Kızımın İntikamı 6

Ertesi gün ilk seher geldi içeri girip beni görünce şaşkınlıktan kal gelmişti SİZ EVDEMİYDİNİZ ? diyebildi bende gülerek evet burası benim evim nereye gideyim dedim. Kızım seher annem de bizimle sıkıntı yok diyince seher nasıl olur sizden ummazdım diyince bende senden beklemezdim kim derdi senin gibi hocanın 2 kisiye sikilmekten yattığın yeri bulamayacağını kızıma kızarak bakınca kızım da telefondaki konuşmanı duydu dedi . Ben olaya müdahale ederek farkımız yok istediğimiz şey belli anın tadını çıkaralım birazdan gençler gelir dedim . Seher hemen pardüse ve elbiselerini çıkarıp kızımın elbiselerini giyerken bu kadar biçimli kalça ilk görüşte silikon sanacağı kadar dik memeler harika bir vücudu vardı .

Seher giyinip makyajı bitince kapı çaldı gençler gelmişti mrb naber faslından sonra hakan hemen kızıma yanaşıp kimse ile paylaşmam seni seher ise serdar ile cenke hanginiz diyince cenk geliş nedenim belli diyerek elimi tuttu benim için hangisi olsa farketmez idi yine de seçilmek hoşuma gitmişti. Cenki odama götürecek iken durdu ayrı ayrı tadı çıkmaz aynı odada olsun diyince itiraz edemedim kızımla zaten sikilmiştim sadece nasıl başlasam karar veremiyordum. Geçen sefer zorla olduğu için kafalarına göre çatır çutur sikmişlerdi bu sefer öyle olmasını istemiyordum kanepenin birine oturup cenk ile öpüşmeye ben onun sikini okşarken oda benim memelerimi falan okşuyor hiç acele etmiyordum. Bir yandan da diğerlerini izliyordum hakan bizim aksimize hemen kızımı soyup bir yandan amını yalarken bir yandan da götünü krem sürüp parmaklıyor genişletiyordu seher ise biraz bizim gibi öpüştükten sonra serdarın sikini çıkarıp yalamaya başladı.

İnanılmaz profesyonel yapıyordu önce dili ile aşağı yukarı geziniyor sonra bizim gibi kafasını emmiyor aksine gırtlağına kadar sokup uzun siki ağzında kaybediyordu boğazından içeri girmeden o kadar uzun siki komple kimse ağzında kaybedemezdi. Gözleri yaşarsa da birkaç kere daha yapıp sonra normal Saxo çekip emmeye başladı cenke sehere gösterip sana da yaptı mı diyince benimki kalın olmuyor dedi . Hakan ise misyoner pozisyonunda ama götten kızımı sikmeye başlamıştı biz ise hala öpüşüyorduk cenk fermuarı açıp sikini çıkarınca bizimde başlamamız gerektiğini anladım ve bende siki yalamaya başladım seher kadar olmasa da alabildiğim kadar almaya çalışıyordum.

Son bir gayret kendimi zorlayıp ağzıma soktum ve parmağımı dudağımın geldiği yere koyup çıkardım sadece yarısını alabilmiştim bende o yetenek yoktu seher sen ne yapıyorsun diyince omuz silkip hiç dedim serdarı bırakıp yanımıza geldi ve cenkin sikini ağzına alıp iyice derine indi 3 parmak kalmıştı sadece çoğunluğu ağzının içinde idi çıkarıp böyle yapılır dedi gülerek. Sonra serdarın önüne domaldı ve Serdar sikmeye başladı seher bir yandan sikilip bir yandan bize bakıyordu o gazla bir kaç kez daha denesem de onun kadar ağzıma alamadım cenkin sikini . Cenk beni kanepeye yatırıp kaymak gibi yaptığım amımı az bişey emip yalamaya gerek varmı diyince yok manasında kafamı salladım sikini çıkarıp amıma yavaşça gömerken bu sefer ilkine göre daha zevkli idi iyice sulanmış amım koca siki rahat alıyordu.

Bu arada hakanda kızımı işte çıkarmış kucağında zıplatıyor memelerini yalayıp dudaklarını öpüyordu arada amını okşuyordu ilk sikildiğim de hoyratça sikmişlerdi şimdi ise zevk almamız için uğraşıyorlardı seher ise serdarın sikini memelerinin arasına almış aşağı yukarı yaparken yine kafasını emiyordu . Devamında 66 pozisyonuna geçip öyle devam ettiler sikişe serdar seherin bir bacağını kaldırdığı için sikin girişini rahat görüyordum tam ben izlemeye dalmışken cenk sikini amıma tamamen gömünce izlemeye değil sikilmeye ihtiyacım olduğunu hatırladım bende kalçalarımı oynatmaya başlayınca cenk daha tempolu sikmeye başladı sonra birden boşalmaya başladım ilk defa bu kadar çabuk boşalmıştım cenk ne oldu diyince boşaldım diyebildim bana gülerek daha yeni başladık dedi. Sonra domaltıp sikmeye devam edince bende bir yandan sikilirken diğerlerini izlemeye devam ediyordum serdar yine 66 yani kaşık pozisyonunda seheri sikerken bu sefer sikini amdan çıkarıp göte dayadı ben kızım kremi ver desem de seher gerek yok diyerek gövdesinden tuttuğu sike götünü bastırmaya başladı çokta zorlanmadan içine almıştı.

Benim izlediğimi görünce gülerek ne oldu dedi ben şaşkınca krem olmadan nasıl aldın bu kadar orospu olduğunu görmesem oğlum olsa gözü kapalı seninle evlenmesini isterdim hem kapalı namuslu tertemiz kız diyince cenk birden amıma kökledi yanlış konulara giriyordum seher siki içinden çıkarmadan sikişi durdurup öyle diyorsun ama senin de arkanda ki kocan değil dedi. Ortam gerilmişti benim hatam yüzünden şaşırdım da söyledim kötü niyetim yok özür dilerim diyince serdar da seherin götünü sikmeye devam etti seherin de sesi kesilse de kırılmıştı.

Devam edecek asi