Kendimi Keşfedişim- Bölüm 28

Selin bizi içeri almıştı, iki kadında bu gece çok şıktılar annemin üzerinde ever girerken ince yazlık bir pardesü vardı. Selin ise Süslü parlak topuklu ayakkabıları, siyah desenli jartiyer çorapları, derin yırtmaçlı siyah eteği dizüstü eteği, bütünüyle transparan siyah gömleğin içine sütyen giymiş, harika görünüyordu. Masaya yerleştik annem ve ben yan yanaydık. Selin bana,

-Selin: “Oğlum, hoşgeldiniz. Beyza Kaan benimde oğlum, evimizin anahtarı dahi verdik. Bu eve istediği zaman gelebilir.” Duyduklarına şaşırarak,

-Çınar: “Gerçekten de verdin mi? Dün o buradayken sen duştaydın! Sikiştin mi onunla! Babam nasıl izin verdi buna!” Annem araya girerek,

-Annem: “Çınar sinirlenmene gerek yok haftaya doğum gününde de ben sana hediyeni vereceğim. Biz sizi ayırmıyor, ikinizi birden çok seviyoruz, bir birinizi kıskanmanıza gerek yok. İkinizde bizim oğlumuzsunuz”

-Selin: “Çınar Beyza annen çok haklı ikinizde çok şanslısınız. Bu dünaydaki en şanslı evlatlar ve kardeşlersiniz. Kocaman bir aileyiz. Doğru kullanmasını bilirseniz elinizin altında sizi çok önemseyen iki MİLF var!”

-Çınar: “Evet, ikinizde bizim MİLF’imiz siniz.”

-Annem: “Milf?”

-Selin: “Sikmek istedikleri anneleri, azdırıcı!”

-Annem: O zaman bu gece MİLF sex ha? Diyerek pardesüsünü çıkarttı. Şimdi bordo jartiyer takımıyla sexe hazır bekliyordu.

-Selin: “İddalı bir seçim tebrikler yalnız hemen değil bitanem. Önce eğlencemize bakalım.”

-Ben: Aslında bu geceyi kayıt altına alarak ölümsüzleştirmeliyiz.

-Çınar: Bence fans sitelerinde hesap açıp yayınlayalım.

-Annem: Yüzümüz görünecek ya tanıyan olursa?

-Selin: Canım videolarda hem yüzleri blurlar hem de sesleri değiştiririz kimseler tanımaz bizi, sen merak etme. Sizin için zar hazırladım bu zarda bağzı ödüller var. Önce küçük oyunlar oynayacağız sonra kazanan bu zarı atıp gelen ödülü kullanacak.

İlk oyunumuz kadınların zerafeti üzerineydi. Başlarına kitaplar koyup yere çektiğimiz çizgide düzgünce yürümeye çalışacaklardı. Annem ve Selin aynı anda yürüme başladı. İlk düşüren annem olmuştu,

-Çınar: “Bence sadece ödül olmasın kaybedene de ceza verlim!”

-Annem: “Cezam ne olsun Çınar peki? Çınar sen ne istersin diye sorunca annem,

-Çınar: “Kaanla ikiniz götümü şaplaklayın. Nasıl ceza ama? Önce sen!” Diyerek salondaki kanepede domaldı. Çınar götünü okşayıp hızlı şaplaklarla annemi bağırttırdı. Ben yaklaşıp annem şaplaklar atarken annem “Annenin götünü kızart şimdi, bu Mİlf senin boş bırakma sakın!” diyerek iyice teşvik etti.

Selin zarları atınca perde arkasında özel striptiz show geldi. Salonda perdeyi ayarlayan selin beni sandalyeye oturttu. Annem ve Çınar bizi yarı yarıya görüyorlardı. Selin fon müziği eşliğinde Gömleğinden başlayıp eteğini beni üzerime atarak dans etti. Süremiz dolmuş yeni oyuna geçmiştik. Selinin ustalık alanı olan twerkti. Daha yeni ödülünün yarım kalışı için bu oyunu seçmişti. Müzikler açılmış annelerimiz karşımıza da domalmış bize twerk yapıyor. Siklerimiz tavandaydı. Ben ve Çınar dürüst davranarak oylarımızı Seline vermiştik. Selin 2 – 0 öne geçmiş zarını salladı. Zarda dirty talk gelmişti. Selin Çınarı seçerek ona istediği sözleri sarf edebilecek ondan istediği sözleri duyabilecekti.

-Selin: “Hımm heyecanlandım biraz şimdi, yatak odasına geçelim mi?” Hep beraber yatak odalarına geçtik. Selin Çınardan yatağ uzanmasını istedi. Kendisi de Çınarın üzerine çıkmış dudak dudağa başlamıştı,

-Selin: “Evet sonunda seni bu yatağa attım! Küçük sikini şimdi hissedebiliyorum. Senin ateşli annen olmaya hazırım, bu anneyi en mahrem yerindesin. Babanın yatağında annenlesin! ”

Çınar: “Sana karşı her zaman arzuluyum, hep çok güzeldin, seni her odada dikizledim, iç çamaşırlarına boşaldım!”

Bu oyunda da bitmiş son oyuna gelmiştik artık. Salonda Çınar ve ben sandalye ile arka arkaya oturuyorduk. Çalan müzik bitince etrafımızda dönen annem ve selin kucaklarımıza oturacak önce oturan kazanacaktı. Annem hızlı davranıp hemen benim kucağıma oturmuştu. Oyunlarda 2 – 1 Selin önde bitirmişti. Selin ödülüne hazırdı götünü ben ve Çınar yalayacak annemin götüne ise anal plug takacaktık. Annem daha önce anal yapmadığından aleti görünce şaşırdı. Biraz kayganlaştırıcıyla annami domaltıp taktık götüne. Gecemiz güzel bitmişti. Annemle toparlanıp ayrıldık. Eve geçip Mert amcaya gidebileceğini söyledik. Babam çoktan uyumuştu.

-Ben: “Gelsene salona şöyle.”

Salonda kanepeye yayıldım. Annem köpek gibi bana dört ayağı üzerinde gelerek sikimi çıkarttı. Ellerimi memelerine atıp memeleriyle muamele etmesini istedim. İki elimle göğüs arasına sikimi sokuyor çenesine kadar dayıyordum. Sonunda boynuna boşalarak geceyi kendi adıma bitirdim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir