Kendimi Keşfedişim- Bölüm 22

Sabah anneme bugün onunla AVM’ye gideceğimizi söyledim. Kahvaltımızı yapıp Avm’ye geçtik iç çamaşırı giyim ve ofis tarzı klasik giyim mağazalarını gezecektik. Evde ve işte giyinceği yeni cicikler alacaktık ona. Önce Klasik tarzdan başlayıp çeşitli etekler, gömlekler ve çoraplar aldık. En son elimizdekilerden bir kombin yapmasını istedim; başında mavi sexy türbanı, dar saten işlemeli üç düğmesi açık gömleği ve külotlu çorabıyla denemi kabininde karşımda duruyordu. Etrafı kolaçan edip içeriye girdim. Ellerimle yavaşça bacaklarından başlayıp baldırlarına ve götüne okşayarak geldim. Götünü iyice sıkarak açıktaki memelerini gömleğinin üzerinden yalamaya başladığım. Dilimi göğüslerinin arasına sokmaya çalışıyordum. Ortamdan gelen sesler yükselince gizlice dışarı çıkmak zorunda kaldım. Çeşitli iç çamaşırı ve günlük kıyafetler aldıktan sonra boş deneme kabini arayıp bulamadık. Babamda evdeydi.

Yakındaki bir otele yöneldik. Otel lobisinde sıradan anne ve oğluyken. Otel odasında azgın bir çift olacaktık. Asansörde kalçasına elimi atıp sıkmaya başladım. Odaya girdik, yatağa yayıldım, aldıklarımızla bana defile yapmasını istedim. Defile ilerledikçe vücut ısım artıyor giydiklerime sığamıyordum. Tamamen soyundum. Üzerin kırmızı bir iç çamaşırı seti varken yanıma çağırdım.

-Ben: “Hadi ellerin çalışsın birazda!” annem isteğimi anlamıştı. Ellerini tam sikime değdirecekken telefonu çalmıştı. Arayan babamdı. Sinirim tepemdeydi elindeki telefonu yatağa attım. Kollarında sürükleyip banyoya sürükledim onu. Banyoda Çınarla sexting yapmıştı, etrafa bakıp en pis şeye odaklandım klozet yöneldim, ellerini sırtından çapraz tutup başındaki türbanından klozetin içine doğru kafasını bastırıp,

-Ben: “Amına koduğum kaşar! Yanımda bir daha ben izin vermedikçe telefona bakmayacaksın, senide sikerim kocanı da, orospu seni!” diyip sikimle götüne yüklendim, tangası üzerinden götüne sürtünerek boşladım. Her şey bok olmuştu. Toparlanıp eve dönerken anemin gözünde yaşlar, çıtı çıkmıyordu.

Günler geçmiş ofise iyice alışmıştık. Ofisteyken Selinin işlerinin yoğunluğu yüzünden ona yanaşamıyordum. Çınar sekreter kızlarla vakit geçiriyordu. Annem Çınarın yanından geçerken kızlara bağırıp çağırmıştı aklı hala Çınardaydı. Annemin derslerinin seviyesini artırmam gerekliydi. Odasına yöneldim kolundan tutup “hadi eve gidiyoruz” dedim.  Karşı gelecek gibi olunca kapıya yöneldim, “tamam geliyorum” diyerek yanıma geldi. Selin arabasını alıp bindik, annem arabayı kullanırken ona “Çınarla hala ilgilendiğini, ne büyük fahişe olduğundan” bahsettim. Konuşmamız ilerledikçe Seline olan kıskandığından, estetiklerin ondan dolayı yaptırdığından, babamın ilgisizliğinden dem vurdu. Babam yoksa ben vardım “artık oğlunda kocanda benim” diyerek ültimatomu verdim. Konuşmamızın sonunda bundan sonra birbirimize karşı nasıl davranacağımızı telkin ettim. Evimize geldikten sonra götüne sertçe vurarak “doğru yatağa, seni yatağında sikecem” diyerek yatak odasına geçtik.

Babamın yatak odasında annemin yattığı yatağın üstünde annemi zorla domaltmış başında dolgulu dudaklarıyla uyumlu kırmızı eşarbı üzerinde estetikli füze memelerine artık dar gelen beyaz saten gömleği altında protez kalçasını dolgun gösteren dar diz kağanın üzerinde biten siyah eteği bacaklarında siyah desenli ince çoraplarıyla onu kendi yağında domalmıştım, evet ben yapmıştım yıllardır gerçek öz oğlu olmasa da yıllardı oğlum diyerek öpüp kokladığı kişiydim. Ellerim kalçalarında sertçe kendime çekmiş; “konuş, başla” emrini vermiştim anneme, annem yavaş hareketlerle götüne dayadığım sikimi tatmin etmeye başlamıştı

-Annem: “Azgın, tesettürlü annen seni şimdi orospun oldu, kapalı kapılar ardında kocamı ve oğlumu aldatıyorum beni ver cezasını bu orospuya, yıllardır oğlum gibi gördüğüm, oğlumun en yakın arkadaşıyla yaptım bunları ve yapacağım tam kaşarım, güzelliğini kıskandığım arkadaşımın oğlunu ayarttım ona ceza verebilmek için. Artık utanmaz bir fahişeyim!” annem bunlar söylerken o meşhur Çınarın döllerini fırlattığı eşarbını elimde top yaptım, annemin üzerine yapıp ağzına tıktım ve memelerine elime atıp sıktıkça sıktım. Bu aşağılamalarımla sikmekten beter hale getirmiştim. Daha sonra omuzlarına yüklenip son yüklenmelerimin ardından, ayağa kalkıp,

-Ben: Dizlerinin üzerine çök!

Annem emrimi alır alamaz ağzındakini çıkartmadan dediklerimi yaptı, skimi yüzün yaklaştırıp, bir eline yumuşak eşarbın elimi atıp, karşımda duran dev aile tablomuza baka baka atışlarımı gerçekleştirdim. Ağzı burnu yanakları eşarbı her yeri döllerimleler kaplıydı artık. “Görev tamam baba!” deyin yüzü düştü, utancı bir kat daha artmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir