Derin ve Sessiz – Sezon 2 – Bölüm 8

Oldukça şiddetli bir baş ağrısı ile uyandım. Etrafıma baktığımda duvarlarında çeşitli resimler asılı bir odanın içinde olduğumu farkettim. Hızlıca etrafı incelemeye başladığımda sol tarafımdaki komidinin üzerinde telefonumu gördüm. Sağ elimle almak için uzanmaya çalıştığımda sol kolumun üstüne baskı yapınca şiddetli bir acı ile tekrardan yattım. Sol kolumun sargı içinde olduğunu farkettim.

Kavga sırasında yer düşmüş yerdeki cam kırıklarından bir tanesinin kolumu yırttığını hatırladım. Sonrası çok net olmasa da Serkan ile taksiye bindiğimiz ve evine kadar geldiğimizdi. Bir miktar daha dinlendikten sonra üzerimdeki pikeyi kaldırıp zorlukla yatağın kenarına oturabildim. Telefona uzanıp Duygu’ya “Evlerindeyim, merak etme. Dün akşam biraz sıkıntılı geçti. Planların dışında gelişen durumlar var. Ama iyiyim. Asıl plan değişti. Birkaç gün burada kalmam gerekecek.” mesajını attım. Birkaç saniye sonra Duygu’dan “Çok merak ettim seni. İyiysen problem yok. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Senin cevabına göre ben harekete geçeceğim.” cevabı geldi.

“Şimdilik herhangi bir hamle yapma. Beni bekle. Gelişmelere göre plan değişebilir. Çok özledim seni.” yazıp gönderdim. Cevap olarak gözdamlası ve öpücük emojisi gönderdi. Yazdığım tüm mesajları silip. Tekrar yatağa uzanıp gözlerimi kapattığımda tekrardan hızlıca uykuya daldım.

Serkan’ın odaya girdiğini fark edip rol yaparak “Off. Neredeyim ben.” dedikten sonra “Bilader iyi misin?” dedikten sonra yalandan yatağımdan doğrulmaya çalışıp “Ne oldu? En son taksiden indik ve sonrası yok.” dedim. Kalkmaya çalışır gibi yapıp “Eyvallah ben artık gitsem iyi olur” dedim. “Hooppp yavaş nereye yahu! Doktor dinlenmeni söyledi. Bana yaptığın iyilikten sonra bir yere gidemezsin.” diye cevapladıktan sonra kafamdaki değişen planın işlemeye başladığını farkettim.

Tekrar yalandan “Ama benim gitmem lazım” dedim hafifçe inleyerek. Serkan gülümser bir şekilde yüzüme bakıp “Tabi gidersin. Ama bu halde kalkarsan anca morga gidersin.” dedi kahkaha atarak. “Dinlenmene bak sen. Ev müsait sıkıntı yok.” diyerek masadan alıdığı su bardağını bana uzatırken. “Ha bu arada tanışsak iyi olur. Serkan ben.” dedi. Elindeki bardağı alıp suyu içtikten sonra elini kuvvetlice sıkarak “Memnun oldum sağlam adammışsın.” diyerek “Bende Ozan.” dedim.

“Bende memnun oldum. Özellikle dün geceden sonra. Yaptığın şey gerçekten önemliydi.” dedi. “Ben bir ara pistte kız arkadaşınla seni dans ederken gördüm. Sonra güvenlik gelip sizi uyardı. Ortam karışınca yanımdaki kızın üzerine kokteyl tarzı bir şey döküldü. Bardak yere düşüp kırılmış o sırada fark etmedim tabi. Arbede çıkınca güvenliklerden biri beni kolumdan çekti bende adama bir tane yumruk attım. O da bana atmaya çalışırken geri çekilip yere düştüm. Koluma koca bir cam girdi. Sonrasında kızı bulamadım. Zaten orada tanışmıştım. Adını bile hatırlamıyorum.” dedim gülümseyerek “Sonrasında seninle kapıda karşılaştık.” diyerek tamamladım.

“Teyzem kıçımızı kurtarmış. Polise şikayet etmemişler. Sıradan bar kavgası şeklinde kapandı mevzu. Senden başka ciddi yaralanma yok herhalde.” dedi ve kapıya doğru dönüp “Ben çıkıyım sende dinlen. Acıktığında ve herhangi bir ihtiyacın olduğunda hizmetçilerden isteyebilirsin.” dedi “İhtiyacın olursa tuvalet koridorun sonunda. Hadi ben kaçar.” diyerek odadan çıktı.

Gün boyunca yemek yiyip dinlenerek geçirdim. Hizmetçiler saat başı odaya girip ihtiyacım olup olmadığını soruyor. Ne istersem anında yapıyorlardı. Aşırı kan kaybı yüzünden kendimi toparlamam uzun süreceğe benziyordu. Kendimi iyi hissetmediğim için odadan da tuvalet dışında çıkamıyordum.

Eve gelişimizin üçüncü günün sabahında odaya Serkan yanında doktorla geldi. O sabah kendimi çok daha hissediyordum ve artık en azından banyo yapabilecek durumdaydım. Doktor sargıyı değiştirdikten sonra. Elimden geldiğince banyo yapıp kendimi bir miktar temizledikten sonra belime havluyu sarıp banyodan çıktığım sırada koridorda milf sayılabilecek bir kadınla burun buruna gelip kadına ufakça çarptım. Kadın geriye doğru sendeleyip tam düşecekken omzundan sıkıca tutup kendime çektim. Ayyy ve offf sesleri eşliğinde o da bana istemsizce sarıldı.

Birden kendini geriye çekip yüzümden başlayıp aşağıya doğru süzmeye başladı. “Hopp aslan parçası. Devirdin beni yahu. Kahramanımız demek sensin. Kamera kayıtlarında gördüm bir şeyler ama bu kadarını beklemiyordum. Neslihan ben.” diyerek elini uzattı. “Ozan bende. Sanırım Serkan’ın teyzesi sizsiniz” dedim elini sıkarken.

“Evet benim. Benden nasıl bahsetti ve ne anlattı sana o çakal bilmiyorum! Benden 3 gündür kaçıyor kendisi.” dedi gülerek. “Neyse, herkes iyi olduğuna göre problem yok.” derken hafif dudağını ıssırıp ve bütün bedenimi inceliyordu. “Sen kendini nasıl hissediyorsun?” diye sordu.

“Aslında oldukça kendime geldim. Hatta bugün artık evime gitsem iyi olur. Size de bir sürü rahatsızlık verdim.” dedim mahçup bir ses tonuyla. Bana doğru bir adım daha yaklaşıp uzun tırnaklı işaret parmağını omzunda gezdirip, göğsümden karnıma oradan da kasığımın tam üstünde sarılı olan havlunun üzerinde gezdirip, gözlerime kilitlenerek “Neden acele ediyorsun? Biraz daha kalırsan eğlenceli şeyler yapabiliriz belki.” diyip havlunun altında kalkmaya başlayan sikime bakıp “Ayrıca senin ufaklıkta pek gitmekten yana değil ne dersin.” dedikten sonra sikimi havlunun üstünden okşayıp yanağımla dudağımın kenarı arasına öpücük kondurdu.

Daha sonras göz kırparak sol tarafımdan geçip merdivene doğru ilerledi. O sırada hayatımda Duygu’dan sonra gördüğüm en seksi ve güzel bir göte sahip ikinci kadına bakıyordum. Ve kaderin oyunu mudur bilmiyorum onunda karşısına havluyla çıkmıştım. Kendime gülerek misafir odasına doğru ilerledim.

Akşam yemeğini yedikten sonra Serkan beni bir şeyler içmek için havuz kenarına davet etti. Havuzun kenarındaki barın arkasına geçtikten sonra “Ne içersin? Ben viski içerim. Eğer viski seviyorsan teyzemin özel kolleksiyonuna çökebiliriz.” dedikten sonra arkamdan, evin bahçe çıkış kapısından Neslihan’ın “Oooo Serkan Bey şükür kavuşturana. Köşe bucak benden kaçan sevgili yeğenim. Nasılsın?” sesiyle hafif gülerek o tarafa döndüm.

Döner dönmez Neslihan ve yanında yaklaşık 175 – 180 arası bir boyda sarı uzun düz saçlı bir kadın duruyordu. Kadının üzerinde askılı bluz ve oldukça kısa bir mini etek ayağında ise oldukça şık bir sandalet vardı. Aramızdaki mesafeye rağmen ayak damarları ve uzun parmakları çok dikkat çekiyordu. Uzun ve ince bacakları üzerine sürdüğü krem ya da yağ sebebiyle bütün ihtişamı ile bahçe ışıkları altında parlıyordu.

Neslihan’ın ise o sarışın kadından aşağı kalır yanı yoktu. Beyaz mini kolsuz bir elbise ve diz kapağının üstüne kadar orta kalınlıktaki diri bacaklarını saran beyaz deri bir çizme vardı. Saçlarını at kuyruğu şeklinde oldukça gergin bir şekilde toplamış ve yüzündeki koyu makyajla bütün seksiliğini gözler önüne seriyordu.

Gülümser bir şekilde dönüp iki tane seksi kadını karşımda gördükten sonra yüzüm ve bakışım değişmiş olmalı ki Neslihan da bana bakıp göz kırpıp gülümsedikten sonra vücudunu daha da ortaya serecek bir şekilde salına salına bize doğru yürümeye başladı. Serkan viski dolabını karıştırmayı bırakmış teyzesinin söyledikleri karşısında donakalmıştı.

“Eveet Serkan Bey benim özel kolleksiyona da göz diktiğinize göre Gia ile bana da bir şeyler ısmarlarsınız herhalde.” diyerek bara doğru ilerlerken eliyle sağ omzumu okşayarak arkamdan geçti. Serkan “Ya teyze oldu işte bir şeyler. Utandım senden ondan kaçıyorum kaç gündür.” dedi.

“Neden kaçıyorsun? Salak mısın? Olmuş bitmiş. Hem senin suçun yok. Bu kadar mı kendine güvenin yok.” sonra Gia’ya dönüp Türkçe “Ne içersin tatlım? Yakışıklı barmenimiz sana güzel bir kokteyl hazırlasın.” dedi.

Serkan’ın hazırladığı iki buzlu viski bardağını alıp Gia ile ikisini başbaşa bıraktıktan sonra masaya yanıma geldi. Bardaklardan birini bana uzatırken “Eee Ozan Bey siz nasılsınız? Bu sefer ne yazıkki üzerinizde gömlek var. Sabahki kombininizi tercih edebilirim.” diyerek yanımdaki sandalyeye oturdu. Muhteşem bir parfüm kokusu etrafı sarmıştı. Göğüs dekoltesi de inanılmaz derece davet edici ve kışkırtıcıydı. “Serkan evime gitmeme izin verseydi üzerime size uygun daha seksi bir şeyler bulabilirdim. Ama burada Serkan’ın mütevazı ve şık kıyafetlerinden uygun olanları giymek durumundayım.” viskiyi havaya kaldırıp “Teşekkür ederim. Sağlığınıza ve güzelliğinize.” diyerek bir yudum alıp bardağı masaya bıraktım.

Jestime karşılık Neslihan da viskisinden gülümser bir şekilde bir yudum alıp cevap verecekken ondan önce davranıp “Yalnız aklıma takılan bir şey var. Gecenin bir yarısı barda kavga sırasında hayatınızın içine düşen bir adamı bu kadar süre evin içinde tutmanız ne kadar mantıklı? Nasıl güvendiniz bana? Gece mutfaktan bıçağı alıp sırayla oda oda gezerek herkesi kesebilirdim.” diye aniden sordum.

“Güzel soru yakışıklı fakat Ankaralı hali vakti yerinde bir ailenin mühendislik mezunu, sporcu çocuğu olarak bana oldukça güven verdin. Adli sicil kaydında tertemiz üstelik.” dedikten sonra viskisinden bir yudum aldıktan sonra yüzüme dikkatlice bakıp “Ayrıca seri katiller bu kadar yakışıklı olmuyordur herhalde.” diyerek ufak bir kahkaha attı.

Neslihan demekki beni araştırmış ve kim olduğumu biliyordu. “Başka ne gibi bilgilere ulaştınız hakkımda.” diye sordum meraklıca. “Anneni küçük yaşta babanı da iki sene önce kaybetmişsin. Özellikle babanın ölümü çok dikkat çekici. Gazetelere haber olmuş.” derken sözlerini dikkatlice seçerek.

“Onlar zor bilgiler değil aslında. Evet medyayı baya meşgul etti bir dönem. Neyseki kurtulduk sonunda.” dedim hafif gülerek.

Neslihan ile gece boyunca karşılıklı sohbet etmeye devam ettik. Gia ve Serkan ile havuz kenarındaki şezlonglara geçmiş orada sohbet ediyorlardı. Ardı ardına içilen içkilerden sonra Neslihan hafiften çakır keyif olmuştu. “Eee anlat bakalım. Kız arkadaşın var mı? Gece kulübündeki kız arkadaşın mı? Tek gecelik heves mi?” diye sordu. Duygu’yu bilme ihtimali yoktu o nedenle “Kız arkadaş zor iş. Ehh tabiki oldu birkaç tane ama İstanbul’a geldikten sonra o işlere ara bir süreliğine ara verdim. Ya sizin durumunuz nedir? Bu kadar hoş bir kadın kolay kolay boş kalmaz herhalde.” dedim.

“Boş kalmaz tabi ama ben neye izin verirsem o doldurur ancak.” dedikten sonra dudaklarıma doğru uzanıp diğer eliyle pantolonumun üstünden sikimi okşarken. “Mesela bu gece bu arkadaşa bir şans versem mi?” dedi. Tam öpecekken biraz “Neslihan Hanım, Serkan burada. Beni evine alıp bakan adamın teyzesiyle sevişmek biraz ters olur.” dedim. Ama o “Siktir et Serkan’ı hem şu an Gia ona sakso çekiyor ve kafası çok güzel. Teyzesini kimin siktiğiyle pek ilgilenecek durumda değil.” diyerek dudaklarıma doğru uzandı ve bir anda öpüşmeye başladık.

Alkolün de etkisiyle çılgınca öpüşüyor ellerimiz birbirimizin bedeni keşfedercesine dans ediyordu. “Off tam tahmin ettiğim gibi. Eğitimli adamsın. Gel benimle, bu zevki burada öldüremem.” diyerek birden ayağa kalkıp elimden beni çekerek evden içeri girdik. Doğruca üst kata koşar adımlarla gidiyorduk.

Neslihan’ın odasına girer girmez beni yatağa ittirip arkasını bana döndü “Şunun fermuarını açsana.” diyerek eğildi. Fermuarı yavaş yavaş açarken bir yandan omzunu ve sırtını öpüyordum. Bel kemiği hizasına geldiğimde belindeki gamzeleri görünce elimle okşamaya ve onları yalamaya başladım. “Burada çok güzel şeyler varmış.” dedim. Neslihan o sırada hafif hafif inliyordu. Elbisesini aşağı ayaklarının dibine bıraktıktan sonra o muhteşem dolgun kalçalar ile karşı karşıya kaldım. Ellerini karşıdaki duvara yaslayıp götünü iyice geriye çıkardıktan sonra yavaşça tangasını aşağıya doğru sıyırırıken bir yandan da vücuduna öpücükler konduruyordum. Artık üzerinde sadece dizlerinin üzerine kadar uzanan beyaz latex çizmeler kalmıştı.

“Çizmeleri de çıkarsana.” dedi hafif bana dönerek. “Kesinlikle olmaz. Muhteşem bir görüntü var şu an karşımda.” dedikten sonra bacaklarını hafif aralayıp muhteşem kokulu amına ve götüne yumulup yalamaya başladım.

Önce klitorisini emdikten sonra amının dudaklarını dilimle yalıyor oradan da göt deliğine ufak dil darbeleri atıyordum. Ben yalakdıkça ıssırdıkça Neslihan kendinden geçiyor ve ufak çığlıklar atıyordu. Amından süzülen sıvılar tamamen yüzümü kaplamış ve sırılsıklam olmuştum. Normal bir kadına göre oldukça fazla sıvı üretiyordu sanki. Ve kokusu da oldukça güzeldi.

Neslihan artık boşalmaya çok yakındı ama sanırım bunun için pek acelesi yoktuç Birden bana dönüp önüme eğildi ve aceleyle gömleğimi kafamın üstünden yırtarcasına çıkarıp ve pantolonumu boksır ile birlikte aşağıya sıyırdı. Zaten çoktan dimdik olmuş sikim birden fırlayıp Neslihan’ın burnuna çarptı. “Ozan burada mükemmel bir canavar varmış” dedikten sonra ağzına alıp emmeye başladı.

Ağzını ve dilini oldukça usta bir biçimde kullanıyor, sikimin kafasını öyle emiyordu ki, her dil darbesinde içim çekiliyordu. Uzun zamandır mastürbasyon yapmadığım için o kadar çok dolmuştum ki kendimi uzun süre tutamayacaktım. “Neslihan süpersin ama buna devam edersen ağzına patlamam an meselesi.” dedim. “İstediğin zaman patla. Bu gece seni bırakmaya niyetim yok.” diyerek boğazına kadar sokup çıkarmaya ve ucunu vakumlamaya devam etti.

Aradan geçen birkaç saniye sonunda “Geliyorum” diye bağırdım ve Neslihan sikimi ağzından çıkarıp kendi yüzüne doğru bakacak şekilde sağ eline alıp hızlı bir şekilde mastürbasyon yapmaya başladı. Bir yandan da sol eliyle artık iyice sertleşmiş olan taşşaklarımı yoğuruyordu. Bir an tazyikli bir şekilde boşalmaya başladım. Sikimin ucundan fiskıyeden fışkıran sular gibi döller birbiriyle yarışırcasına Neslihan’ın yüzüne vurmaya başladı. Neslihan bir yandan gözünü kapatıp diğer yandan gülercesine “İşte buuuu. Mükemmel.” dedi. Birkaç saniye sonrasında doğrulup baktığımda Neslihan’ın yüzünün neredeyse tamamı döllerimle kaplanmış olduğunu gördüm. Benim kasık bölgede loş ışık altında döl ve Neslihan’ın tükürükleriyle karışmış bir şekilde parlıyordu.

Neslihan birden ayağa kalkıp yatağın solundaki komidinin üzerinden ıslak mendil ve peçete ile yüzünü temizlerken “Kaç gündür takılmıyorsun sen? Çiçek sular gibi suladın beni.” dedi. Yerimden hafif doğrulup bana uzattığı ıslak mendili alırken “Misafir olduğum evde takılmak garip geldi. Ama sonunda işimize yaradı.” dedim hafif gülerek.

Üstümüzü temizledikten sonra yatakta uzanıp bir miktar daha çıplak şekilde sohbet ettik. Sohbet sırasında ara ara öpüşüp birbirimizi okşayarak kendimizi bir sonraki raunda hazırlıyorduk. Neslihan hayatımda gördüğüm en azgın kadınlardan biriydi. Büyük memeler, düz bir karın, orta kalınlıkta bir bel ve onu tamamlayan kocaman kalkık bir götü vardı.

Artık öpüşmelerin şiddeti iyi artmıştı. Sağ eliyle sikimi kökünden kavramı ufak ufak mastürbasyon yapmaya başlamışken birden eğilip tekrar ağzına aldı ve bacaklarını açarak amını tam ağzıma ortalayacak şekilde önüne sermişti. Ben bu görüntü karşısında daha fazla dayanmadım ve hemen amına yumulup sakin sakin yalamaya, emmeye ve ara arada okşamaya devam ettim.

Sikimi tutup sallayarak “Artık bu arkadaş kıvama geldiğine göre birazda içerideki marifetlerini görelim.” dedi yataktan doğrulurken. Yatağın yanındaki çekmeceye uzanıp bir tane prezervatif çıkarıp ustaca ve tek hamlede sikime geçirdi. Islatmak için bir miktar sürtündükten sonra tek hamlede içine aldı ve “Ozan sen harika bir detaysın.” diyerek üzerimde yavaş yavaş kalkıp oturmaya başladı. Bende ellerimle memelerini yoğuruyor ara ara uçlarını sıkıştırıyordum.

O sıkıştırmalar sırasında Neslihan’ın meme uçlarından fazlaca zevk aldığını fark ederek doğrulup ağzımın içine aldım. Bir bebek gibi vakumlayıp emiyor ve emerken ucunu hafif hafif dişliyordum. Neslihan kendinden geçmişcesine inliyordu. Yeniden sırt üstü uzanıp alttan Neslihan’ı pompalamaya başladım. Hızımı artırdıkça Neslihan’ın inlemeleri çığlığa dönüşmüş ve neredeyse bütün evi inletiyordu. Birden beni durdurup sol elimi karnıma bastırıp amını kasıklarıma yapıştırıp hızlı bir şekilde ileri geri gidip gelmeye başladı. Sikimi adeta içinde vakumlarcasına sıkıştırıyor bir yandan da her seferinde daha derinlere gitmesini sağlıyordu.

Bir süre sonra amının içi iyice daralmaya başladı ve Neslihan’ın boşalmaya çok yakın olduğunu anladım ama kontrolü ele almama izin vermiyordu. Hızını daha da artırdı adeta bir makine gibi hareket ediyordu. Bir anda son bir çığlık koyarak boşalmaya başladı. Amının içinden gelen şiddetli bir sıvı sikimi dışarı atmak için basınç yapmaya başladığı sırada karnımdan iki eliyle destek alarak doğruldu ve amından fışkıran sıvılar ortamı sırılsıklam hale getirdi.

Ama bu boşalmanın onu durdurmaya niyeti yoktu. Tekrar tek hamlede sikimi içine alıp bu sefer biraz daha yavaş bir hızda gidip gelmeye devam etti. Bir kovboyun ata binmesi gibi üzerinde tepiniyor adeta rodeo yapıyordu.

Artık kontrolü ele almanın zamanı geldi deyip yerimden doğrulup Neslihan’ı sırtüstü sertçe yatağa yapıştırdım ve bacaklarını omzuma alıp sertçe pompalamaya başladım. Neslihan’ın anlık şaşkınlık ve aldığı zevkten gözleri büyümüştü. Kafasının arka tepesini yata[a bastırıp çenesini yukarı kaldırıp ufak inlemeler ve çığlıklar atmaya başlamıştı. Bir kere boşaldığım için yakın zamanda boşalmaya niyetim yoktu. Neslihan’ın amı o kadar zevk veriyordu ki içinden çıkmak istemiyordum. Sikimi tamamen kavrıyor ve kendine sürekli içine çekiyordu. Zevkten arada bir vahşi hayvan gibi hırlarcasına sesler çıkarıyordum.

Neslihan birden gerilmeye ve kafasını yatağa bastırıp göğsünü havaya kaldırmaya başladı. O an tekrar boşalacağını anlayıp içinden çıkıp sağ elimin orta iki parmağını amından içeri sokarak amının iç kısmının tepesine hızlı bir şekilde bastırmaya ve sokup çıkarmaya başladım. O anda Neslihan ikinci kez bu sefer biraz daha az bir tazyikle fışkırmaya ve dışarı sıvılarını salmaya başladı. Nefes almasına fırsat vermeden tekrar tek hamlede içine girip misyoner pozisyonunda sertçe pompalamaya devam ettim.

Ben pompaladıkça “Sen hasta değil miydin? Nereden buldun bu enerjiyi. Off çok harikasın.” derken bir yandan inliyor bir yandan da artık son aşamaya geldiğini ve yorulduğunu belirtiyordu. Bende artık yorulmaya başlamıştım ama içinden bir kere daha çıkıp bu sefere nazikçe Neslihan’ı dizlerinin üzerine gelecek şekilde ters çevirirken “Biraz da beni günlerdir çıldırtan o muhteşem poponun tadına bakmak istiyorum.” dedim. Amacım doggy pozisyonunda amından sikmeye devam etmekti ama Neslihan sol elinin işaret parmağını götünün deliğine atıp. “Çok kuru burası. Çekmeceden kayganlaştırıcı krem alıp sürer misin?” dedi.

O anda şaşırmıştım ama bu fırsatı geri tepmeye niyetim olmadığından çekmeceyi açıp oradaki kremi göt deliğine nazikçe sürdüm. İçine doğru nazikçe yedirdikçe ufak ufak irkiliyordu. Daha önce anal seks yaptığı belliydi ama bir miktar açılmaya ihtiyacı vardı. Çekmecede gördüğüm göt deliğine sokulan metal tıpayı alıp içine yerleştirdim ve tekrardan amına girdim. Sertçe pompalamaya devam ettim. Neslihan’ın çıkardığı seslerden aldığı zevkin boyutunun değiştiğini anlamıştım. Bu kadının sonsuz bir zevk alma kapasitesi olduğuna emindim.

Bir süre sonra artık götüne girmenin zamanı diyerek tıpayı tutup yavaşça çıkardım ve ayaklarımın üstünde doğrulup sikimi çözemelir vaziyette içine yerleştirdim. Ve belinden tutarak orta tempoda girip çıkmaya başladım. Götü sikimi o kadar sıkı sarmıştı ki bir anda aldığım zevk sanki on katına çıkmıştı. Neslihan’ın inlemeleri hırlamaya ve çığlıklara dönümüştü. Sanki acı çekiyordu ama bu acıdan da bir şekilde zevk aldığı kesindi.

Tam yorulmaya başladım derken Neslihan’ın kasılmaları artmıştı. Alttan sağ eliyle kendi klitorisini okşamaya başladı ve bir anda yüksek sesli bir çığlık ile titreyerek boşalmaya başladı. Bu sefer öyle çok bir sıvı atmadı ama titreyerek boşalması inanılmaz güzel görünüyordu. O görüntünün verdiği zevkle bende sikimdeki prezervatifi çıkarıp sırtına boşalmaya başladım. Ve boşalmam bittikten sonra yatağa Neslihan’ın yanına yığıldım.

İkimiz de nefes nefeseydik. Bir süre sonra sessizliği bozan Neslihan oldu ve “Sen böyle sikmeyi nereden öğrendin? Ben daha önce hiç bu kadar güzel sikilmemiştim. Çok gizemli bir kişiliksin Ozan.” dedi.

“Kendimi bilmiyorum ama asıl sen nasıl bir enerjiye sahipsin. Kasılmalarının ve zevk almanın bir sonu yok gibiydi. Sürekli zevk alıyorsun. Bende senin gibi bir kadınla daha önce sevişmemiştim.” dedim.

O anda aklıma Serkan ve Duygu geldi. Uzun zamandır Duygu dışında biriyle sevişmemiştim ve de Serkan ile yeni tanışmışken teyzesiyle onun odasının tam karşısındaki odada hayvanlar gibi bağıra çağıra sevişmiştim. Bir süre bu düşüncelerle yattıktan sonra. Neslihan doğrulup “Ben banyoya gidiyorum yakışıklı. Sende odana in. Ama emin ol yakın zamanda bunu tekrar yapacağız. İnanılmaz zevkliydi.” diyerek dudağıma öpücük bırakıp odadan çıktı.

Odadan çıktığımda Serkan’ın odasından Gia’nın inleme sesiyle arkada çalan müzik sesinin geldiğini duydum. Neslihan kesinlikle haklıydı. Teyzesinin cinsel hayatını kiminle yaşadığını pek umursamıyordu.

Elbiseler elimde çıplak bir şekilde merdivenlerden aşağıya inerken saten kısa gecelikle hizmetçilerden birinin elinde tepsi ile yukarı çıktığını fark ettim. Beni baştan aşağıya beni süzerek. “İyi geceler Ozan Bey bir isteğiniz var mı?” diye sordu. Bende “Teşekkür ederim duş alıp uyumak istiyorum.” diyerek cevap verdim. Tekrardan iyi geceler dedikten sonra yukarı çıkmaya devam etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir