Milf Komşu 2

Gülüştük. Elimde tabak yok, ne alaka geldim gibi bir durum. O da garipseyince içeri davet etti. Ben de girdim. Utanıyorum çünkü neden geldiğim belli değil. Olabilecek en iyi şey… Kocası evde değil. Salonda getirdiği çayı içerken öğrendim. Adam hafta sonları iş için gezebiliyor. Lan mucize işte. Dimdik oturuyorum. Sohbet falan derken kafamda 3 gün yalnız olduğunu, şimdi başlasak falan diye geçiriyorum. Yalvarırım bir şey olsun diye. Gerek kalmadı… 2. 3. Çay derken aynı koltuğa gelmeler, küçük şaka tepkileri olarak omuza vurmalar, gençlik sohbetleri. Dimdik skimi yastıkla saklamak zorunda olmayacak kadar rahatladım.

Çünkü ben de farkındayım ki bazı şeyler bana kaldı. Hızlı adım atmamak için daha rahat oturmaya ve sohbete devam etmeye başladım. Biraz dikkat sayesinde gri şorttan kabarıklığı görebilir. Ama rahatım. Görsün. Ki gördü. Tepki vermeden 4. Çayı gülümseyerek getirdi. Muhabbetin iyice uzaması, hala gitmemem ikimizin de yüzündeki gülümsemede belli oldu. Kadının gözleriyle birkaç kere yokladığı skim dimdik. O gözler bana güveni verdi. Küçük bir hareket bana üni hayatı boyunca sınırsız am ihtiyacını sağladı. Elimle skimin yerini değiştirmek. Dimdik skimi sağdan solda göstere göstere hareket ettirince. Bu iyice güldü. Elimi yanağına atmamla başladı. Küçük öpüşmeler uzun sürmedi. Karı materyali dedikleri sakso becerisi hızlı geldi. Bol tükürük ve olaya hakimiyet aşırı azdırdı. Kadın karı amk. Tecrübeli bir şey. Geçen oturduğumda anladığım kadarıyla kocası da hafif pısırık bir tip. Ben bacakları açıp malafatı çıkarınca bu kadınlığını hatırladı büyük ihtimal. Koltukta oturmuş sesli sesli yalıyor.

Bir süre hareket etmedim tadını çıkardım. Eline hakimiyeti aşırı güven veriyordu. Tam boşalacak gibiyken çekilip bacaklarımı öpmesi kadına “karım” diye bağırma ihtiyacı uyandırdı. Ne zaman aşırı azdığımı anlıyor, nasıl memnun olacağımı biliyor, benden neredeyse hiçbir şey istemiyor. Hayal amk. Bir süre sonra diğer elini kendi amında gördüm. Çektim hemen elimi koydum. Sanki hiç sikilmiyor gibi azgın kadın. Kaldırdım yatak odasına doğru yürüyorum elim şortundayken. Kapıda durdu. “Sana gidelim” dedi. Dedim herhalde kocasıyla yatak odası kötü hisseder falan olur dedim. Çıktık bana. Az ön sevişmeden sonra karpuzu önüme serdi. Ne yalan söyleyeyim fazla dayanamadım hızlı patladım. Yapılıyım falan ama kocaman dünya gibi şey kasıklarıma hızlı çarpınca kendimi skiliyor gibi hissettim.

Kadın boşalmama hiç takılmadı. Gitti mutfağı topladı. Ben de yaktım sigara boxterla oturuyorum. 3 günümüz var ne de olsa. Yarım saat sonra falan içeri geldi. “Nasılsın” diye sordu. Lan evlenirsin tabii bununla. Nasıl hoşuma gidiyor. Yanıma oturtup öptüm. Kısa sürede dimdik oldum tekrar. Fazla yalatmadım. Ne istediğimi biliyor gibi karpuzu açtı tekrar. Ne yalan söyleyeyim. Sıkılana kadar siktim. Kadın boşalmadı ama deli gibi inledi. Benim de kasıklarım ağrıdı hareketten. Oturup ağzına verdim. Boşalmaya yakın hepsini alıp yuttu. Hayal gibi kadın. Uzun süre çıplak sohbet ettik. Eve gitmek istedi. “Gidebilir miyim” diyor bir de. Git dedim. Giderken ben de hazırlandım gülüştük falan. Gittik evine. Yemek yaptı yedik. Cumadan pazar öğlesine kadar sadece sikiştik. Yemeğimi yapıyor, dinlenmiş skimi yalıyor ve tek istediği karpuzunu sikmem. En güzel 3 günümdü. Bu süreç içinde yatak odasında da siktim. Takılmadı hiç. Banyoya girdik. Ne istersem yaptı.

Şimdi her hafta sonu beraberiz. Cuma okula gitmiyorum sabahtan geliyor. Pazar öğlene kadar karılık yapıyor. Bir kere üniden bir kızla evde yattım. Bundan sonra kesmedi. Şu an istediğim zaman ulaşabildiğim bir kadın.