Arkadaşım Karımla Randevuya Çıktı

Her yıl karımın işvereni, personel ve konuklar için bir Noel partisi düzenliyor. Geçen yılki partide genç ve çekici bir çiftle oturduk. Karısı Lisa bir lise öğretmeniydi. Kocası Rick doktordu. Yakın zamanda bölgeye taşınmışlardı ve yeni arkadaşlar edinmek istiyorlardı. Akşamki tartışmalar sırasında Rick’in golf oynadığını ve Cuma öğleden sonraları izinli olduğunu keşfettim. Rick, handikapını iyileştirmek için düzenli bir oyun modeli oluşturmak istedi. Söylemeye gerek yok, hava izin verirse her Cuma bir araya gelmek için bir anlaşma yaptık. Illinois’in bu bölümünde, kış sıcaklıklarına bağlı olarak, bazı yıllarda yıl boyunca oynayabiliriz.

O gece golf konuşmanın yanı sıra, Rick’in karımla da ilgilendiği belliydi. Aslında, karımla neredeyse her yavaş dansı yaptı. Elbette onu suçlayamazdım; çünkü tatil kıyafeti içinde harika görünüyordu. 36C göğüslerini ve sakızlı meme uçlarını güzel bir şekilde vurgulayan payetli bir üst giyiyordu. Etek yerine, her iki bacağında yüksek yırtmaçlar olan şeffaf bir pantolon giymişti.

Önceki hikayemde anlattığım gibi, o yaklaşık 1.77 boyunda, kumral renkli saçları ve kahverengi gözleri var. Baldırlarını belirginleştiren harika bacakları var, özellikle yüksek topuklu ayakkabılar. doğa.Ayrıca, daha genç erkeklerin arkadaşlığından hoşlanıyor (10-15 yaş daha genç) Rick, 20 yaş daha genç olduğu için normal tercihinin biraz ötesindeydi.

Rick hakkında yeterince şey söylendi. Lisa kocasından beş yaş büyüktü ama öyle görünmüyordu. Kısa saçlı çekici bir esmerdi. Karımdan daha küçük göğüsleri vardı ama bacakları da onun kadar iyiydi. Onunla dans etmekten, çocuklar ve aile hakkında konuşmaktan keyif aldım. Rick’in golf dışında levrek avlama, bilardo, dart ve özel bir aktivite gibi başka şeylerle de ilgilendiği konusunda beni uyardı.

Ona “Hangi özel aktivite? Bana biraz ayrıntı verebilir misin?”

Cevap verdi, “Onunla takılmaya başladığında, yeterince çabuk öğreneceksin. Özellikle de karınla ilgilendiği için.”

Gülümseyerek, “Memelerine ve bacaklarına bakmaktan zevk aldığını söyleyebilirim. Ayrıca dans ederken kıçında dolaşan ellerini gördün mü?” dedim.

Lisa gülümsedi ve “Evet, bu hareketin bir kısmına aldırış etmeyeceğim” dedi. Bu ifadeyle, biz dans ederken sağ elimi poposunun yanağına götürdü. Sıkı ve pürüzsüz hissettirdi. Kollarımda çok iyi hissetti ve başını omzuma yasladığında harika kokuyordu.

Parti sona ererken, Rick ve Lisa’yı bir gece şapkası için evimize davet ettik. Yeni bir bakıcıları olduğu ve onu gece yarısından önce eve götürmeleri gerektiği için yalvardılar. Ayrılırken Rick, “Cuma günü hava kırkın üzerindeyse, seni bir golf maçı için ararım” dedi.

Söylemeye gerek yok, “Tamam, delik başına iki dolar mı?”

Tek söylediği, “Güzel, engelin ne?”

Gülümseyerek, “İri bir golf sopası. Şaka yapıyorum, ona kadar oynuyorum” dedim.

“Güzel, ben de onluk oynarım.” Rick karşılık verdi.

Hava şartlarından dolayı birkaç hafta oynayamadık ama sonunda sahaya çıktığımızda; Rick’i kolayca yenebildim. Kurs aşırı derecede kolay falan değilse, nasıl on handikap aldığını bilmiyorum. Kış boyunca elimizden geldiğince çok oynadık ve her seferinde ben kazanırdım. Parasını alırken utandım ama Lisa’nın ‘özel faaliyeti’ hakkındaki yorumunu merak ettim.

Sonra bir bahar akşamı, kulüp sahasında yemek yerken bir tur golf oynadıktan sonra Grille Rick, “Lisa ile özel, romantik bir hafta sonu planlamak için biraz zaman ve çaba harcadığımı biliyorsun. Sana o pahalı akşam yemeğini satın aldığımı söylediğimi hatırla” dedi. şarap tadımı akşamı için biletler ve yerel şarap imalathanesinde pansiyonda bir oda. Şimdi Lisa, ailevi bir acil durum nedeniyle gidemiyor ve iki yerden de geri ödeme alamıyorum. Siz ve karınız kullanmak ister misiniz? onlara?”

Üzülerek geri döndüm, “Biliyorsun, cumartesi günleri karım ve benim için bir randevu gecesidir. Ancak ben bir erkek sığınma evine gidiyorum. başkasına teklif etmesi gerekecek.”

Rick gülümseyerek, “Komik değil mi, gidebilecek bir çift var ama birbirleriyle evli değiller. Golf sahasında hep paramı aldığına göre belki izin vererek beni tekrar oynayabilirsin” dedi. senin karın benim flörtüm olsun.”

Derin bir nefes alarak, “Karım hayal kırıklığına uğradı ve seni birlikte olmayı çekici ve eğlenceli buluyor. Ayrıca, senin arkadaşlığından ve sohbetinden hoşlanıyor. Bu akşam onunla görüşeceğim ve sana haber vereceğim.”

Rick, “Bu arada, tüm tarihin hesabını ben alacağım,” diye ekledi.

O gece daha sonra eve geldiğimde karım sordu, “Golf maçın nasıldı? Rick’i yine temizlikçiye götürdün mü?”

Gülümseyerek, “Evet, ama sadece dört dolar için. Onun için üzüldüm ve birkaç vuruşu kaçırdım” dedim.

Karım, “Seninle neden bahse girmek istediğini anlamıyorum, çünkü her zaman sen kazanırsın” dedi.

Başımı sallayarak, “Evet ama belki Rick cumartesi günü iyi hissedecek bir şeyler bulur.

Karım şaşkın bir bakışla beni sorguladı, “Neden bahsediyorsun? Cumartesi günü neler oluyor, erkekler inzivasına katılıp randevu gecemizi iptal etmen gerektiğini sanıyordum.”

“Rick, Lisa ve onun için bu çok romantik hafta sonunu planladı. Çok çeşitli gurme yemeklerden oluşan bir şarap tadımı etkinliği ve bağın pansiyonunda bir gece” diyerek her şeyi ortaya koydum.

Karım araya girdi ve “O odaların hepsinde şömine ve jakuzi var” dedi.

“Evet, ama Lisa ailevi bir acil durum nedeniyle gidemez. Rick bu geç tarihte de geri ödeme alamaz. Rezervasyonları alacak birini bulamazsa, üçten fazla dışarıda olacak” dedim. yüz dolar.”

Karım, “Senin yokluğunla devam edemeyiz. Peki bunun Rick’in kazanan olmasıyla nasıl bir ilgisi var?” dedi.

Heyecanlı bir ses tonuyla cevap verdim, “Rick senin ve onun gideceğinden bahsetmişti. Rick’ten kesinlikle etkilendiğini ve onun nasıl bir sevgili olacağını merak ettiğini biliyorum. karşılaşmanın ayrıntıları. O halde Rick’i arayıp ona aynı fikirde olduğunu söylemeli miyim?”

Eşim hiç tereddüt etmeden “Tabii ama yeni bir kıyafete ihtiyacım olacak çünkü bu biraz lüks bir randevu” dedi.

Çabucak, “Seninle parti elbiseleri için alışveriş yapmayı ne kadar sevdiğimi ve seni süslü püslü görmenin beni nasıl tahrik ettiğini biliyorsun,” dedim. Rick’i aradım ve iyi haberi duyunca heyecanlandı.

Cumartesi sabahı eşime giyecek birkaç parça kıyafet almak için alışveriş merkezine gittik. Mükemmel küçük siyah elbiseyi buldu. Klas bir dokunuş eklemek için inci bir kolye ve ona uygun küpeler aldı. Elbisenin altına giymek için siyah ipeksi kalçalar, siyah açık bir sütyen, inci t-sırtlı siyah külot ve inci desenli üç inç siyah topuklu ayakkabılar seçtik.

O öğleden sonra ben çimleri biçerken ve bahçe işi yaparken karım tırnak salonuna gitti ve el ve ayak tırnaklarına manikür ve cila yaptırdı. Ayrıca saçlarını kestirdi ve şekillendirdi. İşlerimi bitirip eve geldiğimde karım küvette şarap içiyor ve romantik müzik dinliyordu. Işıkları ve küvetin etrafındaki mumları söndürdü. Bir bira aldıktan sonra ona katıldım. Bacaklarını tıraş ederken, “Amcığını iyice tıraş etmeyi unutma. Sanırım Rick seni tatlı niyetine isteyebilir,” dedim.

Giyinmeden önce karım yatağın kenarına uzandı ve bana kedisinde eksik kıl veya kirli sakal olup olmadığını kontrol ettirdi. Ona, özellikle anüsünün çevresine bir rötuş yaptım. Makyajını yapmasına ve giyinmesine izin vermeden önce amının tadına baktım ve klitorisini yaladım. Daha sonra karımın randevusu için giyinmesini izledim ve “Seksi görünüyorsun. Rick’i kıskanıyorum” dedim.

Tam o sırada kapı zili çaldı ve karımla Rick randevularına gittiler.

EŞİM SİZE RICK İLE GEÇİRDİĞİ GECEYİ ANLATSIN:

Restorana vardığımızda hostes bizi küçük ve çok özel bir yemek odasına oturttu. Yerel efsaneye göre bu odalar, müşterilerin yasak sırasında polisten kaçabilmeleri için doğrudan dışarıya açılıyordu. Yemeklerimiz her zamanki gibi mükemmeldi. Şef/sahibi tüm kursları mükemmellik için hazırlamıştı. Her kursta farklı bir şarap içtik. Söylemeye gerek yok, rahattım ve biraz sarhoştum. Yemek sırasında Rick ayağıyla ayak bileğimi, baldırımı ve kalçamı ovuşturdu. İyi şarap, iyi arkadaşlık, iyi sohbet ve iyi kalça masajı sayesinde; amım ıslanıyordu ve klitorisim kaşınmaya başladı.

Garson tatlıyı nasıl beğendiğimizi sorunca Rick “İyiydiler ama akşama daha güzel bir tatlı yapmayı planlıyorum” dedi. Rick bana göz kırptı ve ne demek istediğini hemen anladım. Ayrılmadan önce Rick, “Oda ve kahvaltı tesisine gitmeden önce, yolun hemen aşağısındaki erkekler kulübünde bir iki içki içmeye ne dersin?” dedi.

Gülümseyerek “Tamam ama fazla kalmayalım, benim bünyem o gençlerle yarışamaz” dedim.

Rick gülümsedi ve “Bunu bilmiyorum, görebildiğim kadarıyla bana harika görünüyor!” dedi.

Beyler kulübüne gitmeden önce, Rick ve ben otoparkta öpüştük ve boyun eğdik. Rick harika öpüşüyor. Eli kalçamı okşadı ve yavaşça kel kedime doğru yol aldı. Tangamı kenara iterek, Rick klitorisimi parmakladı ve açılışımı becerdi. Rick’e, “Yola çıksak iyi olur; beyler kulübü buranın sadece 800 metre güneyinde,” dedim.

Katılan birkaç kadından biri olmama rağmen erkekler kulübü güzeldi. Kadın şovmenler yetenekli ve hoş görünüyorlardı. Gösterilerden birinde Rick, “Memelerin çoğu silikon, ama dansçıların çoğunun senin ve Lisa gibi traş olduğunu fark ettiniz mi?”

Karşılığında Rick’e “Demek Lisa da tıraşlı? Tamamen mi yoksa kısmi mi tıraşlı?” diye sordum.

Rick utangaç bir sırıtışla, “Elbette, kesinlikle. Lisa’nın tıraşlı amını saatlerce yiyebilirim!” dedi.

“Bu iyi haber” dedim. Kocamın Lisa hakkındaki iyi haberlere sevineceğini biliyordum.

Rick dizim ve kalçamla masanın altında oynadı.

Garson tatlıyı nasıl beğendiğimizi sorunca Rick “İyiydiler ama akşama daha güzel bir tatlı yapmayı planlıyorum” dedi. Rick bana göz kırptı ve ne demek istediğini hemen anladım. Ayrılmadan önce Rick, “Oda ve kahvaltı tesisine gitmeden önce, yolun hemen aşağısındaki erkekler kulübünde bir iki içki içmeye ne dersin?” dedi.

Gülümseyerek “Tamam ama fazla kalmayalım, benim bünyem o gençlerle yarışamaz” dedim.

Rick gülümsedi ve “Bunu bilmiyorum, görebildiğim kadarıyla bana harika görünüyor!” dedi.

Beyler kulübüne gitmeden önce, Rick ve ben otoparkta öpüştük ve boyun eğdik. Rick harika öpüşüyor. Eli kalçamı okşadı ve yavaşça kel kedime doğru yol aldı. Tangamı kenara iterek, Rick klitorisimi parmakladı ve açılışımı becerdi. Rick’e, “Yola çıksak iyi olur; beyler kulübü buranın sadece 800 metre güneyinde,” dedim.

Katılan birkaç kadından biri olmama rağmen erkekler kulübü güzeldi. Kadın şovmenler yetenekli ve hoş görünüyorlardı. Gösterilerden birinde Rick, “Memelerin çoğu silikon, ama dansçıların çoğunun senin ve Lisa gibi traş olduğunu fark ettiniz mi?”

Karşılığında Rick’e “Demek Lisa da tıraşlı? Tamamen mi yoksa kısmi mi tıraşlı?” diye sordum.

Rick utangaç bir sırıtışla, “Elbette, kesinlikle. Lisa’nın tıraşlı amını saatlerce yiyebilirim!” dedi.

“Bu iyi haber” dedim. Kocamın Lisa hakkındaki iyi haberlere sevineceğini biliyordum.

Rick dizim ve kalçamla masanın altında oynadı. O kadar ıslanmıştım ki tangam sırılsıklam olmuştu. Rick’e fısıldadım, “Külotumu çıkarır mısın? O kadar sırılsıklamlar ki üşüyorum.”

Rick külotumu çıkardı ve cebine koydu. Sonra, “Üşüyorsan, hadi yatak ve kahvaltıya gidelim. Amcığınız da dahil olmak üzere her şeyi ısıtmak için şömineyi kullanabiliriz.”

Şarap imalathanesinin yatak ve kahvaltı tesisine giden yol yirmi millik kır yollarından geçiyordu. Hiçbir zaman üzüm bağından çağdaş tarzdaki yatak ve kahvaltıya yöneldik. Arabadan inmeden önce çantamı aldığımdan emin oldum. Düşünceli kocam vibratörümü ve kayganlaştırıcımı paketlemeyi hatırlamıştı. Rick’in oyuncağıma aldırış etmediğini umuyordum.

Odaya girer girmez, Rick radyoyu kolay dinlenen bir müziğe çevirdi ve gazlı şömineyi ateşledi. Ayrıca bir şişe şampanya ve iki yivli bardağı vardı. Bir öpücükle kucaklaştığımızda, Rick yavaşça elbisemi çıkardı. Sonra meme uçlarımı emmeye başladı ve “Göğüslerinden ve o büyük dik meme uçlarından kalanları içmeden önce şampanyayı açıp bardağa biraz dökmem gerekiyor” dedi. Meme uçlarımdan su içerken, onları da emdi ve yumuşakça ısırdı.

Daha sonra, “Tıraşlı amından şişede kalan şeyi içebilir miyim?” diye sordu. Ona tamam dedikten sonra, “Bir bacağını yatağa koy ve diğerini olabildiğince aç. Karnından aşağı, klitorisinin üzerinden ve kıçına kadar dökebilmek istiyorum.” Klitorisimi, labiamı ve kıç deliğimi içip yalarken ve emerken tam olarak bunu yaptı. Kıç deliğimi dillediğinde, birkaç orgazm dalgası vücudumu süpürdü. Sonunda dizlerim zayıfladı ve yatağın kenarına çöktüm. Bacaklarımı açarak Rick benim amımı yemeye devam etti. Susuzluktan ölmek üzere olan bir adam gibi klitorisime vurdu. Ayrıca o benim amcık deliğimi dilliyordu. Kısa sürede başka bir orgazm yaşadım ve ayak parmaklarımın kıvrıldığını ve meme uçlarımın sertleştiğini hissedebiliyordum.

Karnım açık bir şekilde yatakta uzanmaya devam ederken, Rick nasıl göründüğümü şöyle yorumladı: “Bu pozisyonda nasıl göründüğüne bayılıyorum. merkez parça olarak. Göğüslerin doğal bir şekilde tümsek ve meme uçların kırmızı sakız gibi. Keşke bir dijital fotoğraf makinem veya video kameram olsaydı.” Bana bu pohpohlayıcı yorumları yaparken, Rick kıyafetlerini çıkarıyordu. Aleti dimdikti ve güzel bir kıvrımla yukarı doğru kıvrılıyordu. Testis torbasını tıraş ettiği belliydi.

Yatağa adım attı ve bacaklarımın arasına diz çöktü. Onun horoz yavaş yavaş benim ıslak kedi girdi. Ritmi gittikçe hızlanırken; o benim kedi jack çekiç oldu. Gözlerimi ecstasy içinde kapattığımda, Rick’in amımın içine boşaldığını hissedebiliyordum. Üzerime çöktü ve diliyle ağzımı keşfederek beni tutkuyla öptü. Birkaç dakika sonra beni öpmeyi bıraktı ve siki hala benim amımdayken uykuya daldı. Alnından hafifçe öptüm ve yavaşça üzerimden uzaklaştırdım. Kocamın evde olması ve bu sevişme seansının ayrıntılarını ona anlatması bile beni yeniden ateşledi. Tekrar boşalmam gerektiğinden, vibratörümü çantamdan çıkardım ve klitorisimi vızıldadım. Kısa sürede harika bir orgazm daha yaşadım, ancak bu sefer Rick bunu hissetmedi veya deneyimlemedi. Çıplak vücudunu çarşaf ve battaniyeyle örterken yumuşak aletini öptüm.

Komik, ertesi sabah hala sütyenim ve çoraplarım ayakkabısızdı. Rick sabah ereksiyonu ile uyandı ve bunu iyi bir şekilde kullanmak istedi. Rick sırtüstü yatarken, birkaç dakika onun aletini emdim ve sonra onun aletini yavaşça kıçıma yedirirken üstüne çıktım. Ritim ve hız üzerinde tam kontrol sahibi olmama izin verdi. Tamamen kıçıma girdiğinde, boşalana kadar ona sertçe bindim. “İlk kez bir kadını kıçından becerdim. Lisa bu fikirden hoşlanmadı ve ben de onu hiç zorlamadım. Ama belki ona bunu nasıl yaptığını anlattıktan sonra, o” yorumunu yaptığında şaşırdım. fikrini değiştir.”

Duşumuzu aldıktan sonra evlerimize doğru yola koyulduk. Rick bana ön kapıya kadar eşlik etti ve kıçımı son bir kez tutarken bana güzel bir veda öpücüğü verdi. Ön kapıyı açtığımda kocam beni bir gülümseme ve bir öpücükle karşılamak için oradaydı. “İyi vakit geçirdin mi?” diye sordu.

Gülümseyerek, “Evet, neredeyse seninle olduğu kadar güzeldi” dedim.

Ayrıca kocam, “Seni kaç kez becerdi? Ve hangi pozisyonlarda? Ve ne kadar süre? Ve onun siki benimkinden daha büyük mü? Ve, …..”

“Yavaşla bebeğim, tüm öğleden sonra ve gecemiz var” diyerek sözünü kesmek zorunda kaldım.

“En azından bu sabah seni becerip becermediğini söyle bana?”

“Evet, yaptı” dedim.

Devamında, “Duş aldın mı?” dedi.

Cevabım “Evet, yaptık.” Bu yorum kocamın hayal kırıklığına uğramış bir tepkisine neden oldu. “Ne oldu, heyecanlanırsın sanmıştım.” diye sordum.

Bana, “Seni becerdiğini ve duş almadığını umuyordum. Amını yemek ve lezzetli bir kremalı turta yemek istedim” dedi.

Biraz kıkırdadım ve “Ayrılmadan önce duş aldığımız doğru, ama eve giderken Rick bağda çıkmaz bir yoldan aşağı gitti ve ormanda büyük bir kayanın üzerinde seviştik” dedim.

Bu bilgiyle kocam, değeri için beni yemeye başladı. Tadı ve kokusu onu o kadar tahrik etti ki hemen aletini amcığıma doğru yönlendirdi. Ama bana girer girmez patladı ve yükünü amcığıma boşalttı. Bir süre birbirimize baktık ve ardından gülmeye başladık.

Gülmeye devam ederek bana, “Seni ve Rick’i bir araya getirmek için Lisa ve benim yaptığımız plan mükemmel bir şekilde işe yaradı. Ailenin acil durumu ve erkeklerin geri çekilmesi inandırıcı bahanelerdi. Bir dahaki sefere Lisa ve ben olacağımızı unutma,” dedi.

Ayrıca gülerek, “Rick’i golfte çok kötü yendiğim için bunun bir geri ödeme olduğuna beni inandırdın. Onu dövmeye devam edip benim aracılığımla özgüvenini geri vermende sorun yok. Bu arada, Lisa tamamen traş oldum. O yüzden romantik bir randevudan sonra onu tatlı olarak istersen benim için sorun yok. Aslında onu bu hafta arayacağım ve gelecek cumartesi için bir buluşma ayarlayacağım.”

Bir sonraki hikayede, kocamın size Lisa ile olan randevusunu anlatmasına izin vereceğim. Bundan daha sıcak olduğunu düşünüyor; ama bilmiyorum Okuyucuların karar vermesine izin vereceğiz.