Kendimi Keşfedişim- Bölüm 24

Ofiste yavaştan okul turlarını başlatmıştık, annem bu turlarla ilgileniyordu, sabahta özenle hazırlanmışı erkek öğrenci motivasyon grubumuza ilk açılışı kendi yapacaktı. Gruplar en fazla on kişiydi, zengin muhafazakâr kesimden olanları anneme seçmiştik. Babaları müteahhit, galerici veya emlakçıydı. Hızlı zenginleşip sonradan görme olanların anneleri çarşaflı ya da lüks düşkünü türbanlılardı. Aslında onlara birkaç konuma yapacak bütün gün gezdirecek, yedirecek ve onlarla birebir ilgilenebilecek sexy kadınlar aracılığıyla bu ergen tayfaya otuzbir malzemesi verecektik.

Annem siyah ipek türbanı, turuncu üst bacağının yarısında biten mini pembe saten eteğiyle aynı hizada saten ceketi, parlak desenli külotlu çorapları ve topuklu ayakkabılarıyla ballı lokma tatlısıydı adeta. Finali tamamlayan ise giydiği transparan parlak bluzun tek kapattığı yer kısa bir crop kadardı. Göbeği ve memeleri ergenler merhaba diyordu. Bugün onlarlaydı hep boş olacağını bilsem amından ve götünden sikerdim şu haliyle. Bütün gün benden bile bile küçükler ona karşı bakacak gizliden çadır kurup evde otuzbirlerini çekecektiler anneme düşleyerek. Belki onu tur esnasında tuvalette sikecek, okulda öğretmenleri yerine veya kendi anneleri yerine koyup fantezilerin de yüzüne, götüne boşalacaklardı.

Selin izin almış ailecek evdeydiler, biraz onları zorbalayıp ezmek kendimi göstermek istiyordum. Anahtarımla çat kapı Selinlere girdim. Kimse ortada yoktu mutfağa baktığımda, Selin kahvaltılı bir şeyler hazırlıyordu.

-Selin: “Aaa hoş geldin oğlum” Mert amca dışarı börek almaya gitmiş Çınarda odasındaydı. Selinle anlaşıp yatak odalarına gidip yatağa boylu boyunca uzanmıştım. Kahvaltıları bitince yanıma gelecekti. O gelene kadar soyunup beklemeye başladım. Evlilik resimlerine bakar otuzbir çekiyordum. Çınar annesi konusunda çok şanslıydı, hemen yanı başında seks diye ölecek ateşli bir kaşar vardı. Selin odaya gelince,

Selin: “Ooo Kaan bey ön hazırlıklar yapılmış, resmimizi bırak gerçeği burada artık.” Selinle sevişmeye başladık, ağzına sikimi verip sakso çektirdim biraz, sonrada yatakta kapıya bakarak domaldı “Anne seni domalmış bekliyoor” diye kalçalarını sallıyordu. Amına sertçe girmiştim. Hızlı hızlı vuruyor inlemesin sağlıyordu.

-Selin: “İçeride oğlum ve kocam varken ben serbestçe düzüyorsun, ohh anneni daha sert sikkkk ” sesleri duyan Mert amca odaya girmiş yok artık diyerek karşımızda donup kalmıştı. “Benden çekinmiyorsunuz bari içeride Çınar var!”

-Selin: “Oğlum gibi bana karşılık verseydi de şu un o olsaydı beni kocamın yatağında domaltıp siken! Anca ya kızlarla ilgileniyor ya oyun oynuyor.” fanteziyi anlayınca Mert amcaya “Çınarada haber her sen en iyisi hahaha” dedim. Mert amca sinirle gitmişti. Çınar odasındayken annesini babasının yatağında çatır çatır sikmiştim. “Amına attırayım mı döllerimi” deyince Selin,

-Selin: “Becerikli oğlumdan bir oğul daha istiyorum, her bir damlasını boşalt bebeğim.” İşlem tamamdı, Selin duşa girdi, bende giyinip Çınarın odasına. Çınar kulaklığı çıkartıp,

-Çınar: Bro ne zaman geldin? Annesinin teri üzerimde soğumadan,

-Ben: “Bir saattir içerde anneni sikiyorum çok oldu geleli, ayıp valla bir hoş geldin demedin amk” Çınar sinirle,

-Çınar: “Sen ne anlatıyorsun amına koyum, Piç!” Biraz laf sokmalar sonrası, “Bende senin anneni sikecem” ben de “nah sikersin, namuslu annemi” dedim. “Sen öyle san onu dedi” dur diyip çekmecesinden iç çamaşırını suratıma attı, “anneni istesem, şuracıkta hemen sikerim, kadın bana vermeye dünden razı amk” dedi. Çınarla iddialaştık, ikimizde yarın akşam aynı evde annelerimizle yemek yiyecektik. Bakalım kimi kimin annesini sikebilecekti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir