Ablam Derya Part 4 TESELLİ

Deryanın annem tarafından kısıtlandığını anlatmıştım girişte. O dönemler tam buralara denk geliyordu. Ben defneyle mutluydum ancak annem hep düşlerimdeydi. Yine de defneyle yetinip her cumartesi onu evimde sikiyordum. Bu sırada Derya zengin arkadaşlarının yanına çok gidemiyordu çünkü harçlığı iyice azalmıştı. Zaten gittiği mekanlarda benim 1 ayda harcadığım parayı bırakıyordu. Bir süre sonra arkadaşlarından geçinemeyeceğini anlayıp benden borçlar istemeye başladı.

Para konusu umrumda olmadığı için ve Derya’yla da uğraşmak istemediğim için ona borç veriyordum. Tabiki de hiç bir zaman ödemiyordu, nasıl ödeyecekti ki ? Bu sıralarda Derya Defneyi siktiğimi sanırım anlamıştı, ben de Derya’yı birkaç kere arabada başka bir çocuğa sakso çekerken görmüştüm. Derya benden tekrar borç istediğinde ona artık vermiyordum. Ancak bir gün çok ısrar etti ve ne istersem yapacağını söyledi. Derya çok dominant ve insanlara tepeden bakan birisiydi. Çok dik başlıydı, asla başkasına minnet etmezdi. Ve bir anda deryayı aciz bir halde görme isteği beni kapladı. Ona bana itaat etmesini sağlayacak bir şey istemeliydim. Ve ona bana masaj yaparsa borç vereceğimi söyledim. İlk başta reddetse de başka şansı yoktu. Bu masaj bir kaç kere daha devam etti. Yatağıma sırtüstü yatıyordum, Derya omuzlarıma ve sırtıma güzelce masaj yapıyordu. Bu durum onu ne kadar delirtse de para için başka şansı yoktu.

Deryanın okuduğu okulda bir festival yapılacaktı. Defne gitmeyi çok istiyordu ancak okulun öğrencisi değildik. Derya’dan bizi konsere sokmasını istedim ve karşılğında ne vericeksin dedi. Verdiğim borçlara sayarsın dedim ancak kabul etmedi. Şeytan Derya’nın eline düşmüştüm, kim bilir neler yaptırıcak bana. Ve benden bu sefer ona masaj yapmamı istedi. Çok kolayca bu işi halledeceğimin mutluluğuyla hemen kabul ettim. Derya nın üstünde beyaz keten bir mini şort ve mavi dar göbeği açık bir tişört vardı. Derya sırtüstü uzandı, ben bacaklarına oturdum ve onun omuzlarına masaja başladım. Ancak onun o esmer tenine değer değmez bir anda içimde bir alev yandı. Derya, şeytani bir varlık ve benim ablam olmasının yanı sıra inanılmaz seksi bir kızdı, alımlıydı. Kendisine bakmayı ve insanların dikkatini çekmeyi çok iyi biliyordu. Vücut hatları çok keskindi. Ve şimdi tenine dokununca hissetmiştim ne kadar yumuşacık bir teni olduğunu Deryaya masaj yaparken sertleşmiştim ve bir süre sonra Derya zaten yapamıyorsun yeter bu kadar diyip beni üzerinden attı. Ben afallamış şekilde kenarda otururken derya hiçbir şey olmamış gibi çıktı ve gitti. Ve bir anda anneme karşı duydugum ateşin yerini derya almıştı.

Derya bizi konsere sokmuştu. Defneyle çok eğlenmiştik ve seks konusunda da artık ikimiz de tecrübe kazanıyor, daha çok zevk alıyorduk. Okul kapanmıştı ancak bizim henüz üniversiteye gitme niyetimiz yoktu, halimizden memnunduk. 1 sene daha yalandan üniversite sınavına hazırlanmaya karar verdik. Defneyle geçireceğim 1 yıl daha, her cumartesi günleri yapacağımız seksler beni heyecanlandırıyordu. Aynı zamanda beraber çok fazla şey de paylaşıyorduk. O gezme tutkusuyla yanıp tutuşurken beni de peşinden sürüklüyordu. Defneyle gerçekten mutluydum. Ama içimdeki bir dürtü zaman zaman bana annemi ve Deryayı hatırlatıyordu. Ara ara onları düşleyip 31 çekiyordum. Ancak ikisini de ne kadar arzulasam da, yapabileceğim bir şey pek yoktu. Ben de odağımı Defneye vermeye ve bu dürtülerimi unutup kurtulmaya çalışıyordum. Bir gün Derya eve geldi, her zamanki asık suratı biraz farklıydı. Gerçekten üzgün görünüyordu. Hemen odasına gitti. Onu o halde görünce ben de üzülmüştüm, bana ne kadar kötü davransa da sonuçta ablamdı. Onunla da güzel şeyler paylaşmıştım zaman zaman. Kapısını çaldım içeri girmek istedim. Önce tersledi ama ben ısrar edince kabul etti. Girdim içeri yanına oturdum. Direkt bana sarılıp ağlamaya başladı. O zamanlar kendisinden 3 4 yaş büyük Emre adlı bi sevgilisi vardı. Motorcu serseri bi tipti. Onunla kavga etmişler. Aslında anlattığı çok büyük bir kavga değildi ancak o zaman Deryayı daha yakından tanıdım. Derya ben ve annemle duygusal şeyler paylaşmıyordu. Eminim yanındaki o asalak züppe kız arkadaşlarıyla da paylaşmıyordu. Derya aslında dışarıdan göründüğü gibi değildi, yalnızdı. Erkek arkadaşıyla yaptığı ufacık bir kavgada bu kadar ağlayıp üzülmesi, içinde pek çok şeyi tuttuğunu ve insanlarla bunu paylaşmadığını gösteriyordu. Deryanın haline gerçekten üzüldüm, sarıldım ve onu teselli ettim. Yanında Emre gibi bir piçin dolaşmaması gerektiğini, daha iyilerini hakettiğini ve benimle her zaman konuşabileceğini söyledim. Sarılmayı bırakıp gözlerime öyle dolu dolu baktı ki, Deryayı hiç böyle görmemiştim. Hayatında ona destek olacak böyle birine ihtiyacı gerçekten varmış. Ben de ablama bunu vermeyi kendime görev edindim. Ancak aramızdaki kardeşlik ilişkisi bir anda bu kadar gelişmişken, ben bunun yanında başka şeyler de hissetmeye başladım.

Derya o gün beyaz, dar ve memelerine yapışan incecik bir gömlek giymişti. İçine giydiği beyaz sütyen yakından bakınca belli oluyordu. Deryanın göğüslerine yakından bakınca ve bana sarılırken göğüslerinin bedenime değmesiyle bi anda erekte oldum. Bu kadar seksi bir kızın yanında erekte olmamak mümkün değildi. Deryayı biraz daha teselli edip elini yüzünü yıkaması için onu banyoya götürdüm ve kalkmış sikimi ondan sakladım. Daha sonra o gece banyodan deryanın sütyenlerinden birini alıp 31 çektim ve inanılmaz boşaldım. Deryayı sikme isteğim, geçtiğimiz günlerde azalsa da artık tekrar zirvedeydi. Özellikle o memelerinin arasına sikimi koyup her tarafına boşalmak istiyordum.

Sonraki günler Derya zaman zaman bana özel şeylerini anlatıp içini dökse de, genelde yine kötü davranmaya devam ediyordu anlamadığım bir şekilde. Dışarıdan zayıf gözükmek istemiyordu sanırım. Ama ne yapıp edip onu sikecek ve yıllardır ona biriken tüm hıncımı alacaktım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir