Komşuluk Görevi #12

Nehir teyzeyle birlikte bacaklarımız açılsın diye koşu bandıyla başladık. Yaklaşık yarım saat dinlendikten sonra nehir teyze 20 kiloluk halter ile squad yapmaya başladı Bende arkasına desteğe geçtim. Nehir teyze her eğildiğinde götü sikime sürterek geçmeye başladı. Bir süre sonra nerdeyse tamamen kalktı sikim. Nehir teyze bunu farkedince ağırlığı yere bıraktı.

N : İndir donunu

B : Ne

N : İndir dedim sana

Hiç aldırış etmeden nehir teyzenin dediklerini yaptım. Artık sikim hapisten kurtulmuş şekilde dimdik bekliyordu nehir teyze tekrardan ağırlığı aldı ve squad yapmaya devam etti. Bende arkasında sikim açık şekilde götüne sürtmeye devam ettim. Her eğilişinde kalkık sikim amının üstünden geçiyor nehir teyze de biraz olsun hafifçe inliyordu. Yavaştan desteği bırakıp sikimi taytının üstünden götüne Felan deydirmeye başladım. Nehir teyze hiçbirşey demeden squad yapmaya devam etti. Ardından nehir teyzenin seti bitince benim sete yardıma geldi. Ağırlıkları yavaşça kaldırdım nehir teyzede benim ona yaptığım gibi destek oluyordu arkadan. İlk seti bitirince hafif bir mola verdik. Nehir teyze bana nasıl yaptıysa aynısını bende yapmaya karar verdim

B : Aç memelerini

N : Efendimm

B : Aç diyorum

Bu sefer nehir teyze hiç sorgulamadan açtı memelerini. Aynı onun tarzında taklit ederek konuşmam hoşuna gitmişti. Ağırlıkları kaldırdıkça bana destek olurken sallanan memeleriyle hipnotize oluyordum. Benim setler bittikten sonra tekrar nehir teyze için döndük. Nehir teyzede tüm hareketlerini bitirdikten sonra kayıt odasında oturmaya başladık.

N : Bugünde çok yorucu geçti kuzum

B : Aynen öyleydi memelerinden ter akıyordu resmen

Nehir teyze hafif hafif sırıtmaya başladı.

N : Seninde sikin halter kaldırıyordu o kadar kalkmıştı

B : Görmek istiyor musun tekrar

N : Sonra canım şuan değil

Artık dayanamayacak raddeye gelmiştim. Aramızda ufak çekişmeler yaşanıyor ama hiçbir şekilde sonuca varmıyordu. Bu durum ne kadar beni huzursuz etse de göz yummaya devam ettim

Birkaç dakika dinlendikten sonra arabaya atlayıp evin yolunu tuttuk. Arabadayken nehir teyze şarkı açıp rahat rahat sürmeye başladı.

N : Emre kuzum biryerlerde oturup çay kahve içelimmi ne dersin

B : Olur nehir teyze hem kafa dinler muhabbet ederiz

N : Tamam o zaman çok iyi bir kafe biliyorum oraya gidelim

Nehir teyze sahile doğru sürmeye başladı. 20 dakika yol yaptıktan sonra tamda sahil kenarında bir kafeye geldik Arabayı park edip içeri geçtik. Güzel bir masaya oturup 2 çay sipariş ettik.

N : eee anlat bakalım nasılsın

B : Normal ya teyze, ama sırrın kafamı kurcalamaya başladı

N : Bak emrecim bu 3. Oldu bugün anlatıcam diyorum sana birazcık sabret beni biraz daha arzula.

B : ben sana birşey itiraf edicem

N : buyur kuzum dinliyorum

B : Bahçeyi temizlediğiniz gün annemle konuştuklarınıza kulak misafiri oldum

N : Demek dinliyordun he küçük konuşmalarımızı

B : Evet dinledim çoğunu hatta

N : Bak emrecim senden tek ricam biraz daha sabret herşeyi tek tek anlatıcam sadece birazcık sabır

B : tamam teyze senin için sabredicem

Çaylarımız geldikten sonra bolca muhabbet edip çaylarımızı içtik. Kafeden ayrıldığımızda saat akşam 7 Felan olmuştu ordan yavaşça eve geçtik. Nehir teyzeyle vedalaşıp eve geçtim ve kendime harika bir yemek hazırladım ve afiyetle yedim.

Birkaç saat sonra eylülden bir bildirim aldım. Mesaja tıkladığımda fotoğraf attığını gördüm Fotoğrafı açtığımda bacaklarını ayırmış amını 2 parmağıyla aralamış şekilde poz vermişti. Fotoğrafa alev emojisi atıp telefonu kapattım. O an aklım fikrim sadece nehir teyzedeydi. Telefonu masaya bırakmamın hemen ardından nehir teyzeden bir telefon aldım

N : Kuzum yukarı gelebilirmiyim

Bı anda heyecan bastı beni sonunda hayallerim gerçekmi olucaktı

B : tamam teyze geliyorum

Sesim aşırı titreyerek ve heyecanlı şekilde çıkmıştı. Hemen anahtarı kapıp evden çıktım. Ellerim titreyerek nehir teyzenin kapısını çaldım. Nehir teyze kapıyı açar açmaz nutkum tutuldu resmen. Nehir teyze altına hiçbirşey giymemiş sadece dantelli kiloduyla duruyordu. Üstündede sadece südyen vardı bütün vücut hatları belli oluyordu her zerresine kadar. Nehir teyzeyi öyle görünce sikim tekrardan canlanmaya başladı.

N : İçeri gel canım

Şu an gördüklerim resmen rüya gibi geliyordu.

İçeri girer girmez nehir teyze masaya içki Felan getirdi Ve birer kadeh içmeye başladık. Nehir teyzenin bu denli güzelliğine artık dayanamamaya başladım.

B : Hadi anlat bakalım neymiş bu sırrın

N : Bekle canım biraz bu kadar sabrettim biraz daha bekleyenilirsin bence

B : Güzelliğine dayanamıyorum nehir teyze

Nehir teyze yerinden kalkıp yavaşca yanıma gelip dudaklarıma bir öpücük kondurup yerine tekrardan oturdu.

N : Gerçekten öğrenmek istiyor musun ?

B : Hiç istemediğim kadar

N : O zaman birazdan öğreniceksin

Nehir teyzenin bunu demesiyle birlikte hafif gözüm kararmaya başladı. Aynı şekilde başımda dönüyor hafiften bilincinin kapandığını hissediyordum.

Ayıldığımda yatakta bağlı olduğumu farkettim nehir teyzeye seslenmeme rağmen çıt çıkmıyordu.

5 dakika sonra nehir teyze odaya girdi.

N : İşte şimdi anlatabilirim tüm herşeyi

B : Beni çözermisin nehir teyze kollarım ağrıyor

N : Beni dinledikten sonra çözücem seni

Nehir teyze yavaşça yatağa gelip altımdakileri çıkardı ve sikim hafiften şahlanmaya başladı. Bunun üzerine nehir teyze sütyenin üstünden memelerini okşuyor beni iyice çileden çıkarıyordu.

N : şimdi hazırız anlatmaya başlıyorum, bundan 4 yıl önce İlker abinle aşırı mutlu bir evlilik sürüyoruk. Herşey 10 numara cinsel hayatımız muhteşemdi ama bir gün annenin aramasıyla yıkıldım ilk o zaman başladı İlker abinin beni aldatmaları.

Nehir teyze yavaşça südyenini çıkardı ve anlatmaya devam etti

“Başlarda depresyona girmeye başladım kendime yediremedim bunu sürekli kavgalar etmeye başladık çocuklarda bu durumdan aşırı etkileniyordu. Gel zaman git zaman İlker abin sürekli iş gezilerinde beni aldatmaya başladı”

Nehir teyze yavaş yavaş yanıma gelip sikimi yalamaya başladı yaklaşık 30 saniye devam ettikten sonra anlatmaya devam etti.

“İlker abin beni aldattıkça benimde onu aldatma isteğim git gide büyümeye başladı ama her zaman kendime sahip çıktım. sex oyuncakları alıp onun yokluğunda kendimi öyle tatmin ediyordum, taaki fikrim 2 yıl önce seni bizim tuvalette 31 çekerken yakalayana kadar”

Nehir teyze yavaşça dantelli beyaz kilodunu sıyırmaya başladı. Artık tamamen karşımda çırılçıplak duruyordu. Yavaşça yanıma gelip kucağıma çıktı ve sikimi amına hizalayıp içine soktu. Derin bir ohh sesinden sonra sikim kasılmaya başladı. Yaklaşık 10 saniye sonra nehir teyze yavaşça kalkıp anlatmaya devam etti.

“İşte o zamandan sonra sürekli seni arzulamaya başladım mastürbasyon yaparken kendimi tatmin ederken her seferinde aklımda sen vardın tıpkı İlker abinin beni aldattığı gibi bende onu seninle aldatmak istiyordum. Amım yanıp tutuşmaya başladı her seferinde. İlker abinle ayda yılda bir sex yaptığımızda tıpkı sen sikiyormuşsun gibi orgazm olmaya başladım”

Nehir teyze tekrardan yatağa doğru gelip sikimi memelerinin arasında gezdirmeye başladı. Artık iyice delirmeye başladım kollarımdaki düğümleri çözüp nehir teyzeyi hunharca sikmekten başka aklımda birşey yoktu. nehir teyze yavaşça memelerini çekip anlatmaya devam etti.

“Sana sürekli frikikler vermeye başladım geçtiğimiz 2 yılda önünde defalarca eğildim memelerimi düzelttim bunları farketmişsindir heralde. Hatta tuvalet kapısını bile açık bıraktım gör diye, o zamanlarda eylül sevgilisinden ayrılınca ona güzel bir arkadaş olucağını düşündüm ama kim bilebilirdiki kızımı bağırta bağırta sikeceğini”

Nehir teyze bu sefer yanıma gelip parmaklarını yalattı ardından masanın üstüne oturup amını parmaklayarak anlatmaya devam etti.

“Eylülle vakit geçirmeniz benim için çok değerliydi fakat gün geçtikçe seni benden çaldığını farkettim. İlk sex yaptığınız gün nerdeyse apartmanda yankılanıyordu sesiniz duymamak mümkün değildi. O gün sen eylülü sikerken içten içe delirmeye başladım eylülün her inlemesinde beni siktiğini hayal ederek mastürbasyon yapmaktan başka çarem yoktu. Bu düşünceler beni içten içe kemirmeye başladı. Gidip annenle konuşmaya karar verdim bu konuyu tabi ilk başta garipsedi sonrasında ne halin varsa gör diyerek başından savdı beni”

Nehir teyze parmaklarını amından çıkarıp yavaşça ağzıma götürdü parmaklarını emdikten sonra tekrar eski yerine dönüp anlatmaya devam etti.

“Bu günden itibaren sadece sen ve ben varız eylülü sikmeyeceksin sadece beni sikeceksin o önünde kalkmış olan sik sadece bana ait bu günden sonra”

Nehir teyze konuşmasını bitirir bitirmez ellerimi yavaşça çözdü ellerin serbest kalır kalmaz memelerini sıkmaya ve öpüşmeye başladık. Kudurmuş deliler gibi sevişiyorduk nehir teyzenin memelerini her sıktığımda ahlıyor daha sert sık diye bağırıyordu. Luzumsuzca şevişmeye devam ettik dillerimiz birbirine değiyor bir eliyle sikimi okşuyordu aynı şekil bende amını okşamaya başladım resmen kendimizden geçmiştik. Nehir teyze bı anda eğilip sakso çekmeye başladı. Boğulurcasına yalıyor resmen kendinden geçiyordu Şuan çektiği sakso kamp alanındakinden 10 kat daha iyiydi resmen. Sikime ufak ufak dil darbeleri vurarak yalıyor arada köküne kadar iniyordu bunlar bile beni çıldırtmaya yetti ve boşalmaya başladım Nehir teyze döllerimin her damlasına kadar yalayıp yuttu. Daha demin boşalmama rağmen sikim hala dimdikti bunu gören nehir teyze yatağa uzandı ve yavaşça bacaklarını açtı. Yıllardır hayalini kurduğum defalarca 31 çektiğim kadının amcığı karşımda duruyordu. Hemen kafamı nehir teyzenin amına gömüp deliler gibi yalamaya başladım. Nehir teyze ahh uhh seslerinin dozajını baya bir arttırmıştı. Yavaş yavaş kasılmalara başlıyor zevkten deliriyordu. Birkaç dakika daha yaladıktan sonra titreyerek orgazm olmaya başladı. Ardından yatakta uzanmaya başladı bende yanına uzanım tekrar memelerini Felan okşamaya başladım.

N : Hadi sik beni amım yanıyor

Nehir teyzenin böle demesiyle birlikte hiç tempo kaybetmeden bacaklarını aralayıp sikimi amının tam üstüne getirip yavaşça sokmaya başladım. Nehir teyze artık çıldırma raddesine kadar gelmişti dudaklarını ısırıyor memelerini sıkıyor zevkten çıldırıyordu. Nehir teyzenin amında gitgelleri hızlandırmaya başladım artık sikimin tamamını amının derinliklerine doğru sokmaya başladım.

N : Sik beni emrem ahhh, İlker abinden al intikamını bu am sana feda olsun

Nehir teyzenin söylemleriyle daha fazla gaza gelmeye başlayıp iyice hızlandım nehir teyze artık çığlık atıyor eylül gibi inletiyordu apartmanı. Bir süre sonra zevkten orgazm olmaya çılgınlar gibi fışkırmaya başladı. Hiç aldırış etmeden full tempo nehir teyzeyi parçalamaya devam ettim. Artık İlker abinin yatağında karısını bağırta çağırta ben sıkıyordum. Birkaç dakika sonra pozisyon değiştirdik nehir teyze yatakta domalmış şekilde bekliyordu. Tekrardan sikimi hizalayıp amına köklemeye başladım her kökleyişimde çığlık atmaya devam ediyor kendinden geçiyordu resmen Nehir teyzenin o muhteşem amının içinde git gel yaparken sikim tekrar kasılmaya başladı nehir teyzeye geliyorum dedim.

N : İçime boşal aşkım doldur döllerini

Nehir teyze böyle diyince yavaşça amının derinlerine boşalmaya başladım. Boşalmam bittikten sonra nehir teyze de bende yatağa yığıldık sikim hala nehir teyzenin içindeyken bir süre öyle kaldık. Döllerim yavaş yavaş nehir teyzenin içinden yatağa doğru damlamaya başladı.

N : Bu harika birşeydi bana hiç almadığım kadar zevk verdin emre

B : Asıl sen bana hayatımda hiç tatmadığım zevkleri verdin nehir teyze

Yavaşça ufakan sikimi nehir teyzenin amından çıkardım nehir teyze ucunda kalan döllerimide yalayıp yuttu.

N : Tekrar yapmaya ne dersin

B : Seni sabaha kadar sikerim ben

Bunu dememle nehir teyze tekrardan inmiş sikimi yalamaya başladı o iştahla yapamadan sonra kalkmamasına imkan yok zaten hemen doğruldu.

N : Hadi farklı birşeyler deniyelim masanın üstünde Felan sik beni

Nehir teyzenin böle demesiyle direk masaya oturtup o güzel amcığını parmaklamaya başladım. Nehir teyze tekrardan kendinden geçerek orgazm olmaya başladı bu sefer yüzümün heryerine zevk sularını fışkırtmıştı. Hiç beklemeden sikimi tekrardan amına soktum. Masanın üstünde sallana sallana deliler gibi sikmeye başladım nehir teyze bazen kendini kasıyor inlemeye çalışıyordu ama nafile. Sonunda kendini bırakıp tekrar inlemelere başladı bir yandan inliyor bir yandan “Daha hızlı sik aşkım” “sik bu amcığı” “Parçala amımı” “Bundan sonra senin kadınının” diyerek iyice gaza getiriyordu beni. Nehir teyzeyi masadan kaldırıp duvara yasladım bu sefer. Tekrardan amına yavaşca girmeye başladım. Bir yandan amına giriyor bir yandan memelerini okşuyordum. Nehir teyzeyi hızlı hızlı sikerken bir parmağımı yavaşça göt deliğine sokmaya başladım. Sokmamla birlikte daha çok inlemeye başladı.

N : Evettt sikk beni ahhhhh, parmakla daracık göt deliğimi

Nehir teyze azdırıcı şekilde konuştukça iyice gelmeye yaklaşıyordum. Sanırım bu özel yetenek gibi birşeydi.

Nehir teyzenin azdırıcı konuşmaları eşliğinde tekrardan amına fokur fokur boşalmaya başladım. Nehir teyze sikimi içinden hiç çıkarmadan yatağa geçtik yatakta öpüşerek sevişmeye devam ettik. Nehir teyzenin memelerini Felan yalıyor tekrardan çıldırtıyordum derken yavaşça inmiş sikimi amından çıkardım ve sarılarak uyumaya başladık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir