Kendimi Keşfedişim- Bölüm 21

Kocasının önünde selini öpüşerek sikmek, kalçalarını tokatlarla şaklatmak istiyordum! Ne olacak neler yaşayacaktık, yine kısıtlı bir zaman ve yerdeydik. Selin ceketini astı, çantasından anal plugu çıkartıp bana doğru gel işareti yaptı. Masaya çıkıp masa üzerinde domaldı. Elimde plug onun direktiflerini bekliyordum, Mert amca arkamda kalmıştı;

-Selin: “Mert sakın kımıldama hayatını siktiririm senin! Kaan sen de eteğimi sıyır ve götümü yalayıp mührünü sok! Senin için son 12 saattir bir şey yemeyip lavmanla içimi boşalttım.”

Haydaa adım geçmişti maskeyi çıkartmamı istiyordu manyak karı. Hadi diyelim arkam dönük tanımadı mal herif ya adım amk onun niye söylüyorsun. Titreyerek maskeyi çıkartıp masaya bıraktım, aşırı göt korkusuyla Mert amca tren yapı sikse ikimizde kim engel olacaktı ona, Selim ve ben onun yanın ufak tefektik. Eteğin fermuarını açmadan önce götünü yoğurmaya okşamaya başladım daha sonra birkaç şaplak attım. Fermuarı dediği gibi açıtım eteğini iyice beline topladım. İçine hiçbir şey giymemişti squatlı götü azdırıcı bir kokuya sahipti yumaşacık ve kremlenmişti. Yavaş yavaş öpmelere başladım, öpücükler kalçasının yanaklarını yalamaya bıraktı. Ellerimle iyice kavrayıp götünü iyice ayırdım. Evet deliğiyle karşı karşıyaydım. “Seni götünden sikeceğim” diye atıp tutarken iyiydi tabi. Derin bir nefes alıp önce bir öpücük kondurdum, kokuda sorun yaşamamıştım umarım iyice kremlemiştir. Dilimi çıkartıp yalamaya başladım, ımhh kremin tadından dolayı harika geliyor sanki dondurma yalıyordum. Yaladıkça yaladım, sırılsıklam oldu götünün deliği. Burnumu koksiks kemiğime dayayıp ellerimler göbeğini ve mememlerini okşuyordum. Dominant şekilede femme fatale karakteriyle,

-Selin: “Yarına da bırak biraz, yeter bu kadarı, göm mührünü!” Pluga alıp yavaşça ucunu soktum bir elimle sabitleyip diğer elimle çekiç gibi çakınca götüne hayvan gibi “ahhhh” diye inledi.

-Selin: “Orospu çocuğu tak şu maskeni!” deyip masadan ellerimi tutarak indi. Beni koltuğunu oturttu, domalıp Mert amacaya “buraya gel! Ailemizin biricik oğlunun götüme çaktığı mührünü yala, itaat et!” dedi. Pantolonumu indirip sikime eğidi. Koca tükürükleri sonrası sikimi yalamaya başladı. Saksosu enfesti. İki elimi başına attım. Yavaştan hızlanması için belimi oynatıyor ağzınada daha çok durmasını sağlıyordum.

-Selin: “Diple Piç herif! Anneciğini ağzından sik!” Evet artık o benim annemdi ve ağzından sikiyordum. İki anne hiç baba ile iki ailenin en tapesindeydim. Yanaklarına tokatlar atıp, sikimi ağzının dibine kadar sokmaya çalışıyor, öğürmesini zevkle izliyordum.

-Selin: “Çantamı ver oradan.” Çantasını ona verdim. Diğer “MOMMY” yazılı tasmasını takmasını Mert amcadan istedi. Bana kalçalarını dönüp domaldı,

-Selin: “Annenin götüne boşal şimdi!” belindeki “MOMMY” yazan dövmesini hedef alıp atışlarımı gerçekleştirip, bir kaseyi dolduracak kadar beline, sırtına ve elbette götünün yanaklarına akıttım. Koltuğa yıkıldım kaldım öylece.

Selin: “Mert yalamaya devam et tüm götümdeki oğlum döllerini temizle!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir