Gurbetçi Çift 1

Ben Büşra, 24 yaşında kumral, 1,65 boyunda 45 kilo, her gün düzenli sabah koşusu yapan, pilates ve squad gibi vücudumu fit, fiziğimi sıkı şekilde hazır tutacak rutinlerimi aksatmadan yapan bakımlı ve dışarıda herkesin hayranlıkla dönüp baktığı, dünyanın en şanslı koca adayı ile evlenmeme gün sayıyordum. Şimdilik nişanlım, yakında ise erkeğim olacak kocam Furkan ise 1,83 boyunda kumral fit vücutlu kişisel bakımına dikkat eden ama benim kadar sürekli ve düzenli spor yapmayan ama rutinleri olan birisi.. Benim geçmişimde hiç bir şekilde seks olmadı fakat inanılmaz derecede artık bir deneyim yaşamak ve hatta evleneceğim eşim Furkan’a sıradışı heyecanlar yaratmak istiyordum artık. Onun gözünde gerçekten çok kıymetli, kıyamayacağı meleğim dediği kadınıydım. Nişanlanmasana ve Furkan ile tanışmadan evvel bazı yüzeysel seviştiğim ilişkilerim oldu fakat ilerisi gelmedi, ben bekaretimi eşim olacak erkeğe vermek istiyordum. Lise 1’de benden yaşça büyük Alman bir çocukla ilk flört dönemi yaşadığımda seks konusunda çok acemiyidim, oral seksi onda tecrübe ederek öğrendim, o ise benim amımı her fırsatta yalayıp, külotumun üzerinden sikini sürterek yüzüme boşalıyordu ilk zamanlar ne kadar itici gelse de sonraları onu ağzımla boşaltıp spremlerini bile yutuyordum. Yine bir sefer götümü yalamak istediğinde müsaade ettim fakat ilerisi olmaz diyerek sınırı belirlemiştim. Lise bitene kadar bunun gibi ilişkilerim olmuş ve bir seferde kuzenim Arda ile Türkiye’ye yaz tatiline gittiğimizde aynı otelde kaldığımız süre boyunca birbirimizi tatmin etmiştik ve bu bizim sırrımız olarak kalacak bir ilişki olarak hayat hikayemde yerini almıştı. İşte az kalan düğünümde eşim olacak Furkan’a acaba bu tür bir isteğim depreşirde ondan böyle bir heyecan yaşamasını istediğimde ne cevap verirdi bilmiyorum.

Türkiye’ye yaz tatili ve düğün için döndüğümüzde Furkan beni düğün ve balayı öncesi bir kaç günlük tatile götürmek için tutucu olan ailemden izin alarak Çeşme’de kiraladığı güzel bir havuzlu yazlığa götürdü. Bende ona jest olsun diye giderken yanımda mikro bikini takımımı götürdüm mavi ve sarı renkleri olan, beni onlar ile havuzun başında gördüğünde eminimki o anda sikmek istemişti ki, sonradan bu konuda haklılığım ortaya çıkacaktı 🙂

Yanına gelir gelmez, hayatım beni kremler misin dediğimde yutkunarak tabiki meleğim dedi ve oturduğu şezlongtan kalkarak beni yüzüstü yatırdı, eline aldığı kremden sırt bölgeme dökerek usul usul yedirmeye başladı, eğer bu şekilde bir halk veya otel plajında olsaydım eminim Furkan’dan önce davrananlar olurdu o muhteşem bedenime dokunurak sahip olmak isteyecek.. Beni ilk kez bu kadar çıplak gören Furkan’ın önündeki çadırına kayan gözüm beni bir anda içimi ısıtmaya ve alt tarafımda bir şeylerin kıpırdamsına sebep olmuştu. Sırtımdaki elleri zaten bunu tetiklemiş, onun bu şekilde yarrağını dikmesi ise beni ciddi derecede uyarmıştı. Zaten temas olduğu anda çabuk uyarılan bi kızdım. Kendisini izlediğimi ve dudaklarımı ısırdığımı farkeden Furkan, benim utangaç aşkım önce eliyle sikini düzeltti sonra nişanlısı olduğum aklına gelince anlık bir cesaret ile boştaki elimi şortuna götürdü, beni daha önce hiçbir seks tecrübesi olduğumu düşünmeden yaptığı bu hareket yakın bir süre sonra çok şey hakkında bilgi sahibi olmasını sağlayacaktı..

Dayanamadım ve hemen ağzımı sikine götürüp oral seks yapmaya başladım ve çok geçmeden Furkan’ı ağzıma boşaltıp hepsini yuttum. O an benim dikkatimden kaçsa da akşam yemeğinde Furkanın dikkatinden kaçmadığını öğrenecektim. Ve bir yüzleşme yaşanacaktı yemekte..

Akşam Furkan beni güzel bir sahil restoranında yemeğe götürdü, yemek yemekten sonra çay tatlı sigara faslında bana, meleğim seni üzmekten çok korkuyorum fakat bugün çok profesyonel bir oral seks yaşattın bana ve sonrasında hiç bir şekilde tiksinme hissetmeden tamamını yuttun. Bana meleğim, Büşram rahat rahat geçmişini itiraf eder misin, rahat ol, seni asla yargılamak değil amacım, sadece seni daha iyi tanımak dedi ve ben anlık üzerime yüklenen gerginlikten kurtularak rahatlamıştım. Hikayenin başında anlattığım her şeyi beni taparcasına seven nişanlıma daha detaylı olarak anlattım, üzerimden bir yük kalktı ama ne cevap vereceğini merak ediyordum ki, Furkan karşımdaki oturduğu sandalyeden kalkarak yanımdaki sandalyeye oturdu, elini omzuma koyarak, kulağıma hafif eğilerek, meleğim Büşram sen yeter ki bana dürüst ol, gizli saklımız olmasın ben seni her türlü çok seviyorum hayatım diye cevap vermesi beni mutlu etmişti. Bende bu gece nişanlım Furkan’a hakettiğini vermeliydim. Bu gece düğünden önce kocam olmalıydı ve bunu sonuna kadar hakediyordu..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir