Yeni Komşularımız – 3

-4. kata indiğimizde hala inşaatın izleri duruyordu. İlerdende konuşma sesleri geliyordu. Koridordan biraz ilerleyince 2 inşaatçının çalıştığını gördük. Onlarda bizi havlularla görünce şaşırdılar tabi ama kafalarını öne eğdiler saygıdan. Saunanın açık olup olmadığını sordum. “Açık abi” dediler ve elleriyle gösterdiler yerini. Saunaya ilerlerken soyunma kabinlerinin daha yeni yapıldığını gördüm.

Saunanın camları simsiyahtı, içerisi asla gözükmüyordu. Kapıyı açıp içeri girdik. İçerisi oldukça sıcak, ve birazda ufaktı. Karşılıklı oturma yerleri vardı.

Semra: bu sıcaklığı çok seviyorum

Ben: iyi terletir burası adamı

Semra: aynen aşkım iyiki buraya taşınmışız

3-4dk konuşmadan durunca aklıma şeytanlık geldi. Semraya ufak ufak sokuluyordum, semra karşılık veriyordu ama çekingendi.

Semra: dışarda adamlar var

Ben: girmez onlar bizi görünce bile kafalarını eğdiler..

Semra ile öpüşmelerimiz dahada hızlanıyordu. Havlumu alttan kaldırıp kalkan sikimi gösterdim.

Semra: burda bu kadar yeter bence

Ben: lütfen ağzına al hep fantezimiz buydu biliyosun

Semra: erkanlar gelcek

Ben: daha gelmez onlar hemde dışarısı gözüküyor gelirlerse toplanırız

Semra önümde diz çöküp sikimi ağzıma almaya başladı. Acayip bir zevkti ev dışında biryerde yapmak. Onunda hoşuna gitmiş olmalıki ufak ufak inliyordu, bacaklarınıda iyice ayırmış, kalçasını yukarı kaldırmıştı. Bunu çok sevdiğimi biliyordu. Semra ağzına aldıkça gözlerimi kapadım anı yaşıyordum ama bi yandanda erkanların geliceğini biliyordum. Camdan koridoru keserken, “görsünler amk” dedim içimden. Semra ağzından çıkarıp kapıya doğru baktı. “Kimse yok aşkım devam et adamlarda gitti” dedim. Semra tekrar ağzına alarak dahada sertleştirdi sikimi. Bi ara uzandım ve havlusunu sırtına kadar çektim, kalçasınada sağlam bir şaplak attım. Bu onu dahada azdırmış olacakki tek elini bacaklarının arasına atıp kendiyle oynamaya başladı.

Kısık gözlerimle semraya baktım, gözleri kapalı anı yaşıyordu. Cama baktığımda erkanları gördüm saunaya doğru geliyorlardı. Semranın başını elimle tutup iyice bastırdım.

Önde erkan arkasında amy kapıyı açtı, semra kapı açılışını duymamıştı, bende gözlerimi kapatarak onları farketmediğimizi düşünmelerini istedim. Gözümü hafif açtığımda hala kapıda duruyolar bize bakıyorlardı. Benimde onları gördüğümü düşündüler, semrayı hafifçe omuzlarından kaldırdım, arkasına baktığında erkanlarla gözgöze geldi ve yavaş adımlarla yerinden doğruldu, yanıma oturdu. Erkanlarda içeri gelerek karşımıza oturdular.

Semra nispet yaparcasına karşılarında havlusunu komple çıkararak tekrar üstünü örttü ve “hoşgeldiniz gençler” dedi. Erkan’da hoşbulduk abla dedi. Ortamın karanlık olmasına rağmen birbirimizi görebiliyorduk. Amy’e baktığımda ufacık göğüslerini kısa bir havluya sarmış, baldırlarından küçücük poposuna kadar gözüküyordu. Ama amy gözlerini sikimden alamıyordu. Sikim dimdik tavana bakıyordu çünkü.

Semra yerinden kalkarak saunanın sıcaklığını arttırmak için kömürlerin üzerine su döktü, Tabi bu sırada tek göğsü havlusundan çıkmış aşağı doğru sallanıyordu. Çok hoşuma gitmişti bu durum. Tekrar yerine otururken yine göğüslerini komple açıp havlusunu üstüne sardı.

Amy: abla sizinde adetlerinizde saunada çıplaklık var galiba (gülerek)

Semra: yok aslında ama kardeşimiz sayılırsınız sorun değil

Amy: biliyorum abla bizde sizi çok sevdik gerçekten ben normalde çekingenim ama size kanım çok ısındı

Semra: biliyorum tatlım

Biraz sessizlikten sonra herkes kendi halinde takılıyordu, ben oturma yerinin alt katında uzandım, semrada üst kata uzandı, hiçbirşey umrumda değildi artık, kafamıda oturma yerinin sırt tarafına çevirdim rahat olmaları için. Biraz içim geçmiş. Ne kadar uyudum bilmiyorum ama çok uzun sürmemiştir. Kafamı erkanlara doğru çevirdiğimde amy komple çıplak şekilde altta yatıyor, erkanda üst katta yatıyordu. Erkan havlusunu bacaklarına kadar indirmişti, siki semranın dediği gibi yılan gibiydi göbeğine kadar uzanıyordu.

Çok terlemiştim, yerimden doğruldum ve oturdum. Sonra kafamı semraya çevirip baktığımda, yüz üstü uzandığını, havlusunuda bacaklarının arasına aldığını gördüm. Hafifçe koluna dokundum, duşa gidiceğimi söyledim. Kapıdan çıkarken “bekle aşkım bende geliyorum” dedi. Arkası dönük şekilde üstten inerken resmen bize karşı domalmıştı. Terlemeninde verdiği parlaklıktan dolayı harika kalçası ve bacaklarının arasından am dudakları aşırı belli olmuştu. Göz ucumla erkana baktığımda gözünü hiç ayırmadan semranın harika vücuduna baktığını gördüm.

Kapıdan çıktıktan sonra semra iyice sardı havlusuyle kendini, duş zaten çok yakındı ama farkettimki henüz kapısı takılmamıştı, tam saunanın karşısındaydı ve içeriden gözüküyordu.

Semra: ee kapısı yok

Ben: bişey olmaz önümde dur

dedikten sonra girdim ve suyu açtım, biraz su dökündükten sonra semra girdi önümde dur dedi. Semra arkasını dönmüş suyun keyfini çıkarırken bilerek sağa sola bakma bahanesiyle önünden ayrıldım. İçimden “inşallah izliyordur” diye geçiriyordum.

Bi yandanda havlumu kurulanma bahanesiyle sürekli çıkarıp kafamı kuruluyordum, Bi yandanda dua ediyordum Amy izlesin diye.

Duş faslımız bittikten sonra havluları sarıp yine saunaya yöneldik. İkiside kalmış yerlerinde oturuyorlardı. Saunanın çok sıcak olusundan vs sohbet ederken gözüm üçünüde kesiyordu. Semra her hareket edişinde havlusuna sığdıramadığı göğüsleri açılıyor, Amy zaten çırılçıplak, erkanda kalkan sikini havluyla örtmeye çalışıyordu.

Ben: amy sen bize değil biz sana uyduk gibi

Amy: yok abi bizde öyle havluyla falan sarılma yok

Erkan: abi bunlar baya baya çıplaklar filipinlerde gitmiştik

Semra: yabancılık çekmesin (diyerek havlusunu çıkardı yere attı)

Önce bi şaşırdım, sonra bende ayak uydurarak aynısını yaptım. Bizden cesaret alan erkanda çıkardı havlusunu. Hepimiz çıplaktık.

Erkan: abi bari aramızda kalsın

Ben: herhalde kardeşim mahalleye yayacak halimiz yok

bu lafımdan sonra hepimiz güldük. Çok rahattı. yarım saat daha bu şekilde oturup sohbet muhabbet ettik ama sıcaktan bunalmıştık. Hadi kalkalım dedik. Herkes yerden havlusunu alırken iyice yakınlaştık. Dördümüz dipdibe duruyor, havluları sarmaya çalışırken birbirimize çarpıyor gülüşüyorduk. Amy ile ben havlumuzu sarmıştık, tam semraya döndüğümde semrada havlusu ile bacaklarındaki teri silerken erkanın sikinin semranın bacağına çarptığını gördüm hatta çarpma değil resmen sikiyle semrayı ittirmişti. Semra farkedince güldü, erkanda “pardon abla” dedi. Pardon demesine rağmen çekilmemişti erkan. Siki dimdik bir şekilde semranın bacağının dibinde duruyordu. Semra parmak arası terliğini giymek için tekrar eğilince erkanın siki semranın yanağının dibinde ağız izasındaydı. Semra kafasını erkana doğru çevirerek “ısırcam şimdi şeyini çeksene” dedi. Semra konuşurken dudakları ile erkanın siki arasında 1-2cm boşluk vardı. Erkan tekrar pardon abla diyerek çekildi ve kapıya yöneldi. Amy’de erkanın arkasındayken bana şeytani bir bakış atarak erkanın arkasından çıktı. Yaşanılanlar acayip azdırmıştı beni. erkanın koca siki neredeyse karımın dudaklarının arasına girecekti.

Asansördede küçük şakalaşmalar sonunda evlerimize geçtik.

Kısa bir duş sonrası salonda otururken,

Ben: nerdeyse alıyodun ağzına yılanı

Semra: zor tuttum kendimi amy ‘ye ayıp olurdu

Ben: rahat kızım onlar sorun etmez

Semra: Sen?

Ben: benden habersiz yapmada

Semra: gerçektenmi?

Ben: evet.. ne demiştik. ne yapıcaksak beraber yapıcaz

Semra kalkıp yanıma geldi ve kucağıma oturdu. Birbirimize sarıldık.

Semra: sen daha boşalamadın değilmi aşkım

Ben: zonkluyo artık, saunada bi boşalsam amy’e kadar giderdi

Kahkahalar attık. Odamıza geçtik. Semra nedense benimle hiç öpüşmeden ağzına aldı. Çok güzel yalıyor tutuyor, bense onun arka deliğinde parmaklarımı gezdirip birazda amını elliyordum. Semra bi an bana dönüp

Semra: siktircekmisin gerçekten beni

Ben: sikilmek istiyorsan siktiririm

Bu konuşmalar aşırı azdırıyordu bizi. Semra hala sakso çekerken cebimde telefon titredi, umursamadım ama sonra çağrı geldi. Elime alıp baktığımda mesaj erkandandı. “ABİ DAHA SESLİ”

bi an duraksadım, semrada ne olduğunu sordu. Sesli yapmamız gerekiyor yardımcı olcaz erkanlara dedim. “Çağır gelsinler aşkım” dedi. Elime tekrar telefonu alarak,

Ben: kanka gelin

Erkan: nereye abi

Ben: kardeşim balkondan atlayın gelin hemen…

2dk sonra salondan tıkırtıları duyduk. Semra hala homurdana homurdana sakso çekerken kalçasınıda kapıya doğru çevirmiş adeta domalmıştı. Erkan ve amy odaya yaklaşınca bizi gördüler duraksadılar. Bende elimle gelmelerini işaret ettim. Odaya giren erkan ve amy, semranın amının dibinde duruyor bizi izliyolardı. Amy erkan’a bakıp “Hadi” dedi.

Erken şortunu indirip kalkan sikiyle beraber amy’e dönünce amy parmağıyla hayır dıyerek erkanı semraya çevirdi. Erkanla gözgöze geldiğimizde benim nefes alışverişlerim değişmişti. Gözlerimle tamam dedim ona. Erkan yavaşça semraya sokmaya başladı.

Erkan karımı sikmeye başladıkça semra dahada çok zevk alıyor, sikimi emiyordu. Amy ise yanıma gelip bi eliyle kalçamı bi eliylede semranın başını tutuyor, dudaklarıma ufak ısırışlar atıyordu. Erkanın hızlanması bizimde ritmimizi etkiliyor, o hızlanıkça biz daha çok zevk alıyorduk.

Semra kendini erkandan çekip, erkana yatmasını söyledi ve onu yatırıp üstüne çıktı. Ağzını açarakta ağzına almayı istediğini bana belirtti. Erkanın başının üstüne geçip semranın ağzına vermeye devam ettim. Bu süreçte amy kendiyle oynuyordu, gözleri kısılmış, felaket zevk alıyordu.

Ben semranın ağzına git gel yaptıkça taşaklarımda erkanın suratına değiyordu. Bunu sevmiş olacakki taşaklarımda ıslaklık hissettim. Erkan dilini çıkarmış taşaklarımı ve deliğimi yalamaya çalışıyordu. Ne olacaksa olsun artık diyip semranın ağzından çıkarıp erkanın ağzına soktum. Önce dişlerine çarptı ama hemen ağzını açarak gırtlağına kadar soktu. Ağzına 2-3 kere git gel yaptıktan sonra kendimi komple çektim. O an ki hırsla amy ‘i kolundan tutup sertçe yatağa yüz üstü yatırdım. Üstüne çıkıp o daracık amına köklüyordum. Amy zevk ve acı dolu duygularla bağırıyor, arada bi ohh çekiyordu. O bağırdıkça boynundan tutup dahada bastırıyordum onu yatağa. Sanki bi yandan dövüp bi yandan sikiyordum filipinli küçük orospuyu.

Amy’i iyice siktikten sonra kalktm ayağa ve semranın arkasına geçtim. İyice tempoları düşmüştü. Erkanın sikini elime alıp semranın amından çıkardım. Biraz 31 çektirdikten sonra kendi ellerimle semranın amına yerleştirdim sikini. Çok zevk almış olacaklarki 2dk içinde ikiside ahh ohh sesler arasında boşaldı. Dördümüzde belkide hayatımızda böyle boşalmamıştık. Yatağa yığıldık kaldık.

Bundan sonraki günlerimizde sanki dördümüz evli gibiydik, gün aşırı grup sekslerimiz, eş değiştirmeler, semranın erkanda, amy’nin bende kalması gibi çok zevk yaşadık.

“Yeni Komşularımız – 3” üzerine bir yorum

  1. Hikaye çok güzel. Amy vajinismusu nasıl atlattı? Amy ile detaylı birlikte olma anları nasıl olacak? aynı anda 2 kişi ikisini de becerecek mi? hem önden hem arkadan ? devamını dört gözle bekliyoruz:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir