Yeni Komşularımız – 2

Yeni komşularımız ile yaklaşık 1 aydan fazladır haftada 1-2 kerede olsa misafirliğe gidip geliyoruz, gitmesek bile balkonlarda oturduğumuzda sohbet ediyorduk. Herşey normal bir şekilde ilerliyordu, çok cana yakınlar ve fazlasıyla rahatlardı. Semra’nında rahat tutumları bazen beni kızdırıyor, bazen ise daha çok şevke getiriyordu.

Semra, komşularımızın yanında giyimine pek dikkat etmezdi, zaten normaldede pek etmeyen biriydi. “Onlarda varsa bizdede var” mantığıyla hareket ediyordu. Filiğinli kızın aksine çok daha dolgun, ele gelen göğüsleri, top gibi yuvarlak ve sıkı kalçaları ile komşumuz Amy’nin yanında porno yıldızı gibiydi.

Amy ise, çok zayıf, göğüsleri yok denecek kadar az, kalçası neredeyse hiç yoktu.Henüz 22 yaşındaydı. Göğüslerinin küçük olmasından dolayı olacakki, südyen giydiğini hiç görmedim, misket gibi göğüs uçları sürekli meydandaydı. İnsanın gördükçe ısırası geliyordu. Ev içerisinde sürekli kısacık şortlar giyer, üstüne ya ince bir tişört yada atlet giyerdi.

Amy’nin kocası erkan ise, 24 yaşında, düzgün fizikli, işinde gücünde, vede bize karşı cok saygılı, abiyi ablayı ağzından eksik etmeyen biriydi.

Amy ve erkan filipinlerde tanışmışlar. Erkan 2 sene önce filipinlerde turist rehberliği yapıyormuş, turizm ve otelcilik okuduğundan kendini geliştirmek amaçlı filipinlere gitmiş. Tanışıp kaynaştıktan sonra evlenmeye karar vermişler. Henüz evlenelide 6 ay olmuş, ilk kiracı oldukları evdede ev sahibi ile sürekli sorun yaşadıkları için buraya taşınmışlar.

Erkanlarla komşuluk ilişkilerimiz her geçen gün dahada arttıkça, erkan’la her başbaşa kalışımızda evliliğin sıkıntılarından bahsediyorduk. Erkan arada bir cinsellik konusu açıyor, bu konudan yakınıyordu. Sorunları şuki Amy, vajinismusmuş. Yani Seks esnasında içine alırken çok canı yanıyormuş ve bu yüzden beraber olamıyorlarmış.

Yine bir gece erkanla balkonlarda rastlaştığımızda onu bizim balkona gelmesini söyledim.

Ben: Noldu uyku tutmadımı?

Erkan: yok abi ya aynı dert

Ben: hangi dert?

Erkan: yine yapamadık abi kafayı yiyicem artık

Ben: Olm daha gençsin toysun, bi anda saldırma kıza, iyice kıvama gelmesini bekle

Erkan: nasıl yani abi

Ben: açık açık söylettirme işte,elle okşa, ıslanmasını bekle, yavaşça gir, alışacak elbet

Erkan: Abi denedimde ne biliyim çok kasıyor kendini

Ben: İstek varmı peki Amy’de

Erkan: Hemde nasıl abi, bunlar böyle aşırı azgın

Ben: Tamam o zaman bence yakında çözersiniz

Erkan: Sizinki nasıl gidiyor abi?

Ben: Bizdeilk evlendiğimizde bazı sıkıntılar yaşadık, semrada pek istek yoktu ama bu aralar çok fena.

Erkan: abi yanlış anlamazsan.. Gece makineli tüfek gibisiniz zaten

Ben: (gülerek) o kadar ses geliyomu?

Erkan: Gelmezmi abi muteahhit duvar değil perde örmüş sanki

Ben: Size yardımcı olcaksa daha çok ses çıkarırız

Erkan: Bana yardımcı oluyo abi ama amy bilmiyorum sormadım.

Ben: sen sor bana çıtlat, aramızda gizlimiz saklımız yok

Erkanla sohbetimiz koyulaşırken içeri semra girdi. Onuda uyku tutmamış olacakki bi sigara yakıp yanımıza oturdu. Üstünde ince saten geceliği, altındada yine saten şortu vardı. Erkan dikkatlice semrayı süzdükten sonra kendine gelip bana döndü.

Ben: aşkım hayırdır

Semra: uyku tutmadı

Erkan: ben kaçıyım abi

Ben: otur ya nereye

Semra: bölmedim umarım

Ben: yok yok öyle havadan sudan konuşuyorduk.

Semra: boş durmıyım bari şu çamaşırları asıyım

Semra, içerden getirdiği sepetteki çamaşırları asarken resmen bize göz banyosu yaptırıyordu. Erkan’la sohbet ederken ikimizde kaçamak bakışlarla semra’nın kalçalarına bakıyorduk. Semra hiç utanma sıkılma olmadan dantelli südyen ve tangalarını gözümüzün içine bakarak asıyordu. Çamaşırları astıktan sonra bize iyi geceler dileyip içeri geçti. Yine erkanla başbaşa kalmıştık.

Yerimden kalkıp çamaşır ipinden bir tanga aldım ve erkana gösterdim.

Ben: bunlardan al karına hoşuna gider

Erkan: abi var 1-2 tanede giymiyor pek

Ben: bak bunlar farklı, pentiden aldık, tavsiye ederim (bunları söylerken iyice erkana yaklaştım, erkanda sanki ona veriyormuşum sanmış olacakki elini kaldırdı)

Erkan: (tangayı eline alarak) aynen abi belli kalite baya bu.

Tekrar elinden geri alarak çamaşır ipine astım.

Ben: Ben geçiyorum artık içeri, istersen inletelim ortalığı (gülerek)

Erkan: abi bende senden onu istiyicektim ama çekindim söyleyemedim

Ben: Valla çekinme artık kardeşimsin benim herşeyi sorabilir söyleyebilirsin, ee Amy uyumamışmıdır?

Erkan: bilmiyorumki abi

Ben: neyse senı kırmıyım, uyumuşsada elanor takılırsın artık

İçeri geçip semranın yanına uzandım. Semra’da elinde telefon sosyal medyada geziyordu. Azıcık semraya sırnaştıktan sonra birbirimize sarmaş dolaş sarılıp öpüşmeye, sevişmeye başladık. Bi an önce semraya git gellere başlamak istiyordum, oda şaşırıyordu bence, çünkü ön sevişmeyi uzun tutmayı çok severdim. 5dk seviştikten sonra semrayı önüme domalttım ve girip çıkmaya başladım, semra ufak ufak inliyordu ama yetersizdi, dahada çok inlemesi için sertçe girip çıkmaya başladım, eliyle elimi tutarak yavaş olmamı istiyordu ama dinlemiyordum, hızlandıkça hızlandım, artık semrada kendini salmıştı, yaklaşık 10-15dk boyunca ahh ohh şap şup seslerle seks yaptıktan sonra semra resmen anırarak boşaldı. Bırak erkanı, alt üst komşularımız olsa onlar bile duyardı. Görev tamamlanmıştı, erkanın bizi dinlemiş olduğunu bilmem, bu zevki ona yaşatmam acayip hoşuma gitmişti. Semra ile sırayla duşa girdikten sonra yattık ve uyuduk.

Öğlen saatlerinde semradan whatsappıma mesaj geldi

Semra: aşkım dün baya iyiydin

Ben: teşekkürler aşkım sende çok iyiydin inlemelerin beni bu hale getirdi

Semra: valla çekınıyorduk ses çıkarmaya yandakılerden yuzyuze bakıyoruz birde

Ben: ee sanki onlar ses yapmıyor

Semra: onlarda yapıyor ama dertleri başka

Ben: neymiş?

Semra: kızın canı acıyormuş, onlar evlendiğinden beri tam anlamı ile yapamamışlar

Demekki amy, semraya anlatmıştı.

Ben: üzüldüm açıkçası keşke elimizden birşey gelse

Semra: keşke 😀

Semra ile sohbetimiz bittikten sonra işe döndüm ama aklımda sürekli erkanlar vardı. Acaba ne yapabilirdik??

Akşam eve geçince yemek faslından sonra balkona çıktı. Erkanlarda balkonda çay keyfi yapıyorlardı. Selamlaştıktan sonra “gelsenize bu tarafa dedim”. Birbirlerine bakarak tamam dediler ve atladılar balkondan. Dördümüz bizim balkonda oturmuş, güzel vakit geçiriyorduk. Bu komşuluk ilişkileri herkesin çok hoşuna gitmişti. Amy, memleketini anlatıyordu çat pat Türkçe’si ile.

Bi ara gözüm erkana takıldı. Sürekli semranın göğüslerine bakıyordu. Hiç rahatsız olmadım. Ben olsa bende bakardım çünkü semranın beyaz bol body’sinden büyük kahverengi göğüs uçları çok belli oluyordu.

Amy söze atlayarak,

Amy: abla bugun görevli geldi kapıya, sauna açılmış biliyormusun

Semra: aa süper gidelimmi yarın pazar zaten izinli günümüz

Amy: gidelim abla iyice siteler dolmadan kalabalık olmadan

Semra: olursa olsun o kadar aidat veriyoruz

Erkan: abla onlar çıplak giriyor o yüzden dolsun istemiyor

Bi anda dona kaldık.

Semra: nasıl yani?

Amy: abla bizim kültürümüzde havlu falan yok, ama tabi havlu alırım ben, buraya ayak uydururum

Semra: kız erkek ayrı sanırım zaten

Ben: yoo 1 tane sauna var

Erkan: abi biz gidemiyoruz o zaman

Ben: Bizde başka zaman gideriz

Semra: giyin şortlarınızı gelin nolcak

Ben: oda doğru benim aklım çıplaklığa gitti şimdi (kahkaha atarak)

Gülüşmelerden sonra yarın için planımızı yaptık. Saatte geç olunca erkanlar biz gidelim diyip kalktılar. Erkan kalkarken sikini düzeltti ve son kez semraya baktı. Semra o an farketmişti. Çünkü semra otururken yukarıdan göğüsleri çok net belli oluyordu. Semraya göz ucumla baktığımda yüzünde şeytani bir gülümseme vardı.

Erkanlar gidince bizde yatak odasına geçtik. Günün yorgunluğu ikimizinde üzerindeydi, o yüzden fazla birşey yaşamayıp uyumaya çekildik. Yalnız yan odadan yinede azda olsa sesler geliyordu. “ahh, yavaş ol, düz dur çekme kendini” gibi seslerle beraber uyuyakaldık çünkü alışmıştık artık.

Sabah kahvaltılarımızı balkonlarda yaptıktan sonra kızlarda kendi aralarında planları yaptılar. Birazdan saunaya ineceklerdi. “Sizde geç kalmayın” deyip içeri geçtik.

Semra ne ile ineceğimizi sorunca “2 havlu saralım inelim işte apartmanda kimse yok zaten” dedim. Tamam deip çırılçıplak soyundu bi çırpıda. Ondan cesaret alarak bende soyundum. “Mutfağı toplayım inelim” diyince bende balkona sigara içmeye çıktım. 1-2 dk sonra erkanda balkona geldi oda sigara yaktı. Bi bana bi havluma bakıp “abi aşağıda soyunma odası yoktur değilmi” dedi. Bende olmadığını, direk böyle gelmelerini söyledim. İçerden amy seslenince erkan gitti ve hemen geri döndü. “Abi bunun ailesi görüntülü aramış bunlar biraz uzun konuşuyolar azcık gecikicez” dedi. Bende farketmez deyip sigaramı söndürdüm ve içeri geçtim. Semraya geç geliceklerini söylerken bi yandanda onu süzüyordum. Havlusunun üst kısmından göğüslerinin ucu biraz gözüküyordu ama bilerek ses çıkarmadım. Hatta arkasından sarılarak havlusunu bozuyor, altından çıplak kalçalarına sikimi sürtüyordum. Biraz yapma etme dedikten sonra semrada kendini saldı, sikim bi anda semranın arka deliğine denk gelmişti. Anal seks hiç yapmamıza rağmen bu onu çok delirtiyordu. “Hadi hadi azıtma inelim” diyince erkanların geç geliceğini söyledim durumu anlattım. Okeyleşip evden çıktık, asansöre bindik ve -4’e bastık.

Hikayenin devamında semra ve amy’nin rahat oluşundan, bu rahatlığın sonunda zevk dolu anlara tanıklık edeceksiniz. Beğendiyseniz yorum yapmayı unutmayın. Gelen yorumlara göre hikayenin devamı uzun soluklu olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir