Davetsiz Misafir 3

Defne’nin Davetsiz Misafir ile sikiştiğini öğrendiğimden beri içim içimi yiyordu. Sürekli lafı yapılan görüntüleri düşünüyordum. Acaba kaç kere yapmışlardı? Sevgilim onun sikini ağzına almış mıydı? Nerede sikişmişlerdi? Ne yapıp edip o görüntülere ulaşmalıydım. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte okullar festival ve şenlik düzenlemeye başlamıştı. Bütün bir senenin yorgunluğunu atmak için iyi bir fikir gibi geldi gözüme. Bu fikrimi Defne’ye açtığımda onun da hoşuna gitmişti. Böyle aktivitelere bayılırdı hele ki yanında kız arkadaşları da olursa. Defne arkadaşları Beyza ve Ali’yi de çağırmıştı. Beyza ve Ali yaklaşık 1 senedir sevgiliydiler. Beyza ve Defne’nin arkadaşlığı ise 5 senedir devam ediyordu. Yani Beyza sevgilimin geçmişine benden daha çok hakimdi. Beyza sarı omzuna kadar gelen saçları ince beli ve dolgun kalçalarıyla sevgilisi Ali’nin yanında biraz fazla kalıyordu. Ali benden biraz uzun olmasına rağmen zayıflığı yüzünden çok ilgi çekici biri gibi durmuyordu.

Festival günü benim evimde biraz içip öyle gitmeye karar vermiştik. Kapı çaldığında Beyza ve Ali gelmişti. Beyza’yı görür görmez sikimde bir hareketlenme olmuştu. Altına daracık bir mini etek üstüne ise büstiyer tarzında bir şey giymişti. Onları içeri alıp selamlarken istemsizce Beyza’ya sarılıp elimi beline atmıştım. Aklımdan yine bu kız bu çocuğa nasıl bakıyor diye geçirdim. Kısa bir sohbetten sonra içmeye başladık. Çok içip festivale gitmeden sarhoş olmak istemiyorduk bu yüzden iki şişeden sonra Defne’ye “Aşkım hadi hazırlan festivalde devam ederiz.” dedim. Sevgilim lafımı ikiletmeden içeriye geçip üstünü değiştirmeye başladı. Ne kadar sürdü bilmiyorum ama Defne yanımıza geldiğinde adeta sikilmeyi bekleyen bir afet gibiydi. Altına giydiği tenis eteği tarzındaki parça nerdeyse kalçalarını gösterecekti üstelik külotlu çorap gibi bir şey giymediği için pürüzsüz bacakları da olduğu gibi karşımda parlıyordu. Üstüne sırt dekolteli pembe bir crop giymişti. Sırtını göstermeyi bırakıp önünü döndüğünde sevgilimin içine sütyen giymediğini fark ettim.

İnsanların içinde bir şey diyemesem de bu tarzı hoşuma gitmemesine rağmen sikimi şaha kaldırmıştı. Festival’e gidene kadar bindiğimiz bütün ulaşım araçlarında gözler sevgilimin üstündeydi. Yanımda otururken bütün erkekler onu yiyecek gibi bakıyordu. Oturduğunda kısa olan eteği daha kısalıyor herkese muhteşem bir keyif sunuyordu. Bu sırada acaba altında da iç çamaşırı giymedi mi diye düşünmeye başladım. Bu fikir beni daha çok azdırmıştı. Sonunda festival alanına geldiğimizde biraz da olsa rahatlamıştım çünkü herkes rahat giyinmişti en azından burada bütün ilgi sevgilimin üzerinde olmayacaktı. Elimize içeceklerimizi alıp konser sahnesine doğru ilerledik. Birkaç grup dinledikten sonra çimlere oturup dinlenmeye karar verdik. Birden Beyza eliyle birine işaret yapıp yanımıza çağırmaya başladı. Kimi çağırıyor acaba diye arkamı dönerken Defne birden “Aa Mert de mi buradaymış!” dedi. Ne olduğunu anlamadan Mert yanımıza gelip önce Defne’ye sonra Beyza’ya sarıldı. Ali’ye elini uzatarak selamlaşırken bana sadece kafa hareketi yapmıştı.

Bu tavrından dolayı ne kadar ayar olsam da ortamı germek istemediğim için konuyu uzatmadım. Mert sanki bizim gruptanmış gibi sohbete dahil olup Defne’ye el şakaları yapmaya başladı. Eli sevgilimin beline bacaklarına değiyor ama Defne bundan hiç rahatsız olmuyordu. Normalde el şakalarını hiç sevmezdi. Böyle böyle devam ederken 6. içkimizi de bitirdikten sonra Mert “Festival bitmek üzere sonrasında ne yapacaksınız?” diye sordu. Kimse bir şey demiyor birbirine bakıyordu. Ben lafa atlayarak “Benim eve gideriz biz yorulduk artık dinlenmemiz gerek.” dedim. Kimseden ses çıkmayınca Mert “Öyle iş mi olur eğlence devam etmeli benim eve geçelim hem buraya da çok yakın.” dediğinde Defne ve Beyza hemen kabul ettiler. Ali’nin zaten çok bir şey umurunda değildi. Tek isteği eve gidip Beyza’yı yatağa atmaktı. Toparlanıp kısa bir yürüyüşten sonra Mert’in evine vardık. Mert yoldan biraz daha alkol almıştı anlaşılan evde devam edecektik. Salona geçtiğimizde Mert şişe çevirmece tarzında telefonundan bir oyun açtı.

Oyunda rastgele kişilere rastgele görevler veriyor ve eğer görevi yapamazsan shot atıyordun. Sıra Defne’ye geldiğinde görevi birini seçerek öpüşmekti. Tabii ki beni seçti ve dudaklarıma yapıştı. Sanki odada sadece biz varız gibi öpüşüyordu. Beyza ve Ali’nin “Ihhım bu kadar yeterli sanki” demesiyle birbirimizi bıraktık. Beyza ve Ali’ye de bu tarz şeyler gelmişti. Sıra tekrar Defne’ye geldiğinde ağzında bir dakika boyunca buz tutması gerekiyordu. Sevgilim bu görevi yapamadığı için 2 shot atmıştı. Sıra Mert’e geldiğinde görevi karşısında oturan kişiyle 5 dakika boyunca tuvalette kalmaktı. Karşısında tam da sevgilim oturuyordu. Bu durum hiç hoşuma gitmese de Mert sevgilimi elinden tutup kaldırarak tuvalete doğru götürdü ve ardından kapıyı kapattı. Önümüzdeki 5 dakika geçmek bilmiyordu. Acaba içerde ne yapıyorlar diye kafayı yemek üzereyken kapı açıldı ve dışarı çıktılar. Yanımıza geldiklerinde Defne’nin saçları dağılmış yüzü başı ıslanmıştı. Mert’e baktığımda şortundaki kabarıklık gözüme takılmıştı.

Yoksa Mert sevgilime sakso mu çektirmişti içerde? Bunu düşününce sikim hareketlenmeye başladı. Birden Beyza ” Aaa baksanıza alkolümüz bitmiş Burak sen alıp gelsene şu köşede tekel var zaten.” dediğinde herkes bana bakıyordu. İstemeyerek de olsa ayağa kalkıp alkol almaya giderken Mert anahtarı elime tutuşturdu. Köşedeki tekel çoktan kapatmıştı. Üst sokaktaki açıktır belki diye ona bakmaya gittiğimde yolları karıştırdığım için yolumu biraz uzatmıştım ama alkolü de bulmuştum. Beyza’nın çenesini çekmek istemiyordum. Aceleyle eve doğru gittim. İçeri girdiğimde salonda kimse yoktu. Balkona baktım orası da boştu. İçerideki odaya girdiğimde ışıklar kapalıydı. Işığı açınca gözüme masanın üzerindeki bilgisayar takılmıştı. Acaba çok merak ettiğim görüntüler burada olabilir miydi? Hemen kapıyı kapatıp bilgisayarın tuşuna bastım. Açılırken şifresi olmaması için dua ediyordum. Ve tam da istediğim gibi olmuştu. Hemen klasörleri karıştırmaya başladım. 10 dakikanın sonunda “Defne” yazan bir klasör buldum. Tıkladığım anda gördüklerim karşısında donup kalmıştım.

Ana Sayfaya Dön…