Komşuluk Görevi #13

Sabah uyandığımda biricik nehir teyzem kolumun üstünde tamamen çıplak şekilde uyuyordu. Dudağına hafif bir öpücük bırakıp yataktan kalktım. Dün gece resmen yıllarca hayalini kurduğum kadınla sex yapmış üstüne evli çiftler gibi beraber uyumuştuk. Sanki ruhum arınmış gibi hissediyordum. Yavaşça kıyafetlerimi giyip mutfağa kahve yapmak için gittim dün gece ne kadar zevk alsamda üstümde bir yorgunluk vardı. Mutfağa girdiğimde telefonumun masada olduğunu gördüm telefonu açar açmaz baktımki annemden (2) babamdan (3) cevapsız arama vardı. Ayrıca Eylül tek tıklamalık fotolardan 9 tane atmıştı. Hiçbirine aldırış etmeden kahvemi yapmaya başladım. 5 dakika sonra nehir teyze çıplak şekilde mutfağa geldi.

N : Nasılsın aşkım

B : İyiyim bitanem sen nasılsın

N : Aşırı rahatlamış hissediyorum

B : Bende sanki ruhum arınmış gibi hissediyorum. Üstümde harika bir rahatlık var.

N : Bu olanlardan babana bahsetmiyorsun tamamı kuzum benim

B : Peki ya annem

N : Annen biliyor zaten ona fotoğraf attım gece uyurken

B : Nehir teyze delirdinmi sen ya babama söylerse

N : Merak etme söylemicek, kendisi söledi hatta yaparsanız fotoğraf at diye

B : Eminmisin söylemiyeceğinden bak biterim ben

N : Ya kuzum sen merak etme hem öğrenilirse gideriz buralardan İzmir’de sahil kenarı biryere yerleşir beraber yaşarız.

B : seninle ölüme bile gelirim ben

N : Neyse kuzum ben duşa giriyorum bir isteğin varmı

B : Yok nehir teyze sen girebilirsin

N : İstersen beraber girelim

B : Olur aslında neden olmasın

Nehir teyzeyle 2 tane bornoz ayarlayıp banyoya girdik. Nehir teyze önce suyu ayarladı, ardından üstümdekileri yavaşça çıkarmaya başladı. İkimizde artık suyun altında çırılçıplaktık. Nehir teyze yavaşça sırtımı sabunla keselemeye başladı. Narin narin dokunuşlarıyla arada penisime elini deydiriyor iyice tahrik ediyordu.
Sırtım bittikten sonra yavaşça göğsümü keselemeye başladı. Ara sıra sabunu kendi göğüslerine sürüp dudaklarını Felan ısırıyordu. Bu bile rün gece yapmış olmamıza rağmen azdırmaya yetiyordu beni. Göğüslerim bittikten sonra yavaşça bacaklarımın arasındaki kalkmış penisime kadar indi. Narin bir şekilde sabunluyor eliyle iyice ovalıyordu. Gelçi buna ovalamak değilde 31 çekmekte denilebilir.
Bir süre nehir teyze penisimi ovaladıktan sonra boşalmaya yakın olduğumu anlayınca bırakıp köpüklemeye devam etti. Bacaklarıma kadar iyice ovaladıktan sonra sabunu düşürüp “hay aksi” diye önümde koca götüyle domaldı. Daracık göt deliği ve am dudakları belli oluyorken iyice azdım. Saldırmamak için kendimi zor tutarken nehir teyze doğruldu ve suyla bir güzel köpüklerden arındırdı beni sıra nehir teyzeme geçmişti.

Sabunu elime alıp iyice köpürtüp yavaş yavaş sırtını ovalamaya bir yandanda diğer elimle hafifçe memesini okşamaya başladım. Tahrik edici dokunuşlarım karşısında nehir teyzem kesik kesik inliyordu. Ara sıra penisimi nehir teyzenin götüne sürterek iyice azdırıyordum.
Nehir teyzenin sırtını iyice ovaladıktan sonra yavaşça bana döndü. Göz göze gelmemize birlikte anlık bir kahkahaya boğulduk. Ardından
Sabunla yavaşça memelerinin arasını sabunlamaya başladım. Arada bilerek sıkıyor ardından devam ediyordum. Nehir teyzenin memelerini her sıkışımda hafif hafif inliyor kalkmış sikimi daha da çıldırtıyordu. Ama sabretmeye devam ettim. Akşama nehir teyzem için harika planlarım vardı. Memelerini iyice ovduktan sonra yavaş yavaş aşşalara doğru geçmeye başladım. Yavaşça elimi nehir teyzemin bacakları arasındaki amına deydirmeye başladım. am dudakları arasında parmağımı ileri geri yavaşça hareket ettirmeye başladım. Bu ufak sürtüşme bile nehir teyzeyi titreyerek orgazm etmeye yetmişti bile. Nehir teyzem tekrardan toparlanınca bende işime geri döndüm.

B : Nehir teyze duvara yaslanır mısın öyle bacaklarını rahat rahat köpüklerim

N : Tabi kuzum böle rahat rahat sikersin, ay pardon köpüklersin

Nehir teyze mesajı almış şekilde dediğim pozisyona geçti. Ama o güzel amını sikmek aklımın ucundan bile geçmedi tek amacım şu an onu 2. Kez orgazm edip nirvanaya çıkartmak. Ben işimi gece romantik bir sexle halledebilirim. Ama şuan onu çılgınlar gibi fışkırırken görmek beni daha çok tatmin ederdi.
Nehir teyze duvara yaslanmış ve götünü bana dönmüş şekilde beklerken 2 elimle götünü sıklama başladım resmen tırnaklarım deriye infilak edicekti o derece yapıştım koca götüne. Ardından yavaşça topuklarından itibaren sabunlamaya başladım yukarı çıktığım zaman sikimi hafifçe am dudaklarına sürtmeye başladım. Nehir teyzemin nefes alışları artarken hafifçe sikimi geri çekip ovalamaya devam ettim. Nehir teyzemin götünün üstündeki köpüklerle birlikte ovalarken yavaşça amına parmağımı sokmaya başladım. Başta yavaş yavaş giderken hafifçe tempoyu arttırdım. Nehir teyzem kesik kesik inlerken parmak sayısını 2 ye çıkardım. Artık daha hızlı şekilde parmaklıyor nehir teyzemi iyice çıldırtıyordum 5 dakika boyunca parmaklamaya devam ettim. Artık nehir teyzem iyice kendinden geçmiş bayılacak raddeye gelmişti. Bir süre sonra kasıla kasıla orgazm olmaya başladı. Elime bulaşak zevk sularını diliyle yalayıp yere çömeldi. Yorgunluktan ve zevkten nefes nefese kalmış şekilde bir süre bekledi.

N : Kuzum seninkiyle ilgilenmiyecek miyiz bugün

B : Benimkiyle akşam ilgileniceksin zaten biraz tadını çıkaralım

N : Sen nasıl istersen kuzum. Ama akşam olunca affetmem

B : akşam olsun ben seni affetmem nehir teyzemm benim

Birlikte yavaşça duştan çıktık nehir teyzenin hala ayakları titriyordu. Yavaşça koluna girip salondaki koltuğa oturttum

N : Kuzum bugün beni dışarı çıkarır mısın

B : Olur teyzem nereye gitmek istersin

N : Eylülle gittiğiniz restoranta götür benide

B : Teyzem istersen başka bir restoranta gidelim nasıl olur

N : Yok eylülü götürdüğün restoranta gidelim

B : tamam teyzem sen nasıl istersen

Nehir teyze yavaşça doğrulup kurulanmaya başladı. Bende aynı şekil kurulandıktan sonra üstümüzü değişmeye gittik. Nehir teyze altına aşırı kısa bir şort giydi üstünede südyen gitmeden bir tişört giydi tisörtten meme ucları hafif belli oluyordu.

İkimizde üstümüzü değiştirdikten sonra nehir teyzem enfes bir kahvaltı hazırladı. Masaya oturup kahvaltımızı yaparken sürekli göz göze geliyorduk nehir teyzemle.

N : Emrecim İlker abinler gelene kadar benim evimde kalmak istermisin karı koca gibi yaşayalım

B : Olur teyzem beraber yaşayalım

N : Sana birşey sorcam emre

B : Buyur teyzem söyle

N : Ben İlker abinden boşansam benimle evlenmek istermiydin

B : yaani teyze isterdimde eylülle,Aleyna ablamın tepkisi ne olurdu bu konuda hiç bilmiyorum

N : sen onları merak etme kuzum istermiydin istemezmiydin

B : İsterdim teyze hemde çok isterdim

N : Ha bu arada son birşey daha sölicem kuzum

B : Buyur teyzem söle

N : hani sana daha öncesinde ufak bir sır vermiştim ya Zamanı geldiğinde ufak bir sır daha vericem sana.

B : Yinemi sır ya teyze bağlanmak bana yetti. Diğer sırrını açıklarken bağlamazsan sevinirim

Nehir teyze gülerek

N : Ayy yok canım o bi kere oldu. Hem ufak birşey söliyim sana diğer sırrımız ilayda ablan hakkında olucak

B : Nehir teyze söyle işte bu masada neymiş bu sırlar bitmiyor

N : Yok kuzum benim hem fantezi oluyor aşırı zevk alıyorum ben

B : Peki teyzem sen nasıl istersen, ama tekrardan söylüyorum bağlamak yok bu sefer

N : Peki peki bağlamicam bir sonraki seferde

Nehir teyzemle birlikte kahvaltımızı bitirip ortalığı toparlamaya başladık. Aynı yeni evlenmiş çiftler gibi arada öpüşüyor birbirimize tatlı sözler söyleyerek mutlu ediyorduk. Ev işlerimiz bittikten sonra televizyondan film açıp izlemeye başladık. Filmin ortalarına doğru nehir teyzenin telefonu çaldı arayan annemdi. Nehir teyze bilerek hoporlere alıp konuşmaya başladı

A : Canım naptın nasıl gidiyor

N : İyi bitanem oturuyoruz emreyle birlikte film izliyoruz

A : Bana bak yaptınızmı bizim oğlanla

N : Sence bir düşün canım

Annem telefonun hoporlerde olduğunu bilmediğinden açık açık konuşuyodu.

A : Korundunuzmu bari

N : Yok direk dümdüz

A : Neyse olan olmuş senin bu şerefsiz yine birini aldı odasına

N : Ne yaparsa yapsın bundan sonra umrumda değil

A : her neyse ben haber ettim sana çocuğumuda sahiplenme bir kere zevk aldıysan daha elleşme

N : İyi canım hadi görüşürüz.

Nehir teyze telefonu kapatıp bana baktı

N : Daha zevkin doruklarına varmadık bile. Bir kereyle olucak birşey değil senin annende iyice sapıttı

B : Teyzem, değil 1 kere ömrüm boyu sikebilirim seni

N : Bu kadın sana kurban olsun kuzum benim. Dur ben şu şerefsizi ariyim bakalım ne cevap vericek

Nehir teyze İlker abiyi 2 kere aradı her ikisinde telefon meşgul çaldı.

N : Büyük ihtimal yiyişiyodur karılarla o

B : Boşver teyzem ben varım bundan sonra

N : Eylülle yapmak yok ama bundan sonra

Nehir teyzemin eylülle bu kadar yakın olmamı istemesini gayet anlıyordum fakat eylüle duygusal olarak birşeyler besliyordum nehir teyzede ise bu farklıydı. Doğru nehir teyze de güzel harika bir kadındı ama onu sadece cinsellik bakımından seviyorum. Ne kadar zor bir karar olsa da kafamı sallayıp filme devam ettik.

Film bittikten sonra nehir teyzemin dudağına bir öpücük kondurup yavaşça doğruldum. Saate baktığımda öğlen 14.30 olduğunu gördüm.

B : Bugün spora gidiyormuyuz teyze

N : Yok kuzum 1 hafta boyunca evde olucaz eğlenicez arada dışarıda çıkarız ama genel olarak bir hafta boyunca dış dünyayla bağlantımızı kesicez kısaca.

B : Sen nasıl istersen teyzem

Günün geri kalanı boyunca oturup muhabbet ettik nehir teyze bana lise anılarını olsun İlker abiyle tanışmaları olsun birçok şeyden bahsetti. Ara sıra cinsel şakalar yaparak ve muhabbet ederek vakit doldurduk. Akşam saat 20.00 a gelirken nehir teyzem hadi kalkalım diyerek giyinmek için odaya gitti.

N : Canım sen içerde bekle süpriz yapıcam ben sana

B : tamam bekliyorum teyzemmm benim

Mutfaktan bir soda alıp içerde oturmaya başladım 5 dakika sonra nehir teyzem salona sırt dekoltesi olan kırmızı bir elbiseyle gelmişti.

13. Bölümün Sonu

Dostlar nehir ile eylülün grup olayından vazgeçtim onun yerine nehir ile eylülün bir rekabet içerisinde kendilerini kanıtlama çabasına girmesine karar verdim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir