Kendimi Keşfedişim- Bölüm 17

Anasını siktiğimin Çınarı yan odamda annemle sexting yapıp onun onuruna, şerefine döllerini attırmıştı! Hedef belirliydi ve kesinleşmişti, bu bir savaştı, savaşta her şey mübahtı. Sabah kahvaltısı için Selin ve Mert amca bizi çağırdı, açık büfe kahvaltıya geçtik, manzaralı bir yere geçip kahvaltımıza başladık. Selin bikini üstüne yazlık bir elbiseyle gözlerimizi şenlendiriyor yazın son zamanlarının tadını çıkartıyordu. Kahvaltı sonrası sakinlik arayıp butik bir kent gezisi planlamıştık. Birkaç turistik yer gezisi sonrası, Hint dekorasyonlu rustik bir dövmecinin önündeydik ailecek. Selin mekâna bayılmış bize duvardaki motifleri ve dekorasyonun ne anlamlar içerdiğini heyecanla anlatıyordu. Sonun dövmeyi yapan oğlanla konuşmaya başladı, önce ayaklarının altına “SLUT ” yazdırmış Mert amca ve Çınar bunu komik bulmuşlar yapan oğlan ise hemen başka bir istekleri olup olmadığını eğer üç dövme yaptırırlarsa iki dövme ücreti ödeyeceklerini anlattı. Selin ve Mert amca kabul ettiler. Bacaklarının en dolgun kenarlarına gelen yerlerine “queen of spades” işaretli dövmeyi yaptırırken oğlan Selinin kaltak olduğunu anlayınca bu dövmenin kalçalarda çok güzel olduğundan bahsetti. Selin ve Mert amca bakıştılar, Mert amca kararsızdı, Selinin bakışları bana yönelince kesin olarak okeyi verdim. Selin sert bir şekilde kendisinin bu alenin “MOMMY”si olduğunu beline bu dövmeden istediğini ve kocasının kadını olduğundan kalçalarına da yaptıracağını söyledi. Kocasının kadınına bak dövmeyi yapan oğlan Selini tezgaha domalttı elleriyle yoğura yoğura kalçasının sanatını icra etti, bu süreçte ereksiyonum tavan yapmıştı bu ailenin efendisi ben olacaktım. Selin tamamen kölemdi, Mert amca ise Seline karşı pasif kalıyordu.

Dövmeli hali efsoydu bu kadının, bedeni diri olduğundan dövmeler cuk oturmuştu. İnce elbisesinin altından yürüdükçe sallanan kalçalarındaki dövmelerine yoldaki herkes dikkat kesilmişti. Akşam yemeğinin üzerine balo tarzı daha çok ailelerin katıldığı çeşitli dans gösterilerin olduğu etkinliğe katıldık. Romantik bir müzik sırasında Selin elini kaldırıp “beni kim dansa kaldıracak şimdi” dedi. Mert amca, Çınar ve ben ellerimizi kaldırdık. Selin benim elimi tutarken Mert amcaya yönelip “önce misafirimiz” deyince anlayışla karşıladı. Pist bizimdi artık, Selinin gece için kıyafet seçimi siyah  bir mini elbiseydi, büyük memelerini iyice ortaya koyan. Işıklar iyice azaltılmıştı, bundan istifade ederek ellerimi onun kalçalarına indirip sertçe sıkmaya başladım.

-Ben: Kalçalarına tokadı basmak istiyorum, taş gibiler bunlar.

-Selin: Sana bu gece bir sürprizim olacak, biz Mert ile bir süredir açık ilişki modeli düşünüyorduk, bunun üzerine tartışmalar yaşadık, sen hayatıma girince bu tartışmalar biraz azaldı ama yine de en son ki olaylardan sonra bir tatile ihtiyacım olduğunu istediğim kişi ile görüşeceğimi karışırsa da boşanacağımızı ve arap finansörlerimizi unutması gerektiğini söyledim.

-Ben: Anlayışla karşılıyorum sen hep güçlü bir kadın olacaksın, sürprizim nedir?

-Selin: Bu gece sana vereceğim maskeyi takmanın ve bizim ailemiz katılmanı senden istiyorum.

Selinle dansımız bitmişti cevabımı masaya yaklaşırken herkese karşı vermiştim “Anneciğim” diye sarıldım ona oda “oğlumm” diye sarıldı bana masadakiler şaşkın şakın bize bakarken Selin “Kaan bizim ailenin bir üyesi artık, bende onun annesiyim” diyerek çantasında bir anahtarlık verdi bu anahtarlar yedekti ve istediğim zaman evlerine girebileceğimi söyledi. Mert amca ve Çınarla sarıldık, bu mizan seni masum bulmuştular. Danslarla geçen gece sonrası odalarımıza döndük. Mert uyumuştu gelen mesaj sonrası yan odadaki Selinin yanına gidecektim. Selin kapıyı açıp beni içeri aldı, yüzüme bir maske taktı bu maske Japon samuraylarının maskeleri gibiydi, iki tane boğa boynuzu vardı, kırmızı ve şeytanın andıran silüetteydi. Mert Amcayı lobiye göndermiş ve gelmesi için aramıştı onu.

Neler yapacağımızı konuştuk, kapı çaldığında Selin kapıya yöneldi, üzerinde hala aynı elbisesi vardı. Ben yatağın kenarındaki tekli koltuğa oturmuş yayılıyor kafamı sağa sola boş boş çeviriyordum.

Mert amca karşıma oturdu bir kadeh içti, Selin yanımızdan hazırlanmak için ayrıldı. Bekleyiş esnasında benden çıt çıkmamıştı, konuşamazdım,

-Mert amca: Problem yok, tamam, bu gece konuşmak yok.

Selin yanımıza geldiğinde sanki gelinlik giyer gibi beyaz bir babydoll gecelikle gelmişti. Benden telefonumu misafir moduna almamı isteyip, telefonumu Mert amcaya vererek,

-Selin: “Her anını kaydetmeni istiyorum!” Mert amca itiraz edecek gibi olduğunda “”Sadece dediğimi yap!” diyerek ağırlığını ortaya koymuştu.

Selin beni oturduğum yere gelmek için köpek gibi dört ayağının üzerinde yanım geldi

-Selin: “Sana itaat emek istiyorum” diyerek elleriyle kemerimi çözüp pantolonumu indirdi. Sehpahanın kenarında bulunan anal plugu bana verip yavaşça yerde bana karşı iyece domaldı.

-Selin: Mühürle beni sandığını senden başka kimse kullanamasın!

Elime aldığım plugu geceliğin ağ kısmını kenara çekip yavaşça deliğine yerleştirdim. Selinden güçlü bir “ohhh” sesi geldi. Yerimden kalkıp yatağa oturdum, onun tekrar yanıma sexy şekilde gelmesini istiyordum. Kalçalarındaki dövmeler bir harika görünüyordu bu manzaradan. Ayaklarımı eline alıp önce parmaklarımı öpmeye başladı, daha sonra yalayarak bacaklarıma geçti. Bedenimin her noktasına öpücükler bırakıyor itaatini gösteriyordu. Beni hafifçe yatağa yatırdı, taşaklarımın kökünden neredeyse götüme yakın yerleri dilliyle uyarıyordu. Zevk denizlerinde yüzüyordu bu kadın sayesinde. Yavaş yavaş toplarımı ağzına alıp vakumlamaya başladı, sevişiyordu adeta onlarla. Diliyle göbeğime yatık olan sikimi birkaç kez sulu sulu yalayıp kocasını yanına çağırdı,

-Selin: “Mert yatağın kenarına gel çabuk!”  Mert amca hiç ikiletmeden yerinden kalktı artık oda kabullenmişti durumu. Yatağın kenarına yaslanmış çekim yapıyordu bir yönetmen gibi, başrolde Selin ve sikim vardı. Selinim benim sikimi yattığı yerden kaldırıp başına o yumuşak dolgulu dudaklarıyla bir bir öpücüklerini konduruyordu. Diliyle oyunlar oynuyor iyice beni zevke getiriyordu. Birkaç kez sikime okkalıca tükürüp geri tükürüp ağzına aldı, Mert amcanın suratına yaklaşıp birden tükürünce aha yarrağı şimdi ben yedim dedim içimden. Manyak karı her şeyi bok edecekti. Mert amca yerinden kalkınca, Selin

-Selin: Mert ağzına sıçmamı istemiyorsan geç yerine, gerçekten yaparım, unutma konuştuğumuz gibi tatildeyim!

Bu kadarı beni de aşıyordu, tek düşüncem eve sağ salim dönmekti. Selin bunları söyledikten sonra sikimle sevişmeye devam etti. İstediği gibi dibini zorluyor, adeta bitmeyen dondurmaymışçasına zevkle yalıyordu. Finalini büyük düşünmüştü ben yatakta kaldırdı kendisi iyice domaldı, ellerimi kafasına götürüp,

-Selin: “Şimdi beni ağzımdan sikerek boşal, sen bu ailenin boğasısın!” sözleri bitince duraksayıp öylece bekledi. Bende yavaş yavaş ağzını sikmeye başladım, bir ara kalçama sert bir tokat atarak “Hızlan!” diye emredince, verdim coşkuyu sert sert ağzına sokuyordum sikimi. Köklerimden gelen aşırı boşalmayı hissettiğim anda çok istesem de boğulmasından korktuğumdan sikim ağzından çekip yüzüne ağzına memelerine döllerim attırmaya başladım, yüzünü kaplamıştım. Benden bu kadardı amk. Sikimi eritmişti fahişe. Toparlandık, bana her şey için teşekkür etti. Tatilimizi bitirip evimize geldik. Ah evim evim güzel evim demişler. Bir fahişeyi bırakıp diğer fahişeye gelmiştim. Orospu annemi ve onun yeni estetikli götünü özlemiştim. Onu hiçte Çınar’a bırakmaya niyetim yoktu. Çünkü o biliyordum ki benim gerçek annem değildi, beni fakir akrabalarından evlat edinmişlerdi. Bu bilgiyi bildiğimi bilmiyorlardı ailem. Sülalenin eğitimsizliği ve ağzının düşüklüğü küçük yaşlarda duymamı sağlamış, beni daha içe kapanık karanlıklaştırmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir