Monopoly – 2

Zuhal yerinden kalkarak üst bodysini ve şortunu çıkardı. 1 kerede etrafında dönerek biz küçük şovunu yaptı. Altında transparan bir tanga, üstünde ise dapdar bir südyen vardı. Yerine oturduğunda zuhale birkez daha baktım. Südyeninin üstünden sağ göğsünün ucu gözüküyor, tangasının kenarındanda amının bir dudağı çıkmıştı. Aşırı alkolluydukki zuhalin bunun farketmesine imkanı yoktu. Bende hiç sesimi çıkarmadım.

Fatma söze atladı, “biz böyle bir film izlemiştik sonu gruba gidiyordu”.

Ben: yok artık

zuhal: yok canım sende

Tabi bu süreçte kahkalar atıyorduk.

Tekrar şişeyi çevirdiğimizde daha şişe dönerken eşim zuhal şişeyi tutarak söze atladı. Yeni bi kural koyuyorum. Kim kimle eşleşirse daha önce yapmadığı birşey yapacak. Herkes birbirine baktıktan sonra tam anlayamasak bile okeyledik.

Şişe tekrar döndü ve ben eşim zuhalle eşleştik. “Eee?” dedim. Zuhal düşündü ve “daha önce hiç ayak parmaklarımı yalamadın” dedi. Bi an şaşırdım, evet daha önce yalamamıştım. Zuhal benim birşey dememi beklemeden bir ayağını bana uzattı. Gözlerimi kapatıp ayak parmaklarını emmeye başladım. Biraz emdikten sonra gözlerimi açıp etrafı kestim. Selim abi sikinin kafasını tutmuş bize bakıyor, fatma ise hayranlıkla bizden gözlerini alamıyordu. Zuhalin bacaklarından daha derine baktıkça oturusundan dolayı tanganın biraz aşağı sıyrıldığını, özellikle fatmanın herşeyi gördüğünü görmüştüm.

Ayak parmaklarını ağzımdan çıkardığımda hadi çevirelim dedim. Bu sefer yine eşim zuhalle, selim abi eşleşti. Selim abi yaşamadığı birşeyi söyleyecekti ama baya bekledi. Biz “hadi, hadi ya,off” falan derken “valla aklıma birşey geliyor ama uygun değil fatma çıksa söylerdim”.

Ben: abi söyle bizbizeyiz

Selim: olm öyle söylencek birşey değil

Fatma: aşkım rahat oooool

Selim: daha önce anal yapmadım

Ben: oha abi

Zuhal: (kahkaha atarak) valla bende yapmadım ama asla yapmam

Selim: tamam o zaman başka birşey düşünüyorum

Zuhal: düşünme, yapıyomuş gibi yapalım

Ben: o nasıl olcak

Zuhal: ya sanki yapıyomuş gibi yapıcaz işte öyle gerçekten değil

Bunları derken şaaak diye elektrikler gitti. İçimden bir ohh çektim. “Haydaaa” dedikten sonra selim abi telefonun flaşını yaktı.

Fatma: eşime anal seks de o çözüm üretir

Ben: harbiden abi hiç aklıma gelmemişti.

Bu sırada selim abi zuhale flaşı tutarken zuhal yerinden doğruldu, selim abiye doğru domaldı. Ortamın karanlık oluşu ve zuhalin tam ortamızda domalması kalçalarını ay ışığı gibi ortaya çıkarmıştı. Tangasıda zaten neredeyse belinden düşecekti. Selim abide dizlerinin üstüne kalkıp baksırını sıyırdı. Siki yarım kalkıktı. Bunu gören fatma selim abinin sikini eline alıp biraz sıvazladı. Tam kalkmasa bile dik duran selim abinin siki, artık hazır gibiydi. 1-2 adım ilerledi zuhale doğru. Zuhalde bunu farkedince geriye doğru gitti biraz selim abiye doğru. Selim abinin siki ile zuhalin göt deliği arasında 2cm var yada yoktu.

Fatma: ee böyle olmazki değdir bari

Selim abi bana bakarak “kanka değdircem”

Ben: değdir abi artık yapıcak birşey yok.

Selim abi kendini biraz daha ileri gidip tam deliğe sikini ortaladı. Zuhalin biraz duruşu değişmişti.

Fatma: ee hani yaparmış gibi yapıcaktınız

Bunu duyan selim abi ufak ufak ileri geri gitmeye başladı. Siki girmiyordu ama zuhalin deliğindeki baskıyı görebiliyordum. 1-2dk gelip gittikten sonra selim abi bir anda kendini geri çekti. O davranışından anladımki selim abi neredeyse zuhalin deliğine patlıyıcaktı.

Fatma: aslan kocam benim daha benden istemezsin herhalde

Selim abi kıpkırmızı olmuştu. Zuhalde tekrar bize döndü, yüzüne baktım, biraz utanıyordu ama yüzünde çok güzel bir gülümseme vardı. Saçlarını düzeltip tekrar şişeyi eline aldı ve çevirdi. Bu sefer eşleşme ben ve fatmaya gelmişti. Selim abi elindeki flaşı bi bana bi fatmaya çeviriyor, her fatmaya çevirdiğinde fatmanın tüm mal varlığı belli oluyordu.

Ben: eee bilmiyorum

Fatma: hadi söyle daha önce yapmadığın birşey

Ben: Zuhal oral hiç sevmiyor, anca öpücük kondurup bırakıyo

Selim: ooo o olmaz işte

Ben: tamam o zaman

Fatma: bozmak yok yaparım

Selim: bukadarı fazla değilmi

Fatma: anlaşma böyleydi yapmıcaksak bırakalım burda

Selim:(biraz düşündükten sonra) burda yapmayın

Fatma: nerede yapalım balkondamı (gülerek)

Selim: ne biliyim gidin içerde yapın

Fatma yerinden kalkarak bana elini uzattı. Bende kalkarken zuhale baktı. Rahat ol dercesine iki gözünü kapatıp açtı bana. Salondan çıkıp koridora geldiğimizde yatak odasını gösterdim fatmaya. Fatma yatak odasına geçince uslu bir kız gibi oturdu yatağa. Sikimi çıkarıp ağzının dibinde durdum. Açtı o güzel dudaklarını ve sikimi emmeye başladı. O kadar güzel emiyorduki hayatımda böyle bir zevk yaşamamıştım. Zamanımızda kısıtlıydı birazda selim abiden çekiniyordum. Bu güzel anların hatrına işin dozajını arttırıp sikimi geri çektim, fatmayı omzundan yatağa ittim ve üstüne çıktım. Fatma boş gözlerle bana bakarken sikimi am dudaklarına izaladım. Birbirimize baktıktan sonra fatma ani bir hareketle sikimi içine aldı. Zaman kısıtlı ve anlaşılmaması lazımdı. 7-8 kere içine sokup çıkardıktan sonra kalktım üstünden ve elimi uzattım. Beraber tekrar salona geçtik.

Yerlerimizi oturduktan sonra fatma elini ağzına götürdü ve sildi. Bunu gören selim,

Selim: boşalmadı değilmi?

Fatma: yok bee 1dk bile durmadık içerde

Selim: (bana dönerek) dua et zuhalle eşleşmiyim kanka (gülerek)

Ben: bakıcaz abi

Şişeyi tekrar çevirdik ama aklım fatmanın sıcacık amındaydı, şişe dönerken bile bana baktığını yada bakmak istediğini hissedebiliyordum.Eşleşmede tekrar fatma ve ben geldik.

Selim: ben bunu saymam

Fatma: bozmak yok dedik

Selim: yok yok ben bozuyorum

Ben: abi haklısın şöyle yapalım (elimle şişeyi ona ve zuhale denk getirdim) al ne istiyosan

Selim: yok böylede olmaz bitirelim

Fatma: ya al tamam işte istediğin oldu.

Zuhal: tamam bu seferlik böyle olsun selim abi ne istiyosun söyle bakalım

Selim: İÇERİ !!!

bu ses tonunda biraz gerilmiştik ama zuhal bu gerginliği bozmak için hemen ayağa kalktı ve elini selim abiye uzattı.

Ben: ee ne istiyosun onu söyle bari

Selim: aklımda birşey yok suan(gülerek)

Bunlar hızlı adımlarla içeri gittiler. Fatma bana bakarak,

Fatma: sakın selim abine söyleme içerde olanları

Ben: şuan içerde farklı şeylermi yaşanıyor sence?

Fatma: oda doğru

Yaklaşık 5dk gergin bekleyişin ardından fatma yine söze atladı.

Fatma: gidip baksakmı?

Ben: yok ya kızar belki

Fatma: aynen gerildi. Bunların geliceği yok (bana yaklaşarak)

Fatma iyice bana sokulduktan sonra sikimi tutup dudaklarıma yapıştı. Kendimizi fazla kaybetmeden sevişiyorduk, fatma sırılsıklam olmuş amını iyice bana yaklaştırıyordu ama ben kendimi tutuyordum. Ufak ufak öpüşmelerimiz devam ederken içerden sesler gelmeye başlamıştı. “pat pat pat”….

Fatma ile gözgöze geldik, şaşırmış bir şekilde birbirimize bakıyorduk, içerden gelen sesler arttıkça fatma iyice üstüme gelmeye başladı,

Ben: burda yapmayalım gelirler falan

Fatma: nereye gidelim

Ben: balkona, sigarada yakalım gelirlerle sigara içiyoduk deriz

Yerimizden ani kalkışla balkona geçtik, fatma yine yapıştı dudaklarıma, deliler gibi öpüşürken fatmanın sırtını kendime çevirerek omzundan ittirdim. Cama yapışmıştı, heryerin karanlık olmasından dolayı gözükmeyeceğimizi düşünerek sıkı kalçalarının arasından sikimi soktum, önce arka deliğine değdi, kendisini daha yukarı kaldırarak amına soktu sikimi. Önce biraz gitgelden sonra kendimi geri çektim ve külodunu komple çıkardım attım bir kenara. Tekrar arkasında pozisyon alarak girdim içine. Her sokuşumda fatma kendini daha çok bana ittirerek sert sikilmek istediğini belli ediyordu. Kendimide kaybetmiştim artık, boşalmak üzereydim ama tutuyordum kendimi. Yaklaşık 7-8dk sonra fatmayı hayvan gibi siktikten sonra geri çektim kendimi, bunu anlayan fatma bana dönüp dizlerinin üstüne çöktü, anlamıştımki üstüne boşalmamı istiyordu.

Sikimin dibinde olan suratına kazık gibi olmuş sikimle 3-4 kere vurdum, oda açmış ağzını bekliyordu, suratına göğüslerine saçlarına öyle boşaldımki ben hayatımda hiçbir zaman öyle boşalmamıştım. Kendimi duvara yasladım, hala zonklayan sikimle fatmaya bakıyordum, fatma yanaklarındaki dölleri eliyle siliyor, ellerinide göğüslerini siliyordu. Bu kısa süreç bittikten sonra birbirimize baktık,

Fatma: bana ıslak havlu getir

Ben: tamam

Salondan içeri geçtiğimde beynimden vurulmuşa döndüm, Zuhal ve selim abi salona gelmişler, koltukta oturuyorlardı, karanlıktan tam seçemedim ama selim abi flaşı yaktığı an dahada şok oldum. Zuhal kalçasını havaya dikmiş, dizlerinin üstünde, selim abinin sikini şapır şupur seslerle ağzına alıyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir