Kendimi Keşfedişim- Bölüm 25

Ben, Çınar, ofisimizin temizliğinden sorumlu kadının oğlu Ahmet ve okulum müdür yardımcısının oğlu Berk salonda heyecanla bekliyorduk. Berk aramıza yeni katılmıştı, benimle “annemin bana ilgisi var sanırım” diyerek başlayan diyaloglarımızla. Hanımlar içeri girdiğinde  heyecanla “hemen mi yapacağız” diye sorunca salondakiler kah kahalara boğuldu. Selin kontrolü ele alarak, “Canım senin ilk günü olduğu için önce annen hariç biz sana sakso çekeceğiz, anneni de bizim çocuklar ağzında sikecekler daha sonra çeşitli etkinlikler ve aktivitelerle ilerleyeceğiz ” dedi. Önce annem ve Selinle başlayan etkinliklerimiz zamanla ofis çalışanımıza daha sonrada okul müdür yardımcımıza sıçramıştı. Anneler ve oğullar olarak ayda bir toplanıp “kaliteli zaman” geçiriyorduk artık! Peki nasıl gelmiştik bu seviyeye;

Selinlerin evinden ayrılıp evimize geçtim. Akşam annemi mutfakta kıstırıp, zorla yatak odasına sürükledim, babam duşa girmişti o sırada. Çınarın yüzüme attığı tangasını cebimden çıkartıp altımdakileri de çıkartıp annemin üstüne çıktım. Bir elimde sikim bir elimde tanga, sikimi sallaya sallaya,

-Ben: “Anlat şimdi olanları, sikime baka baka anlat orospu seni. Çınarla neler yaşadınız, şimdi seni çağırsa şuracıkta veriri misin ona? Adının anlamı günahsız ama MAŞALLAH yüzünden döller eksik olmuyor!”  annemin de cana tak etmişti artık,

-Annem Beyza: “Siz bizi sinemada yalnız bırakıp sikişmeye gidince, ne bakıyorsun öyle bilmiyor muyum sanıyorsun se ha! O orospu karı oğlu yaşındakileri pek sever! Neyse, Çınara ilk sinemada ellerimle o güzel sikine amım gibi verdim. Tatile gideceğiniz zamanda en sevdiğim eşarbımla tanga mı verip akşam beni aramasını söyledim. Ofisimde de sen yokken ona sakso çekip yüzeme boşalmasını söyledim, bütün gün yüzümde kaldılar, her odama gelene gençleşme kremi sürdüğümü cilt tedavisi olduğunu anlattım! Mutlum musun şimdi ha!”

-Ben: “Kahpe sikti mi seni hiç?” sikimi suratına dayadım, elleriyle muameleye başlamıştı,

-Annem Beyza: “Şu an eve gelip kocanın ve oğlunun yanında seni çatır çatır sikmek istiyorum desin varya onunla sikişmeyen en adi orospu olsun! Gel şehir meydanın da yala beni dese koşturarak giderim ona! ” 

-Ben: “Çınar’a bal kaymak bize kuru pasta yok öyle iş. Seni benim önce hoplatarak sikmek lazım. Madem o kadar kocandan eminsin duştan çıkınca konuş onunla!”

Annemle anlaşmıştık babamın yanında güzel bir gece karşılığı ve tabi ki evin tam hakimiyeti ne de karşılık Çınar işini gevşek tutacaktım. Selinle görüştüm ondan uyku tütsüsü sordum, olanları anlatınca uyku değil insanları ikna etmeyi kolaylaştıracak bir karışımı olduğunu onu kullanmamı söyledi. Bende de uyguladın mı deyince hafiften gülüp beni gönderdi kaşar. Eve gelip anneme nasıl kullanılacağını anlattım. Annem “Sen odana geç ben seni yatak odasına çağırırım” dedi. Stresli bekleyişim ardından banyonun kapısı açılmıştı, babam yatak odasına geçmiş annemle olan konuşmaları duyuluyordu. Seslerden hiçbir şey anlayamamıştım. Kapım tıklatılıp açılınca giren kişi babamdı, keşke kitleseydim.

-Babam: “Oğlum, uygunsan seninle bir şey konuşmak istiyorum.” Sessizce onu dinlemeye başladım. Ailenin birliği ve önemini anlattı. Aile asla yıkılmamalıydı, her ne olursa olsun aile içinde kalınıp beraberce çözülmeliydi.

-Babam: “Aslan oğlum benim, ailede bazen eksikler olur bu eksikler başkalarıyla tamamlanır ama aile dışına çıkmak uygun olmaz! Bazen babalar kızlarını bazen de anneler oğullarını çok sever. Annende seni çok sevmiş! Sen bu sevgiye karşılık vermezsen eğer gözü dışarı kayar!” Babam “gel oğlum” diyerek benim bir kolunu omzuma attı, beraber yürümeye başladık. Salona geçtik beraber. Yatak odasını beklerken salon şaşırtmıştı beni.

-Babam: “Beyza salona gelll!” Annem üzerinde beyaz parlak sexy türbanı, Çok bol siyah bluzu, bol çiçekli anne pijamasıyla salona gelmişti. Bu kıyafetlerle bile o geniş görünü koca memelerini ve göbeğini her sikişimde sallandırma arzusu içindeydim.

Beyza: “Oğlum babam tam yerini bulamadı belimin şurasında bir ben mi var? Çınar görünce çok beğen mişti ” diyerek kucağıma oturdu. Bluzunu sıyırdı, belinde değildi.

-Ben: “belki biraz aşağıdadır” deyince kucağımdan kalkıp pijamasını bacaklarına kadar indirdi. Salonda babamın yanında kucağımda annem bluzunu memelerine ve pijamasını bacaklarına kadar sıyırıp oturmuştu. Etli beli ve kalçalarını okşamak istiyordum ki dikkatimi giymiş olduğu tangası çekti. Bu daha yeni Çınara boşalması için verdiği tangaydı. Benden küçük bir intikam almıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir