Yengem, Yaren ve Ben 31

Aradan iki hafta gecti. Dideme ailesinden para gelmis artik kendi evine cikabilirdi. Bana bu konuyu acti. Sana yeterince yuk oldum gibi sacma sapan laflar etti. Tabiki kabul etmedim, kendisini ikna ettim. Zaten son senesiydi iki ay sonra finaller olacak ve mezun olacakti.

O aksam eve geldigimde evde lambalar kapaliydi. Didem arkadaslarinda diye dusunmustum kendimi koltuga attim. Meger didem odasindaymis iceri girdi. Mavi fileli bir corap giymisti, ayni renk transparan bi külot yine ayni renk jartiyer ve transparan bi sütyen. Koltuga yapismis, nefesim kesilmisti. Didemin boyle bi camasiri olmadığından emindim, benim icin yeni camasir almisti kendine. İyice yaklasti bana kulagima egilerek ” bu gece ne olursa olsun yasamadigim zevkleri yasamak istiyorum seninle” dedi. Sanirim bu gece o geceydi, didemle defalarca sevismemize ragmen gotunu hic vermemisti. Dudaklarimi emmeye basladi. Her defasinda sanki ilk kez sevisiyormusum gibi heyecanliyordum bu kadinla. Ustumdekiler yavasca vucuduma dokunarak operek cikariyordu. Ciril ciplak kaldigimda kucagima oturdu. Bana kucak dansi yapiyordu. Sikim yumusacik bembeyaz teniyle yoguruluyordu. Elektrik carpmis gibiydim. Kadinimi tum hucrelerime kadar hissediyordum. Uzerimden kayarak diz coktu. Bacaklarimi sıkıyor ve opuyordu. Yavaş yavaş yukarı çıkarak tasaklarima yaklasti, yuzunu oraya gommus kokusu icine cekerek, “bu benim erkegimin kokusu” diyordu. Tasaklarimin ince etini dudaklariyla isiriyordu ardindan dilini hissettim, yuvarlak cizerek o bolgeyi yaliyordu. İsini ağırdan alan bi sanatci gibiydi. Dunyanin en sansli erkegi oldugumdan emindim. Ardindan agzini acarak toplarimi agzina almaya basladi. Onlari derinlere kadar emiyor imkanı olsa yutacakti. Her iki topuda ayri ayri agzina aliyordu. Sanki iki erkegin arasinda kalmis hangisini yalasa digerine ayip olacakmis gibi hissediyordu. Dilini tasaklarimdan cekmeden yukari dogru yalayarak cikti, sikimin kafasinda dili daireler ciziyordu, bunu uzunca sure devam ettirdi ve tamamini agzina almaya calisti fakat bunu yapamiyor en fazla yarisindan biraz fazlasini alabiliyordu. Eliyle hem sivazlayip hem emmeye basladi. Surekli vakumluyor sikimi degil ruhumu emiyordu. Biraz daha devam etse bosalacaktim ama birakmiyordu. Geliyorum dedim, dahada hızlandı sikimi agzindan cikarmiyordu. Sarsilarak agzina bosaldim. Eliyle ağzını tuttu, yutamamisti banyoya giderek tukurup agzini calkalayarak geri geldi.

Didem: Nasil askim becerebildimmi.

Ben: beni mahvettin askim.

Dudaklarimdan uzunca optu. “Daha bitmedi, benimle gel” dedi. Beni yatak odasina götürdü tam ortaya yatirdi. Yatagin koselerine ip baglamis. Ellerimi ve ayaklarimi o köşelere bagladi. İlk kez boyle bisey deneyimliyordum. Ellerimin baglamasi pek de hosuma gitmedi. Bunu farkeden didem ” askim bana guven, merak etme canini acitcak herhangi bisey yapmicam” dedi. Kabullendim, didem ellerini vucudumda gezdiriyor bana yine guzelce sakso cekiyordu. Yine sertlesip kazik gibi olmustum. Dudaklarimdan deli gibi opuyordum ama ellerim bagli oldugundan dideme dokunamiyor bu beni cileden cikariyordu. Didem uzerimden kalkmis, kulot ve sutyenini cikarmis sadece jartiyeri kalmisti. Uzerine cikarak sikimi aminin dudaklarinin arasindan surturerek kaydiriyordu. İcine girmeyi istiyor ama basaramiyordum sikimi amina denk getirmeye calisip tam icine sokacakken kalcasini kaldiriyor beni deli ediyordu dayanacak gucum kalmamisti.

Ben: didem yeter coz beni

Didem: olmaz askim bugun benim oyunlarimi oynicaz

Diyerek, am yalamayi nekadar sevdigimi bildiginden, amini agzima getirdi. Ama dokundurmuyordu. Tam dil atacacagim zaman geri cekiyordu kendini. Kollarimi cekistirmekten bileklerim kipkirmizi ve hep kesik kesik olmustu. 5 cm yakınınızda olan amciga dokunamamak, yalayamamak nasil bi duygudur bi tahmin edin. Gercekten sinirlerim bozulmus dislerimi sıkıyordum. Didem bunu farketti “tamam askim kizma” diyerek yuzume oturdu. Amini dilime yalatiyo, emmeme izin veriyordu. Çöllerde susuz kalmis gibi amini yalayip emiyordum. Bana sabit durmami dilimi mumkun oldugunca cikarip hareket etmememi soyledi, dedigini yaptim. Bu sefer kendisi ileri geri yaparak amini dilimi surtuyor bundan acayip keyif aliyordu. Ardindan uzerime uzanarak memelerini agzima gömdü o yusyuvarlak memelerinin tarifsiz yumusakligi beni mahvediyordu. yaragimi eliyle amina hizaladi, tam basini icine almisti ki geri cikardi, ayni hareketi defalarca yaparak beni kudurtuyordu. Son bi gayretle sag bilegimi ipten kurtardim. Hizlica sol elimi cozdum. Didem guluyordu.

Didem: ya askim ama hile yapiyosun.

Ben: yerim hileni, simdi gulme sirasi bende

Diyerek ayaklarimida cozup, didemi altima aldim. Bacaklarinin arasinda yerimi aldim, sikimi amina hizalayip bikerede kokledim. Didem ciglik atti ” askim yavas canimi acitiyosun”. Yine kiyamiyordum sevdigime yavasladim, normal tempoda git gel yapiyordum. Didem kollarini acmis carsaflari cekistiriyor, cekistirirken inliyordu. Ardından onu kucagima oturttum. İkimizde oturur pozisyonda o benim uzerimdeydi. Didem benim boynuma sarilmis ben onun kalcalarini sarilmis alttan sikerek ziplatiyordum. Ellerimi kalcalarinin arasina goturdum. got deliginde yuvarlak cizerek baski uyguluyordum ardindan parmagimi soktum, fakat bi gariplik vardi parmagim gotunde yag gibi kaymisti. Gecen sefer neyapsam sokamiyordum deligi dardi. Didemin gozlerinin icine baktim gulumsedi ben sormadan merakimi giderdi. Kulagima egilerek “sen gelene kadar once uzunca bi sure gotumu parmaklayip genislettim, gotum seni bekliyor askim” Heyecan basmisti beni dudaklarindan uzun ıslak bi sekilde optum. Didem kucagimdan inip domaldi, elleriyle gotunu iki yana acti. ” Gotum seni bekliyor askim, boz onu, benden sana bi armağan” sikimin kafasini soktum deligi hala dardi ama gecenki gibi degil alabiliyordu. Biraz daha girdim ve biraz daha girdim. Didem kasılmışti ama sozunden donmuyordu. Bende onun canını yakmak istemiyordum. O yuzden icinde bi sure bekledim deligi biraz rahatlamis, kasilmasi gecmisti. Biraz gir cik yaptiktan sonra daha fazlasi, daha fazlasi derken tamamini icine almis rahat rahat sikebiliyor, tarifsiz bir haz denizi icinde yuzuyordum. Didemin aci dolu inlemeleri, zevk dolu inlemelere donmustu. Didem kendini yatağa salıp uzandi bende icinden cikmadan uzerinden inmeden sikmeye devam ettim. Kac dk o pozisyonda siktim bilmiyorum ama siktigim en guzel got oldugu kesindi cunku sevgilimin gotuydu. Artik dayanamiyor bosalacaktim. Dideme arkadan sıkıca sarilip en dibine kadar tüm hucrelerime kadar bosaldim. Yorgunluktan bitkin düşmüştüm tam kendimi yan cevirip yataga atacakken. Didem” askim uzerimde kal seni tum bedenimle hissetmek istiyorum dedi. Dedigini yaptim yanagindan ensesin den vs. Opüp bi süre kaldim uzerinde sonrasinda ciktim. Dideme doğru donmus yan yatmistim. Didemde bana dogru donmus ayni pozisyonda yatiyordu. Dipdibe yatiyor burnumuz birbirine degiyordu. ikimizde ayni mutluluk ayni haz vardi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir