Yengem, Yaren ve Ben 43

Diyip gulerek sikime yaklasti, aynen soyledigi gibi yapti tasaklarimdan yalamaya baslayarak sikimi agzina aldi ve vakumlamaya basladi. Yarende kedi yavrusu gibi yavas yavas sikime yaklasti yengem sikimi agzimdan cikarip onun agzina soktu. Gorduklerime inanamiyordu. Anasiyla kizini aynı anda sikecektim. Hayalim gercek oluyordu ve en onemlisi bunun icin hicbirsey yapmamistim. Yaren sikimi emmeye devam ederken yengem yavas yavas yukari cikarak meme uclarimi emip ellerini vucudumda gezdiriyordu. Biraz daha yukari cikip boynuma oradan dudaklarima yapisti. Aceleyle gecelegini cikarip attip, bi cirpida ic camasirinida cikarip amini agzima bastirdi. Yengem amini yalatmayi seviyordu her firsatta amini agzima getiriyordu. Bende bu fırsatı degerlendirip tertemiz amcigini cilginlar gibi yaliyordum.

Y: yaa beni cok yalniz biraktiniz burda

B: olurmu bebegim, gel buraya

Diyip onu yanima alarak oncelikle üçümüz beraber öpüşmeye basladik, yengemle yaren pek opusmuyordu henuz tam isinamamislardi sanirim. Ardindan yarenin guzel meme uclarindan ufak ufak isirdim ve emmeye basladim.pozisyon degistirerek yengemi domalttim amina tekte girdim ve pompalamaya basladim. Yareni de yatagin uzerinde ayaga kaldirip onume getirdim. Bi bacagini yengemin diger tarafina atip ami yuzume gelecek sekilde pozisyon aldi. Simdi yengemi sikerken yarenin amini yaliyordum. Tüm oda yengemin cikliklari ve yarenin inlemeleriyle doluydu. Artik rahatca sikisip ses cikarabiliyorduk. Bu sefer yareni domalttim, yengemine onun uzerinde domalttim. İki am ve iki got deligi onumdeydi. Siktiminin picassosu gelse ortaya boyle bi tablo cikaramazdi. Yengem, yarenin kulagina fisildiyordu. ” Sakin ol bebeğim sertanin siki biraz kalindir. ilk basta aciyabilir ama sonra acilarin zevke donusecek”. Yarenin benle ilk kez sevistigini saniyordu zavallim. Benle yaren istemsiz gulmeye basladik.

Yng: ne guluyonuz len

B: yok bisey yenge aklima bisey geldide ona guldum

Yng: ikinizin aklina da ayni seymi geldi.

Yaren ve ben: hahahaa hahaha

Yng: ne guluyonuz olum. Vay picler siz daha oncede sikisiyomuydunuz yoksa

B: daha once bi kere yapmistik

Yng: sadece bi keremi

Y: her fırsatta

Yng: siz nezaman bu kadar orospu cocugu oldunuz

Y: sen sertanla sikismeye basladigindan beri ben oyleyim annecim.

Bu kez yengem kahkaha atti ardindan biz de ona katildik. Fakat arada donen bu muhabbetten dolayi sikim inmisti.

B: yeter cok konusmayin. İndi bu kaldirin çabuk.

Diyerek sikimi gosterdim. Yaren gelip bi guzel sakso cekti yengem tasaklarimi agzina alip vakumluyordu. Sikim tekrar eski haline donmustu. Tekrar ikisini onceki gibi altli ustlu domalttim. Yarenin amina bi kerede soktum. Yaren “offff cok iyi” diyerek inledi hizli hizli sikmeye baslamistim. Ardindan yarenin amindan cikip yengemin amina girdim. Bi yarene bi yengeme sokup cikariyordum. Bu arada parmaklarimi bos birakmayip gotlerini parmakliyordum. Yengemin amindan cikip yarenin gotune soktum bu sefer. bi sure bu delikte calistiktan sonra yengemin gotunune girdim. Yengemden ” ımmm” diye sessizce inledi anin tadini cikariyordu. Yengemin got deliginide guzelce siktim onumde 4 delik duruyor birinden cikarip digerine sokuyor. Tarifsiz zevk okyanusunda yuzuyordum. Hemen yataga sirt ustu uzandim yareni kucağıma alip amina girip sikmeye basladim. Yaren, ” hayir bu degil diger delikten” diyerek sikimi gotune soktu. Yengem sasirmisti

Yng: yarencim gottende mi verdim

Y: bunun tadi baska annecim

Diyerek sikimin uzerinde squat yapiyordu. Yengeme dikilme orda buraya gel diyerek onuda yarenle yuzyuze gelecek sekilde yuzume oturttum. Yengemin ami selale olmus akiyordu. Zaten benimde bu zevke dayanacak takatim kalmamisti boşalmamak icin zor tutmustum kendimi ama bi yere kadar. Geliyorum diyince ikiside sikime yuzunu getirdi. yengem sikimi sivazlayip bosalmami sagladi ikisininde yuzu gogusleri döl olmustu. Yasadigim en harika deneyimdi bu. Bidaha boylesi olurmu emin degildim. Kendimi yataga attim ikiside temizlenip dus almak icin banyoya gecti aradan bikac dk gecti hala icim kipir kipirdi. Hemen banyoya gittim. Yengemle yaren dus aliyordu bende duskabinin icine girdim.

Yng: birileri dayanamamis gelmis

Y: valla ne yalan soyliyim anne benim de tadi damagimda kaldi

B: ozaman devam

Yengem diz çöküp sikimi emmeye baslamisti, yarende arkama gecip ellerini vucudumda gezdirip neresi denk gelirse oramdan opuyordu. Diger yandan kalcalarimi avuclayim yavav yavas asagi iniyordu. Kalcalarimi isirip got deligimi yalamaya basladi. Yavas yavas got deligimi parmaklamaya basladi ama yok malesef bana gore bisey degildi. Onu da terslemeden bunu sonlandirmaliydim. Yengemi ayagi kaldırip yarene dondum onu ayaga kaldirip duvara dayadim. Yuzyuze bakacak sekildeydik. Bi bacagini kaldirip musluga basarak destek almasini sagladim, ardindan sikimi amina sokup, iki elimle kalcalarini avuclayarak derin bi giris saglamistim, yarenin gozleri faltasi gibi acilmis inim inim inliyordu. Tirnaklarini sirtima gecirmisti bende boynuna gomulmus opup yaliyordum. Yengem ise kendini duvara dayamis bizi izleyerek amini oksuyordu. Yareni indirip yengemi cevirip domalttim. Yaren yanima gelip iki eliyle annesinin gotunun ikiye ayirip deligini sonuna kadar acmisti. Sikimi hizalayip basini gotune soktum ardindan yavas yavas dipleyip pompalamaya basladim. Yengemi sikerken yarenle opusmeye devam ediyorduk. Dilimiz birbirine adeta kenetlenmisti. Yengemin sacindan cekerek dik durmasini sagladim o sekilde gotunu sikmeye devam ettim bu canini daha cok yakiyordu cunku rahat bi sekilde icine alamiyordu. Yengem rahatlamak için domalmaya calisirken ona simsiki sarilip engelledim yengem aci cekiyor ciglik atiyordu. Bu beni daha cok heyecanlandirmis ve azdirmisti. Yengeme simsiki sarilip ensesine basimi koyup gotunun derinliklerine oluk oluk boşalmıştım. Benim giris cikislarimin yavaslamasiyla beraber yengemin cigliklarida azalmisti. Sikim icinden cikmisti.

Yng: gotumu dagittin hayvan

B: ozur dilerim yenge ama siz beni okadar azdirdiniz ki kendimi kaybettim

Yng: iyi bok yedin

Yengeme yaklasim ozur dileme opucugu verdim yavas ve usul usul ama uzun bi opucuk ayni şekilde yarene de bi teşekkür opucugu verdim. Ucumuz guzelce temizlenip dustan ciktik. Beni aralarina alacak sekilde ucumuz beraber koyun koyuna yattik. Kesinlikle bu zevki her ölümlü tatmaliydi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir