Hayatımın Şansı Zengin Milf

Bu bölüm daha çok karakter tanıtımı olucak. Sabrınız için teşekkür ederim.

19 yaşındayım 179cm boy 78kg spor yapmamama rağmen genetiğim sayesinde fit bir vücuda sahibim. Kardeniz’in küçük bir ilinde yaşıyorum. Ailenin tek ve erkek çocuğuyum o yüzden çok el üstünde tutuldum, her isteğim geçte olsa yapıldı. Yanlışlarıma hep göz yumuldu. O yüzden çok güzel bir çocukluk yaşadım.

Ortaokul zamanların da bile kız arkadaşlarım oluyordu. Bulunduğum ortamda dikkat çeken biriyim. Liseye doğru biraz daha yüz ve vücut hatlarımın oturmasıyla her ortamda konuşulan popüler biriydim.

Lisede okuldayken sevgili olmadığım kız kalmadı. Ama öpüşmekten ileriye gidemiyordum. Kız arkadaşlarım istekli olsada benim içimde bir korku oluyordu. Yaşadığım il küçük, babam tanınmış bir restorantın sahibi, ve toplumun düşüncelerini çok takıyorlar. Ailemin kulağına giderse çok kötü olur diye ileri gidememiştim.

Eski kız arkadaşlarımın benden sonra ki sevgilileri ile yatakta videoları bile çıktı. Bu yüzden arkadaşlarım her fırsatta bana neden birlikte olmadın o kızla diye soruyorlar, anlatıyorum ama bana hak vermiyorlardı.

Aslında bu durumu şöyle yorumladım kendimce: küçüklüğümden beri el üstünde tutulmam sadece ailemde değil gittiğim her yerde idi babamın tanışmış olması yaşıma göre güzel bir fiziğim olması vb. bunlar beni içten içe egoist yapmıştı. 50 sevgilim olduysa en az 40ı ilk adımı atmıştı. Ailem benim hakkımda toplumun yorumlarını çok takıyorlar ve beni düzeltmeye çalışıyorlardı. Son 3 yıldır düzeltme çabası olmasa da benim içime işlemişti. Her davranışımda insalar ne der, akrabalarım ne düşünür diye düşünür dururdum.

Arkadaş ortamımda varlıklı kişilerdi yaşıtlarım.
18 girince hemen ehliyet aldım. Arabalara ilgim vardı zaten babamda hediye olarak mütevazı bir araba almıştı. Akşamları arkadaşlarımla çıkıyor kız arkadaşlarımızla buluşuyor güzel vakit geçiriyorduk. Hayatımdan memnundum ama ailem üniversiteye gitmemi istiyordu bende restorantta çalışırım sonuçta bizim diyordum ama annem ısrar ediyordu.

1 yıl mezuna kalmak istediğimi söyledim belki 1 senede ikna ederim diye. Ama ikna edemedim güzel puan aldım ailem bile bu kadarını beklemiyordu. Tercih dönemi gelmişti(28 Temmuz 2023) İstanbul yazıcaktım ama hiç gidesim yoktu.

2 gün sonra arkadaşlarım gazıyla babamla tartıştık biraz gitmemek için herşeyi yapıyordum. Ama annem geri adım atmıyordu babamın kıyamadığı belli oluyordu ama annemı kırmak istemiyordu. Bende çok uzatmadan evden çıktım. Trip atarsam geri adım atarlar diye düşünüyordum.

Yaşıtım olan her erkeğin arkadaş ortamında en az bir kerede olsa, zengin bir milf bulup ne isterse yapicam okusak ta bişey olmuyor zaten en iyisi sugar momy gibi konuşmalar geçmiştir.

Arabaya bindim evden uzaklaştım, arkadaşlarımı arıyorum ama hiçbiri açmıyordu. Geri dönemlerinde işleri vardı ve bu gece gelemiceklerdi. Bende içmeye bişeyler alıp diğer eve gidip kız arkadaşımı çağırmayı düşündüm. Aradım olur dedi yarım saat sonra onu alacaktım. Sahile indim arabayla piyasa yapıyordum, sahilde ki kizların boynu kırılıyordu bakmaktan. Yaya geçitine gelince durdum, önümde bir kız ve erkek arkadaşı vardı karşıya geçerken kız bana bakmaktan yola bakamiyordu o arada erkek arkadaşı anladı onu kendine çekerek boynundan öptü kızı zaten anlatmıyorum çok deşhet bir güzelliği vardı. Tenis eteği giymiş kalçası rahatlıkla görünüyor, dantelli sütyen vardı üstünde. İster istemez erekte olmuştum. Sadece o kız değil sahil yıkılıyordu, daha durmadan tekele yola çıktım. Önünde bir Audi RS 6 vardı arabayı bilenler ne demek istediğimi bilirler. Işıklarda yanında durdum kalkarken ufak bi yaristik falan. Daha sonra aynı yola girdik. Ben öndeydidim tam arkamadan devam ediyordu. Gözlerim miyop birde akşam olunca ileriyi hiç göremiyorum. Orta aynadan bi bakıyordum arabaya bi anda içteki icigi açtı ve içinde siyah saçlı beyaz tenli bir kadın olduğunu gördüm. Gözleri iyi görmeli ki aynadan bakışmaya devam ediyorduk. Saçlarıyla oynuyor, cilveliydi. Tam zengin havası vardı yani. Durum devam ederken tekele gelmiştim ve sağa yaklaştım. Oda aynı şekilde tekele yaklaştı.