Karımın Tatilde Pestili Çıktı – 6

Kahvaltıda tam bu konuları konuşurken otel görevlileri Batuhan ve Emir ellerinde CD ile yanımıza geldi. Batuhan, ”Evet, dünkü size sunduğumuz konu hakkında ne düşünüyorsunuz?” diye sordu bize. Hemen ben de ”Konuyu düşündük ve grup sekse biz de katılırsak onay veriyoruz, eğer katılmamızı reddederseniz karılarımızı size siktirmek istemiyoruz.” dedim. Berke ve Mert de görevlilerin cevabını bekliyordu. Karımın Tatilde Pestili Çıktı Emir de ”Çok sıcak değilim ama neyse bu karıların amını sikmek için sabırsızlanıyorum, kahvaltıdan sonra karılarınız çok seksi şekilde giyinsin ve hep beraber 1089 nolu odaya gelin.” dedi. Hemen biz de kahvaltımızı bitirip giyinmek için odalarımıza çekildik ve karım İrem göbek tarafı kalp şeklinde açık askılı ve göt yanakları gözüken bir elbise giydi, ben de normal gömlek + kısa şort giydim ve 1089 nolu odanın kapısının önüne gittik kapıyı çaldık.

Çok beklemeden Emir kapıyı açtı, içeri girdik ve içerisi çok geniş odaydı her yerde sikişebilirdik resmen. Neyse ilk biz gelmiştik ve Batuhan-Emir boxerlarıyla duruyordu hemen Batuhan İrem’i yanımdan çekip götüne hemen şaplağı vurdu. ”Seni öyle bir sikeceğim ki herkesin aklı hayali duracak.” diye bağırıyordu. Tabi seksi karımı görünce sikleri kalktı, nerdeyse boxerı delecekti sikleri. Tam bu arada kapı yine çaldı ve Hande – Berke geldi. Hande’nin üstünde garip bi şekilde mont vardı, şaşkın bir şekilde hepimiz bakıyorduk. Şaşkın bir şekilde bakarken üstünü bi çıkardı ve hepimiz yine daha çok şaşırdık. Mavi tanga ve memelerini zor kapatan mavi bir sütyenle gelmişti.

Emir de onu hemen yanına çekip sütyenini aşağıya indirdi ve harika pembe uçlu memelerine gömüldü. Tabi Hande’yi görünce benim de sikim kalktı. Biz geleli yaklaşık 20 dakika olmuştu ama hala Mert ve Alina gelmemişti derken kapı çaldı muhtemelen gelen Mert ve Alina’ydı. Hemen ben kapıyı açmaya gittim ve Alina’nın üstünde deri kırmızı jartiyer elbise vardı.

Neyse hoş geldin falan derken artık sikişe başlayacaktık. Lafı fazla uzatmadan Batuhan önce İrem’in kıyafetini ve boxerını indirdi, siki mosmordu hemen sakso çek diye emretti İrem’e. İrem de mecbur sakso çekmeye başladı onun uzun sikine. Sonra Emir Hande’nin kıyafetini soydu, oda aynı şekilde Hande’ye sakso çektirmeye başladı kalın sikini. Sıra Alina’ya gelmişti, Alina da kendi soyundu sonra hepimiz kıyafetlerimizi çıkardık ve Mert Hande’nin yanına, Berke İrem’in yanına gitti ben de Alina ile teke tek kaldım. Direkt Alina’nın ağzına vermeye başladım, o sırada İrem’de hem Berke’nin hem Batuhan’ın sikine sakso çekiyordu sırasıyla. Aynısı Hande içinde geçerliydi hem Mert’e hem Emir’e. Alina benim taşşaklarımı emerken Batuhan yatağa yattı ve İrem’i çağırdı, İrem de hemen kucağına oturdu ve kocaman yarrağı içine almaya başladı, Berke de yatağın üstüne çıktı ve ağzına vermeye başladı yeniden İrem’in. Ben de bunu gördüm ve Alina’yı domalttım ve Emir’i çağırdım. Emir’e ”Bu orospunun götünü sik, ben de amına gireceğim.” dedim.

Emir Alina’nın götüne girdi ben de amına girdim ve şuan içinde iki tane yarrak vardı bağıra bağıra sikiyorduk, Mert de Hande’yi ayakta geri çevirdi ve ayakta sikmeye başladı. Şuan tüm kızların içinde yarrak vardı. Hepsini çatır çutur sikerken sikim artık boşalacağım diye uyarı veriyordu sanki fazla sürmeden Alina’nın içine boşaldım ama sikim hala kalkıktı. Sikimin bu avantajını kullanarak Mert ile yer değiştirdik ve o götüne, memelerini sevdiğim Hande’yi sikmeye başlamıştı. İrem de o sırada ”OHHH, sevgilim sik beni içime boşal.” diyordu Batuhan’a. Sonra Batuhan boşalmaya başladı İrem’in pembe amcığına…

Kategorilere Göz At…