktı ve,

Zuhal: o zaman sen gel

Ben: tamam biraz sakinleyelim bakarız

Zuhal yerinden kalkıp yan koltuğa oturdu. Bende yanına geçtim. Selim abi hala siki elinde oynuyordu. Zuhalde elini kasıklarıma doğru attı ve “fatmanın sularımı bunlar” dedi. Kısık bir sesle “evet” diyebildim.

Az sonra fatma salona gelmişti süluetini karanlıkta görebiliyordum. Selim abi flaşı ona çevirince altında külot olmadığını, üstündede sadece atlet olduğunu gördüm.

Selim: kanka karımın külodu nerde?

Ben:(gülerek) camdan aşağı attık abi

Bu esprime hepimiz gülmüştük. Fatmada kocasının yanına oturup başını ona yasladı. Aslında hepimizin içinde olan “işler ters giderse” düşüncesi bence ortadan kalkmıştı.

Zuhal: boşalmayan kaldımııı?

Selim: beeen

Biz tekrar kahkahalarla gülüp eğlenirken fatma söze atladı,

Fatma: şuan hiç halim kalmadı zuhal kocamı böyle bırakma

Biz zuhalle gözgöze geldik. Zuhal’in gözündeki şeytanlığı farketmiştim. Zuhal döndü ve,

Zuhal: fatmacım 1 şartım var

Fatma: neymiş

Zuhal: kocan beni sikicek, kocamda beni sikicek, sen sadece izliyiceksin, izlemenin keyfini yaşatıcam sana

Fatma: duramamki

Zuhal: durucaksın, yardımcı getiriyimmi?

Fatma: nasıl yani?

Zuhal: dur bekle

Hepimiz şaşkındık. Zuhal içeri gidip hemen geri geldi. Selim ışığı ona yöneltince gördümki zuhale doğum günü hediyesi aldığım dildoyu getirmişti. Fatmanın gözlerinin içi parlıyordu. Fatmaya dildoyu verdikten sonra fatma biraz inceledi “sen az değilsin kız” dedi.

Zuhal fatmadan geri geri uzaklaşıp selim abinin karşısına geçti. Gözlerinin içine bakarak yarım yamalak giydiği külodu yavaş yavaş çıkarıyordu. Selim abi gözlerini kırpmadan karımı izliyordu. Zuhal yavaşça dizlerinin önüne çökerek selim abinin önünde oturdu. Arkasını dönerek güzel yuvarlak kalçalarını selim abinin tam önünde sergiliyordu. Biz selim abiyle tam harekete geçerken zuhal “bekleyin” dedi.

Zuhal: Söyle fatma, kocanmı ağzımı siksin, kocammı?

Fatma: Kocam ağzına soksun orospu, kocanda arkana geçsin, öyle yavaş sikmek yok ama

Hepimiz şevkin en zirvesini yaşıyorduk. Selim abi telefonu yere bıraktı, ışık zuhale tam vuruyordu, önüne geçti ve ağzını izaladı. Bense karımın arkasına geçtim. O amı sikmek için sabırsızlanıyordum. Fatma ise karşımızda oturuyordu, bacaklarını ayardı geriye çekti, dildoyu am dudaklarına sürtmeye başlamıştı.

Fatma: ne beklıyorsunuz sikin şunu

Fatmanın bu sözleri bizi iyice kudurtmuştu. Zuhalin amına girerken selim abinin zuhalin ağzına verişine bakıyordum. Ben hızlandıkça zuhal inliyor, selim abide iyice boğazına kadar sokuyordu. Bizi izleyen fatma ise artık dildoyla kendini okşamayı bırakmış, dibine dibine sokuyordu içine.

Artık öyle hızlanmıştıkki karım zuhal aramızda tost olmuştu, inlemeler yerini kedi gibi sesler çıkarmaya başlamıştı, odanın içinde ŞAP ŞAP ŞAP sesler yankılanıyordu. Selim abi çok geçmeden ooohhhh diyerek boşalmaya başladı. Döllerini saçlarında görebiliyordum. Selim abi geri geri çekilerek kalktı ve lavaboya doğru gitti. Ben ise hala zuhali hala sikiyordum ama gözlerimi fatmadan ayırmıyordum. Çok geçmeden fatmada titreyerek inlemeye başladı. Boşaldığını anlamıştım. Bacaklarını kastırarak oturdu ve sırılsıklam dildoyu içinden çıkardı. Artık boşalmam gerekiyordu benimde. Dahada hızlanıp işimi hemen bitirdim. Önce zuhal, sonra ben ve sonra fatma lavaboya gidip bi güzel temizlendik. Salona geldiğimde selim abi balkondaydı.

Yanına geçtim. Selim abinin siki hala yarım kalkık vaziyetteydi. “Abi bu ne zaman inecek”..

Selim: ben hayatımda böyle birşey yaşamadım

Ben: bende öyle abi

Selim durucazmı?

Ben: biraz dinlenelimde bakarız.

10-15dk sonra balkonda oturduktan sonra baktıkki içerde ses yok. Yerimden kalkarak salona baktım, zuhal oradaydı. “Fatma nerde?”

Zuhal: çok yorgunmuş geçti içeri, uyur bence o

Ben: iyi tamam

Selim abiye dönerek “seninki pes etti abi” dedim. Lafımı bitirmeden zuhal yanımıza geldi. “Siz pes edicekmisiniz?” dedi. Selim abiyle birbirimize bakarak “yoo” dedik.

Zuhal ikimizinde penislerini okşayarak “sizi yatak odasına bekliyorum” dedi. Bu yine daha 20dk önce boşalan sikimi hareketlendirmişti.

Zaten zuhalin yanımızda çırılçıplak oluşu, göğüs uçlarının semsert ve yukarı bakışı, cilveli bakışları beni benden alıyordu. Eminimki aynı şey selim abi içinde geçerliydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir