Kuzenlerime Hayranım – Bölüm 1

Kuzenlerime Hayranım 1. Bölüm

Yeni bir şehre taşınıyorduk ve ben bu şehirde nelerle karşılaşacağımı bilmiyordum bile. Amcamlar aynı şehirde yaşıyordu ve ev bulana kadar onlarla kalacaktık. Bu misafirliğin hayatımı değiştireceğinin farkında değildim.

Uzun zamandır görüşmemiştik amcamlarla en son görüştüğümüzde kuzenlerim de ben de neredeyse çocuktuk. 4 kardeşlerdi Eda Ebru Esra ve küçük erkek kardeşleri Arda.

Yalnızca Eda geçen sene tatilde bize geldiğinde onu görmüştüm ve o gün ona hayran kalmıştım. Annem Eda ablan gelecek dediğinde hiç heyecanlanmayıp banane deyip geçiştirmiş ancak geldiğinde bembeyaz vücudunu kalın bacaklarını ojeli ayaklarını görünce hayallerimi süslemeye başlamıştı bile. Gelir gelmez üstünü değiştirip rahat bir şeyler giymek istedi. Evdde annem ben ve Eda olacağımız için ve ben onların gözünde daha küçük bir çocuk olduğum için dikkat etmesine gerek yoktu. Hava çok sıcaktı annem kendi şortlarından vermeyi teklif etti. Eda kabul ermişti annem Eda dan oldukça kısa boylu ve zayıf minyon biridir. Eda annemden aldığı şort ve askılıyı giyince her yeri açığa çıktı tamamen vücuduna yapışmıştı giydikleri. Gözlerimi Eda dan alamadım. Annem kahvaltıyı hazırlamaya gitmişti Eda yardım etmek istemiş ama yorgun olduğundan annem kabul etmedi ve Eda odams gelip yatağımın ucuna oturdu. Çok güzeldi vücudu sikim anında dimdik olmuştu konuşmaya başladık.

E: nasılsın canım neler yapıyorsun

B:İyiyim Eda abla oyun oynuyordum ama kapatabilirim istersen

E: yok yok dur ben de izleyeyim

Üstümden geçerek diğerr tarafıma uzandı geçerken sikime sürtünmüştü ve inanılmaz bir histi. Uzandı ve izlemeye başladım bir bacağı benim üstümdeydi ayaklarına hayran kalmıştım. Beni izlemeye devam ediyordu yaklaşık 10 dakika sonra uyuyakaldı. Önce sessizce seslendim ancak uyanmadı sonra hafifçe kolundan dürttüm yine uyanmadı. Dayanamıyordum çok azmıştım. Ergenliğin de verdiği cesaretle elimi göğüslerine götürdüm ve hafifçe okşamaya başladım. Uyanmıyordu ve ben daha da ileri gitmek istiyordum çok azmıştım. Üstündekinin askısını hafifçe kolundan sıyırdım ve bir göğsü açıldı uçları pespembeydi o şeklde okşamaya başladım. Uyanmadıkça daha da cesaretleniyordum ancak annem kahvaltıyı hazırlamadan durmalıydım. Memesini okşamaya devam ettim. Annemin geldiğini duyunca hemen üstünü düzelttim ve oyun oynuyormuş gibi yapmaya başladım. Annem Eda nın uyuduğunu görünce bana “5dk sonra Eda ablanı uyandır kahvaltıya gelin” diye fısıldadı ve gitti. 5 dakikam vardı Eda nın memesini tekrar açtım ve ucuna değmeden küçük öpücükler kondurdum en son da ucunu öpüp memesini kapattım. Memesine doyamamıştım ama bu fırsat bir daha elime geçmeyebilirdi ve Eda nın vücudunun her yeri harikaydı. Yavaşça yüzüne yaklaştım dudaklsrıns ve boynuna bir öpücük kondurdum. Aşağı gidip bacaklarını okşamaya başladım. Yavaşça yaklaştım ve şorttan koklamaya çalıştım. Amıyla yüzüm arasnda ince bir şort vardı sadece. Kokusunu aldığıma yemin edebilirdim ama belki de beynimin bir oyunuydu bu. Bacaklarını okşayarak ayaklarına indim ve ojeli parmaklarını öpmeye başladım tabanını da koklayarak öptüm ve 5 dakikam dolmuştu artık. Edayı kolundan dürterek uyandırdım ve kahvaltıya gitmesini tuvalete gidip geleceğimi söyledim.

Tuvalete gittim Eda nın instagramını açıp ona bakarak ve yaptıklarımı düşünerek 31 çekmeye başladım boşalmam normalde uzun sürse de 2 dakika içinde boşalmama yetti yaşadıklarım. O kadar yoğun ve çok boşalmıştım ki yürümeye halim kalmamıştı.

(Devam Edecek)