Şirkette Grup Yolculuğu B3

Artık şirkete gitmek benim için çok daha zevkli hale gelmişti. Gece gelen mesajlar sonrası şirket içinde yeni fanteziler denemek istiyordum ama bunun için daha erkendi.

Bugün şirkette mum atölyesi vardı. Kızlar ve ekipten bir kaç kişi bizi şirketin büyük toplantı odasına aldılar ve orada mum yapıyorduk.

Ben elime eldiven geçirdim. Elim kirlensin istemiyordum, kızlar sanki çocuk gibi ellerini boyalara ve kokulara süre süre çalışıyordu.

Burçin hemen karşımda ufak ufak bana kendini teşhir ediyor. Kaçamak hareketlerle dil atıyor ortamdaki enerjiyi yükseltiyordu. Kendimi tamamen işin eğlencesine vermişken yanımda duran Emel ile dün yaptığımız değerlendirmenin muhabbeti açıldı.

Sen neredeydin 1 saat gelemedin diyerek hesap sordu. Ben de onu ufaktan zorbalayarak konuyu geçiştirdim. Emel bugün ekstra bir giyinmişti. Sanki şirkette mini etek giymeyeni sikiyorlar. Öyle bi kural varmış gibi hepsi miniler, dar gömlekler ve dar bluzlar ile gelmiş.

Emel laf arasında kocişinden bahsedip kafa açmaya başladı. Yok son zamanlarda vakit geçiremiyoruz, işlerinden dolayı beni ihmal ediyor gibi klasik karı sohbeti açıyordu.

Durup birden bacaklarını birbirine sürtmeye başladı. Baktı olmuyor dirseği ile kaşımaya çalıştı. Sonra dedim istersen yardım edeyim.

Hemen kafa salladı ve koltuğu kenarından götünü hafif kaldırıp popsunu kaşıtmaya başladı. Masanın açısından pek belli olmuyordu. Herkes elindeki mumu döküyorum, süslüyorum hevesine bizi unutmuş bakmıyordu.

Tam o sırada Emel bana biraz daha sağa aşağı yukarı diyerek tam am çizgisine kadar getirmişti. O an anladım ki Emel kudurmuştu. Benim elim külotlu çorabının üstünden amını oval hareketlerle okşamaya hızlıca geçti. Amından resmen sular sızıyordu. İyice suları yayılmıştı. Ben elimi çektim o da yanakları kızarmış şekilde işine devam etti.

Benim ufaklık pantolonun içinden aynı bir silah gibi duruyordu. Sikim büyük olduğu için çadır kuramamıştım. Mecbur yana yatırıp durdum.

Akşam olmuştu ve nişanlım ile sahilde buluşacağım için Emel’in servisine binmiştim. Hem akşam trafiği hem de sahil yolu olduğu için pek kalabalık bir servis değildi.

Emel ile arkada oturuyorduk. Trafikte can sıkıntısına reels kaydırıyor vakit geçirmeye çalışıyordum. Emel yanımda ve sürekli bana dokunup bak şu videoyu gördün mü gibi boş muhabbetler yapıyordu.

Sonra elini birden benim ufaklığa attı ve bununla ufak bir işim kaldı onu nasıl yapsak dedi. Ben de nasıl istersen o hep hazır diyerek sikimi tutturdum.

Serviste müzik çalıyor ve bu köylü türküsünü kimse sevmediği için herkeste kulaklık vardı. En önemlisi ön koltuğumda Burçin onun önüde Hilal vardı ve uyuyordu. Burçinin görse bile birşey olmazdı.

Cam kenarına doğru geçti, geçerken kucağıma oturup sikimin üstüne kalçasını bastırdı ve eğilip fermuarın arasından sikimi çıkarttı. Bu orospunun hiç utanması yok. Yavaş yavaş sikimi yalıyordu. Ben de amı boşta kalmasın diye elimi attım ve amını okşamaya başladım. Ama ne okşama ben okşadıkça hırslanıp daha istekli yalıyordu. Resmen sikimi vakumluyor, ruhumu emiyordu.

Ben trafikte zevk içinde giderken Burçin koltuk arasından telefonun ön kamerasını açmış bizi dikizliyordu. Bizi dikizlerken ufak ufak memelerini okşuyor zevkine bakıyordu.

Bu sırada mahalle arasına girdik servis yüksek olduğu için ben Emeli kucağıma aldım, içine girdim. Bozuk yollarda resmen kucağımda dalgalanıyordu. Garip ve tutarlı olmayan hareketler iyice bizi zevke getirmişti.

Utanmaz orospu Burçin yanımıza gelmiş bizi videoya alıyordu. Ara ara Emel ile öpüşen Burçin yer olsa eğilip Emelin amından taşaklarıma süzülen suları yalayacaktı. Resmen bir yancı gibi bizi kullanıyordu. Artık utancım kalmadı. Emel birazdan inecek boşalmadan onu gönderemezdim.

Yana çevirdim Burçin ile dudak dudağa öpüşürken hızlıca sikmeye başladım. Sessiz çığlıklarını bastıra bastıra kendini kasıyordu. Tam o anda boşaldı. Burçinin dudaklarını ısırıp kanatmıştı. Benim tam uçuna geldiğim anda çıkartıp donunun üstüne doğru boşaldım.

Bitmişti bu nasıl bir zevk bacaklarıma kadar uyuştum. Hızlıca toplandım. Emel ve Burçin de toplandı. İnecekleri otobüs durağına yaklaşırken Burçinin götüne ufak bir şaplak atıp onları yolcu ettim.

Ardından ben de sahilde inip nişanlım ile buluştum. Gece uyumadan önce telefonuma bir baktım bir grup kurulmuş. Grubun adı “rolling stones hariç herşey” Burçin orospusu bizim sevişirken videomuzu atmış ve altına yatakts kendini okşarken fotoğraf atmış. Emel kocası yatakta uyurken çıplak bir fotoğrafını atmış. Altına bu gece sayende doymuş uyuyorum erkeğim yazarak öpücük atmış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir