Karımın Değişimi – 1

11 yıldır evliyim. Eşim Aylin çok çekici bir kumral güzeli , çok iyi eğitimli ve zeki bir kadın ancak çok büyük bir problemimiz vardı. Aylin cinsel ilişki ile orgazm olamıyordu.

Mastürbasyonla bile çok uzun sürede ve ender olarak klitoral orgazma ulaşabiliyordu.

Bu sorununu daha sevgili olduğumuz zaman söylemişti bana ama ben eski tecrübelerimden bunu kolayca aşabileceğimi düşünerek üzerinde fazla durmamıştım. Orgazm olmasa da seks yapmak hoşuna gidiyordu ve ben mutluydum. Evlendik. Ancak aradan yıllar geçtikçe bu durum ikimizin de kendimizi yetersiz hissetmemize, seks sırasında suçluluk hissetmemize ve her ikimiz için de zevk almaktan çok Aylin’i orgazm yapma uğraşına dönmüştü.

Bu durum ikimizin de hayatını kötü etkiliyordu .

Aylin psikolojik tatmin dışında öyle çok büyük bir zevk almadığı için konvansiyonel seks dışındaki, fantezilere, oyunlara ve değişik arayışlara da kapalı kalıyordu ve bu aramızdaki görünmez gerginliği daha da arttırıyordu. Evli çiftleri birbirine bağlayan en önemli yakınlaşma aracı olan seks yapma sıklığımız azaldıkça, gündelik hayatın getirdiği gündelik sorunlar ve problemler arasında zamanla birbirimizden uzaklaşmaya başladık. Birbirimize duyduğumuz sevgi ve saygı hızla azaldı.

Artık en ufak şeyler için bile tartışıyorduk. Benim sevgim ve saygım da bitme noktasına gelmişti. Bir süre sonra onu bana hiçbir şey ifade etmeyen bir yabancı olarak görmeye hatta sıklıkla ondan nefret etmeye başlamıştım. Artık onu sadece yabancı bir kadın, yabancı bir vücut olarak görüyordum. İşte bu dönüşüm inanılmaz maceramızın başlangıç noktasıydı.

Aylin’i duygusal hazırlıklar, tavizler, ikna için uzun hazırlıklar ve sıkıcı, kontrollü bir seks olmadan, istediğim zaman, istediğim gibi sikmek için yollar ararken bir dergide Rohypnol hakkında bir makaleye denk geldim. Bu bir haptı ve amacının dışında tecavüz olaylarında kullanılmasıyla tanınıyordu. Türkiye’de satışı yasak olmasına rağmen kanun dışı yollarla temin edilebiliyordu.Okuduğum kadarıyla tam aradığım gibi bir çözümdü.

Bir süre araştırdıktan sonra Dolapdere’deki çingenelerden almayı başardım ve hafta sonu Üniversiteden arkadaşım Bora’yla çıktığımız gece kullanmaya karar verdim.

Bora yakın arkadaşımdı zaman zaman hep beraber dışarı çıkardık geceleri. İflah olmaz bir müzmin bekar ve çapkındı. Hepimiz aynı muhitte oturduğumuz için genelde Fenerbahçe civarında buluşurduk. O gece de Fenerbahçe Marina’da buluşacaktık, barları gezecek ve dans edecektik. Aylin içki içince, seks konusunda bir tık daha arzulu ve istekli olurdu, bir de üzerine dans ve canlı müzik eklenince iyi bir karışım olacaktı. Gece içkiler su gibi aktı, ilk gittiğimiz barda içkisine bir kere hap atmıştım. Çılgınca dans ettik. Gittiğimiz bir diğer barda garanti olsun diye yarım bir hapı da çaktırmadan içkisine attım. Bir süre sonra Aylin anlaşılan tam kıvama gelmiş inanılmaz seksi danslar yapmaya başlamıştı. Normalde asla yapmayacağı şekilde hiç kimseye aldırmadan adeta benimle ayakta sevişiyordu. Barlar kapanmaya başlamış, ben sabırsızlıkla eve gidip hapların tadını çıkarma planları yaparken Bora bizi evine davet etti.

Yeni aldığı pikabı ve funky plaklarını göstermek istiyordu. Aylin bu teklife bayıldı dili dolanarak “tabi gidelim bayılırım funk’a” deyince isteksizce tamam dedim.

Bora’nın arabasına bindik. Araba büyük bir pikaptı. Camları da koyu renk olduğu için içerisi oldukça karanlıktı

Biz Aylin’le arkaya oturduk, yolda gittikçe artan bir arzuyla öpüşmeye başladık, elimle bacaklarını aralayarak eteğini iyice geriye çektim ve külotunun arasından onunla oynamaya başladım. O ise elini pantolonumdan içeri sokmuş sikimi okşamaya başlamıştı bile! Allah’ım bu hap bir harikaydı! Normalde başkalarının yanında asla böyle şeyler yapmama izin vermezdi. Aynadan Bora’yla göz göze geldik gülümsüyordu ben de gülümsedim ve göz kırptım başımla nasıl gibisinden bir işaret yapınca o da kafasını arkaya çevirdi, Aylin’in açılmış bacaklarının arasındaki elimi görünce sırıttı ve devam edin gibisinden baş salladı. Bu arada Aylin iyice azmıştı elleriyle pantolonumun düğmelerini açtı ve eğilip taş gibi olmuş sikimi ağzına alarak yalamaya başladı OFFF harikaydı.

Sağ elimle eteğini iyice yukarı çekerek elimi külotunun arkasından kaydırarak klitorisini okşamaya başladım bir yandan da baş parmağımı amının içinde dolaştırıyordum. Araba sarsılınca kafamı kaldırdım ve Bora’nın yola değil bize bakmaya çalıştığını gördüm, göz göze geldik ve ben mutlu mutlu gülümsedim…

Sonunda iyice sarhoş bir halde, Bora’nın evindeydik işte.

Aylin Bora’nın gösterdiği plaklar arasından seçmeye çalışıyordu, ben de solunda durmuş kalçalarını okşuyordum, elimi yavaş yavaş aşağıya kaydırarak eteğinin içine soktum ve parmaklarımla Aylin’in klitorisiyle oynamaya başladım. Normalde Aylin buna asla izin vermezdi ama hiç sesini bile çıkarmamıştı. Hem şaşırmış hem de başka bir erkeğin yanında bunu yaptığım için çok heyecanlanmıştım. Aylin ise bana yardımcı olmak için bacaklarını hafif aralamıştı bile, belli ki onun da hoşuna gidiyordu. Sonunda Aylin bir tane plak seçti. Bora plağı pikaba yerleştirirken Aylin de bana doğru döndü ve sarılarak onu öpmeye başladım, dünyada bir tek biz kalmışız gibi öpüşüyorduk. Müziğin sesi bizi kendimize getirdi. Çalan Aylin’in çok sevdiği bir Temptations parçasıydı, ses sistemi harikaydı sanki bir konser alanında gibiydik. Aylin bir melek gibi salınarak dans etmeye başlarken ben tuvalete gittim. Ayılmak ve açılmak için yüzümü yıkadım ve bir kere daha rohypnol’ü bulan adama dua ettim saçımı başımı ve dimdik sikimi düzeltip banyodan çıktım.

Salonda Bora ve Aylin sarılmış dans ediyorlardı, loş ışıklar, harika ses sistemi ve Temptations’ın şarkısıyla ortam muhteşemdi, ben gelince yüzü bana dönük olan Bora hafifçe çekilerek Aylin’i bana devretmek isterken elimle hayır devam edin gibi bir işaret yaptım ve gülümseyerek yaklaştım, müzik harikaydı, ellerimi Aylin’in kalçalarının iki yanına koyarak dimdik sikimi kalçalarının arasına yerleştirerek dansa katıldım Aylin şaşırarak bana dönünce daha da yaklaşarak öptüm. Ellerim kalçalarını iki yanından kavramış dans ediyor ve öpüşüyorduk. Bora’yla yine göz göze geldik gülümsüyordu, dans ritminde Aylin’i Bora’ya doğru götürmeye başladım ve Aylin’in kalçaları Bora’ya yaslandı. O halde dans etmeyi sürdürdüm, Aylin’in kalçaları her harekette Bora’nın aletine sürtüyor olmalıydı, Aylin biraz şaşırmış halde bana bakmak istedi ama elimle ensesinden hafifçe bastırarak öpmeye devam ettim. Aylin hapın, içkilerin ve ortamın etkisiyle olacak kendini bana teslim etti. Artık Bora’da iyice yaslanmıştı, ellerim Aylin’in vücudunda dolaşıyordu Aylin ise kendini teslim etmiş aramızda yılan gibi kıvrılarak dans ediyordu. Aylin’i sert bir hareketle çevirerek arkadan sarıldım ve ellerimle saçlarını kenara çekerek dudaklarımla boynunu öpmeye, ellerimi göbeği ve göğüslerinde gezdirmeye başladım, Bora yeni pozisyona hemen adapte olup o da yaklaştı, bir elimle Aylin’in ensemdeki kolunu kaldırarak Bora’nın boynuna sarılmasını sağladım ve dudaklarımı boynundan çekerek kulağına hemen tuvalete gidip geleceğimi söyledim. Aylin artık Bora’nın kollarında dans ediyordu. Bora’yla göz göze gelince yine gülümsedim ve tuvalete doğru ilerledim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir