Ablam Derya Part 5 İYİLİĞİN KARŞILIĞI

Derya yine arkadaşlarıyla pahalı mekanlara gidiyor sağdan soldan aldığı borçları harcıyordu. Annem onu hala affetmemişti. Deryanın vücuduna tekrar dokunmayı, seksi vücut hatlarının her tarafını karış karış keşfetmek için bütün paramı ona borç vermeye hazırdım. Ama benden borç istediğinde karşılığında ona masaj yapmak garip olacaktı. Bu yüzden yalandan Deryadan bi iyilik istemem gerekiyordu.
Derya küçüklüğünden beri piyano çalıyor. Ama bundan hiç keyif almadığını her zaman söylerdi, piyano çalmasının mecburiyeti ise babannemden geliyor. Babannem ona sormadan o 8 9 yaşlarındayken bir gün eve kocaman piyano getirtti ve Derya’nın çalmasını çok istediğini ona öğreteceğini söyledi. Derya anneme bunu istemediğini söylese de annem çok ayıp olur diyerek onu ikna etti. Derya babannemin hatrına yıllardır ara ara da olsa piyano çalıyordu. Benim müzikle uzaktan yakından alakam yoktu ama Deryamın o güzel vücuduna belki masaj yapma ihtimalim olur diye bir akşam odasına gittim. Balkonunda sigara içerken bana piyano öğretmesini istediğimi söyledim. Önce alay ediyorum sandı ve güldü. Sonra ciddi olduğumu görünce nerden çıktı bu şimdi yıllardır elini bile sürmedin diye sordu. Ben de Defne’yi etkilemek istediğimi, ona piyano çalarsam çok mutlu olacağını söyledim. Bunu söylerken olabildiğince kendimden emindim ve direkt göz teması kuruyordum. Derya ne kadar ciddi olduğumu anlamıştı. Tamam ama bi şartla dedi. Merakla ona masaj yapmamı istemesini beklerken bana Cumartesi gecesi bi partiye gideceğini, evden gizlice çıkması için yardım etmemi istedi. Bir anda hayal kırıklığına uğramıştım ki, hemen durumu tersine çevirecek başka bir fikir geldi. Yüzümü hiç buruşturmadan hatta mutlu bir tavırla ona şöyle dedim:
-Oh be, o kolay ya. Annemin uykusu ağır zaten hiç bir şey duymaz. Ben de ona söylemem. Yani aslında bu dediğin benim için hiç zor değil. Bi an yine sana masaj yaptırmamı isteyeceksin diye korktum.
Derya bunu duyunca bi kaşını yukarı kaldırdı ve;
-Daha sözümü bitirmedim, masaj da yapıcaksın
-Olmaz ne demek bitirmedim bal gibi de bitirmiştin. Sadece partiye yardım ederim
-O zaman ben de öğretmem sana piyano miyano
Daha fazla üstelemeyip istemiyormuş hissini ona iyice kabul ettirdikten sonra teklifini kabul ettim. Derya yatmaya hazırlanıyordu. Üzerinde pembe kalp desenli bi penye bir takım vardı. Göt yanaklarını ancak kapatan daracık bir şort ve üzerinde göbeği açık göğüs dekolteli bir askılı. İnanılmaz seksi duruyordu, vücudunun her tarafı dipdiri ve kıyafetten fırlayacak gibiydi. Deryanın bu halini kaçırmak istemediğim için ona şöyle dedim
-Teklifini kabul ediyorum ama masajı hemen şimdi yapayım, bir an önce bitsin. Benden olur olmadık bir zamanda isteme
-Hahaha peki öyle olsun küçük bey. Zaten biraz yorgundum bu masaj iyi gelicek. Bana bak düzgün yapmazsan sözümü tutmam ona göre
Diyip yatağına sırt üstü uzandı. Bacaklarına oturdum. Sikim o yüzüstü yatar yatmaz kazık gibi olmuştu. Uzandığı için artık şortundn göt yanakları gözüküyordu. Şortu o kadar dardı ki, neredeyse amının bütün detaylarını da görebiliyordum. Ya don giymemişti, ya da tanga giymişti. Direkt sikimi çıkarıp şortunun üstünden amına sürtmemek için kendimi zor tuttum. Bacaklarına otururken kalkmış sikimi düzelttim ve amına doğrulttum. Masaja omuzlarından ve boynundan başladım. Nazik nazik hem ovuyor hem okşuyordum. Kollarını bile okşamak bana inanılmaz zevk veriyordu. Onun gibi harika bir vücuda sahip bir kızın herhangi bir yerine bakarak boşalmak mümkündü. Deryanın sırtına da masaj yaparken nasıl hissettiğnii sordum. Rahatladığını belli eden bir ses tonuyla fena değil devam et dedi. Hoşuna gittiğini anlayınca, sırtına daha rahat masaj yapmak için askılısını biraz yukarı sıyırdım. Bir an kafasını kaldırdı ancak bir şey demedi. Şimdi bütün sırtını çıplak ellerime ovuyordum. Kocaman memeleri o yüz üstü yatınca yanlara doğru çıkmıştı. Ben askılısını sıyırınca memelerinin yan tarafını biraz görür oldum. Ve yavaşa orta parmağımı, onun sırtına masaj yaparken yanlardan göğüslerine değdirmeye başladım. Heyecan ve libido birleşimiyle hayatımın belki de en mutlu anını yaşıyordum. Bu sırada biraz daha götüne doğru yaklaşıp şortumun içindeki sikimi çok hafif amına değdirmeye başladım. Bunu yaparken o kadar milimetrik bir ayardaydım ki, Derya ters bi kızdı ve vereceği bir tepki onu sikme hayallerimi sonsuza kadar suya düşürebilirdi. Ben müthiş bir keyif alırken, neredeyse dokunmadan boşalacaktım ki Derya tamam yeter bu kadar diyip kalkmamı istedi. Kalktığımda Deryanın yüzünde değişik bir ifade vardı. Acaba niyetimi anlamış mıydı , sikimi hissetmiş miydi ? Eğer bunlar olsaydı şu anda tüm gücüyle beni yumrukluyor olurdu. Hatta bundan en ufak bir şüphesi bile olsa bunu yapardı. Ya da anlamıştı ve onunda mı hoşuna gitmişti ? Kapıdan çıkarken bir ara kalkmış sikimi de farkettiğini düşündüm ancak tam emin değildim. Elinden oyuncağı alınmış küçük bir çocuk gibi odama gittim. Elimi sikime atıp bir iki kere git gel yaptıktan sonra boşaldım. Onu düşlemek, sadece okşamak bile bu kadar haz veriyorsa sikmek nasıl olur diye düşünüp uykuya daldım.

Derya bana piyano öğretmişti, yalandan 30 dakika öğrenmeye çalıştım sonra yapamıyorum vazgeçtim diyip yanından ayrıldım. Aradan 1-2 hafta geçmişti. Derya bir gün eve çok geç geldi, annemle kavga etti ve ben de araya girip deryaya kızdım. Bu sefer tüm odağını bana çevirdi ve bana çok ağır küfürler etmeye hatta vurmaya kalktı. Bu sırada ağzından defneyle ilgili bir söz çıktı.

“Her hafta evimize defne orospusunu getirip sikiyorsun, ben geç geliyorum çok mu” diyince ben de ona sevgilimle beraber olmamın, onun oğlanlara arabada sakso çekmesinden daha masum olduğunu söyleyince film koptu. Annem bizi zor ayırdı ama deryayla bugüne kadarki en kötü kavgamızı etmiştik. Sonraki 2 gün göz göze geldiğimizde bile birbirimize konuşmadan küfürler ediyorduk. 3. gün derya odama geldi, ben özür dileyeceğini sanarken bi anda hiç bir şey yokmuş gibi borç istedi ve yalakalık yapmaya başladı. Ben, onun hiç bir şey yokmuş gibi davranmasına çok sinirlendim ve ona asla ve asla borç vermicemi söyledim. Yalvardı, çok sevdiği bir arkadaşının doğum günüymüş onun için para lazımmış köpek gibi dizlerinin üstüne çöktü ve parayı vermem için sadece lütfen lütfen diye mırıldanmaya başladı. Derya için beklediğim fırsat buydu, öyle bi kavgadan sonra yanıma geldiğine göre demek ki gerçekten çok ihtiyacı vardı bu paraya.

Ben de ona istediğini vericektim ama çok ağır bi bedelle. Deryaya “Parayı verirsem her istediğimi yapar mısın” dedim. “Her şeyi yaparım, odanı toplarım, getir götür işlerini yaparım hatta Defneyle seni istediğin her yere götürürüm”

“Tamam parayı vericem. ama benim için yapmanı istediğim tek bir şey var, 10 15 dakika sürecek sadece” “Nedir söyle yapayım hemen yapıcam söz” dedi derya. Ona beni eliyle boşaltırsa parayı vereceğimi söyledim. Bana hemen bi tokat attı.

“Sapık mısın lan sen orospu çocuğu ablanım ben senin” dedi. “Ne var ablamsan, siklerle oynamayı sevdiğini biliyorum. 10 dakikaya bitecek paranı alcaksın işte” dedim. “siktir git orospu çocuğu istemiyorum paranı” diyip odadan çıktı.

Başka bir çaresi olmadığını biliyordum çünkü annemden zaten isteyemezdi, arkadaşlarına da çok borcu vardı. Mecbur gelicekti yanıma. Akşama doğru balkonda sigara içerken yanıma geldi.

-Tuna gerçekten ihtiyacım var o paraya, lütfen ver

-Seve seve veririm canım ablacım, ama…

-Ama ne ?

-Söyledim ya eline alırsan

-Ya sapık herif sus artık

-Ne var söylüyorum parayı istiyosan tek yapman gereken bu, başka türlü vermem

-Başka her şeyi iste be arsız herif, bu nası istek ablanım ben senin

-Sen bilirsin

-Tamam yapıcam. Allahın cezası seni

-Annem geç gelir muhtemelen, gel odama 10 dakikada halledelim sen de paranı al

Odama geçtik. Heyecandan elim ayağım titriyordu. Derya önüme çöktü, ben de yatağa oturup donumu sıyırdım. Derya penisimi elledi, bir iki kere git gel yaptı ve bir anda eliyle sıkıp sikimi yana çevirdi

-Koparıyım mı lan şimdi bunu sapık orospu çocuğu

Acıdan çığlık attım, derya sikimi bırakıp söve söve odasına giderken istemiyorum paranı dedi. Gerçekten çok canımı yakmıştı orospu. Bu ona olan hırsımı 10 kat arttırdı. Artık ne yapıp edip onu bir şekilde yola getirecektim. Başka planlar yaparken gece odama geldi. Annem hala gelmemişti, derya kapıyı açıp girebilir miyim dedi.

-Koparmaya mı geldin ?

-Tunam özür dilerim çok canını yaktım galiba affet beni, diyerek gelip sarıldı

-Affederim ama bi şartla

-Nedir

-Bugün yarım bıraktığın işi düzgünce tamamla, borcu da vereceğim.

-Ya sen iflah olmazsın. Buraya üzülüp geliyorum hala bunu diyorsun. Bu paraya bu kadar ihtiyacım olduğunu bilip beni kullanıyorsun. Nasıl kardeşsin sen ?

-Senin yıllardır yaptığın bu değil mi ?

-Ya yine sıkarsam o zaman napıcaksın

-Yapmazsın

-Nerden biliyorsun ?

-Kıyamazsın sen bana

-Tamam, yapıcam ana bunu birisi duyarsa seni kendi ellerimle öldürürüm anladın mı ?

-Tamam

Yere çöktü, fermuarımı yavaş yavaş açtım ve boxerımı da Derya indirdi. Sikim elmas gibi semsertti, Derya dizlerinin üstündeyken; her ne kadar tişört giymiş olsa da kocaman memelerini yukardan görmek beni azdırmıştı. Derya ya sikimin hemen semsert olmasından, ya da büyüklüğünden ötürü biraz şaşkın bir şekilde sikime baktı ve sonra eline alıp yukarı aşağı hareket ettirmeye başladı. Bunu yaparken yere bakıyordu. Bense gözümü bir an bile onun o yüzünden ayırmıyordum. Asık bir surat ifadesiyle ona istemediği bir şeyi yaptırmak bana ekstra keyif veriyordu. Eliyle sikimi tam kavrayamıyordu;
-İki elini de kullanabilirsin, tek elle bunu idare edebileceğini sanıyorum
Derya hiç bir şey demeden ikinci elini sikime koydu, önce sikime sonra da bana bir bakış attı. O bana 31 çekmeye devam ederken ben onun memelerini çıplak hayal ediyordum. Onun eline ve yüzüne boşalmayı çok istiyordum ancak bunu yaparsam bir daha eline veremeyeceğimi düşünüp ona boşalacağımı söyledim. Bi havlu getirdi ve beni havluya boşalttı. Hiç bir şey olmamış gibi parasını alıp odamdan çıktı. Yavaş da olsa ilerliyordum, bu yolda çok dikkatli giderek sonunda amacıma ulaşıp Deryayı bütün deliklerinden sikmek için sabırsızlanmaya başladım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir