Kendimi Keşfedişim- Bölüm 16

Cuma akşamı hazırlanmaya başladım, kısa hafta sonu kaçamağı için kendimi hazır hissediyordum. Kapının zili çaldığında koştur koştur kapıya koştum gelen Çınardı. Anne ve babamla kısa vedalaşmamın ardından annem Çınara sıkıca sarılıp cebine bir şey koydu, küçük bir paketti. Fark etmemiş gibi yaparak asansöre bindim, Çınar’ın da gelmesiyle bodrum kata indik. Araca yaklaşım bagajına valizimi yerleştirdim. Öne kim oturacak tartışması çıktı Çınar çok istiyordu, ama arımızda telefondan çektiğimiz kurada Seline çıkmıştı.

-Selin: “Anne yüreğim dayanamaz buna ben hakkımı Çınara devrediyorum.” Diyerek işin içinden sıyrılmıştı. Selin Krem beyaz karışımı bir renkte yoga taytı ve crop üstünü giymişti, çok ince olan tayttan adeta götünü deliği görünecek kadar ince giydiği tangası merhaba diyordu bakanlara. Cropu fermuarlıydı, çok geçmeden fermuarını indirmiş göğüslerine bakmamı sağlamıştı. Elleriyle bacaklarıma sürekli temas halindeydi. Telefondan “bu kadar istiyorsan çıkartayım da yala biraz” yazdım. Cevabında “Molayı bekle” yazdı.

Mola yerimiz olarak seçtiğimiz yer lüks bir restauranttı. Menüden en uzun sürede gelecek şeyleri sipariş edip Selinle masadan müsaade isteyip wcye yöneldik. Selin beni kolumdan tutup kadınlar tuvaletine çekti. Tuvalet biraz dardı, sadece bakışıyorduk ayakta. Nefeslerimiz normalleşince ben telefonumu yerleştirip kaydı başlattım. Selin sinyali almıştı, dizleriyle yere çöktü. Jeanimin üzerinden bacaklarıma elleriyle masaj yapmaya başladı çenesini yüzünü fermuar kısmına sürtüyor, şirinlikler yapmaya çalışıyordu.  

-Ben: Aç ağzını! (Bolca tükürdüm ağzına ve yüzüne)

Yavaş yavaş kemerimi çözüp pantolonumu indirdi, boxer üzerinden sikimi ısırıyor, yalıyordu. Fazla bekleyemedim zaten vaktimizin çoğunu harcamıştık, boxerı kendim indirdim. Sikim suratına çarptı. Beklentimin dışında daha da eğilerek bacaklarımı yalamaya başladı. Bacaklarımı vakumlayarak yukarılara çıkıyordu. En son bir eliyle sikimi kendinden uzaklaştırarak kasıklarımı yalamaya başladı. Durmuyordu nefessiz dil darbeleriyle beni tahrik etmişti. Kapının dışından Çınarın sesini duymaya başlamıştık “yemek hazır!” diye.

-Ben: Orrospu çocuğuuu!

-Selin: “Evet, öyle.” Diliyle taşaklarımın dibinden sikimin başlangıcına kadar yavaşça yaladıktan sonra “bu kadar yeter hadi gidelim” deyince her şey bitmişti.  Boşalmamamın gerginliğiyle, ağzını yıkamak için lavaboya eğilen Seline;

-Ben: “Ağzını yıkama! Ağzında kıllı taşaklarımın ve bütün testeronumun tadıyla aile sofranıza oturacak önce oğlunu öpecek sonra kocanla dilin kullanarak öpüşeceksin!” Hakimiyet bendeydi, isteklerim git gide ağırlaşıyordu.

Wcden çıktık önce ben oturdum yerime iki dakika sonra selin geldi yanımıza, Çınarı aslında yanağından ya da alnından da öpse olurdu ama Selin Çınarı hafifçe dudağından öptü, Çınar sevinçten kuduruyor annemi seviyorum diyordu. Selinde bu mutlu aileyi seviyorum diyerek Mert amcanın yanına oturdu, iki eliyle kafasını çevirerek Selin gözleri bir yandan bende dudaklarını ve dilini yalıyor, derince öpüşüyorlardı. Mert amcanın şaşkınlığıyla birlikte ve “aşkımız hep taze” vurgusuyla yemeğe başladık.

Yemek ve mola faslı bitince yola koyulduk, Selinle mesajlaşmalarımız devam ediyordu yol boyunca. Bana üzgün olduğunu şimdi yarım bırakmak zorunda kaldığını, verdiği sözünü tutamadığını için ne istediğimi sordu. İsteklerimin belirli olduğunu bunları daha önce konuştuğumuz yazmıştım. Bakalım bu tatilde hangi isteklerim yerine gelecekti? Otelimize girdik, Çınar ve ben aynı odada kalacaktık, Çınar duş alacağını söyledi hazırlanıp duşa girip çıktıktan sonra banyoya girdiğimde annemin Çınarın cebine koymuş olduğu şeylerin ne olduğunu artık öğrenmiştim. Banyoda annemin en sevdiği ipek eşarbı ve bir sexy bir geceliğin iç çamaşırı kısmı vardı. İç çamaşırı kir içindeydi bununla kendini tatmin etmiş döllerinde eşarba attırmıştı Piç! Her şey alenen ortadayken, acaba masum bir ilişkimi yoksa karşılıklı mıydı? Ip kameramın uygulamasını açıp son bir saatteki görüntüleri taramaya başladım. Görüntülerde annem banyoda telefonu elinde kendini sergiliyor sürekli telefonuna karşı konuşuyordu. Görüntülerde ses olmadığı için ne konuşulmuştu, acaba hangi alçak fantezileri içeriyordu? Bu ses işini nasıl unutmuştum ilk fırsatta çözmem lazımdı bu işi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir