Hayatımın Şansı Zengin Milf 2

Arabayı durdurdum tamamen ve aynadan bakmaya devam ediyorum oda farları söndürdü ve inmeye hazırlanıyordu bende bunu anlayınca biraz daha yavaş hareket etmeye başladım içteki ışıkları açtım cüzdanımı arıyormuş gibi yaptım oyalanıyorum. İlk onun inmesini bekliyorum ama o da hiç oralı olmadı bende daha durmadan kapıyı açtım ve indim arabadan. Yine ağır davranıyorum o arada kapı sesi geldi ve arabadan indi bende tekele doğru yol aldım – Bundan sonra isim vericem daha kolay olması için ama isimlerin gerçeklik ile ilgisi yok. Ben Murat olayım oda Dilan.

Dilan: Hey senin yaşın kaç araba kullanıyorsun?

Artık istediğim olmuştu çalıştığım yerden geldi ilk adımı o attı.

Mert: Kaç gösteriyorum. dedim piç gülüşü atarak.

Beni süzmeye başladı o arada bende ona bakıyorum ama deşhet güzel dudakları gözleri kaşları burnu heryeri o an aklıma fiziği gelmedi bile yüzü beni büyülemişti ilk defa böyle olmuştum.

Dilan: Bu satte dışarı çıkıp alkol almaya geldiğine göre 18 falandırsın. dedi aşalayıcı bir gülmeyle.

Sinirlenmistim biraz ama hiç çaktırmadan.

Mert: Sizde pek yaşlı değilsiniz galiba böyle bir araba ve bu saatte alkol almak.

Yaptığı herşeyi alttan alıyorum.

Dilan: Evet yaşımı göstermem. dedi ve tekele girdi.

Bende daha durmadım girdim peşinden. Kasada ki adam ilk defa kadın görmüş gibi süzüyordu onu gözleriyle yedi bildiğin. Bende o arada fiziğine bakma fırsatı buldum ama bi anda erekte olmaya başladım. 1.70 civarı boy çok büyük olmasada vücuda göre tam kıvamında göğüsler ve çok güzel bir kalçası vardı. Her erkeğin hayelinden bir kerede olsa geçmiştir böyle bir kadın. Üstünde dizlerinde çok dar bir elbise vardı sırt dekoltesi çok muazzam görünüyordu. Bakakalmıştım. Bir anda arkasını dönmesiyle onu incelediğimi gördü ama ilk defa utanmamıştım ve ona bakmaya devam ettim oda bana bakıyordu sonra gözlerim tekrar dudağına kaydı. Çok güzel dudakları vardı. Daha sonra kasaya yaklaşmasıyla bende alkol dolabına ilerledim. Votka almıştım 35lik küçük jelibon redbul falan aldım sonra oda dolaba bakıyordu. Kararsız görünüyordu seçmekte zorlanmıştı. Farkına vardım ve yayına yaklaştım dolaba bakıyordum yalandan bir adım bekliyordum ondan yine. Erken olmasada adım attı ve çok ağır olmayan ama kafada yaptiran birşey sordu. Sabah kalktığımda basım ağrımasın ama bu gecede rahat bir uyku istiyorum dedi. Bende elimdeki votka yı kaldırarak işaret ettim. Bu yetermi bize diye sordu. Gözlerimin için parildamıştı bu soruyu duyunca. 100luk alalım dedim. Düşündü biraz olur dedi. Aldım yanına 4 volim almıştım. Dilan da 2 sigara bir tane biraz almıştı. Bira aldığını görünce alkol eksiğinin düşük olduğunu anladım. Kasaya varınca adama benim aldıklarımıda geçmesini söyledi ama ben ısrar ettim ve hesabı ben ödedim. Teşekkür etti tekelden çıktık.

Mert: Ee napiyoruz şimdi?

Dilan: Vaktin varsa bizim eve geçelim, bahçede oturur içeriz. Manzarasıda güzel.

İlk başta tereddüt ettim. İnsanlık hali aklıma olur olmadık şeyler geldi.

Mert: Evin nerede?

Dilan: 10 dakikalık yol. Arabalar nolucak peki?

Mert: Sen önden git ben seni takip ederim.

Dilan: Tamam

Bir yandan yola çıktık ama kalbim nasıl atıyor vücudumun her yerinde hissediyorum. Eve doğru giderken manzarası çok güzel falan demişti yavaştan anladım gittiğimiz yeri takip ediyordum.

Eve gelmiştik çok görkemli bir evdi bahçesi havuzu filmlerde ki gibi. Bizimde dururumuz iyiydi ama mütevazı bir sitede en üst katta oturuyorduk yaşamımız kazandığımız paraya göre düşük kalıyordu ama memnundum.

Evi görünce çok daha heyecanlandım. Biraz daha gidince durdu ve garajı işaret etti bana önden girdim sonra oda garaja çekti arabayı. İndik. arabadan.

Dilan: Ee nasıl buldun evimi?

Mert: Çok güzelmiş, beğendim.

Dilan: Sevindim, ben bir duş almam lazım istersen içeri gel istersen bahçede kal sen bilirsin.

Mert: Buralardayım.

İçeri girdi. Çok şaşkındım durumu anlamaya çalışıyordum. Bahçede oturucaktım ama evin içini çok merak ediyordum. Eve girdim tablolar, rafta olan şaraplar ev çok tuhaftı sonra koltuğa oturdum. Evi incelerken telefonum çaldı. Kız arkadaşım arıdı açmadım. Flört dönemindeydik ama kız ilerlemek istiyordu bende yavaştan alıyordum. Açmayınca tekrar aradı tekrar açmadım. Mesaj attım gelemiyorum diye annemler çağırdı falan dedim. Tamam dedi.

20dakika bekledikten sonra Dilan geldi. Üstüne daha salaş bir elbise giymişti göğüs dekoltesi dikkat çekiyordu bu sefer.

Dilan: Biraz beklettim kusura bakma.

Mert: Sorun yok.

Dilan: e napiyoruz şimdi?

Mert: İçelim.

Dilan: Olur bahcede mi burda mı?

Mert: Hiç farketmez sen seç.
Dilan: Bahçede başlayalım o zaman sonra duruma göre bakarız.

Mert: Tamamdır.

Dilan: Sen havuzun yayındaki masayı kur bende mutfaktan bişeyler alıp geliyorum.

Mert: Tamam.

Çıktım bahçeye masayı hazırladım. Sandalyeyi çekip oturdum. Manzara gerçekten muhteşemdi akşam olmasına rağmen şehrin heryeri görünüyordu. Çok geçmeden Dilan geldi.

Dilan: Başlayalım mı?

Mert: Olur önce ne içmek istersin ?

Dilan: Bira olur.

Güldüm ve gerçekten bira mı? diye sordum

Dilan şaşırmıştı ne olmasını istersin dedi. Bende volimi çıkardım ve bardağa koydum. İlk önce benim içmemi bekler gibi bakıyordu. Bende durmadım içmeye başladım. İlk sefer çarpmıştı biraz ama bozuntuya vermedim. Oda başladı ama küçük yudumlarla içiyordu. Volim bumuymuş yaa dedi.

Bu akşamlım bu kadar olsun daha yazamicam yarın devam ederim. Gerçekmi diye soranlar var hikâye bitince Dilan’a acilacagim hikaye hakkında teşhir edeceğim.