Kumsal Bölüm -2

Hayatımın en güzel yazlarından birini yaşıyordum. Kuzenlerim teyzem, eşi, annem, en sevdiğim insanlar hep bir aradaydık çok mutluyduk.
Sabahları spor yapıyordum, sonra yazlığa gelip aile kahvaltısı, sonra hazırlanıp kuzenlerle denize. Damla abla genelde harika vücudunu güneşte yakıyor, Petek Gizem ve bende tüm günü denizde geçiriyorduk. Babamdan sonra bu ortam bana inanılmaz iyi geliyordu aşırı iyileşmiş hissediyordum. Büyükler kendi arasında mutlu, biz kuzenler kendi içimizde mutluyduk. Damla abla arada bizden sıkılıyordu ama o da beleşe yaz tatili yapabildiği için halinden çokça memnundu. Teyzemlerin durumu aşırı iyi değildi ortalama bi aile gibi takılıyorlardı ve yansıtıyorlardı ama gerçek görünenden kötüydü. Buna ramen Gökhan amca bana karşı eli çok boldu. Sürekli beni mutlu etmeye çalışıyordu. Sürekli yeni hediyelerle gelirdi yazlığa yemekleri o yapardı. Bu yaz ve önümüzdeki bir çok yaz böyle geldi geçti.
Artık babamın üstünden 3 yıl geçmişti. Okulum bitmiş sınava girmiştim. Haziranın yirmisinde annemle hazırlanıp bodruma gittik. Teyzemlerde bu yaz erkenden gelip tüm yazı bizimle geçiriceklerdi. Arada telefondan konuşsakta hiçbiriyle yüz yüze görüşememiştik önceki yazdan beri.
(Hikaye başlıyor)
Yazlıkta yine standart sıkıcı başlayan günlerden biriydi. O gün sabah koşusuna çıkmamıştım. Günün sıkıcı başlamasına nazaran içimdeki heyecan çok fazlaydı çünkü bu gün geliceklerini biliyordum. Hem çok özlemiştim. Hem de yazlık onlarla beraber katbekat daha eğelenceliydi. Yazlığın önünü gören bir cama geçtim ve heyecanla onları beklemeye başladım. En sonunda bir SUV araç kapının önüne yanaştı. Bunlar onlardı. Çok heyecanlı bir şekilde evin kapısına indim ve bahçeye çıktım. Arabadan ilk önce Gökhan amca indi. Sıkıca kucaklaştıktan sonra;
Ben: Amca hoş geldiniz çok özledim görüşemedik hiç yaz dışı ya
G: Evet işten fırsat bulup gelemedik kusura bakma Uras ama burdayız işte ya özlem gideririz akşam. Hadi kuzenlerine yardım et sen çok eşya var ben annene selam veriyim içeri geçip.
B: Tamamdır amca
Gökhan amca içeri geçerken arabanın ön kapısı açıldı. Bu teyzemdi görüşmeyeli kendine epey bakmıştı. Yaşı 47 olmasına ramen taş gibiydi. Büyük göğüsler kahverengi uzun saç 170 boy esmer teniyle ve büyük kalçalarıyla süzmeden geçememiştim.
Ben: Teyze hoş geldin sen de Gökhan amca içeri geçti annemin yanına sen de onların yanına geç çocuklarla ben hallederiz eşyaları.
Teyzem: Ay çok saol Urasçım Teşekkür ederim çok yorulduk valla.
Teyzemde gittikten sonra arka iki kapı açıldı ve hepsi baygın bir şekilde tek tek arabadan indi. Yola çıkıcakları için hepsi ister istemez inanılmaz sexy giyinmişlerdi. Sütyensiz bol t-shirtler, altlarına mini şortlar ve çıplak ayaklar. Üçü içinden tek açık renkli üst giyen damla içeri kaçmaya çalışıyordu.
D:Eşyalar orda getirirsiniz ben geçiyorum
.
*diyip kaçmaya çalıştı ama nafile. Muhtemelen beyaz t-shirt altında klima soğuğundan sertleşmiş meme uçlarının güneş ışığında ortaya çıkmasından korkuyordu*
*kolundan tutup*
B:Ablacım hiç bir yere kaçmıyorsun beraber taşıyacağız.
D: Uraz çok sıkıştım ablacım.
B:Tamam sorun yok ,
Diyip bagaja doğru koştum ama elini bırakmadığım için koca memeleri sallana sallana peşimden geldi. Bagajdan iki bavul indirip
B:Ne kadar hızlı çekersen o kadar hızlı tuvalete varırsın ablacım.
Diyerek güldüm. Offlayarak bavulları çeke çeke gitti. Arkasından mini şortunun bacaklarının arasına kaçtığı sallanan götüne bakarken.
Gizem: İzlicek misin yoksa eşyaları taşıyor muyuz?
Bu gizemdi. Bıkkın bir şekilde bana söyleniyordu.
B: Ne izlemesi be
Diyip ona döndüğümde bir tokatta ondan yemiştim, annesi, ablası, şimdi gizem. Giydiği dar cropta sütyen takmadığı için terden yapışan birer avuç memeleri. Bembeyaz teninde parlayan karnı. Sütun gibi bacakları. Harikaydı. Gizem benimle yaşıt olmasına karşıt hayatınızda görebileceğiniz en sexy kızlardan biriydi.
G:Uras indir şu bavulları hadi artık!!!
U: Üf tamam be sen de hoş geldin.
Diyip 2 bavul daha indirip ona verdim. O da giderken peşinden 2 bavulda indirip ben götürdüm. Sonra arabaya döndüğümde içimden,
B:Ulan bir kuzen eksik
Dedim.
Arka koltuğa baktığımda herkesin gitmesiyle koltuğa uzanıp yatmış bir melek duruyor. Ablaları gibi minicik bir şort, üstüne bol bir t-shirtle uyuyordu. Eğilip onu kucağıma aldım ve odama çıkartıp yatağa koyup aşağı geri indim.
Teyzem:Uras Petek nerde?
B:Odama yatırdım teyze siz yerleşirken uyanmasın diye.
T: Tamam yavrum.
Bavulları evin bahçesine kadar çekmiştik sadece,
T: Canım kızlara odalarına yerleşmekte yardım eder misin?
U:Önce bi herkes dinlensin ben herkese kahve yapıyım sonra taşıcam teyze
T:Tamam canım.
Ben kahveleri yaparken herkes alabildiği eşyalarını alıp odalarına çekildi.
Evin en üst katındaki odalardan birinde annem birinde ise ben kalıyordu. Ortadaki odayı Peteğe, alt kattaki üç odayı da Damla Gizem ve teyzemlere paylaştırmıştık.
Kahveler hazırdı, merdivenlerden seslenip;
U: KAHVELER HAZIIIIR!!!!
Bavulları tek tek taşımaya başlamıştım. O sırada bazıları inmişti bazıları hala odasındaydı. İlk Damla ablanın eşyalarını çıkartıp verdim. Sonra teyzeminkileri. Damla odasında yatıyor teyzem kahve içmeye inmişti. Gökhan Amca hakkında çok fikrim yoktu. Sıra gizeme gelmişti bavullarını aldım ve odasına doğru yola koyuldum. Çok ağırlardı ve küçücük oldukları için ağzına kadar doldurmuştu. Odasına geldiğimde elimden yere attım ve birisi patlayıp etrafa saçıldı. Her yer iç çamaşırı olmuştu. Gayri ihtiyari eğilip bir tanesini aldım. Görüntü muazzamdı. Muhtemelen yola çıkmadan önce yıkayamadı ama yanına da almak istediği için bavuluna koymuştu. Elimdeki iç kilodu pisti ve bu beni çok azdırmıştı. Tam koklar gibi olucakken arkamdan bir ses;
G: Napıyorsun sen burda!!!!
(Devam edicek)