Kendimi Keşfedişim- Bölüm 15

Bok gibi bir hafta içinin ardından eve yerleştirdiğim ip kameralarda hiçbir şey olmuyor ne Çınar ben yokken eve geliyor nede annemin göze batacak bir hareketi oluyordu. Kafa yiyecektim hırsım ve kıskançlığım beni yanıltmış mıydı?  Bir iki hafta Selinle görüşemeyecektim. Annemdeki tek değişim akşamları babama estetik yaptırmak istediğini söylemesi ve babamın fuzuli masraf değerlendirmesiydi. Selinin estetiğe ihtiyacı yoktu hem güzel hem de sportif bir vücudu vardı. Annem ise birkaç dokunuşla tam bir afet olabilir ya da boktan bir karı olabilirdi, tamamen şans meselesiydi onun için.

Babam sonunda ikan oldu önce dudak dolgusundan başlayacaktı hem uygun fiyatlıydı hem de beğenmezse bir daha istemeyecekti. İlk birkaç gün hiçbir şey anlaşılmıyor sanki başka birisine bakıyor gibiydik. Zamanla dudakları yerine oturunca daha sexyleştiğini anlayan babam yatırımlarını artırmaya başladı. Ne yaptıracağını sormuyordu bile sadece aynı kıvamda olmasını istiyordu. Babam anlamaysa ben anlamıştım, önce dudak dolgusu sonra yüze botoks ardından burun kemeri düzeltmesi ve meme estetiği. Karanlıkta seviştikleri için bir b ok anlamayan babama karşın ben ip kameramdan annemin çıplak olduğu zamanlarda memelerinin Selin gibi dirileştiğini görüyordum. En son nokta hiç beklemezken kalçaya estetiği oldu, o eski kasa gitmiş taş gibi elden avuçtan düşmeyecek yeni kasa gelmişti. Neredeyse her gün onu kameradan takip ediyor, arda hareketlenme olunca pişman olup vaz geçiyordum. Peki ama annem bu kadarını neden şimdi yapmıştı arap kadınlarına mı özenmişti yoksa Çınar Piçi için miydi?

Olan biteni Selinle paylaşıp ona hiçbir şeye ihtiyacı olmadığını daha önce dövme yaptırıp yaptırmadığını sordum. Gençliğinde yaptırıp daha sonraları sildirmişti.

-Ben: Seni dövme ile mühürlemek istiyorum! Ayaklarının altında bundan sonra “SLUT” yazacak, bacağına hotwife işareti, beline de “MOMMY“ yazdıracaksın! Biliyorsun her gün seni iş yerinde sikerken ayaklarına boşalacak, salonda kocan boş boş otururken amını ve bacaklarının yalayacak, sen oğlunun yüzüne bakarken seni götünden sikip belindeki MOMMY yazısına boşalacağım.

İyice kıvama gelmişti ben söyledikçe devam et diye haykırıyordu. Ne zaman görüşeceğimizi sordum Çınar ve Mert amca ile tatile gideceklerini benimde gelmemi söyledi. Annemle görüşüp izin isteyecekti.

-Selin: “Hem şu bizim söz işini de rahatça hallederiz artık” Bunu duyduktan sonra yediklerime dikkat etmeye başlamıştım, daha kıvamlı nasıl boşalabilirim onu araştırıyordum sürekli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir