İklim Krizi Part – 2

Afallamam geçtikten sonra telefona cevap verdim.

(A) Ben geldim…

(H) Neden?

(A) Seni özledim ayrıca anlatmam gereken şeyler var.

(H) Bunca yıl sonra mı aklına geldim .Ne anlatacağın umrumda değil ayrıca şehir dışındayım.

(A) Ne zaman gelirsin yardıma ihtiyacım var..

Zaten işi düşmese beni arayıp sormazdı.Biraz duraksadım ve ne yapmam gerektiğine karar verene kadar oyalamak istedim

(H) Haber veririm 1-2 güne, işim var kapatıyorum..

Cevabını dinlemeden kapattım.Yeni bir hayatın içinde olmanın şaşkınlığı daha geçmeden bir de bu olay yaşanmıştı. Öfkem sağlıklı bir şekilde düşünmeme engel oluyordu. Sigara yakıp düşünmeye başladım baya bir zaman geçmiş olacak ki kapı çaldı ,gelen Gamze hanımın oğlu Berkti.

(H)Hoşgeldin Berk

(B) Hoşbuldum Hakan,Sarı vadiye tekrar hoşgeldin,buraya ısınmana yardımcı olmak için geldim,benim içinde iyi olacak çünkü burada yıllardır insanlar hemen hemen aynı.Farklı bir yüz görmek çok sevindirici.

(H) Aaaa çok iyisin,tamam o zaman hadi beraber vakit geçirelim.

(B) Gel ilk önce bizim evde bir yemek yiyelim daha sonra akşama event düzenledim.Seni buranın insanları ile tanıştırmak istiyoruz.

(H) İyi fikir bende tanımak isterim hadi gidelim…

Beraber evlerine gittik.Berk yemek hazır olana kadar evin alt katında bilardo oynamayı teklif etti,biraz vakit geçtikten sonra Berk, yemeğin durumunu öğrenmek için yukarıya çıktı,2 dakika sonra annesi Gamze hanım yanıma gelmişti.Bilardo sopasını eline alıp, profesyonel bir eda ile vuruşunu yaptı.

(G) Gençliğimde bu çok popülerdi,hala iyiyim galiba.

(H) Hala gençsiniz ve hala iyisiniz.

Bende bir atış yaptım ama beceriksiz bir vuruştu.

(G) Etkileyici sözlerin devam ediyor,açıkçası Hakan bana taşrayı hatırlatıyorsun ama en çokta babanı… Sözlerini söylerken yanıma geldi,kulağıma fısıldamaya başladı.

(G)Baban ile bu bilardo masasının üstünde çok vakit geçirdik, anlaşılan o ki sen de seviyorsun.

Diyip kulak mememi emmeye başladı,bir anda erkekte olmuştum ama bir yandan yakalanma korkusuda sarmıştı.Uzun süredir bu kadar adrenalin salgilamamistim.Hala kısık kısık konuşmaya devam ediyor bir yandan kalçamı sıkıyordu.

(G) Oğlumdan bile küçüksün,içindeki enerjiyi hissediyorum.Korkmana gerek yok.

Bir anda elini sikime götürmüş şortumun içine sokmuştu..

(G) Babasının oğlu…Nasıl da sert ve büyük.

Elimi tutup kalçasına götürdü artık bende dayanamıyordum.Yaşına göre çok diri kalçaları vardı,artık ok yaydan çıkmıştı.Bir anda ona dönüp belinden yakalayıp bilardo masasına oturttum.Deli gibi öpüşmeye başlamıştık üstünde beyaz saten bir gomlek vardı,altında derin yırtmaçlı bir etek. Gömleğinin düğmelerini hızlıca açmaya çalışırken bir iki düğmesi kopmuştu, kadın herhangi bir yakalanma korkusu yokmuscasina benimle sevişmeye devam ediyordu ama ben işimi hızlıca bitirmek istiyordum.İcinde dantelli kırmızı bir sütyen vardı,goguslerine göre küçük kalmış yanlardan taşıyordu. Göğüslerini sütyenden kurtarıp bir anda meme uçlarını emmeye ve ısırmaya başlamıştım.Sessiz sessiz inlemeye ve daha hırçın olmaya başlamıştı.Derin yirtmacindan elimi sokup içindeki kilodunu çıkarmak istedim ama içinde kilot yoktu ve sırılsıklamdı.Bir hamle ile şortumu indirdi ve bacaklarını yana açıp girmemi istedi.

(G) O sikinin tadına bakmak istiyorum,beni burada babanın beni becerdigi yerde becer.

(Babam da sikmişti,bekliyordum bunu ama herşeyi öğrenmek istiyordum)

(H)Berk birazdan gelir,kocan ve kızında yukarıda ama seni ben sikiyorum burada.

Bu sözler daha da azdırmış olacak ki bacakları ile belimi kavrayıp iyice kendine çekti. Kalın sikimi dibine kadar sokmuştum ama Gamze hanım daha fazlasını istiyor gibiydi.Bir elimle boğazını hafifçe sıkıyor diğer elimle meme ucunu sıkıyordum.Tempoyu yakalamıştım artık yakalanmayı düşünmeden sert bir şekilde sıkıyordum.Dayanacak gücüm kalmamıştı sadece kısık bir sesle geliyor diyebilmistim. Gamze hanım bunu duyduktan sonra iyice kenetlemisti bacaklarını ve içime gel demişti.İcine bosaldiktan sonra birazcık soluklanmıştık.Ayağa kalkıp eteğini ve gömleğini düzeltti parmağı ile bacağından akan dölleri alıp ağzına götürdü ve yuttu.Bana şeytani bir gülüş atıp yukarıya doğru çıktı, giderken kendi kendine konuştu ama benimde duyacağımı bilerek..

(G) Aslanın yavrusu yine aslan…

Nefes nefese kalmıştım, üstümü başımı bir an evvel düzelttim.Neler olduğunu artık idrak edemiyordum.Sarı vadi nasıl bir yerdi böyle,herkes mi böyle yoksa sadece bu aile mi ? Çok geçmeden Berk geldi,ben çaktırmamaya çalışıyordum,hiçbir şey yokmuş gibi köşedeki koltuğa oturmuştum.

(B) (Nefes nefese ve üstü hafif dağınık şekilde)Kusura bakma Hakan ufak bir işim çıktı,hadi yemek hazır… Gözlerini benden kaçırıyordu…Ama ben daha fazla kaçırıyordum,biraz önce annesini sikmistim.

Birazcık aksiyon olması için böyle bir giriş yaptım devamında hikaye çok farklı şeylere evrilmeye başlayacaktır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir