En Yakın Arkadaşımla 3

Nehir hiç bir şey demeden sadece yüzüme baktı. Vereceği cevabı o kadar merak ediyordum ki…. Al sana korkusuz erkek nehir. En Yakın Arkadaşımla

İkimizde birbirimize saf saf bakarken kapı çaldı.

N:”Dur ben bakarım”
dedi ve kapıyı açmaya gitti. Bana cevap vermemiş olmasına açıkçası alınmıştım.
Beni şuan bir sapık gibi görüyor olabilirdi. ..

Annem eve geldiğinden beri fark ettiğim tek şey Nehir’in benden kaçmasıydı. O gün hiç benle konuşmadı. Akşama kadar delirmiş gibi odada volta atıp durdum. Ah Nehir ah ne hallere soktun beni be. Odamda bir ileri bir geri yaparken. Camıma yansıyan bit karaltı dikkatimi çekti. Odamın kapısından kaynaklanıyordu. Hızlıca kapıya doğru koştum. Kapıdan beni gözetleyen nehirdi…

B:”Gelsene içeri ya niye duruyorsun orada ne oldu “

N:Birşey yok. Bir şey soracaktım da”

B:”Tabi tabi. Ne arzu edersiniz prensesim? “

N:”Prensesim mi? “

B:”Ya şey anlamında ha yani şey ya işte “

N:”Sorun yok sorun yok skslakd her defasında ecel teri dökmene bayılıyorum. “

B:”Ee kapıda mı duracaksın? Niçin gelmiştin? “

N:”Canım sıkıldı da biraz oyun oynarız belki… “

B:”Aa ne demek ama bildiğin üzere burası benim odam değil.”

N:”Hmmm işgalci gibimi duruyorum?”

Buna diyecek bir sözüm yoktu. Tek bir laf etmeden odama doğru yürüdük. Garip sessizlikten hiç hoşlanmamıştım. Konsolu Nehir’in eline verirken evet dedi.
Sorgulayıcı bakış atıp numara çekme sırası bendeydi.

N:”Kadınların da ihtiyaçları olur.”

Bir şey diyemedim. Ne diyebilirdim ki zaten. Sadece gidip yanına oturdum.

B:”Oyun açılırken, içecek getirmemi ister misin?”

N:”İstiyorum.”

B:”Tamam dur bekle hemen geliyorum.”

N:”İçecek değil. İstiyorum.”

Sadece yüzüne bakabildim. Ne yapabilirdim ki. Yanına oturdum. Kolumu omzuna attım.

B:”Ne zaman. Şimdi mi?”

N:”Hayır şimdi olmaz. Yarın. Bilmiyorum. Sen karar ver. Seninim”

Seninim mi…. seninim mi…..lanet olsun sana tanrım. Şayet bu bir düşse. And içerim ki gökler katı benim düşmanım olur.

N:”Ama bana bir söz ver. “

B:”Tamam söz. “

N:”Dur.bi dinle bir beni. Ben ne zaman dur dersem duracaksın . İstemediğim zaman benden uzak duracaksın. Ve”

B:”ve? “

N:”Ben ne istersem o olacak”

Nehir’in aydan beyaz yüzü. Geceden kara saçları. Melekten hallice bir masumluğu vardı. Benimle konuşurken terlemiş. Yüzü kızarmıştı. Kendimden nefret ediyordum. Bir masumiyeti yok edecektim.

B:”Sen ne istiyorsan nasıl istiyorsan öyle olacak.”

Daha sözümü bitirmeden nehir bir karış daha yaklaştı bana. Artık bacağı bacağıma değiyordu. Elimi omzuna attım. O ise başını omuzuma yaslamıştı. Ellerimden birini serbest bıraktım. Yavaşça ve çekinerek memelerinin üstüne koydum. Sesi çıkmıyordu. Tüm gece ellerimle yumuşacık memelerini sıktım. Ta ki uykum geldi hadi uyuyalım diyene kadar.

Bende yavaşça yatağıma doğru döndüm. Gece boyunca uyku tutmadı. Ne pahasına olursa olsun. Yarın nehir benim olacaktı. Ardından aklıma dahiyane bir plan geldi. Yarın cumartesiydi. Babam yarım gün evde olmayacaktı. Doğal olarak faturaları ben ödeyecektim. Ama ne yapıp ne edip yarın evde nehirle yalnız kalmam gerekti. Doğruca mutfağa koştum. Reçel pekmez çiğ yumurta gibi beni kusturacak ne varsa aldım. her şeyi yalayıp yuttuktan sonra öğürebildiğim en iğrenç şekilde öğürdüm. Planım işe yarıyordu. Annem kustuğumu görmüş hasta olduğum kanısına varmıştı. Kendimi annemin kollarına bıraktım.
Annem beni yatağa yatırdı ve uyumaya gitti…

Tan ağrıyordu. Gece boyunca 2-3 kere daha yalancıktan öksürük ve kusma roleplayine devam ettim. faturaları ben ödemeyecektim. Ama nehir içinde enerjim kalması gerekiyordu. Şimdi uyumalıydım…

Sabah saat 8 gibi alnıma konulan ıslak bir mendille uyandım. Karşımda nehir vardı. Sabahlara senin yüzünce uyanacağımı hiç düşünmezdim nehir…

N:”Günaydın.”

B:”Günaydın da annem nerde sen ne yapıyorsun? “

N:”Annen bana hasta olduğunu sana bakmam gerektiğini söyledi. Şimdi kendisi faturaları ödemeye mi ne gitmiş. “

B:”Plan tuttu demek ha? “

N:”yuh sana kayra. Gerçekten bu kadar arzuluyor musun beni. Aylardır koynumda bir arkadaş değil de sapık yetiştirmişim. Şeytansın”

B:”Senin koynunda olduktan sonra şeytan olsam da bana fark etmez. “

N:”Salak şey seni. Kendime bir şeyler hazırladım, kalk sen de ye”

B:”Ben kahvaltımı farklı türde yapmak istiyorum.”

N:’Yiaa demek öyle. Sapıksın sapık.”

Hiç birşey demeden yalnızca Nehir’in yüzüne bakıyordum. Aşıkane şairane ne derseniz…

N:’Tamam o zaman. Ne dediğimi hatırlıyorsun değil mi? “

B:”Unutabilir miyim ki… “

N:”Ne dedim ben? “

B:”Seninim dedin. Aşkından ölüyorum kayra dedin. “

N:”Uff cıvıma hemen verdiğin sözden bahsediyorum. “

B:”He o basit ya tamam evet.”

N:”Ee o zaman?”

İşte tam sırası buydu. Ne yapmalıyım bilemiyordum. Yorganı yavaşça üstümden attım. Nehiri tuttuğum gibi yatağın üzerine düşürdüm. Ellerimi ellerine bağladım. Nefeslerimiz birbirinin olmuştu. Yavaşça boynuna doğru eğildim. Usul usul öpüyordum ki.

N:”Dur.sence bu yaptığımız doğru mu?

B:”Benim tek doğrum sensin. Tek amacım seni mutlu etmek.”

Dedim. Altımda kızaran Nehir’i öylesine arzuluyordum ki….

Nehir boynunu bir kenara yatırmış. Şimdiden kızarmaya başlamıştı. Bembeyaz teninin bu ani renk değişimi kırmızıya olan bakışımı değiştirirdi.

Bende yatağa oturdum Nehir’i tek bacağımın üzerine aldım. Elimi yavaşça bacak arasına doğru götürüyordum. Boynundan öpüşlerim artık kesilmiş. Kalplerimiz aynı hizaya gelmişti.

N:” kendimi hiç bu kadar savunmasız hissetmedim ben kayra…. “

dedi. Dedi demesine ama ne dediği o kadar umurumda değildi ki onu yatağa yüzüstü geri yatırdım. Nehir. Tüm çıplaklığıyla şimdi önümdeydi. Önce kısacık şortunu çıkarıverdim. Ardından yere dizlerimi kırarak oturdum. Tanrısına yalvaran bir dindar gibiydim. Yavaş yavaş. Yavaş yavaş ayaklarından başlayarak öpmeye başladım. Avucumun içine ayağını hapsettim. Bacağının ön tarafından öpe öpe yukarı doğru çıkıyordum. Bembeyaz bacakları beni benden alıyordu. Kafamı yavaşça yukarı kaldırdım. Nehir gözlerini kapatmış. Dudağını ısırıyordu. Korku ve azgınlığı yüzünden okuyabiliyordum. İşte tam da vakti gelmişti. İki kolumu birden bacaklarının arkasına doğru attım. Yüzüstü bir şekilde bacakları havada bir poz alıverdi. Usul usul vajinasına yaklaştım. Korkuyor ve titriyordu…

Kafam artık bacaklarının tam ortasına gelir gelmez huylanmış olacak ki ahh diye bir ses çıkarıverdi. Büyük bir hışımla yatar pozisyondan kalkıp dik bir şekilde oturdu. Yatağımın köşesine. Bacakları ile boynumu sıkıştırıyordu. Bacaklarınım arasına hapsolmuştum.
Bunca yıldır beklediğim an gerçekleşiyordu. Hafifçe dilimi değdirdim. Yavaş yavaş emmeye dilimle bas çek yapmaya başladım. Nehir her dudağımı çektiğimde kafamı bastırıyor. Ne olur ahhh ne olur diyordu. Nehir titriyordu. Bacaklarını bir açıp bir kapatıyordu. Boşalmaya en yakın olduğu an kafamı hızlıca geri çektim. Yüzüne baktım. Gözleri hala kapalıydı. Ağızını açabildiğince çekmiş. Neolur ne olur yalvarırım Kayra diye sayıklıyordu. Benim amacım bunu tek seferlik yapmak değildi. Bana bağımlı olacak kadar zevk vermeliydim.

Bir gün benim olacaksın benim olacaksın dedim. Ayağa kalktım ve zevkten kasılmış bedenine şöylece bir baktım.

N:”Seninim.Seninim kayra… Yalvarırım. Yalvarırım ne istersen yap bana diye sayıklıyordu. “

Ama bitirmek istemiyordum. Bu olay buruda bitemezdi. Hiç beklemediğim çeviklikte ayağa kalktı ve bir hamle ile beni yere serdi. Ne olduğunu anlayamamışken yere serilmiştim. Hızlıca vajinasını ağzımın üzerine doğru kapattı. Yalamayı bırak nefes bile alamıyordum. Nehir delirmiş gibiydi. Benden cevap alamayacağını anladı ve ağzımın üzerinde git gel yapmaya başladı. O kadar haşin sürtüyordu ki o kadar haşin sürtüyordu ki. O masum melek kız gitmiş. Beni oyuncağı yapmış bir kız gelmişti.
İnlemeleri arttı arttı.

N:”Ahh Ahh aman tanrım ahhhh istiyorum ahhh seni istiyorum Kayra ahhh nolur” diyordu.

Ardından üzerimden kalktığını hissettim. Gözlerimi açtığımda ayağa kalkmaya çalışıyordu. Ama bacakları öylesine titriyordu ki öylesine titriyordu ki… Tam o esnada yüzüne bakmak istedim. Zevkten kudurduğu belliydi…. Bacaklarına hakim olamamış karnıma düşmüştü. Tüm vücudu tir tir titriyordu. Her zerresine etki etmenin verdiği gururla sırıtıyordum. Bu sonuncu olmayacaktı……Ardından orgazmın etkisinden çıkıp gözünü açtı. Bacakları artık titremiyordu. Açık olan ağzını kapatarak bir anda beni öpmeye başladı. Ağlıyor gibiydi. Ardından yerde yatan bedenimin üstüne yavaşça kıvrıldı… Şimdi ikimizde yerdeydik. Başını omzuma koymuş tüm vücudunu bana emanet eder gibiydi.

N:”Ne yaptın kayra sen bana?”

Kategorilere Göz at..