Hüzünlü Bir Gece – 6

Ayşenur, Gamzenin odasında kalan birkaç eşyasını almak bahanesi ile odaya dalıvermişti. Bizi öyle gördüğü anda yüzünü kapatarak büyük bir utançla odadan hemencecik çıkıvermişti. Ben bunun yaşanacağını bildiğim için oldukça normal karşıladım ancak sesleri çıkaran Gamze bi anda yakalanmaktan dolayı büyük bir utanç duymuştu. Hemen üstünü topladığı gibi Ayşenur’un yanında soluğu almış ve ona yaptığının normal bir şey olduğunu açıklamaya bir nevi günah çıkarmaya çalışıyordu. Üstüme boxerımı giyip salona geldiğimde ikisi de artık bana utançtan bakamıyordu. Gamze beni uyarmış ancak ben de ona ve Ayşenur’a beni az önce çıplak gördüğünü bu ikiyüzlülüğe acilen son vermeleri gerektiğini söyledim. Bu çıkışıma sinirlenseler de benim de gayet ciddi ve kızgın olduğumu gördüklerinde şaşkınlıkla durumu kabul ettiler. Gamzeye şunu dedim:

+Bugünkü olan senin yüzümdendi niçin günah çıkarmaya çalışıyorsun?

-Günah çıkardığım yok sadece yanlış bir şey yaptım diye çok utanıyorum.

+Biz yanlış bir şey yapmadık, sen bekarsın ben de bekarım bize kim karışabilir ki!

=Doğru söylüyor Gamze! Kendini iyi hissetmek senin de hakkın, bugünkü değişimin çok hoştu. Seni hep böyle görmek istemiştim.

+Ayşenur doğru söylüyor onu dinlemelisin. Ama sana da gelince Ayşenur, sesleri duyup bilerek geldiğinin farkındayım. Neden yaptın?

Ayşenur çok utanmıştı ve inkar edercesine homurdanmaya başladı ancak yine de baskın geldiğim için itiraf etmek zorunda kalmıştı. Gamze şok üstüne şok yaşıyordu. Fırsattan istifade Ayşenur’u daha da zorlamaya başlamış ve gamzeyi daha da şaşırtmaya başlamıştım. Ayşenur eğlence arıyordu belli ama Gamze de ödülünü paylaşmak istemiyordu. Şimdi gamzeyi ikna etmek için lafa girdim:

  • Sen de beni kıskandığın için arkadaşınla aranı bozdun üstelik ben arkadaşına hiçbir ilgi göstermemişken. Ben mal mıyım da paylaşım konusu oluyorum?

-Tamamen yanlış anladın, öyle bir şey yok.

+Hayır yanlış falan anlamadım vücut diline hiç dikkat etmemişsin sen anlaşılan.

Bu sözlerden sonra Gamze bana karşı takınmış olduğu tavrı bıraktı ve daha uzlaşmacı bir tutum sergilemeye başlamıştı. Gamzeyi ile Ayşenur bu noktada yaptıkları için birbirlerinden özür dilediler ve konu tatlıya bağlanmış oldu. Gamze ve Ayşenur’un arasına oturup ikisine sarıldım ve arkadaş olmanın özellikle de ev arkadaşı olmanın paylaşmaktan geçtiğini ve birbirlerini tolere etmeleri gerektiğini söyledim. Bu sırada boxerdan taşan penisime ikisinin de kirlendiğini görünce Ayşenuru öpmeye başladım ve Ayşenur da anında cevap vermişti. Bu duruma Gamze şaşırmış ve kıskanmıştı ancak bunu farkeder farketmez hemen gamzeye dönüp onu da öpmeye başlamıştım.

-Altıncı Bölümün Sonu-