Sevgilimin Kankası 2

Neyse birkaç gün geçti. Bu gelmiyor gitmiyor tabii. Manitayla devam ediyoruz biz. Hiç korkum yok nedense söyler mi diye. Neyse birkaç güne tekrar avmye gittik. İkimiz de birbirimize normal davranıyoruz falan. Hatta bir yerde başka bir tanıdığın aldatma mevzusuna falan güldük. Akşama doğru eve dönerken bu tekrar yurtta kalayım dedi. Benim manita bozuldu başta. İkidir gelmiyorsun falan. Bu ısrar falan etti. Ben de gel diyince kıramadı. Bozuldu da hafif. Ben yalnız kalmak istemedim diye herhalde.

Neyse geçtik eve. Yemek yedik oturduk falan klasik. Bu salona yatağını kurdu biz de odaya geçtik. Normalde 1-2 gibi ben skimle bunu dürtüp “uyumuştur gel” yapıyorum. Bu sefer beklemek istemedim. Odaya geçince sessiz ol gibi yapıp oturttum bunu. Bu başta yok falan dedi sonra aşırı sessiz yalamaya başladı. Ben hızlanınca kızdı falan. Ben de inadına ses istiyorum. İş olaya gelince kondom bulamadık. Banyoda stok olduğunu biliyoruz. Ben git dedim al. Bu utandı arkadaşından. Anlar seviştiğimizi falan dedi. Ben de dedim tamam ben gideyim. Giyin git falan dedi. Klasik içine geleyim hap al espirimi yaptım ve giyindim. Salondan geçerken bu baktı öyle garibim yatakta bizi dinliyor büyük ihtimal. Hiçbir şey demedim gittim kondom aldım döndüm. 5 dakika sonra da inletmeler başladı. Manitama da uyumuş rahat ol diyorum. Olabildiğince sesli devam ediyorum. Neyse bitirdik. Yattık. İçerde ne yaptığını merak ediyorum bunun tabii ben. Manita uyuyunca kalktım gittim. Daha doğrusu kalkan sk beni götürdü. Baktım uyuyor. Gittim şş dedim elimle yanağını sevdim. Korkarak uyandı. Gel dedim aldım koynuma. Geçenkinden daha samimi sarılıyor. Altımda boxter var sadece. Yani sertliğin ikimiz de farkındayız. Bir süre sonra anlından öpüp gel dedim. Yavaşça diz çöktürdüm. Sözümü dinliyor ama istek yok gibi. İstemiyorsan yapmayız dedim. Arkadaşlar… elini skime bir atışı var. Hem kalbim hem libidom uçtu. Manitamın kankasının istekli olduğunu görmek fena azdırdı. Gece bir de, gizli bir şey. Uykudan yeni kalkmış yüzü tatlı. Kaçırmamak için tutmuş skimi. Ve başladı… bok gibi. Ama nasıl tatlı. Manitama göre olan beceriksizliği bana nasıl tatlı geldi. Ki sonra değişti… birkaç dakika sonra utangaçlık geçti. Sesin gitmesinden çekindiğini anlayınca banyoya gidelim dedim. Sözümü dinlemesine aşır azıyorum. Daracık banyoda ışığı da açtık. Vücut hatları, tanıdığım yüz, manitam dışında bir kadın. Fena azdım. Bu sesin gitmediğinden emin olunca bambaşka bir şeye dönüştü. Klozet kapağını kapatıp oturan benim içime bakarak yalamaya başladı. Kendini kanıtlar gibi. 2 saat önce boşalmamış olsam 2 dakika dayanamazdım. 1 saat yaladı.

Sevgilimin aksine sıkılmaması, kendini kanıtlar gibi yalaması bana nerede olduğumu unutturdu. Hazır yakın stoktan kondomu alınca, sevgilimin görse sinirden bayılacağı pozisyona yani ayakta kucağa geçtik. Sevgilimle uzun yapamıyoruz çünkü ağır. Bu afet sormadan atladı ve tek kolumla tuttum. Açık söyleyim zevkliydi. Özellikle yüzü. Ama yine de sallanan manitamınkine değişmem. Bu banyodaki şeyde cinsellikten fazla duygusal ve yasağı çiğneme zevki vardı. O banyoda ona tapıyordum. 20 dakika kucağımda durduktan sonra beni klozete tekrar oturtup ağzıyla boşalttı. Salona geçip uzandık. Uzun bir öpüşmeden sonra gitmem gerek dedim. Gözleri doldu. Tekrar sarıldım. Kız içime işledi resmen. Yarın yurda bırakarım diyip manitama geri döndüm. Sabah fazla konuşmadık. Afetim baya geç kalktı. Kahvaltıdan sonra yurda bırakmak için çıktık.

Uzatmayayım; yurda bırakmadan yolda ve yurdun gözükmeyen bir yerinde arabada geceye devam ettik. Şimdi arada sevişiyoruz. Birkaç kere azgınlıktan karım da dedim. İşler ciddi gibi. Bu kadar.