Sevgilimin Çocukluk Arkadaşları – 2. Bölüm

Aslı’nın hangi arkadaşları ile buluştuğunu bilmiyordum ama akşam 9 gibi insta’dan gördüğüm storylerde anladım ki Rus arkadaşı Alexandra ve İngiliz arkadaşı Jans ile birlikteydi. Bölümden arkadaşım Erkan vardı. Daha önce Alexandra ile takılmışlardı. Anlattığına göre sex’e doyumsuz bir orospuydu. Hatta öyle doyumsuzmuş ki bir keresinde 3 birbirini tanımayan erkeği evine çağırmış. Erkan da onlardan biriymiş. Biraz da sarhoşmuş kız. Sabaha kadar siktirdi bize kendini diye anlatır. Telefonunda Alex’in bir çok çıplak fotoğrafı ve oral seks yaparken videosu var Erkan’ın. Sevgilimin Çocukluk Arkadaşları

Jane’i çok iyi tanımıyorum. Ama storysinden gördüğüm kadarıyla bugün o küçük memelerini göstermeye pek meraklı. Çünkü üstündeki gömlek neredeyse göbeğine kadar açık.

Kafamda bu düşünceler ile kıskançlık katsayım daha da artıyordu. Umarım Aslı’in aklına girmezler diye düşünüyordum.

Tv karşısında uyuyakalmışım. Uyandığımda saat gece 1.30 olmuştu. Aslı’ya seslendim ancak cevap vermedi. Hemen telefona sarılıp onu aradım ama açmadı. Ulaşamayınca sakin olmayı denemeyi tercih ettim. Tekrar insta’ya girdim. Jane bir çok story paylaşmıştı. Storyler sırası ile bir restoranda başlıyor, bir gece kulübüne doğru uzanıyordu. Son storylere yaklaşmıştım ki 6 dakika önce paylaşılmış bir video vardı. Videoda Jane ve Alexandra seksi bir şekilde dans ediyor ancak esas çarpıcı olan Aslı arkada başka bir adam ile dans ediyordu. Kaslı, uzun boylu bir adam Aslı’ya arkadan sarılmıştı. Belini ve göbeğini kavramıştı. Aslı da götünü adama sürterek dans ediyordu.

Kan beynime sıçradı, telefona sarılıp 50 kere Aslı’yı aradım. Ona ulaşmaya kararlıydım. Artık hazırlanıp o klübe gitmeyi düşünüyordum. Yatak odasına geçip giyinmeye başladım ki telefonum çaldı. Aslı idi. Hemen açtım.

“Neredesin sen”
Sesi biraz sarhoştu
‘Dışarıdayım aşkıııım, dedim yaaaa geç gelicemm’
“Hemen gelir misin eve? Dans ettiğin videoları gördüm”
‘Ne videosu ya, geç gelicem dedim hadi kapat telefonuu’
Yüzüme kapadı Aslı.

Kategorilere Göz at…