Kapı Dinleyen Misafir 1

Merhaba ben Hakan, yaşım 29, İzmir’de yaşıyorum ve bir fabrikada vardiyalı olarak çalışıyorum. Karım benden 2 yaş büyük, ama iri göğüsleri ve yuvarlak götüyle, çay bardağı gibi vücuduyla çok sexy bir kadındır. Geçen ay köyden aradılar, (karımın bir akrabasının oğlu) Burak İzmir’e kısa süreli eğitim için gelecekmiş. Ona ucuz bir otel veya pansiyon gibi bir yer ayarlamamızı rica ettiler. Biz de yabancı yerde kalıp zorlanmasın diye bizimle kalmasını önerdik. Kabul ettiler ve Burak bizde kalmaya geldi. Burak, 18 yaşında, orta boylu, zayıf, sarışın ve saf bir gençti. Küçük odayı ona düzenledik, gündüzleri okulda, akşamları evdeydi…

Fabrikada birlikte çalıştığım Tuna isminde bekar ve çapkın bir arkadaşım var. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirir, onları nasıl siktiğini bana anlatır sürekli. Bir gün evli bir kadını siktiğini anlattı. Ben inanmayınca da telefonunu çıkarıp karıyı nasıl siktiğinin videosunu izlettirdi. Yatak odasına taktığı gizli kamerayla kaydetmişti videoyu ve çözünürlüğü oldukça yüksekti.

O gece karımla yatak odamıza çekilince karıma anlattım, “Tuna yine sevgili değiştirmiş, bu seferki evli bir kadın. Nasıl siktiğini de izlettirdi, gizli kamerayla kaydetmiş.” diye. Yatakta böyle şeyleri konuşunca karımın da benim gibi azdığını bildiğim için anlatırdım hep. Ardından sevişmeye başladık. Karımı domalttım, çıkan ‘Şap, şap, şap!’ sesleri eşliğinde Ah’laya Oh’laya sikişiyorduk. Bir ara gözüm kapı altından sızan koridor ışığına takıldı. Tam bizim odanın kapısının altında bir gölgelenme vardı. Oktay bizim kapıyı dinliyordu galiba. Hiç bozuntuya vermeden karımı sikmeye devam ettim, hatta daha da artırdım tempoyu. Karımın suyunu çıkarana kadar sikip, böğüre böğüre içine boşaldım. Sikişmemiz bitip seslerimiz kesilince gölge birden kayboldu ve koridorun ışığı söndü. Odamızdaki ebeveyn banyosunda duş aldık ve yattık.

Ertesi gün işteydim, aklımdan çıkmıyordu gölge meselesi. Burak bizi dinliyor ve muhtemelen 31 çekiyordu. Burak gençti ve belki de daha milli bile olmamıştı. Nedense ona kızamıyordum, aksine bizi sikişirken dinlemesi garip bir heyecan bile vermiş, beni tahrik etmişti. O gece de karımla yatak odamıza çekilip sikişmeye başladık. Ben yine kapının altında gölgeyi farkedince, karımın kulağına fısıldayarak, “Bozuntuya verme, Burak bizim kapıyı dinliyor!” dedim. Karım bunu duyunca paniklese de, ben karımı sikmeye devam ettim ve yine böğüre böğüre içine boşaldım. Gölge kaybolunca kalktık ve duşa girdik. Yıkanırken karım, “İnanmıyorum, Burak yapmaz öyle şey! Yanlış görmüş olamaz mısın?” deyince, ben de, “Bunu öğrenmenin çok kolay bir yolu var!” deyip planımı anlattım.

Sabah mesaiye gittiğimde, Tuna’ya o gizli kamerayı nerden aldığını, markasını, modelini, görüntüyü nasıl cep telefonuma aktaracağımı ve kaydeceğimi falan sordum. Tuna, “Vayy, demek yengemle fantazi yapıp kaydedeceksizniz ha!” diyerek, kamera hakkında öğrenmek istediğim şeyleri anlattı. İş çıkışı gidip kameranın aynısından bir tane de ben aldım. Akşam eve gidince de Burak gelmeden kamerayı koridora, bizim yatak odasının kapısını net görecek şekilde yerleştirdim, cep telefonumda gerekli ayarlamaları yaptım. Gece de yine karımla sikiştik. Duştan sonra tekrar yatağa geçip, karımla birlikte kamera kaydını izlediğimizde haklı olduğum ortaya çıktı. Kayıtta, biz sikişmeye başladıktan sonra Burak kapımıza gelip, önce eğilip anahtar deliğinden bakıyor. Tabii birşey göremediği için seslerimizi dinlemekle yetinerek yarağını çıkarıyor ve 31 çekiyor, biz sikişimizi bitirirken de avucuna boşalıp gidiyordu.

Karım öfkelenmişti, ben engel olmasaydım gecenin o saatinde Burak’ı evden kovacaktı. Karıma, sakin olmasını, Burak’ın genç olduğunu ve o yaştaki biri için bunun normal bir ihtiyaç olduğunu söyledim. Karım sakinleşti biraz. Karımla biraz daha konuştuk. Öfkesi iyice yatışınca, “Şunu başa al da birdaha seyredelim!” dedi. Karımın bu isteği beni biraz şaşırtsa da, videoyu başa aldım ve yeniden seyretmeye başladık. İlk seyrettiğimizde de heycanla seyretmiştik, ama ikinci seyredişimizde çok daha farklı bir heyecan vardı. İkimiz de tahrik olmuştuk. İzlerken karım elini kalkık yarağıma atmış okşuyordu. Video bitince karım beni üstüne çekti, yarağımı amına soktuğumda amının içi daha önce hiç görmediğim kadar ıslaktı. Evlilik hayatımızın en sessiz, en kısa fakat en heyecanlı ve tatminkar sikişini yaptık. Karımın bukadar çabuk orgazm olduğunu hiç görmemiştim. 1 dakika sürmeden ikimiz de boşalıp rahatlamıştık… Bundan çıkan sonuç ortadaydı, sikişirken Burak’ın bizi dinlemesi ikimizi de müthiş tahrik etmişti.