Arkadaşımın Annesi Arzu

Selam arkadaşlar , ben emir 19 yaşındayım size anlatacağım arkadaşım ise ozan benimle aynı yaşta . Biz ozanla çocukluk arkadaşıyız aynı mahallede aynı apartmanlarda büyüdük ta ki ben ailemi 14 yaşında kaybedene dek . O gün herseyimi kaybetmiştim tüm ailemi bir kazada kaybettim ve ben de babaannemin yanına köye taşınmak zorunda kalmıştım . Ama ozanla yine arada sosyal medyadan konuşmaya devam ediyorduk . Ozanın ailesine ise dedesinden miras kalmış babası da bu parayı iyi değerlendirerek durumlarını çok iyi bir konuma getirmişlerdi . Güzel bir villa güzel lüks bir arabaları filan vardı ozan köşeyi dönmüştü ben ise babaannemlere giderek hayatın en diblerini yaşıyordum . Köy hayatı bana göre değildi ama yaşım da köyden çakacak kadar büyük olmadığı için babaannem izin vermiyordu . 18 yaşımı doldurduktan sonra köyde biraz para kazanarak 19 yaşımda tekrar şehre gitmeyi ve burda ayaklarımın üzerinde durmam gerektiğini düşünüp şehire geri gelmiştim . Aklıma ilk gelen ozana yazmaktı ve öyle de yaptım önce aradım daha sonra ise yazdım . Ama dönüş olmadı . Bende annemin uzak bir akrabasını arayarak bir kaç gün onlarda kalmak istediğimi sonra başımın çaresine bakacağımı söyledim . Bİraz mırın kırın yapsalar da annemin hatrına kabul ettiler. 1 hafta boyunca sürekli iş aramama rağmen bir tane bile iş bulamamıştım . Annemin akrabası Necmi abi ve eşi semra teyze ise sürekli laf sokup beni köye dönmem için mobing yapıyorlardı. Yine bir gün sofrada semra teyze laf sokup sinirlendirdiği için sofrayı terkedip bana verilen odaya gidip yatmıştım . Gece karnım acıktığı için sessizce mutfağa giderken semra teyze ve Necmi abinin kapılarının aralık olduğunu farkettiğim mutfaktan ses gelmesin diye kapılarını kapatacakken odalarından hafif hafif inleme sesleri geliyordu. Sessizce aralıktan baktığım da semra teyze Necmi abinin kucağına çıkmış yavaş yavaş oturup kalkıyordu , yaşları 50-55 aralıklarındaydı Necmi abi tam bir Türk erkeği bıyıklı göbekli hafif kıro semra teyze ise 1.65 boylarında Balık etli esmer siyah saçlı Kara gözlü koca memeli koca götlü biriydi ama ilk kez çıplak kadın gördüğüm için uzaklaşmak istemedim. Küçüklüğümden beri köyde olduğum için hiç kimseye o gözle bakmadım cinsel konuda hiç bir adımım olmadı bu yüzden de onları öyle görünce aşırı heyecanlanmıştım. Sessizce semra teyzenin Necmi abinin kucağımda inlemelerine bakıyordum istemsizce elimi aletime attım ve okşuyordum , Semra teyze ise inlemeye başladı öyle sert ve şehvetli inşiyordu ki kendinden geçmişti . Necmi abi arada dur kuzum sus çocuk var duyacak dese de onun umrunda değildi ikisi de bir süre sonra inleye inleye boşaldılar . Bende o sırada sessizce odama giderek kendimi boşaltıp uyumuştum . sabah uyandığım da ozandan cevapsız arama olduğunu gördüm , konuşup bir kafede sözleştik . Mutfağa gittiğimde ise Necmi abi kahvaltısını yapmış işe gitmiş Semra teyze ise kahvaltıları topluyordu . Ona seslenip kahvaltıyı sorduğumda ise

S:Biz yaptık topluyorum sen dışarda yaparsın

B:Teşekkürler Semra teyze bari vereceğin bir bardak su varır umarım

S:Al şurdan iç.

Mutfakları küçük olduğu için arkasından geçmem gerekiyordu normalde ayıp olmasın diye sırtım ona dönük geçerim ama dün gördüklerim ve gıcıklığımdan onun arkasından sabah sabah ereksiyon olan aletimi hafif bastırarak geçtim . Tekrar aynı şekilde geçerek odama geçtim ve hazırlandım . Hiçbir şekilde tepki vermedi .
Ozanla anlaştığımız kafede oturup buluştuk yıllar olmuştu onu görmeyeli öyle mutlu öyle hüzünlenmiştim ki size anlatamam . Ona bütün yaşadıklarımı anlattıktan sonra

B:Eee hep ben anlatıyorum , sen anlat bakalım neler yapıyorsun ?

O:Kanka işte sizin o olaydan sonra hemen akabinde bizim de dede vefat etti , sonra işte miras falan filan peder de aldı o parayı yatırım ticaret derken biz parayı bulduk diyerek güldü .

B:Oooo helal olsun engin abiyle arzu teyzeye . Eee onlar nasıl kanki ?

O:iyiler kanki ben annemle yaşıyorum babam Rusya’ya gitti genç bir kız buldu onunla beraber kaçtılar .

B:Oha yok artık ?! Engin abi yapmaz lan öyle .

O:Valla parayı bulunca götü başı oynadı kanki işte evleri arabayı bize bıraktı anneme de sağlam bir nafaka veriyor o da orda bi şirket kurdu sanırım yine parayı vuruyor .

B:Eee arzu teyze nasıl bari ? İyi mi ?

O:Annem biraz sıkıntılı babamdan sonra işte psikiyatriye filan gidiyor evde genelde duruyor spor pilates yemek gibi şeylerle kafayı kurdu . Bu aralar bir derdi daha var .

B:Hayırdır inşallah nedir ?

O:Ben Hollanda’ya gidiyorum orda bir üniversite okuyacam. İşte 2 gün sonra uçak biletim var annem ise sanırım ben gidiyorum diye iyice kötü oldu günlerdir çok mutsuz .

B:Ah be ozan niye bırakıyorsun oğlum kadını ?

O:Kanka bu bir fırsat yurtdışında okuma bunu bir daha yaşayamam onlar için hayatımı riske atamam . Alışacak yapacak bişey yok .

B:Arzu teyzeyi çok severim oğlum ben kadını üzme ya o benim yarı annem sayılır küçükken az bakmadı bize . Yıllar oldu onu da görmeyeli .

O:Gel gidelim hem seni görünce belki keyfi yerine gelir kadının seni de çok sever arada sorar hayırsız oğlum nerde diye . Gel gidelim hadi .

Canım eve gitmek istemediği için ozanın teklifini kabul ettim , arabasına binerek yola koyulduk bir semte geldik ve cidden lüks ormanın içinde villar olan sessiz sakin bir yerdi . Ozan arabayı garaja park ederek garajın içinden evin içine girdik . Bir kaç kere annesine seslendi .

O:Sanırım yürüyüşe gitti kanka gelir birazdan.

B:Ben bir lavaboya gideyim o halde .

Yukarı kata çıkarken tam lavaboya giderken yatak odası olan kapının aralık olduğunu gördüm aynadan baktığım da ise arzu teyze duştan yeni çıkmış elbise giyiyordu. G-String bir kilot , leoparlı transparan bir sütyen . Kalçaları ise inanılmaz pürüzsüzdü . Aynadan o anı gördüğümde dilimi yutmuş gibi oldum . Hızlıca lavaboya girdim . Arzu teyzeye ne olmuştu böyle . 50 yaşında filandı ama inanılmaz bir vücut . Geniş spor bir kalça , orta büyüklükte göğüsler , Sarı saçlar , 1.70 boy , kilosu ise resmen karın kasları görecek halde inanılmaz fit . Sanırım engin abiden sonra gaza gelip gençleşmeye başlamış ve işe de yaramış . Hayatımda gördüğüm en güzel milfti. Bunları düşünürken birden kendime gelerek lavabodan çıktım. Aşağıya indiğimde arzu teyze ve ozan oturuyorlardı . Arzu teyze beni görür görmez sevinçten delirmişti . Koşarak sımsıkı sarıldı bana kokumu koklayarak aynı ozan gibisin kardeş olsanız bu kadar olmaz diyordu . Arzu teyze küçüklükten beri hep beni ozana benzetir . Gerçi çoğu insan kardeş sanalardı . Akşam yemeğini de beraber yiyip gece geç saatlere kadar eskilerden konuşup hasret giderdik. Arzu teyze inanılmaz değişmiş hep fiziksel hep de kafa olarak. Daha neşeli daha çılgın biti olmuş . Ama tabii ki arada psikolojik bir sorunu olduğu belli ediyor bir değişik halleri vardı ama çözemedim . Gece kal demelerine rağmen ben gitmek istediğimi akraba da kaldığımı söyledim merak ederler falan derken ozana kendimi bıraktırdım . Ozanla da vedalaştık çünkü 2 gün sonra Almanya’ya gidiyordu . Uyanmasınlar diye eve sessizce anahtarla girdim Semra teyze de o sıra da duştan çıkmış bornozuyla beraber karşılaştık. Bornozunun arasından koca memelerinin ayrık kusurlarını görüyordum kapatmıyordu da . Bana bakarak ,

S:Nerden geliyorsun bu saatte ?

B:eski bir arkadaşım vardı onunla buluştuk

S:Yine iş bulamadın yani ?

B:Bulamadım Semra teyze evet

S:Karnın aç mı ?

B:Hayır değil saol .

S: Yiyecek bir şey yok zaten aç uyuyacaktın .

Konuşurken gözlerim koca memelerine gidiyordu gözümü de kaçırıyordum .

S:Hadi ben giyinip yatıyorum sende ses yapma Necmi abin de yorgun yatıyor

O odasına gittiğinde bende tam odama geçecektim ki bir şey fatkettim odasının kapısını kapatmamıştı . Odamdan dönerek onun odasına baktığım da ise bornozunu çıkarmış . Işığı da açmış Çekmeye iyice domalmış koca götü meydandaydı . Resmen koca götünü koca kara deliğini görüyordum . Bacaklarını iyice aralayıp şişkin dudaklı amcığını gördüm de elim yine aletime gitmişti . Solmuş pembe kilodunu giyerek beyaz bir sütyen giyip altına eşofman ve t shşrt giyerek ışığı kapatıp yatağa geçti . Ben de içimden bir bu kadına bak bir de arzu teyzeye ikisi de kadın ama biri nasıl vücuda sahip diğeri nasıl . İkisinin de tadı nasıl acaba diye düşünürken titreye titreye boxerima boşaldım . Bir kaç gün daha şehirde iş ararken ümidi mi iyice kestim evde eşyalarımı topluyordum . Köye geleceğimi söyledim babaanneme . Hep yenilgi gelde hayal kırıklığından dolayı çok mutsuzum . Ve birde. Telefonum çaldı . Arayan whatsaptan ozandı. Telefonu açar açmaz sesi endişeli geliyordu.

O:Aloooo emir

B:Efendim ozan noldu

O:Emir ben Hollandadayım ya

B:Evet nıldu ?

O:Dün sabahtan beri anneme ulaşamıyorum o zaman arıyorum açmıyor komşuların da numarası yok acil eve gider misin nolur .

Hemen apar topar evden çıkarak taksiye bindim ve ozanların evin önüne geldim . Kapıyı bir kaç kere çalmama rağmen açan olmadı . Garaj kapısını zorlayarak garajın içine girdim . Garajın içinden eve geçen kapı biraz dandikdi . Bir kaç omuz darbesiyle kapıyı kırdım. Evin içinde arzu teyzeyi ararken onu yatak odasında bir kaç hap şişesiyle beraber buldum . Hemen ambulansı arayarak haber verdim . Ambulans gelerek direk acile gittik . Bir kaç saat bekledikten sonra midesinin yıkandığını tam zamanında müdahale olduğunu söylediler . Bir gün müşahede ederek taburcu ettiler . Yanından bir saniye bile ayrılmadım . Taksiye bindik ve eve geldik . Bu süre zarfında hiç konuşmadık . Hiç ona sorular sormadım . Eve geldiğimizde onu salona kadar taşıyıp yatırdım . Biraz da burda uyudu . Sonra kendisine gelmişti . Ozana da bu sıra da hiç birşey söylemedim . Sürekli geçiştirdim . Artık konuşma vaktı gelmişti .

B:Neden yaptın bunu arzu teyze ? Eğer ben gelmeseydim ölebilirdin?

A:Keşke .. niye geldin ? Niye beni kurtardın ?

B:Arzu teyze saçmalama psikolojik sorunlar yaşadığını biliyorum ama neden böyle yapıyorsun ?

A:Psikolojik sorunlarımın olduğunu biliyorsun ama sebebini biliyor musun ?

B:Engin abi olayı değil mi.?

A:Bak emir belki de birisiyle bunları konuşuyor olmam saçma ama sana anlatmam gerekiyor netice de hayatımı kurtardın yaşamak istemesem de .

B:Dinliyorum arzu teyze . Bende senim bir oğlun sayılırım .

A:Bak emir benim yıllardan beri bir rahatsızlığım var , olmaması gereken bir rahatsızlık. Ama var . Tedavi de görsem olmuyor .

B:Nedir ki o ?

A:Ben … Emir ben ..(Nefesini iyice çekerek ) Ben ozana ensest duygular besliyorum .

B:Neee?!?

A:Evet biliyorum iğrenç birşey . Öz oğlum ama kendime hakim olamıyorum . Bu arada asla aramızda bişey olmadı . Yani bu konu da hep kendimi bastırdım.

B:Ozan bilmiyor yani ?

A:Hayır canım bilmiyor , ya da anlaşmazlıktan geliyor onu evin içinde kaç kere azdırmaya çalıştım frikikler şeyler ama nafile.

B:Arzu teyze benim de sana bir şey söylemem lazım.

A:Yoksa ozan sana bu konuda bişey mi söyledi.

B:Yani aslında ozan eşcinsel .

A:Neeeeee???!

B:Bunu çok iyi sakladı , çünkü korktu ama geçen gün vefalaşırken ben niye Hollanda diye sorduğumda anlattı . Bende çok şaşırdım yani bilmiyordum .

A:Oha bende kadınlığımı sorguluyordum . Meğer bu yüzdenmiş. Ben sırf bu yüzden kocamla yıllardır ilişkiye girmedim kendimi hep ozana sakladım . Enginde sonra gitti bir genç kızla takıldı.

B:Arzu teyze ozan zaten seninle olamaz . O senin oğlun hadi diye bir günaha girmeye çalıştınız . Zaten olmaz o eşcinsel .

Arzu teyze birden ağlamaya başladı öyle şiddetli ağlıyordu ki dayanamayıp yanına gidip sarıldım.

A:Ben hastalıklıyım . Ben hastayım .

B:Keşke elimden birşey gelse .

A:Yani ozan kadınlarla yapamıyor

B:Maalsef tercihi kadınlar değil arzu teyze . Gerçi kadınlar olsa da seninle de olmazdı biliyorsun değil mi ?

Arzu teyze birden gözyaşlarını silerek ayağa kalktı . Büfenin ordan bir şarap alarak ikimize de getirdi .

A:Sen iş buldun mu emir ?

Duygu değişimlerinin sert olması beni korkutuyordu , ama belli etmeden ona sorularını cevaplıyordum .

B:hayır arzu teyze bulamadım .

A:Peki iş bulmak ister misin ?

B:Nasıl yani ? Ne gibi bir iş ?

A:Burda kalacaksın burada yaşayacaksın . Benim yanımda olacaksın .

B:Sadece bu mu ?

A:Sadece bunun için sana dünyalar kadar para verecek kadar daha delirmedim emir .

B:Yani benden ne istiyorsun arzu teyze b

A:Ozan olacaksın . Yarından itibaren kalktığında ozan gibi davracaksın oğlum ozan olacaksın ve seninle anne oğul olacaz benim istediğim şekilde .

B:Arzu teyze sen cidden delisin . Tedavinin cevap vermemesi çok üzücü .

A:Çok para veririm emir . Hayatın kurtulur . Sadece ozan gelene kadar .Hem beni kötü bir anne olmaktan kurtariıcaksın hemfe paran olacak .

B:Yani bulduğun tedavi yöntemi bu mu ? Beni ozan gibi yönetmek mi ?

A:Hadi ama zaten bir hayatın yok . Bir işin bir ailen sevdiklerin kimsen yok . Ufacık bir köyün ve babaanne var . Ama burda kalirsan hem paran hem ailen olucam.

Son söylediği sözler çok canımı yakmıştı . Gözlerim dolmuştu ama sözlerden dolayı değil . Haklı olduğu için . Hiçbirşeyim yoktu bu hayatta ve herşeyimin olması için kendimden vazgeçip . Rol yaparak başkası olacaktım . Bir süre sessiz olduktan sonra ağzımdan tek kelime çıkmıştı.

B:Kabul .

Arkadaşlar yorumlarınızı almak isterim ona göre devam edilecektir .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir