Biseksüel Cuckold Hikayem 3

Yok ya dedim öyle takılıyoruz işte dedim. O zaman dedi sustu… Nasıl yapacaksın oğlum vermez o dedim istemem yan cebime koy bir havam vardı. Sen çağır, gerisini bana bırak dedi. Kendisinden o kadar emindi ki bu garip şekilde hoşuma gitmişti. Simge’yi aradım;

-aşkım naber?
-iyidir hayatım yurtta oturuyoruz işte Özge’yle
-anladım aşkım. Gelsene artık ya. Kerem’le başbaşa kaldık sıkılıyoruz çok.
-aşkım bende özledim ama Özge’nin durumunu biliyorsun
-özge’de gelsin? Hem kafası dağılır?

Bu teklifi yaparken uzun zamandır beğendiğim Özge’yi de belki ben sikerim düşüncesi hemen kafamda oluşmuştu. Özge zayıf, narin bir kızdı, ortalama üstünde bir boyu ve yusyuvarlak çok güzel kalçaları vardı. Sevgilimin arkadaşı olduğu için hiç kendisine yazamamıştım ama eğer Kerem iddia ettiği gibi Simge’yi sikerse, şu an aşk acısı çeken Özge de bana verebilirdi.

10-15 dk sonra Simge aradı ve aşkım hadi gel al bizi bu gece sizde kalıyoruz dedi. İçimde müthiş bir heyecan vardı. Kerem, Simge, Özge, ben.. neler olacaktı. Belki bu gece ilişkim bitecekti. Ok yaydan çoktan çıkmıştı artık. Simge ile Özge’yi alıp eve geldim.

Özge Kerem’i görür görmez dönüp istemsizce Simge’ye baktı. Daha önce Kerem’in muhabbeti geçtiği kesindi. Ama ne konuşmuşlardı? Belki de Özge’yi aşk acısını unutsun diye bu gece Kerem’in altına sokmak niyetindeydiler. Bizim ise Kerem’le bambaşka bir planımız vardı.

Gece benim odamda devam ediyordu. Film izlemiş, bira içmiş, biraz ot çevirmiştik. Simge benim yanımda oturuyordu. Altında gri eşofman kumaşından bir şort, üstünde beyaz body, içinde de siyah sütyen vardı. Memeleri adeta dışarı taşıyordu. Kafası güzelleştikçe net şekilde Kerem’le bakıştıklarını görebiliyordum.
Kerem soda yok mu ya diye sordu. Yok sanırım ya dedim. Simge’de ay aşkım benim de canım çekti ya arabayla al gelsene hemen dedi. Kerem oyunu kurmuş orospu sevgilim de hemen ayak uydurmuştu. Özge ben de geleyim ya hava almış olurum dedi ama yüzündeki sırıtışı görmeniz lazımdı. Resmen el birliği ile sevgilimi Kerem’le peşkeş çekiyordum.
Evden çıktığımızda kalbim yerinden çıkacak gibiydi. Sevgilimi birinin kucağına oturmak için resmen beni evden kovmuştu.

Özge ile sodaları aldık. Çıktığımızda Özge tepeye mi gitsek ya benim hava almaya çok ihtiyacım var kendimi iyi hissetmiyorum dedi. Simge’ye sikişmesi için aklınca vakit kazandıracaktı. Eğer bunu istiyorsa başka tavizlerde vermesi gerekecekti.

Tepeye arabayı çeker çekmez Özge’nim dudaklarına yapıştım. Önce beni itti, napıyorsun Can dur senin sevgilin var dedi. Gözlerine baktım tekrar öptüm. Bu sefer Can yapma diyor ama beni itmiyordu. Boynuna küçük öpücükler kondururken seni çok istiyorum dedim. Nefes alışı değişti. Simge ne olacak dedi, sanki şu an o orospunun ne yaptığını bilmiyor gibi.

Boşver şimdi Simge’yi dedim tekrar dudaklarına yapıştım. Bir süre öpüştük. Memelerini elledim, boynunu öptüm. Artık kıvama gelmişti. Sikimi dışarı çıkarttığımda eline alıp, hmm kimmiş bu bakalım dedi. Al bakalım ağzına kimmiş dedim. Özge hiç tereddüt etmeden ağzına aldı. Bense elimi eşofmandan içeri soktum, biraz götünü avuçladıktan sonra, hafifçe göt deliğini parmağımla yokladım. Mmm diye bir ses çıkarttı. Bu götü sikmek istiyorum dedim. Ağzından sikimi çıkarttı, yüzünü kaldırdı. İstersen sikersin merak etme dedi ve tekrar sikimi yalamaya başladı. Bir süre sonra geliyorum dediğimde ağzından çıkartıp eliyle beni boşalttı. Üstüm başım batmıştı ama olsun buna değmişti.

Bu heyecanın içinde Simge’yi unuttum. Özge arabadan çıkmış sigara içiyordu. Bir süre sonra arabaya bindi gidebiliriz dedi. Bu resmen sevgilinin işi bitmiş artık eve girebilirsin haberiydi.