Benim Hikayem… Bölüm1

Adım Kemal Şuan 32 yaşındayım. Doğma büyüme Malatyalıyım. Üniversite için İstanbula geldim ve o zamandan beri İstanbul’da ikamet etmekteyim. Şuan evliyim 1 tane çocuğum var. Hikayem 14 sene öncesine dayanmaktadır. Yani üniversiteye yeni başladığım dönemlere. Üniversiteye liseden de sıra arkadaşım aynı zamanda en yakın arkadaşım olan Murat ile birlikte gelmiştim. Murat ile kendimize bir ev tuttuk ailelerimizin durumu iyi olduğu için kira vs sıkıntımız yoktu. Üniversiteye başladıktan sonra Çağrı ve Burakla samimi olmuştuk. İlk sınıfın ikinci dönemi ikisi de bizim yanımıza taşınmışlardı. Bir de çok samimi olduğumuz Engin diye bir arkadaşımız vardı. Engin ailesiyle birlikte yaşıyordu. Fakat bizim evden hiç çıkmazdı o başka. Biz 5li tayfa takılırdık aramızdan su sızmazdı. Ancak Murat benim için başkaydı tabi. Lise zamanından beri her türlü desteği sağlamıştık birbirimize. Murat ve benim ailem muhafazakâr yapıya sahip insanlardı. Ben muhafazakâr olmasam da Murat’ı bu konuda takdir ediyordum namazında abdestinde bir insandı. Ne kadar takdir etsem de bu durum beni zorluyordu açıkçası. Sadece beni değil hepimizi zorluyordu. Alkol alamıyorduk, eve kız getiremiyorduk rahat rahat karı kız dal taşak muhabbeti yapamıyorduk. Burak da benim gibi kızlara düşkün am görse saldıracak cinsten bir tipti. Gene de Murat için her şeyi yapardım yılların dostluğu vardı. Çağrı ise biraz saf ezik bir yapısı vardı. Sessiz sakin takılırdı kendi halinde. Bizde Çağrıya kıyamadığımız için yanımıza almıştık zaten.

Gelelim hayatımın aşkı Gizeme… Gizem benden 1 yaş küçük üniversitenin 2. Sınıfında tanıştım kendisiyle görür görmez vurulmuştum. Ağzım iyi laf yapar Gizemi ayarlayabilmek için 40 takla attım ve becerdim de sevgili olmuştuk. O bir alt sınıftaydı. Siyah saçlı beyaz tenli 1.60 boylarında hafif balıketli çok güzel birisiydi. Çok iyi anlaşıyorduk ve sürekli vaktimizi beraber geçiriyorduk. Gizem idealist bir kızdı. Kariyer planlamasını daha 1. Sınıfta yapmıştı. Ben de ilişkimiz devam ederse evlenmeyi düşündüğüm için eşimin böyle biri olacak diye de seviniyordum.

Günlerden cumartesiydi. Murat ve Enes memleketlerine gitmişlerdi. Bende Gizemle buluşmak için hazırlanıp çıkmıştım. Gizemle daha yeni buluşmuşken annesi aradı eve acil gelmesi gerektiğini söyledi. Gizem de apar topar kalkıp eve gitti.  Ben hayal kırıklığı içerisinde evin yolunu tuttum. Eve girdiğimde müzik açıktı ve Burak’tan bir ohh sesi geldi. Ulan 31 çekerken bastım çocuğu dedim. Ardından bir kızla gülüşme sesleri geldi. Aha dedim kız atmış eve sessizce odasına doğru yaklaştım ki ne göreyim Burak yatakta yatıyor, kız domalmış sakso çekiyordu. Amını götünü net bir şekilde görebiliyordum. Sikim hemen kalktı tabi bu görüntüden sonra ama bu kız kimdi acaba? Meraktan yerimden ayrılamadım. Kız bir taraftan alttan elini amına atmış okşuyordu. Çizgi gibi am ve küçücük göt deliği… Müthiş bir manzara vardı. Benim sikim de kazık gibi olmuştu.

Burak: Yala yala küçük orospum.

Kız: Orospunun içine gir şimdi.

Kız doğruldu ve Burak’ın üstüne oturdu yavaş yavaş sikini içine aldı. Kız bu sırada yüzü hafif yan döndü ve kızı tanıdım. Bizim sınıftan Merve’ydi. Merve ile Burak daha bir haftadır sevgili olmuşlardı nasıl yatağa attı hemen diye düşündüm. Ben Gizemle 2 aydır sevgiliydim sadece öpüşmüştük bu zamana kadar. Vay be dedim içimden. Hipnotize olmuş gibiydim. Gidemiyordum da Merve müthiş kaçasıyla oturup kalkıyordu Burak’ın üzerinde o kadar güzel inliyordu ki dokunsalar boşalacaktım sanki. Orda daha fazla durmamam gerekiyordu pozisyon değiştirirlerse beni görebilirlerdi. Hemen çıktım dışarıya. O ne görüntüydü Mervede ne göt varmış öyle… Merve zaten güzel bir kızdı ancak fiziği çok daha güzeldi. Esmer tenli biriydi. İnce beli kıvrımlı kalçaları kıyafet üstünden belli oluyordu ama çıplakken bu kadar güzel durabileceğini hayal etmemiştim açıkçası. Bir de biraz uçarı kaçarı biriydi. Merve ile aram her zaman iyi olmuştur. Çok samimi ve dobra bir kızdı. Hatta geçen sene belki yanlış anlamaydı bilmiyorum ama ufaktan bana yazılmıştı. Ama o dönem başka kız arkadaşım olduğundan dolayı çok pas vermemiştim. Pişman oldum o an belki de Merve’yi siken ben olabilirdim diye. Sonra da dedim ki ne beceriksiz adamım. Geçen sene iki farklı kız arkadaşım olmuştu. Birisinin ağzına vermiştim bana oral yapmıştı. Diğeriyle sadece öpüşmüştük o kadar. Lisede okurken de bir kızın azına vermiştim. Cinsellikte başka tecrübem yoktu. Yani birinin içine girmek nasıl bir şeydi bilmiyordum. Burak becerikli dedim zaten çok çapkındı ama 1 haftada kızı yatağa atmış olmasını takdir etmiştim. Tabi bu eve kız atma olayının gizliliğinin sebebi Murattı. Burak bir keresinde eve kız arkadaşımı getirsem olur mu diye sormuştu. Murat dövecekti az kalsın evi cenabet mi edeceksin lan diye kızmıştı. Tabi ben Muratı bildiğim için hiç sormamıştım. Geçen seneki kız arkadaşlarımı Murat yokken getirmiştim eve gizli bir şekilde.

Dışarıya çıktığımda Engini aradım onda araba olduğundan atlayıp geldi yanıma iki üç saat takıldık. Sonra Burak’ı aradım. Herhalde hala sikmiyordur dedim içimden.

Ben: Kız arkadaşın gitti mi kanka?

Burak: Nasıl kanka anlamadım

Ben: Ben Murat mıyım kızmam sana benden ne saklıyorsun?

Burak: Ne bileyim amına koyayım ben sorduğumda sesini çıkarmadın ya bir daha da sormadım sana

Ben: Yok be kardeşim sıkıntı yok eve geçiyorum ben gitti mi Merve

Burak: Daha gitmedi makarna yapıyor gel ye sende

Sonrasında eve geçtim bende Merve’yi gördüğüm gibi içimden dedim ki bu kız gerçekten çok güzelmiş. Domaldığı an aklıma geldi. Bu kıyafetlerin altında ne mücevherler var dedim. Sikim de hemen hareketlendi. Amında götünde kıl tüyden eser yoktu. Memesini göremedim nasıllardı acaba? Merve de öyle bir konuşuyor ki konuştukça aklıma domalması geliyordu. Artık Merve gözüme daha çekici hale gelmişti. Daha fazla dayanamadım. Hemen tuvalate gidip 31 çektim boşaldım güzelce rahatlamıştım. Merveyi yolladıktan sonra Burak’a dedim ki

Ben: Oğlum niye demiyorsun kız eve gelecek diye evden içeri bir girdim ah uh sesler gelince çıktım dışarı ya sizi bassaydım ne olacaktı.

Burak: Kanka ne bileyim azgınlık başa bela sen istemezsin diye gizli saklı aldım eve kızı hem girseydin ne olacaktı sanki.

Ben: Gavat mısın lan saçmalama.

Burak güldü bu lafımdan sonra biraz daha sohbet ettik. Sonra odama geçip Gizemle konuştum.

 

Ben: Canım ne oldu yazmadın? Aklım sende kaldı.

Gizem: Ya sorma aşkım kardeşim baş belası her zamanki gibi

Ben: Ne oldu ki?

Gizem: Bu salak daha çocuk aklıyla gitmiş bir kızla konuşuyormuş. Annem görmüş mesajları. Sonra kıyamet kopmuş tabi annem tekme tokat dövmüş çocuğu sonra da beni aramış.

Ben: Ne konuşmuş da bu kadar kızmış annen?

Gizem: Çıplak fotoğraflarını atmışlar birbirlerine. Bir de annem dedi ki bu kızı bozmuş galiba öyle şeyler konuşmuşlar.

Ben bu duruma keyiflenmiştim. Vay be kayınçoya bak 15 yaşında çocuktu ama hızlı çıktı dedim içimden. Tabi Gizem’in nasıl tepki vereceğini bilmediğimden Gizem’e yansıtmadım bu durumu.

Ben: Hadi ya kötü olmuş. Ama merak etme bozmamıştır kızı fantezi yapmışlardır dedim.

Gizem: Aptal çocuk yaşı kaç daha derslerle ilgilenmesi gerekirken nelerle uğraşıyor.

Ahh canım sevgilim kendisi derslerden başını kaldırmamış ki bu tarz şeyler garip geliyordu ona. Halbuki bu zamanda herkesin yaptığı şeylerdi halbuki. Gizem’le biraz daha muhabbet ettikten sonra düşüncelere daldım. Dedim ki benim de Gizemi sikmem lazım. Burak’tan ne eksiğim var? Hem ben kızı ortada bırakmam zaten evlenmeyi düşünüyorum dedim. Gizeme mesaj attım.

Ben: Canım yarın bize gelsene yemek yaparım sana müsait misin?

Gizem: Bilmem ki canım kardeşimin de bugünkü olayından sonra bizimkiler duysa gebertirler beni uygunsuz olur sanki.

Ben: Hayır birtanem sizinkiler nereden duyacak. Hem yemek yiyeceğiz zaten ne olabilir ki?

Biraz daha uğraşlarımdan sonra gelmeyi kabul etmişti. Belli bir süre daha muhabbet ettik. Gizemi yarın sikemesem bile bir şeyler yapmam lazım dedim ki büyük ihtimalle sikmeyi bırak soyamazdım bile. Burak’a söyledim yarın Gizem gelecek sen uza diye. Burak da dalga geçti sen ne piç adamsın diye. Açıkçası Murat’tan gizli yaptığım için hafiften de olsa suçluluk hissetsem de azgınlık ağır basıyordu. Çok da düşünmüyordum açıkçası. Gece yatağa yattığımda hemen uyuyamadım azgınlıktan. Aklıma Gizem geliyordu. Bugün gördüğüm Merve’nin amını götünü sanki Gizem’miş gibi düşünerek 31 çektim. Sonra duş alıp yarın olacakları düşünerek uykuya daldım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir