Kuzenim Yonca (part 4 )

Yonca ablamın amı tertemiz , tek bir tüy bile yok. Sanki özenle alınmış gibiydi ve en güzel tarafı ise pespembe olmasıydı. Sikim evrenin en sert maddesi olmuştu bir anda. Hemen elimi yoncanın amına attım. Allahım yumuşacıktı. Bir yandan parmaklıyor bir yandan okşuyordum. Bir parmağımı göt deliğine soktum. Adeta parmaklarımla sikiyordum onu. Daha fazla dayanamadan iki bacağını ayırdım ve amına kafamı gömdüm. Aman allahım sanki çilek reçeli, amını yalamaya başlamış bir yandan da sikimi okşuyordum. Çok zevk alıyordum. Ama bi sorun vardı. yonca bakireydi…

Hemen mutfaktan yağ aldım ve yoncanın göt deliğine sürdüm. Tam o anda yonca ablamdan 4 yaş büyük olan başak ablama baktım. Üstünde sütyen vardı, altında ise tanga. Evet yarı çıplak yatmıştı. Anlam verememiştim ama bi o kadarda hoşuma gitmişti. Hemen başağa yöneldim. Memelerini okşadım. Her zaman onu da yoncayı da arzulamıştım. Fakat onun o güzel götünü her zaman merak etmişimdir. Başak sırt üstü yatıyordu, o yüzden sadece memelerini görüyordum. Hemen yan çevirdim ve götüne baktım. Muazzamdı…

Sikimi artık zapt edemiyordum. Hemen yoncanın arkasında yerimi aldım ve yavaşça sikimi sokmaya başladım. Harika zevk alıyordum. O daracık götü sikimin her zerresini içine çekiyordu resmen. Hızlı hızlı girip çıkmaya başladım ve çok geçmeden boşaldım. Hemen onları toparladım üstlerini düzeltip odama kaçtım.

Sabah olmuştu, dün geceden sonra aşırı yorgun ve bitkin halde uyandım. Yaptıklarım sonucunda yoncayı çok merak ediyordum. Acaba yürüyebiliyormuydu. Çünkü 17 cmlik bir yarrak girmişti içine. Hiç birşey olmamış gibi yanına gittim .

b- ablam günaydın. Rahat uyudunuz mu?

Samimiyetten gülmüştüm bu sırada.

y- evet ablacım çok rahat uyuduk.

b- iyi iyi ben bi duşa gideyim valla uyanmam lazım.

y- tamam ablacım bende televizyon izliyeyim biraz.

Banyoya gittim. Bilerek aralık bıraktım kapıyı, belki de dün olanlarda sonra götü ağrıyordu ve hoşuna gitmişti. Hemen suyu açtım , soyundum ben duşa girdim. Duşta şarkı dinlemeyi severdim o yüzden yanıma hoparlorüde aldım. Müstakil bir evde yaşadığımız için ses yaptığımızda sorun olmuyordu. Hoparlörü aldım bi müzik açtım ve duşakabine girdim. Bi süre sonra 31 çekmeye başladım. O sırada kirli sepetine takıldı gözüm…

Hiç böyle bişey aklıma gelmemişti daha önceden ve denememiştim ama başak ve yoncanın tangalarını buldum. Dünden sonra ikisininde tangalarını görmüştüm. Hemen elime aldım ve koklamaya başladım. Başağın tam amına gelen kısmı sırılsıklamdı. Burnumu ıslaklığa götürdüm ve kokladım. Harika kokuyordu ve bu benim sikimi hareketlendirmişti. Hemen sikime sürtüp 31 çekmeye başladım. Tam o sırada yoncanın beni kapı arkasından izlediğini ve bir elini amına atıp okşadığını gördüm. Bu dahada ilgimi çekmişti. Kısa sürede başak ve yoncanın tangalarına boşaldım ve ufak bi sudan geçirip kirliye geri attım.

Duştan çıkıp odama geçtim ve üstüme bi şort giyip çıktım. Yonca ablam bıraktığım gibi dizi izliyordu. Kahvaltı yapıp yapmadığını sordum. yapmadığını ve birlikte hazırlamak isteyip istemediğimi sordu. Ben bu soruya hayır diyemezdim zaten. Hemen onayladım ve mutfağa geçtik. Yonca ablam yumurtayı hazırlıyor, ben ise kahvaltılıkları yerine koyuyordum. Yonca ablam bardaklara yetişmeye çalışıyordu fakat ulaşamıyordu. Bende yardım etme bahanesiyle arkasından yapıştım götüne ve bir kaç bardak aldım. Altıma don giymemiştim bu yüzden sikimi hissetmemesinin imkanı yoktu. Ama bi şey farkettim oda bana sürtünüyordu.

Götünü sağa sola hareket ettirip bana gülücük attıktan sonra masaya yöneldi. Sikim kazık gibi olmuştu. Ama daha 1 gün önce bana tokat atmıştı bu sebepten dolayı nasıl oldu da bi anda kendisi bana sürtünmeye başladı aklım almıyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir