Komşuluk Görevi #10

Annemle nehir teyze şaşkın şaşkın bakarken eylülle yavaşça dudaklarımız ayrıldı

A : Bak sen bizim gençlere, ben sana demedimmi kız bunlardan olur diye

Nehir teyzede bir gariplik vardı sanki sevinmemiş gibi sert sert bakıyordu. Eylülde bunu farketmiş olsaki “ben yukarı çıkıyorum” diyip kaçtı olaydan.
Ardından nehir teyze de annemle vedalaşıp yukarı çıktı. Eve girer girmez annem direk darlamaya başladı

A : eeee anlat bakalım ne yaptınız

B : Yav anne bı dur soluklanaydım önce anlatıcam

A : İyi ben sana bir kahve yapayım gel sen anlat

İçeri geçer geçmez koltuğa uzandım yorgunluktan
Yarın çok fazla işimiz vardı İlker abiler geleceği için bahçeyi temizlememiz gerekiyor. Geldiklerinde en az 2 saat zaten iş hakkında konuşucaklar boş yere kafa ütülemekten başka birşey yapmicaklar.

Kafamı sikko sikko düşüncelere boğarken annem kahvelerle geldi elinde.

A : Hadi anlat bekliyorum

B : Sahil kenarında güzel bir restoranta götürdüm beraber yemek yedik ve geldik işte, herşey çok ani oldu bir anda öptü beklemiyordum yani

A : Şimdi sevgili misiniz siz

B : Sanırım öyle, hiç bu konuları konuşmadık

A : Ben anlarım sizi

B : Anla anne anla ama yeterki başımı ütüleme

A : oğlum ben sana birşey dicem, nehir teyzen

Cümlesini yarıda bı anda anlam veremeden.

A : Boşver ya sonra söylerim

B : Yav ana sölesene lafını yarıda kesiyon

A : Ben sana sonra sölicem anlatıcam herşeyi

B : İyi ana siz bişeyler saklamaya devam edin ben yatıyorum aşırı yoruldum bugün. Kendimi yatağa attığım gibi uykuya daldım.

Sabah annem sarsarak uyandırdı.

A : emre kalk emre çok işimiz var aynı babana çekmişsin uyku konusunda

B : Tamam anne kalktım sakin ol

Yataktan yavaşça kalktım yüzümü Felan yıkamaya lavoboya gittim. Çıktığım zaman annem elinde çöp torbaları ve süpürgeyle kapıda bekliyordu. Süpürgeleri alıp bahçeye çıktım. Nehir teyze çoktan
Temizliğe başlamıştı bile. Selam verip yavaştan başladık

N : Emre bey hoşgeldiniz senide kaldırdık uykudan

B : ne sorun olucak nehir teyze hep beraber halledicez bahçeyi

Yavaştan annemle birlikte süpürgeleri kapıp bahçeyi süpürmeye başladık. Nehir teyze de birlikte bize yardım ediyordu. Dün nehir teyzedeki garipligin ardından bugün aşırı nazik davranıyodu bana.

Bahçeyi süpürmeye devam ederken nehir teyze ara sıra önümde eğilmeye başladı. Resmen domalıyor gibi. O an annem yanımda olmasa o siyah taytını yırtar iradene sahip çıkamazdım o kadar güzel kalçaları vardı. Nehir teyze buna belirli aralıklarla devam etti. Bende bilerek ayağım kaymış gibi yapıp sikimi hafiften götüne deydirdim. Sanki hoşuna gitmiş gibi hiçbirşey demedi yavaşça doğrulup canım bana bir bardak su getirirmisin dedi. “Hayhay nehir teyzem” diyerek içeri geçtim.
Suyu doldurup bahçeye çıkarken nehir teyzeyle annemin bahçede konuştuklarını duydum. Kısık sesle konuşuyorlardı ama az çok duyabiliyodum.

A : Bak fazla ileri gidiyosun, hem çocuğa sölicektim dün gece son anda vazgeçtim.

N : Ben sana sölicemi söledim ilkerin yaptıklarını biliyosun sana sadece ikna etmek düşer aralarını ben yaptım zaten pişman oldum

A : kızım ben nasıl söliyim emreye nehir teyzen seninle sex yapmak istiyor diye.

Başımdan kaynar sular döküldü resmen. Yıllarca arzuladığım nehir teyzemin benimle cinsel olarak birşeyler yaşamak istemesini sindiremedim kendime yediremedim resmen. Böle bir istekte bulunmasının sebebi İlker abimiydi, intikammıydı veya sadece cinsel istek bilmiyorum. Resmen güzellik kraliçesi olan nehir teyzem benimle sex yapmak için annemi ikna etmeye çalışıyordu. Nehir teyzeyle olan tüm anılarım gözümün önünden film şeridi gibi geçmeye başladı. İlk şoku atlattıktan sonra dinlemeye devam ettim.

N : Sen konuştun konuştun eğer konuşmazsan ben kendim ikna edicem olacaklara karışmam

A : ne halin varsa gör ben birşey demiyorum sana çocukların arası 10 numarayken sen Emre’yi arzuluyorsun.

Daha fazla dinlemeye dayanamayıp elimde suyla yanlarına gittim beni görünce işe devam ettiler hemen

B : ooo kolay gelsin bakalım çalışın çalışın, nehir teyze buyrun suyunuz efendim.

N : Çok teşekkür ederim emrecim.

Nehir teyze bardaktan suyu içerken yanlışlıkla yapmış gibi memelerine dökmeye basladı çaktırmadan. Annemde farkedince “NEHİRRR” Diye bağırdı. Nehir teyze hafiften toparlandı anneme sınırlı bir bakış atıp “pardon” diye tripli bir cevap verdi. O anki sessizlikle insanın stres yapmamasına imkan yoktu. Sanki bakışlarıyla birlikte birbirlerine hakaret ediyorlardı. Ortamdaki gerginlik devam ederken sessizliği bozmaya akrar verdim

B : Eylül napıyor şuan nehir teyze

Nehir teyze tripli bir sesle ” uyuyor şu an” dedi. Kafamla onaylayıp bahceye devam ettim. Yaklaşık 2 saatin ardından kan ter içinde eve geçtim. Nehir teyzenin söylemleri hala kafamın içinde yankılanıyordu. Bu denli güzel bir kadının bu denli büyük götlü büyük memeli bir kadının benimle neden ilişkiye girmek istediğini kafam almıyordu. Camdan beni siken yokmu diye bağırsa kapının önüne hücum ederler ama bu kadın benden birşeyler istiyor. Acaba bu garipsememin sebebi eylüle olan aşkım mıydı, Ona ihanet etmeme isteğim miydi, eski sevgilisi gibi bir darbede benden yemesi hayata küstürürdü. Bir tarafta aşık olduğum kız bir tarafta yıllardır arzuladığım nehir teyzem bir seçim yapmam gerekse ikisininde seçerim ama böyle bir seçim hakkım yok.

Gün boyu bu düşüncelerle odamda takıldım hiç ders çalışma isteğim hiç spora gitme isteğim yoktu kendimi odaya kapatmış depresyonda gibi hissediyordum. Odamda takılırken kapı çaldı annem uyuduğu için kapıyı ben açtım. Karşımda dünyalar güzeli nehir teyzem sıkılıyordu

N : Kuzum bugün geliyormusun spora

B : Yok teyze ya hiç moralim yok bugün sen tek gitsen olurmu

N : İyi kuzum o zaman eylülde gelmiyor bugün yatıcakmış

B : Sana iyi sporlar teyze akşama görüşürüz

Nehir teyze götünü sallaya sallaya yavaşça binadan çıktı.

Aradan 5 saat geçtikten sonra babamla İlker abi geldi kapıda tokalaşıp selamlastıktan sonra içeri geçtik.

İ : ee aslanım nasılsın bakalım nasıl gidiyor

B : İyiyim İlker abi sizin şu süpriz neymiş merak ediyorum

İ : Mangalda sölicem oğlum sakin ol

B : İyi bekliyorum bakalım

Babamla İlker çaylarını içtikten sonra bahçeye mangal için çıktılar. Yarım saat sonra eylülle nehir teyze geldi. Bahçede tam bir aile gibi toplandık oturuyorduk. Eylülde birşey dikkatimi cekmişti hiç selam vermeden ruhsuz gibi davranıyordu. Aynı tanıştığımız ilk gün gibi.

Babamla İlker abi mangalı güzelcene halletti. Servisler yapıldı ortada patlıcan biber közde mısır masa resmen donatılmıştı. Güzelcene yemeye başlarken İlker abi lafa girdi.

İ : şimdi çocuklar bilmiyor bu süprizi ama biz kendi aramızda konuşup anlaştık. Yarın sabahın erken saatlerinde beraber kampa gidiyoruz

B : Kamp mı

İ : Evet nasıl süpriz ama

B : harika olur İlker abi hergün evdeyiz zaten doğaya karışalım biraz.

Eylül ruhsuz halinden ödün vermedi hiç tepki vermedi

İ : Kızım sen ne diyorsun nasıl olur

E : Güzel olur baba

Derken sesindeki soğukluk belli oluyordu. İlker abi nehir teyzeye kaş göz yaptı nesi var der gibi. O an birtek eylülün böyle olmasından beni suçlar diye korktum. Akşamın geri kalanında sohbet muhabbet edildi planlar yapıldı büyükler içkisini içti eğlendik güldük derken gün bitti herkes evlerine dağıldı. Annemle babam kendi odalarına geçtiler bende kendi odama geçtim.

Sabah alarm sesiyle uyandım bizimkiler hazırlanmıştı bende yavaştan hazırlandım. Babam İlker abiyle arabaya çadırları Felan yüklemeye başladı. İlker abinin arkasından nehir teyze geldi üstüne siyah tişört altında bacaklarının nerdeyse tamamını gösteren bir şort vardı. Ardından eylül geldi ruhsuz gibi selam verip arabaya geçti. Tüm hazırlıklar yapıldıktan sonra arabalara bindik ve yola koyulduk. Yaklaşık 3 saatin ardından kamp yapıcağımız ormana geldik. Hep birlikte çadırları kurup yerleştik. Nehir teyzeyle annem güzel bir sabah kahvaltısı hazırladı ve afiyetle oturup yedik.

Yemekten sonra eylül yanıma geldi

E : Nasılsıl

B : Ben iyiyimde sen kötü gibisin ne oldu

E : Sorma ya dün gece annemle kavga ettik öpücük yüzünden

B : Ne varmışki bunda alt tarafı bir öpücük

Aslında asıl sebebini biliyordum kıskançlık. Kadın resmen çıldırmış kendi kızını kıskanıyordu.

E : bilmiyorum bı ton laf etti. Sen orospumusun sen öylemisin böylemisin niye öpüyorsun Emre’nin annesinin yanında Felan delirmeye başladı anlam veremedim bende baya tartıştık işte

B : Sen sıkma canını anlık sinirlenmiştir dert etme biraz yürüyüş yapalımmı ormanda

E : olur hem kafamız dağılır

Bizimkilere haber verip ormanda yürüyüşe çıktık. Yaklaşık 30 dakika yürüdükten sonra taşlık bir alanda oturmaya başladık Harika bir manzara vardı.

10 dakika boyunca manzara karşısında konuşmadan oturduk sessizliği eylül bozdu

E : Emre, burda sex yapmaya ne dersin

B : Sen ciddi misin yakalanırsak ne olucak

Eylül lafımı dinlemeden yavaşça soyunmaya başladı. Benim ufaklıkta hafiften hareketlenmeye başlayınca sikerler yakalanmayı diyip soyunmaya başladım. Artık ikimizde çıplak şekilde bir ağacın arkasına geçtik. Geçer geçmez ufak ufak öpüşmelere basladık. Dillerimiz birbirine değiyor şehvetle öpüşüyorduk. Eylül yavaşça eğilmeye başladı sikimin kafasını eliyle okşamaya başladı. Ardından diliyle başını yalamaya başladı. Yavaştan kasılmalarkm arttı her dil darbesinde birkez daha kendimden geçiyordum. Bir süre yaladıktan sonra “sıra sende” diye kulağıma fısıldadı. Çalıların oraya uzandım eylülde yüzüme oturdu. O güzel am dudaklarını dillemeye başladım eylül hafif hafif inliyor zevkten deliriyordu. Ardından yüzumden kalkıp bacaklarını araladı. Hemen amına yumulup yalamaya devam ettim. Bir yandan yalıyor bir yandan 2 parmağımı amına sokuyordum. Eylülün inlemeleri yavaş yavaş artmış sesi yankılanıyordu.
5 dakika boyunca yaladıktan sonra bir anda orgazm olmaya başladı. “Hadi sik aşkım” demesiyle birlikte sikimi amına dayayıp sikimle amını tokatlamaya başladım. Ardından sikimi yavaşça sokmaya başladım. Eylül aynı anda inlemeye basladı soluk soluğa kalmış zevkten deliriyordu. Birkaç dakika sonra kucağıma aldım ve zıplatmaya başladım kucaktayken meme uçlarını ufak ufak emmeye başladım eylül artık zevkten delirmeye başladı. Meme uçlarını sıkmaya devam ettikçe kendinden geçip inlemelerini daha da arttırmaya başladı. Eylül her kucağımda zıpladığında sikim o dar amında kasılmalara başladı. Eylülün memelerini emmeye devam ederken kucağımdan yavaşça kalktı bu sefer manzara karşısına domalmış götünü iyice bana açıyordu. Sikimi hizalayıp tekrar sokmaya başladım. Bu sefer tempoyu 2 kat daha arttırmıştım eylül zevkten deliriyor sayıklamaya başladı “sik beni aşkım” “boşal içime” derken kasıla kasıla boşalmaya başladım. Eylül amından döller akarken hiç pozisyonunu bozmadan manzarayı izlemeye devam etti. Ben sikimi yavaşça amından çıkarıp soluklanmaya başladım.

E : Sana demiştim ya en zevk aldığım olaya daha gelmedik diye

B : Evet hatırlıyorum restorantta konuşmuştuk

E : Şimdi en sevdiğim olaya geldik, götten sik beni

Aslında bir an aklıma gelmişti bekareti bozulmadıysa arkadan ilişkiye girmiş diye düşünmedim değildi yani hem videolarda hep göt deliğine birşeyler sokuyordu.

B : Kızım delirdinmi sen ne kayganlaştırıcı var ne birşey aşırı ses çıkar

E : Hiçbirşey olmaz göt deliğimi sikmeni istiyorum

B : Sen delirmişsin.

Diyerek götüne bir şaplak attım. Ardından işaret parmağımı yavaşça göt deliğine sokmaya başladım. Eylül tekrardan inlemeye başladı. “Devam et sikini sok göt deliğime kökle” içine doğru çığlık atıyordu. Yavaş yavaş parmağımı çıkarıp sikimin göt deliğine dayadım Başını sokmaya çalışsamda girmiyodu nerdeyse. Eylül 2 eliyle göt deliğini açmaya başladı. Sikimim başını zorlaya zorlaya göt deliğine soktum. Kayganlaştırıcı olmadan aşırı zor giriyordu ayrıca am gibi değildi göt deliği daha sıkıydı resmen ucunu sokmama rağmen vakumluyordu içe doğru. Sikimi biraz daha zorlamaya başladım eylül yavaştan çığlık atmaya başladı. En sonunda sikimin tamamını o daracık göt deliğine soktum. Eylül acıdan aşırı yüksek sesle bağırmaya başladı umarım bizimkiler duymamıştır diyerek hafif hafif gitgellere başladım. Göt deliği çok dar olduğu için git gel yapmakta zordu. 5 dakika sonra yavaş yavaş alışmaya başladı götü. Eylülün acı çığlıkları zevk çığlıklarına dönmüş hafif tempolu bir şekilde göt deliğini sıkıyordum. Eylülde hiç yerinde durmuyor “parçala götümü” diye sayıklamaya başladı. Bir süre sonra pozisyon değiştirmek için sikimi o daracık göt deliğinden çıkardım. Resmen götü nefes alıyor gibi kasılıyor tünel gibi açılmıştı götü. Pozisyonunuzu değiştirdikten sonra tekrar göt deliğine sokmaya başladım sikimi artık daha rahat girmeye başladı. Eylül zevkten deliriyor bende ilk kez anal deneyimi yaşıyordum. Eylül bir anda amını parmaklamaya başladı bir yandan götünden bayıltırcasına sikerken bir yandan amını parmaklayıp iyice zevke gelmeye başladı. Aynı tempoda eylülün götünü paramparça ederken ağaçların orda bir gölge görür gibi oldum. Tekrar bakındığımda emin olmuştum orda biri vardı ama kim vardı. Eylüle belli etmeden sikmeye devam ettim. Eylül parmaklarını amından çıkarıp yerden bir dal parçası aldı ve amına sokmaya başladı. Azgın orospunun götten yemesi yetmiyor amınıds boş bırakmıyordu. Eylülün daracık göt deliğinde gitgellere devam ederken bir anda orgazm olmaya başladı kasıla kasıla boşaldıktan sonra dalı tekrar amına sokmaya devam etti. Bende ağaçların oraya tekrar bakmamla resmen şok geçirdim.

Nehir teyze uzaktan bizi izliyor. İzlediği yetmezmiş gibi bir eliyle memesini okşuyor diğer eliyle amını parmaklıyordu. Resmen nutkum tutuldu hiç bozuntuya vermeden devam ettim. Nehir teyze benim onu gördüğümü farketmesine rağmen amını parmaklamaya devam ederken elini dudaklarına getirip sessiz ol iması vermeye çalıştı. Ama o an tek düşündüğüm eylülü sikmekti hiç aldırış etmeden tekrardan eylüle döndüm. Tempoyu arttırmış götünü parçalamaya devam ettim. En sonunda inlemelere dayanamayıp döllerimi götüyle buluşturdum. Yorgunluktan direk eylülün memelerinin üstüne yığılmış sikim içinde uzanmaya başladım. Eylülde aynı şekil uzanırken kulağıma “uzun zaman sonra en iyi anal deneyimim buydu” diye fısıldadı. O anki yorgunlukla nehir teyzeyi unutmuş olcamki ağaçlara baktığımda nehir teyze çoktan gitmişti.
Hemen eylülle toparlanıp kıyafetlerimisi giydik. Eylül resmen ayağa kalkmakta zorlanıyor topallayarak yürüyordu.

B : Senide sakat ettim he, baban sorarsa ne diceksin

E : Sen hep böle sakat ederek sik gerisi önemli değil

Eylülle topallıya topallıya çadırların oraya geldik. Bizimkiler görünce hoşgeldiniz diye karşıladılar kendilerine çay demlemişler içiyorlardı. Nehir teyzenin can alıcı bakışlarından kaçmak aşırı zordu
Sürekli gözleriyle eziyor yerin dibine sokuyordu. Bana nasıl bakıyorsa eylüle 10 kat daha sert bakıyordu.

İ : eee orman nasıldı çocuklar nerelere gittiniz bakayım

B : Valla abi bir manzara vardı görmezsen çok şey kaybedersin öle bir manzara yani

İ : İyi bakalım yarın hep birlikte gideriz o zaman hem manzarayıda görmüş oluruz

Gün boyunca çaylar içildi muhabbetler edildi dünden kalan etleri güzelce kızartıp ziyafet çektik derken akşam olmuş herkes yavaştan çadırlara dağılmaya başlamıştı. Herkese ayrı birer çadır olucak şekilde 6 çadır vardı. Herkes teker teker kendi çadırına girdi. İyi geceler senfonisinden sonra uykuya daldım.

Uykumdan garip elleşmelerle uyandım hafif gözlerimi actığımda nehir teyzeyi gördüm. Eşorfmanımı indirmiş resmen sakso çekiyordu.

10. Bölümün sonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir