Karımın Değişimi – 2

İçeri girdiğimde heyecandan olacak tir tir titrediğimi fark ettim. Kalbim bir davul gibi atıyordu.

Neler yapıyordum? Gece nasıl devam edecekti…

Kendimi sakinleştirdim derin bir nefes aldım ve dışarı çıktım, salonda Aylin Bora’nın boynuna sarılmıştı, Bora’nın elleri ise hafif hafif Aylin’in kalçalarında dolaşıyordu. Beni görünce okşamayı bıraktı ama dansa devam ediyordu. Salonun elektrik anahtarına doğru ilerledim ve ışıkları yavaşça kısmaya başladım, içerisi artık iyice loş olmuştu, yine arkasından yaklaştım Aylin’e. Bütün vücudumla yaslandım, ellerimi belinden yukarıya doğru sürerek göğüslerini avuçladım ve boynunu öpmeye başladım, Bora’da yaklaşmıştı, Aylin gözlerini kapamış rahatça öpebilmem için başını arkaya omzuma yaslamıştı. Bora benim tepkimi anlayabilmek için çok yavaşça yaklaşarak Aylin’in boynunun diğer tarafından öpmeye başladığında Aylin derin bir nefes aldı, heyecanlandığında hep böyle yapardı. Bütün vücudunda dolaşan ellerimize teslim olmuştu, Bora yavaşça boynundan dudaklarına doğru ilerliyordu tam dudaklarından öpecekken Aylin başını bana doğru çevirdi, elimle çenesinden tuttum onu öpmeye başladım ve parmaklarımı da dudaklarında gezdiriyordum,

çenesinden tutarak yavaşça Bora’ya doğru çevirdim, Aylin parmaklarımı yalamaya devam ediyordu, Bora’ya doğru ilerlettim ve dudakları birleşti. İlk defa Aylin’i başka bir erkek öpüyor, dilini dudaklarının arasından sokup çıkarıyordu. Artık Aylin inlemeye başlamıştı, ellerimi göğüslerinden yukarıya doğru kaydırarak elbisesini askılarından tutarak omuzlarından aşağı indirmeye başladım, karşı koymuyordu. Yavaşça beline kadar indirdim elbisesini ve sonra askılarından tutarak sutyenini aşağıya çektim. Dolgun memeleri sütyeninden dışarı fırladı, meme uçları diken gibi dimdik olmuştu. Aylin kollarıyla göğüslerini kapatarak bana doğru döndü, utanmıştı. Kollarını tutarak boynuma doladım yeniden ve dans ederek Bora’ya yaklaştım. Aylin yine ikimizin arasındaydı, Bora ellerini Aylin’in çıplak omuzlarında gezdirmeye başlayınca Aylin’in titrediğini hissettim, göğüs uçlarını göğsümde hissediyordum taş gibiydi. Bora sütyeninin kopçasını açtı, ellerini sırtında gezdiriyordu, ben ise ellerimle kalçalarını yoğuruyor ve her hareketimde elbisesinin eteğini yukarıya topluyordum, sonunda bütün eteğini belinde topladım. Bora fırsatı kaçırmadan kendini arkadan Aylin’e sımsıkı yaslandı ve müziğin ritmiyle aletini çıplak kalçalarına sürtmeye başladı. Aylin’in çıplak kalçalarında başka bir erkeğin aletini düşünmek beni patlatacak kadar heyecanlandırmıştı. Bora şimdi ellerini Aylin’in omuzlarından öne doğru kaydırmış ve göğüslerini okşamaya başlamıştı, parmakları göğüs uçlarına değdiğinde ise Aylin’in nefesi hızlandı, Bora meme uçlarını parmakları arasına alıp sıktığında ise Aylin’in yüzü zevkle çarpıldı ve dudaklarını ısırmaya başladı. Dayanamıyordum hızla elbisesini aşağıya çektim. Elbisesi kayarak yere düştü ve sonra külotunu aşağı indirmeye başladım. Artık Aylin başka bir evde iki erkeğin arasında çırılçıplaktı.

Hemen ben de soyunmaya başladım Aylin gözlerini kapatmış, kollarıyla arkasından boynunu öpen Bora’ya sarılmış zevkten inliyordu. Artık sikmeliydim orospumu! Omuzlarından tutarak Bora’ya döndürdüm ve kalçalarından kavradım, Bora Aylin’in dudaklarına yapışmıştı bile. Arkadan karımın amını avuçlayınca dudaklarından “ıııhhh” diye bir inleme kaçtı, amı sırılsıklamdı, sular neredeyse bacaklarından akacaktı, parmağımı klitorisinin üstünden kaydırıp amına soktuğumda ise gelmeye başladı. Bacakları, kalçaları titriyordu Bora’ya sarılmış olmasa yere düşecekti sanki. 9 yıllık evliliğimizde hiç bu kadar kolay ve şiddetli geldiğini görmemiştim. İnanamıyordum! Bu ilaç yüzünden miydi? Yoksa iki erkekle beraber olmak mı bu kadar heyecanlandırmıştı Aylin’i? Daha fazla düşünmeden sikimi Aylin’in zaten sırılsıklam olan amına hızla soktum.

Aylin düşmemek için Bora’ya tutunmak zorunda kalmıştı. Yavaşça pompalamaya başladım. Bora’yla göz göze geldik başımla hadi der gibi işaret ettim anlamıştı, sırıtarak tek eliyle pantolonunun düğmesini açarak sikini çıkarttı ve diğer eliyle Aylin’i boynundan tutarak aşağıya bastırmaya başladı. Şimdi Bora’nın siki, neredeyse Aylin’in yüzüne değiyordu. Büyülenmiş gibi Aylin’in ağzını açışını ve o güzelim gül dudaklarının Bora’nın sikinin koca bir mantara benzeyen başına kapanışını seyrettim.

Tam o anda şaşkınlıkla Aylin’in yeniden gelmeye başladığını fark ettim. Bütün vücudu istemsiz bir şekilde titriyordu düşmemek için Bora’nın kalçalarına sarılmıştı. Başka bir erkeğin siki şimdi karımın ağzındaydı ve o titreyerek geliyordu.

Yüzlerce kez hayal ettiğim ve sadece hayallerimde olacağını sandığım şey gerçekleşmişti. Dayanamayarak Aylin’in içine fışkırmaya başladım. Aylin’in başı sürekli oynuyor, Bora’nın sikini ağzının derinliklerine alıp çıkarıyordu. Bora’nın yüzünde, ne kadar zevk almakta olduğunu açıkça belli eden bir ifade vardı. Başı hafifçe arkaya devrilmiş, gözlerini yarı kapatmıştı. İki eli, birer pençe gibi Aylin’in omuzlarını kavramıştı. Sonra kalçalarını ileri geri oynatmaya başladı. Artık sikini Aylin’in ağzına sokup çıkarıyor, onu ağzından adeta sikiyordu. Manzara müthişti.

  • “Ohhh ağzın am gibi…” dedi Bora hırıldayan bir sesle. “Hadi iyice em bakayım sikimi… İyice em… Ohh şimdi fışkırtacağım ağzına… Gırtlağına fışkırtacağım şimdi… Ohh hadi yut tohumlarımı… Yut tohumlarımı…”

Kalçalarının titrediğini görebiliyordum. Sonra vücudu da kasılmaya başladı. Aynı anda Aylin’in boğazı da oynamaya başlamıştı. Tanrım, herif gerçekten de Aylin’in ağzında fışkırtıyor, o da büyük bir iştahla hepsini yutuyordu.

Yine patlama noktasına gelmiştim hemen içinden çıktım Aylin’in.

Bora Aylin’in omuzlarından tutarak kaldırdı ve dudaklarından öperek fısıldadı

-Benimle gelin

ve salonun kapısına doğru ilerlemeye başladı Aylin’in dizleri hala titriyordu onu kucağıma aldım kollarıyla boynuma sarılmış, bacaklarını da belime dolamıştı. Bora’yı takip ettim. Bora loş odasında yatakta dizlerinin üzerinde bekliyordu siki yay gibi dimdikti Aylin’i yavaşça yatağa indirirken Bora Aylin’e yaklaşarak

-Arkanı dön dedi, Aylin bana tutunarak arkasını Bora’ya döndü, dizlerinin üzerinde, yüzü yatağa dönük, kıçını dışarı çıkarmış, belini bükmüş bekliyordu. Tanrım, karım azgın bir orospuya dönmüştü O güzel yüzü ve şehvetle gerilmiş dudaklarıyla yeni bir siki içine almak için karşımda bekliyordu. Fazla bekletmedi Bora onu. Arkadan sokulup sikini önünde açılmış bekleyen o güzelim amın dudakları arasına yerleştirdi ve bir anda dibine kadar geçirdi Aylin’e. Aylin’in dudaklarından bir inleme kaçtı. Hiç itiraz etmeden, kendini yabancı bir adama siktiriyordu. İtiraz etmek ne kelime, zevkten bayıldığını görebiliyordum. Uzanarak sikimi yakaladı ve şehvetle yalamaya, ağzına sokup çıkarmaya başladı. Bora zevkten uçmuştu iki eliyle Aylin’i belinden kavramış, sikiyordu.

Birden belini getirmeye başladı. Vücudu sarsılıyordu. Kendini tutamamıştı. Tohumlarını Aylin’in amına dolduruyordu. İçindeki sikin fışkırdığını hissetmek de Aylin’e yetmişti tabii. Vücudunun dalga dalga sarsılıp çırpındığını, ağzının sessiz bir çığlıkla açıldığını, adeta kendinden geçerek belini getirdiğini görebiliyordum.

Aylin zevkten, içkiler ve haptan kaymış gözleriyle, hiçbir yere bakmıyor gibiydi şuursuzca vantuz gibi beni emiyor ve inliyordu. Bora, başını arkaya atmış, gözlerini kapamıştı. Ne kadar zevk aldığı yüzünden açıkça belli oluyordu. Durmadan pompalıyor, sikini, Aylin’in artık iyice şişmiş ve içi tıka basa bellerle dolmuş olması gereken amına sokup çıkarıyor, onu çıldırtıyordu. Manzara müthişti doğrusu. Hemen patlayacağımın farkındaydım. Bunu mümkün olduğu kadar geciktirmek istiyordum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir