İklim Krizi Part-3

Berk ile beraber hafif gergin ve sessiz bir şekilde yukarıya çıktık. Yemek masası kurulmuş bizi bekliyordu, masanın başında Kadir bey, sağında eşi solunda ise kızı Sevgi vardı, ben Gamze hanımın yanına oturmuştum karışma da Berk oturmuştu. Hafif sohbet eşliğinde yemeklerimizi yerken Gamze hanım bacakları ile bana sürtmeye başlamıştı, ancak daha fazla ileri gitmedi. Yemeklerimizi yedikten sonra müsade isteyip akşam için hazırlanmam gerektiğini söyleyerek yanlarından ayrıldım. Eve vardığım da henüz evi tanımadığımı fark edip evin içerisinde dolaşmaya başladım, her şey çok olağan şık bir eve sahiptim, evin her yerini kurcaladıktan sonra babamın bir kasası olduğunu keşfettim ama anahtarı yoktu. Üstünde çok durmadan akşam için hazırlandım, evin önüne son derece şık bir rolls royce geldi. Güzel bir şato gibi bir evin önünde durduk buranın evlerinde sınır yok gibiydi, içeriye girdiğimde yaklaşık 300 kişilik bir grup sanki beni yıllardır tanıyormuş gibi kutlama yaparak karşıladılar. Çok içten bir ortam olmuştu , aradan 1 saat geçtikten sonra evin bahçesine, takım elbiseli yaklaşık 70’li yaşlarında olan ama son derece diri gözüken bir adam çıktı. O çıktıktan sonra herkes sanki sözleşmiş gibi bir anda sessizleşti, nefes alışımı duyar olmuştum. çıkan kişi bahsettikleri Ali beydi. Etkileyici bir konuşma yapmış, sarı vadiyi farklı bir dünya olarak nitelendirmiş kendisini ve rahmetli babamı ise buranın kurucusu ve ebedi koruyucusu olarak anlatmıştı. Sahneden indikten sonra yanıma geldi.

(A) Evladım Hakan, seni burada görmek ne harika. Babanın hayali gerçekleşti artık, ömrün boyunca mükemmel bir hayatın olacak.

(H) Beni tanıdığınızdan eminim ama ben sizi tanımıyorum, Sarı Vadi nasıl bir yer nedir henüz onu da anlayabilmiş değilim. Babam neden sakladı onu da bilmiyorum.

(A) Her şeyi bir anda öğrenemezsin ama her şeyin bir nedeni vardır evlat. Sarı vadi hakkında ki soru işaretini giderebilirim ama. Biliyorsun burası yaklaşık 100km2lik bir yüz ölçümüne sahip bir bölge ama ismi koyulmamış özerk bir yer desek daha doğru olur. Burası sadece son derece elit ve seçkin insanları olduğu ve kendi kurallarının olduğu bir yer. Burasının varlığını sürdürebilmek ve sadece bizden olan insanların hayatlarını devam edebilmeleri için her yıl milyarlarca lira para harcıyoruz. Ama sen bunları düşünme sadece tadını çıkar. Daha sonra seni eve davet edeceğim daha detaylı konuşuruz.

Sarı vadinin bu denli korunaklı olmasını anlamaya başlamıştım.

Alkolü biraz fazla kaçırmıştım, kendime gelebilmek için tuvalet aramaya başlamıştım. Uçsuz bucaksız bir evdi kaç odası vardı tahmin edemiyordum bende hem evi geziyordum hem de tuvalet arıyordum. Üst kata çıktığımda merdivenin sonunda Berk’i gördüm tam seslenecekken bir kapıdan içeriye girdi ama tam kapanmamıştı. Bende tuvaletin yerini sormak için arkasından gittim, tam kapıyı ittirdiğimde bazı seslere şahit oldum. Bu sesler Sevgi ve Berk’e aitti.

(S) Nerde kaldın… Bu gün yarım kalan işimizi bitirmemiz lazım. Hala çok azgınım

(B) Anca kurtulabildim arkadaşlardan, öğlenden beri sikim dik bir şekilde geziyorum en az senin kadar azgınım.

(S) Hakanı gördün değil mi… Off Annemi nasıl becerdi. Çok güçlüydü ve kendinden emindi ama yakalanma korkusu gözlerinden okunuyordu annemin yerinde olmak istedim.

Duyduklarım karşısında neye şaşıracağımı bile şaşırır hale gelmiştim. İki kardeş seks yapıyordu, annelerini siktiğimi biliyorlardı ve belli ki o odada kamera vardı… Peki ya Kadir bey bunlardan haberdar mıydı ? Sessiz bir şekilde biraz daha yaklaşıp onları izlemeye başladım. Berk Sevgi ile öpüşmeye başlamış, birbirlerini soyuyorlardı. Sevgi kısa boylu kısa siyah saçları olan, kalçaları geniş ve göğüsleri annesi gibi büyük olmada şekilli ve dikti. Kalın bacakları ve belirgin şekilli kalçası onu olduğundan seksi yapmıştı. Berk ise zayıf ama uzun biriydi. Güçlü diyemezdim açıkçası, sadece ağzı iyi laf yapıyor ve burada büyümenin nimetlerini yiyebilecek donanımda birisiydi.

(B) Off bende Hakanın yerinde olmak isterdim… Babasının yerinde de olmak istemiştim. Aç şu bacaklarını aynı onun gibi sikeceğim seni de.

(S) Annemi siktiği gibi sik benii. Kaldır koy şu masanın üstüne içime boşal sende…

Berk kucağına almaya çalışırken baya zorlanmış, Sevgi gözlerini devirmiş ama sesini çıkartmamıştı ama her halinden hayal kırıklığı belliydi. Berk bozuntuya vermeden masaya oturttu ve sikini amına sokmaya başladı.. (ona sik denebilirse…) Tempoyu yakalayamıyordu bir türlü, Sevgi memesini ağzına veriyordu ama olmuyordu o da daha fazla zorlamayıp masadan indi ve arkasını dönüp bacaklarını açtı.

(S) Arkadan amımı sik, boşal içime…

Bir an evvel boşalmasını istemesini şaşırmıştım daha fazla durmanın bir manası yoktu ama izlediğim seks falan değildi seks gibi bir şeydi sadece.

2 dakika geçmeden Berk yanıma gelmiş, terlememişti bile. Sadece hafif hafif soluklanıyordu.

Berki gördükten sonra aklıma bir fikir gelmişti, Berk ile beraber içip sarhoş olacaktık, kızlar zaten buradan çıkıp farklı bir yerde eğleneceklerdi. Gamze hanım ve Kadir bey ise Ali beyi ziyaret edeceklerini duymuştum. Fırsatım vardı eve gidip kamerayı bulabilirdim belki de kayıtları…

Baya bir içtikten sonra Berk sarhoş olmuştu onunla beraber eve gittik. Onu yalnız bırakmadığım için çok mutluydu. Evlerinde çalışanlardan hariç kimse yoktu, belinden tutup odasına kadar çıkardım. Yatağa yatırdıktan sonra hiç vakit kaybetmeden görüntüleri bulmaya çalışıyordum birazcık odayı aradıktan sonra aklıma telefonu geldi. Berkin telefonunu alıp, parmağı ile tuş kilidini açtım. Galerisinde bir sürü kızların çıplak fotoğrafları vardı. Sevgi ile olan seks videolarına ulaştım. Çok fazla video ve fotoğraf vardı ama ilginç tarafı yüzde 90ı sabit kamera ile tek açıdan çekilmiş olmalarıydı. Biraz inceledikten sonra evin her yerinde kamera olduğunu fark ettim.

Gamze hanım biliyor muydu acaba ? Yoksa sadece ikisi mi ?

Öyle videolar vardı ki Kadir bey ile beraber otururlarken, pikenin altından birbirlerini okşadıkları. Gamze hanım duştayken gizlice kapıyı açıp gözetlerken gizlice seks yaptıkları hatta ben Gamze hanımı sikerken, onların da bizi canlı izleyip seks yaptıkları. Artık farklı bir boyuta ulaşmıştı bense telefondaki uygulamayı bulup telefonuma indirdim, Berkin telefonunda Sevgi de bağlı mı görmek istiyordum ama bağlı değildi, Berk dışında kimse yoktu. Telefonumdan evin kameralarına bağlandım. Anından Berk’in telefonuna bildirim geldi, hemen onaylayıp bildirimi sildim. Artık bağlıydım ve bu evde neler olup bitiyor görmek istiyordum. Sessizce eve gittim alkol yüzünden artık iyice yorulmuş bir şekilde uyuya kaldım….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir