Sevgilimin Çocukluk Arkadaşları – 3

Saat 3 gibi Meltem eve geldi. Hemen kapıya doğru yöneldim. O kadar sarhoştu ki kendini eve zor attı. Resmen götü başı dağıtmıştı. Memelerinin yüzde 70 kadarı dışarıdaydı. Yerden kalkması için tuttum onu.

+Ne bu halin! Resmen götü başı dağıtmışsın

  • hmmmmmm dağıttım. Siksene o götü
    +Saçmalama Meltem çok ciddiyim. Yarın sabah çok ciddi olarak konuşucaz. Bu ne hal ya! Allah bilir aldattın da beni.

Meltem boğazıma doğru sarıldı bir anda.
-Saçmalama be gerizekalı, aldatmadım seni falan. Çok azmış durumdayım. Eğer beni şimdi sikmezsen aldatmadığıma pişman olucam.

Bu cümleleri hem sinirime sinir kattı hem de beni dimdik etmişti. Meltem’i tutup memelerini bir anda dışarıya çıkardım. Bir elimle kolundan tutup, bir elimle de belini sarmış bi vaziyette hızla yatak odamıza taşıyordum.
+Yürü orospu yürü, hızlan da sana istediğini vereyim.

Odaya girince Meltem’i yatağa doğru ittim. Hızla pantolonumu çıkardım. Tamamen erekteydim. Meltem yatakta domalmış ve beni bekliyordu. Elbisesini yukarı doğru sıyırdım. Meltem’in külodu yoktu.
+Aldattın dimi beni, orospu aldattın dimi
-Oooof hiç giymemiştim. İstesem aldatırdım, aldatmadım diyorum.

Meltem daha cümlesini bitirmeden amına hizalayıp geçirdim 16 santimlik aletimi. Bu beklenmedik hareketi kısa bir çığlık ile karşıldı sevgilim. Meltem’in o harika götüne şaplaklar atarak çakıyordum, bir yandan da karşımdaki aynadan sallanan memelerine bakıyordum. İki elimle belinden kavradım ve hızla sikmeye devam ettim. Sen bunu hakettin diyerek küfürler savuruyordum. 20 saniye kadar sonra Meltem’in içine oluk oluk boşaldım. Aletimi çıkardım ve poposuna şaplağı attım. Ardından temizlenmek için banyoya geçtim.