Annemi İzledim

Arkadaşlar öncelik ile sizlere kendimden bahsedeceğim. Benim adım Ercan. 20 yaşında yeşil gözlü kumral saçlı yakışıklı birisiyim. Üniversite okumaktayım. Spor ile uğraşıyorum. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım. Hiç hayal bile etmedim böyle bir şey olacağını. Annem emel 39 yaşında sarışın güzel bir Muğla kızı. Babam Hakan ve biz İstanbul’da yaşıyoruz. Babam iş gereği nedeni ile yurt dışına falan giden birisi. Annem ve ben evde tek kalıyoruz. Genel de babam da kumaş fabrikasının sahibi, maddi durumumuz gayet iyi o konuda bir sıkıntımız yok. Ben genelde babam yurt dışına çıktığı zaman eve sevgilim Filizi getirip onunla beraber olurdum. Annem gelmeden işimi bitirirdim ama bu konuya nasıl geldik annem ile ben bile bilmiyorum.

Yine bir salı günü babam iş gereği ile yurt dışına Almanya’ya gidecekti annem ile ben yine evde tek kalacaktık. Babam salı gecesi uçağa bindi ve gitti. Tam 1 hafta boyunca evde olmayacaktı. Azgınlığım yine tutmuştu bu sıralar. Yıllardan beri hep sevgilimle cinsel ihtiyaçlarımı karşılardım. Bende bir hafta boyunca rahat rahat kız arkadaşım ile takılacaktım. Annem zaten genel de arkadaşları ile dışarıda kahve falan içerdi. Akşam saat 8 9 gibi gelirdi. Evde yalnız başına annem gelene kadar zamanı yeterdi.

Sabah uyandık annem ile güzel bir kahvaltı yaptık. Annem genelde evde gecelik ile dolaşırdı. Kısa bir gecelik göğüsleri hep ortada olurdu. Bunu beni tahrik etmek için yaptığından sürekli şüphelenirdim. Yine aynı şekilde kahvaltıya oturduk. Bu sefer azgınlığım yüzüne annemin göğüslerinden gözlerimi alamıyordum. Kahvaltı sırasında annem anlıyor muydu bilmiyorum ama hiç açılan önünü düzeltmiyordu. Buda benim azmama daha çok sebep oluyordu. Bir sıra yanlışlık ile bıçağım yere düştü almak için eğildim de annemin külotunun ıslandığını fark ettim. Daha çok kötü olmuştum. Annem bacaklarını açarak oturmuştu resmen masaya. Çok kötü olmuştum kahvaltımı yarım bırakıp odama çıktım hemen. Annem odaya geldi ne oldu neyin var dedi. Bende hiç doydum o yüzden kalktım dedim. Tamam dedim. Annem gözüme harika gelmeye başlamıştı. Artık bir anda olmuştu bu annemi daha önce hiç bu kadar ince incelememiştim harika bir şeydi resmen annem.

Çok kötü azmıştım. Kız arkadaşıma mesaj attım.

-Bugün bize gel, ev boş. Çok kötüyüm.

-Tamam bende ne zaman soracaksın diye bekliyordum

-Hadi giyin gelip alacağım seni

-Tamam

Hemen ardından annemin yanına indim. “Anne arabanın anahtarını versene kız arkadaşımı alacağım” dedim. “Tamam” dedi. Annemden anahtarı aldım. Garajdan arabayı aldım ve Filiz’in yanına gittim. Filizin evine doğru yaklaştım. Aradım, aşağıya inmesini söyledim. Ben evinin önüne gelene kadar inmişti bile. Ben direk gelir gelmez aldım ve annem beni yolda iken aradı. “Ben arkadaşlarım ile kafeye geçiyorum. Sen arabanın anahtarını yerine bırakırsın” dedi.

Bende tamam anne diyerek kapattım telefonu. Ardından eve geldik. Filiz’e kahve yapıp biraz sohbet ettik. Sonra da yatak odasına geçtik ama bu sefer annemlerin yatak odasında sevişecektim. Filiz ile yatağa geçtik. sevişmeye birkaç ön sevişme ile başlamıştık. Üstünü çıkarmadan sadece pantolonunu çıkardım. Filiz’in vücut hatları harikaydı. Dolgun kalçaları, beyaz tenli, renkli gözleri ve kumral kahküllü saçları ile tam benim sevdiğim gibiydi. Filizin bacaklarını açtım ve temiz pembe olan amını yalamaya başladım artık işi iyice ilerletmiştim onu nasıl inleteceğimi biliyordum gözlerinden yaş gelene kadar amının sularını emmiştim. Filiz artık sikmem için yalvarıyordu. Ben de yatağın boşluk tarafına kafasını getirdim ve 23 cm olan yarrağımı ağzına yavaş yavaş arkadan sokmaya başladım. Zaten sikime gırtlağına kadar sokmuştum amcık siker gibi ağzını sikiyordum. Bir kaç dakika böyle bir muamele yaptıktan sonra sıra sevişmeye gelmişti. Bacaklarını omzuma aldım ve sikimi yanan alev alev olan pembe amının içine soktum. Sıcaklığını hissetmiştim resmen vücudum da. Bacaklarını öpüp yalamaya başladım.15 dakika kadar böyle siktim ve yatakta yan yatırıp amına yandan çakmaya başladım. Bacaklarımda ve yatakta bir ıslanma görmüştüm. Annemin yatağı zevk suları ile ıslanmıştı. Annem akşam gelince fark ederse mahvolurdum ama kuruyacağını düşündüm. Sikmeye devam ettim Filizi. Sonra kucağıma aldım ve kucağımda zıplatmaya başladım deli gibi. Bluzundan içeri ellerimi sokup meme uçlarını sıktım. Daha fazla inlemeye başladı. İnlemeleriyle zevke gelmiştim ve Filizi kucağımdan indirdim. Önümde diz çöktürüp sikimi ağzına verdim, emmeye başladı. Ağzının içine patladım. Döllerim ile oyun oynuyordu. Sonra duşa girip duşumuzu aldık. Salona geçtik, biraz oturduk. Filizi evine bırakmaya gittim.

Filiz’i bıraktıktan sonra araba ile eve dönerken telefonum çaldı. Arayan annemdi. Ses tonu bana biraz kızgın geldi. Annem “nerdesin? Hemen eve gel.” dedi. Ben de “Tamam anne” diyerek hızlıca eve geldim. Annem yine geceliklerini giymiş, bu sefer içinde sutyeni yoktu. Eve girer girmez annem beni odasına çıkarttı ve yatağın halini sordu. Hala kurumamıştı. Ben kurur diye bekliyordum ama kurumamıştı. Annem bana “madem eve kız atıyorsun benim yatağımda neden yapıyorsun bunu” diye sordu. Ben de cevap veremedim anneme. Sinirden köpürmüştü. “Odana git” dedi. Ben de tamam dedim. Annemim meme ucunu görmüştüm dalgam bir anda havalanmıştı. Odama geçtim. Annem yorganı alıp banyoya gitti. Annem onu çamaşır makinesine attı. Ben de o sıra annemi izliyordum gizlice. Bir ara annemin elinin amına doğru gittiğini gördüm, annem domalmış bir şekilde amını elliyordu.

Onu yalnız bırakıp odama geçtim. Akşam olmuştu, bilgisayarda biraz takıldıktan sonra yattım. Sabah olduğunda annem yemek yiyeceğimizi bu yüzden kalmamı söyledi. Kalkıp tuvalete girdim. Annem akşam giydiği külotunu çamaşırlığa atmıştı. Dün akşamı aklıma geldi bu yüzden külotunu aldım. Sırılsıklamdı. Külotunu kokladım. Am kokuyordu. Kendimden geçmiştim resmen. Sikimi çıkarttım ve 31 çekmeye başladım. Gözlerim kapalı bir şekilde annemi hayal ediyordum. O sıra banyoya annem girdi ve beni o halde gördü. Bir kaç dakika boyunca annem beni izlemiş. Sonra annem bana ne yapıyorsun sen deyince bir anda elimde onun külotuyla 31 çektiğimi fark ettim. Külotu arkama, sikimi bacaklarımın arasında sakladım fakat annem ne saklıyorsun sen dedi. Annem arkamdan kendi külotunu aldı ve bunun ile ne yapıyorsun burada sen dedi bir şey diyemedim. O sıra dalgam dışarı çıktı. Annem bir kaç saniye bir şey demedi ve elini sikime attı. Beni mi istiyorsun sen dedi. Cevap veremedim. Geceliğini bir anda üstünden attı ve karşımda çırılçıplak kaldı.

Büyük ve yaşından dolayı biraz sarkık memeleri, taş gibi olmuş meme uçlarıyla harika duruyordu. Hafif Uzun ve hafif kalın bacaklarının arasında hafif tüylü amı beni daha fazla çıldırtıyordu. Hafif göbeğine göre beli epey inceydi.

Ben de seni istiyorum dedi. Dudaklarına yumuldum. Bana karşılık verirken sikim ile oynamaya başlamıştı. Resmen annemle birlikte oluyordum. Annem önümde eğildi ve sikimi ağzına almaya başladı deli gibi sikimi yalıyordu. Annemin kafasından tuttum ve sikimin hepsini annemin boğazına kadar sokmuştum. Ardından bir yandan amına parmaklarını sokuyordu annem de deli gibi zevk alıyordu resmen. Annem ellerimi tuttu ve büyük güzel beyaz olan göğüslerine attı. Ben de ilk defa bu kadar büyük ve yumuşak bir göğsüne dokunuyordum. Annemi kucağıma alıp memelerini okşayıp emmeye başladım. Annem ileri geri hareket ederek sikimi okşuyordu. Dayanamayıp üstümden kalktı ve çamaşır makinesinin üstüne oturdu. Sik artık beni diyerek sikimi amına hizaladı. Bir anda elimi çekip amına ağzımı dayayarak sulanmış hafif kıllı olan amını yalamaya başladım. Annem deli gibi zevk alıyordu. Bana bir ara baban hiç amımı yalamadı dedi. Ben istediğin kadar yalarım dedim. Annemin amına yumulmuşum ve deli gibi nefes almadan yalıyordum. Saclarımı çekiştirip amına doğru bastırıyordu. Annem zevkten artık gözlerinden yaş geliyordu. Artık dayanamıyorum dedi ve annem ağzımın içine boşaldı. Amımın tadını beğendin mi diye sordu. Sevmez olur muyum dedim.

Daha sikmeden annemi amını yalayarak boşaltmıştım ama anneme sikişmeden bırakmayacağım dedim. Annemi yatırdım ve sikimi yavaşça amının içine sokmaya başladım annem bacaklarıyla belimi sararak kilitledi. Dudaklarını ve boynunu somurmaya başladım. Amı çocuk doğurmuş bir kadına göre dardı. Sabit bir tempoyla annemi sikiyordum. Fazla uzun sürmeden ikinci kez boşalmıştı. Annemi kucağımda sikmek istiyordum ve banyoda yere uzandım annem bacaklarını açtı ve sikimin üstüne oturdu taşaklarıma kadar hepsini almıştı içine. Deli gibi zıplıyordu kucağımda memeleri zıplıyordu. Onlar beni daha çok azdırıyordu. Annemin tekrar belinden tuttum ve kucağımda hayvan gibi sikiyordum. Memelerini sıkıp emmemle annemi deli etmiştim artık. Hafif hafif inliyordu. İkimiz de nefes nefese kalmıştı ama durmak istemiyordum. Amının içi yanıyordu. Annemi tam kucağımda 20 dakika zıplattım bir annem zıplıyordu bir ben sikiyordum. Artık annem yorulmaya başlamıştı. Anı yaşıyordum annem normal bir şekilde domalttım ve annemin amına tekrar girdim annem artık deli olmuştu annem bana baban hayatın boyunca bu kadar uzun sikmedi dedi ben öyle deyince daha uzun sikmek istiyordum annemi ayakta iken kucağıma aldım ve kucağımda yine sikiyordum hem de öpüşüyordum annem ile.

Annemi taşımak beni de yormuştu. Nefes nefese kalmıştık. Klozetin üstüne oturup annemi kucağıma aldım. Annem benim sikimi okşuyordu, ben de onun amını okşuyordum. Annem en sonunda sikimi amının içine kaydırdı. Gözlerimin içine bakarak yavaşça zıplıyordu. Acayip tahrik ediciydi, çok yakındım. Görünüşe bakılırsa o da yaklaşmıştı. Boynunu öpmeye başladım, o da gözlerini kapatıp dudaklarını ısırdı. Geliyorum deyince ben de geliyorum dedi. Bir anda panikledim ama geri dönüş yoktu. Annemin içine boşalmıştım. O da aynı anda titremeye başlamıştı.

Dudağıma küçük bir öpücük kondurdu. Olsun, buna değerdi dedi. Bir anda sarıldı. Bi hoş hissettim. Ben de karşılık verdim. Yaklaşık 5 dk kadar böyle durduk. Üstümden kalkıp “Kurt gibi açım hadi yemek yiyelim” dedi. Kıvırta kıvırta giderken amından süzülen döllerimi görmem sikimi hafifçe canlandırmıştı. Kahvaltıyı çıplak olarak yaptık. Yemek yerken rahat durmuyorduk. Bir ara elini bacaklarına akmış olan dölleri eliyle topladı. Atacak diye düşünürken hepsini yalayıp yuttu. Sikim tekrar şahlanmıştı. Bu günlük bu kadar yeter. Gerçekten de çok yorulmuştuk, taşaklarım hafiften sızlıyordu. Odama yönelirken elimden tuttu. Nerede gidiyorsun, birlikte yatalım dedi. Sabah ışığı odayı aydınlatırken birbirimize sarılarak yattık. Yumuşak teni insanı rahatlatıyordu. Acaba Filizle ve annemle beraber sevişmenin nasıl olacağını düşünerek uykuya daldım.