Ablam Derya Part 2 İLK DÜRTÜ

4 veya 5 gün geçmişti kolumu kıralı, evde akşama kadar yatağımda duruyordum. Canım çok sıkılıyordu, annem cemiyet toplantılarına ve Derya okula gidiyordu. Akşamüstü 5 gibi Defne geliyordu beni ziyarete. Defne çok bağlanmıştı bana ve bi anne şefkatiyle yaklaşıyordu. Annem ve Derya en erken 7 gibi geldikleri için 2 saat yalnız kalıyorduk. Bu iki saatte kollarım alçılı da olsa rahat durmuyordum. Defneyle öpüşüyorduk sürekli. 5. gün Defneden çok zor durumda olduğumu ve beni eliyle boşaltmasını istedim. Mastürbasyon yapamıyordum ve neredeyse 1 hafta olmuştu, patlayacak gibiydim. Defne halime dayanamadı ve beni eliyle boşalttı. Bir iki gün sonra da ağzıyla boşaltmaya başladı. Artık Defne alışmıştı ve bu durumdan o da keyif alıyordu. Bu bir rutine dönüşmüştü, yalnız olmanın rahatlığıyla bir gün yine Defne penisimi ağzında gezdiriyordu. Yatmaktan ayaklarım uyuşmuştu ve ayağa kalktım. Yatağım, odamın kapsının karşısındaydı. Ben ayakta Defne dizlerinin üstünde durmuş, ellerini bacaklarıma koymuş ağzıyla beni mutluluktan uçuruyordu. Ve bir anda, hiç beklemediğimiz bir anda annem odamın kapsını açtı. Eve erken gelmişti ve ikimiz de kapı sesini duymamıştık. Annem kapıyı açtı, penisim Defne’nin ağzında ikimize de yüzünde korkunç bir ifadeyle baktı ve hemen kapıyı kapattı. Defne bir anda ağlamaya başladı ve bir daha annenin yüzüne nasıl bakacağım ben diye hayıflanırken annem içeriden ; “Defne saat geç oldu kızım sen artık gitsen iyi olur” diyerek onu yumuşak bir ağızla resmen kovdu. Defne apar topar gittikten sonra annem odama geldi.

Hiç bir şey olmamış gibi davranıyordu. Tuvalete gitmem gerektiğini söyledim. Klozetin önünde ayakta durdum, o eşofmanımı indirdi ve çıktı. İşeyip annemi çağırdım. Annem geldi eşofmanımı topladı ve çıktı. Banyoyu da annem yaptırıyordu, altımda boxer, kollarıma poşet geçirip yukarı kaldırıyordum ve o da saçımı şampuanlıyor, vücudumu sabunluyordu. Bu olaydan bir kaç gün sonra annem banyoda bi anda boxerımı da indirdi, şaşkın gözlerle ona baktım ve artık buranın da temizlenmesi gerekiyor 10 gün oldu dedi. Annem bacaklarımı ve penisimin yakınlarını da sabunlamaya başladı. Şaşkınlıktan ve tedirginlikten dolayı penisim iyice küçülmüştü. Ancak bu işlemin 2. veya 3. seferinde, yine boşalamamanın vermiş olduğu doluluktan dolayı annem bacaklarımı sabunlarken penisim sertleşti. Annem ilk başta umursamaz gibi davrandı. Anneme karşı hem sertleşmemden dolayı, hem de beni Defne’yle görmesinden dolayı duyduğum mahcubiyet yüzünde anneme bir anda “Anne görüyorsun zor durumdayım, Defne’yle olan şey de bu yüzden, mecburiyetten oldu, lütfen bana da ona da kızma” Annem hiç bir şey söylemedi. O akşam yanıma geldi, uyumak üzereydim. Odamın ışıkları kapalıydı. Annem kırmızı göğüs dekolteli geceliğiyle yanıma geldi ve bana;

“Oğlum siz gençsiniz, birbirinizi keşfetmeniz gerekiyor ancak daha küçüksünüz. Sizi öyle görünce çok üzüldüm, senin masumiyetini kaybetmeni istemiyorum sen benim biriciğimsin” deyip sarıldı. Annem karışık duygular içerisindeydi, bir yandan oğlunun büyüdüğünü farkediyor ve kabulleniyor ancak diğer yandan benim hala onun küçük oğlu olarak kalmamı istiyordu. Annemin ılımasından dolayı Defne’yi tekrar gelmesi için defalarca çağırdım ancak gelmedi. Artık 15 gündür boşalmıyordum. Annem banyo yaptırırken yine sertleştim ve annem bana bakmadan “Oğlum Defne gelmiyor heralde artık” dedi. Evet anne gelmiyor, utanıyor senden dedim. Annem acıyla kıvrandığımı farketi ve penisimi eline alıp önce sabunlamaya, sonra da bana mastürbasyon yapmaya başladı. 30 saniye geçmeden boşalmaya başladım. Öyle bir fışkırdım ki annemin yüzüne ve üzerine gelmişti. Annem ay diyip kaçılsa da kurtulamadı döllerimden. “özür dilerim anne, çok uzun zaman oldu biliyorsun, çok özür dilerim” dedim. Annem hiç cevap vermeden beni temizledi ve çıktı. Benim duygularım ise karmakarışıktı. Annem çok alımlı ve güzel bir kadındı beni eliyle boşaltmıştı. Ancak daha önce anneme karşı hiç bir cinsel arzum olmamıştı. Uzun zamandır boşalamadığım için, anneme duyduğum bir cinsel arzu yok diye düşündüm. Ama durum böyle değildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir