Hüzünlü Bir Gece – 5

İçeri Gamzeden önce başka biri girdi. Gelen 1.72 boyunda sarışın mavi gözlü uzun boylu hafif kavruk tenli bir kızdı. Yaz ayı olması sebebiyle giydiği iki parça elbise üstünde inanılmaz bir şekilde duruyordu. Teni de bakımlı olacağından ki oldukça parlaktı. İçeri girer girmez salonda beni görünce şaşırdı ve arkasından gelen Gamzeye sesizce “Kim bu yakışıklı?” diye sorduğunu duydum. Tabii bunu duyar duymaz atladım hemen:

-Merhaba ben Celal, Gamzenin arkadaşıyım. Sen kimsin?

=Ben Ayşenur, Gamzenin ev arkadaşıyım onunla aynı departmanda çalışıyoruz, sen ne iş yapıyorsun?

+Hukukçuyum, aynı zamanda ceza hukuku alanında yüksek lisans yapıyorum.

=Hukukçu mu? Siz ikiniz nasıl tanıştınız?

+Öğrenci işlerinden kayıt belgesi alırken tanıştık biraz karmaşık bir hikaye ve de oldukça komik..

=Komik mi? Anlatsana biz de gülelim.

Tabii ben hikayeyi anlatmaya başlamıştım, hikaye oldukça komik bir o kadar da Gamze açısından trajikti çünkü tüm bu olanların sorumlusu Gamzenin yapmış olduğu bir sakarlıktan ibaretti. Hikayeyi anlatmayı bitirdiğimde Ayşenur kahkahalardan dolayı gözyaşlarını silerken Gamzenin de hikayeyi anlattığım için bana darıldığını gördüm. Gamzenin gönlünü güzel sözlerle aldıktan sonra Ayşenur’la mutfağa gittiler geldiklerinde gamzenin elinde çaydanlık Ayşenur’un elinde kendine servis açması için tabak çatal vardı. Güzel ve uzun süren bir kahvaltı sonrasında gitmek için müsaade isterken Ayşenur kalmamı ve biraz daha sohbet etmemi istemişti. Gamze de bunu içten içe istemesine rağmen ev arkadaşının bu iştahlı teklifinden memnun olmamış ve gönlünden hiç geçmese de gitmem gerektiği yönünde bir tavır takınmıştı. Ancak Ayşenur çok gazla ısrarcı olduğu için onu kıramamış kalmam yönünde o da ısrar etmeye başlamıştı. Ben ise gamzeye güzel söyler söyleyerek ve kolumun altına alarak “gitmemi istemiyor musun” diye kinayeli bir şekilde soru sormuştum. Gamze de onunla ilgilendiğimi görünce yelkenleri indirmiş benim kalmam için elinden geleni yapmaya başlamıştı. Ben de bu kadar ısrara dayanamamış ve cumartesi olması nedeniyle kalmayı kabul etmiştim. Gamze dünkü yaşadıklarımızdan sonra ve Ayşenur’u artık rakip olarak görmeye başladıktan sonra daha cüretkar davranmaya başlamış beş dakika olsun bizi yalnız bırakmamaya kararlı idi. Fakat bir anlığına kaybolmuştu. Açıkçası merak ettim nereye gittiğini ancak geri geldiğinde anladım ki doğal bir makyaj yapmış güzel gündelik kıyafetler giymişti. Ayşenur ondaki bu değişimi görünce ne yapmak istediğini anlamış ve bozulmuştu. Ayşenur sonra gamzeye bakarak ve gülerek şunu söyledi:

=Gamzee? Bebeğim seni daha önce hiç böyle görmemiştim ne oldu sana aşık mı oldun? Şimdi kadına benzemişsin biraz

Gamze, Ayşenur’un bu sözlerine fazlasıyla kırılmış ve intikam almak istercesine cevap vermişti:

-Tatlım, ben doğal güzel olduğum için bu zamana kadar makyaja ihtiyaç duymamıştım. Şimdi de kendimi birazcık şımartmak istedim, o kadar.

Gamze Ayşenur’un makyaj güzeli olduğunu ima etmişti ki bence de haklıydı sarışın ve mavi gözlü olmasına rağmen güzel bir kız değildi ancak fiziği de gayet düzgündü. Ayşenur da buna alınmış ikisi arasında hafiften soğuk rüzgarlar esmeye başlamıştı. Ben de durumu kurtarmak adına iki kadının da oldukça güzel olduğunu söylemiş sohbet konusunu değiştirerek ortamın biraz yumuşamasını sağlamıştım. Böylece akşama kadar farklı konulardan sohbet etmiş ve eğlenmiştik. Gamzeye duşa girmem gerektiğini söyledim ve o da hemen duşu ayarladı ve temiz havlu bıraktı. Duşa girip çıktım, çıkarken de belime havluyu sarıp doğruca gamzenin odasına geçerken mutfağa giden Ayşenur’un beni izlediğini gördüm ama aldırış etmeden gamzenin odasına girdim biraz sonra Ayşenur da odaya girince havluyu çıkardım ve karşısında üryan bir şekilde kaldım. Gamze tekrar utanmıştı ama bir yandan da bakamadan edemiyordu. Aniden onu kendime çekip öpmeye başladım. Üstünde şortu ve tişörtünden başka hiçbir şey yoktu. Dolayısı ile memelerinin tenime değdiğini hissedebiliyor ve tahrik oluyordum. Hemen tişörtünü çıkardım ve yatağa doğru gamzeyi ittirdim yatağa doğru yattığına memelerinin sallanması beni azdırmış ve doğrudan şortunu da yatakta iken sıyırıvermiştim. Gamzenin üstüne çıktığım gibi boynunu öpmeye kulak memesini yalamaya başlamıştım ki bi anda kapı hızlıca aralandı.

-Beşinci Bölümün Sonu-