Yengem, Yaren ve Ben 24

Aksam didem eve geldiginde ona seferihisara gidecegimi söyledim nedenlerini anlattim, hatta kendisinide davet ettim ama vizelere 1 hafta kalmış didemin calismasi gerekiyordu dolayısıyla teklifimi nazikce geri cevirdi. Gitmeden once cantasina yine para koymuştum, bilirdim ki benden para isteyemezdi. Bir hafta kendisine fazlasiyla yetecek kadar para koymustum. Ertesi gun yengemin evine gittim gelecegimden haberleri yoktu. Bende hala evin anahtari vardi kapıyı sessizce actim. Yarenin odasina girdim. Yaren evde yoktu, sanirim dershaneye gitmisti. Yengemin odasina gittigimde orasida boştu tam evde yoklar diye düşünürken. Banyodan su seslerinin geldigini isittim. Evde kimsenin olmadigini dusunerek kapi aralik kalmisti sanirim. Yavasca kafami uzattigimda yengemi dus alirken gordum. Duşakabinin kapisi acik, saclari ve yuzu kopukluydu beni goremiyordu. Onu izlerken yengemi nekadar özlediğimi hatirladim. Hic sesimi cikarmadan izledim. yengem saclarini durulamis, vucudunu lifliyordu ardindan elleriyle vucuduna masaj yaparak kendini temizliyordu. Fakat biraz sonra bi eliyle gogus uclarini sıkarken bi eli yavas yavas bacak arasina gidip amini oksamaya basladi. Bunu gorunce benimde elim istemsizce sikimi gitmis kendimle oynamaya basladim. Cok gecmeden yengem durulandi acikcasi sasrmistim neden bukadar kisa kesti diye. Ama cok gecmeden nedenini anladim. Vücudunu duruladiktan sonra sonra dus basligini amina götürmüş suyu amina tutuyordu. Dus basligindan gelen tazyikli su aminin klistorisine carptikca yengem zevkten inlemeye baslamisti. Yengem bi eliyle 2 parmağıyla amina sokuyor diger eliyle suyu amini tutuyordu, zamanla inlemeleri artti ve kasilip titreyerek boşaldı. Tazyikli suyun kadinlari orgazm ettigini yeni ogreniyordum. (Kadin okurlarimiz varsa bunu iyi bilirler). Boşalınca kasilmalari bitti en son derin bi ohh cekti. Hemen ardindan ben iceri girip espri olsun alkislamaya basladim. Yengen korkmup ciglik atmis dus basligini bana firlatmisti tabi musluga bagli oldugu icin bana gelmedi. Ama cok sinirlenmisti

Yng: sertan allah belani versin senin, oldurcekmisin beni ya napiyosun sen orda sessiz sessiz.

Ben: ozur dilerim amacim korkutmak degildi odalari gezdim yoktunuz tam disari cikacaktim sesleri duyunca geldim. Senide o halde gorunce konsantrasyonunu bozmak istemedim. Neyse icerdeyim seni bekliyorum.

Yengem banyoda saclarini kurutmus uzerine bornozunu alarak oturms odasina geldi. Tani gelir gelmez azarlamaya basladi.

Yng: nerelerdesin sen kac haftadir. Bi gittin bi daha aramaz sormaz oldun. Anca mesaj atiyosun o da isle ilgili

Yengem hizini alamamis giydirdikce giydiriyordu. Ona didemden bahsettim. Olanlarin hepsini anlattim. Basta sevinmis gibiydi ama sonradan anladimki aslinda o sevinme degil sasirmaydi, konuyu anlatmaya devam ettikce durgunlasmaya basladi.

Ben: yenge? Sevinmedinmi yoksa

Yng: y.. yok sevinmez olurmuyum hic cok sevindim

Ben: bana pek oyle gelemedi

Yng: yoo sasirdim sadece ondandir. Neyse ben kalkip ustumu giyineyim.

Yengem ayaga kalkti tam gidecekken kolundan tutup kendime çevirerek dudaklarina yapıştım. Basta tepki vermemisti ama sonra itti beni.

Yng: napiyosun sen az once kiz arkadasindan bahsettin, simdi beni opuyosun. Ne ayaksin olum sen, yakisiyomu senin gibi delikanlı adama.

Acikcasi bunu söyleyince beni bi gulme tuttu. Gulmelerim kahkahaya donustu. Kendimi durduramiyordum.

Yng: ne gülüyon lan, anlatta bizde gulelim.

Ben yengeme baktikca gulmeye devam ediyor konusamiyordum.

Yng: konussana olum hastamisin sen, ne gülüyon

Ben biraz kendimi toparlayarak biraz da gulerek cevap verdim

Ben: ya yenge bana kiz arkadasin var delikanli ol diyon. Sen benim dayimla evliyken benle sikisiyon. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:)))

Yng: aaa sahi oyle dimi.

Diyerek oda basladi gulmeye. Beraber gulup sakinlesince kaldigimiz yerden devam ettik. Opusmeye basladik.yengemi alttan avuclayarak kucagima aldim. Elim bornozunun altina girmisti kalcalari avuclarimin arasindaydi o sekilde onu yatak odasina goturdum ve direk yataga sirt ustu attim. Bornozu sıyrılmış ami onumdeydi. Ama bu sefer cok uzun olmasada ami killiydi. Ben bisey demeden yengem cevap verdi “bakma oyle kimseyle sikismedigimden killari alma gereksinimi duymadim bundan sonra alirim.” Konusmadim, aklimda sadece o ami yutarcasina yalamak vardi. Direk dilimi amina sokup klistorisini emmeye basladim. Yengem basta sadece derin derin nefes alırken devaminda iki bacagini da havaya kaldirmis elleriyle destek vererek sonuna kadar acip amcigini bana sunmustu. Amcigini dilimle sikerken orta parmagimla got deligine baski yapmaya basladim. Yengem, ” ovvv cok iyi, devam et bebegim, yala yengenin amcigini, dayinin yapamadigini yap parcala beni”. bugune kadar ilk defa sikisirken dayimin adini geçiriyordu. Beni ne kadar ozledigi, ne kadar azdigi belliydi. Got deligine iki parmagimi sokmus iyice dondure dondure deligini genisletiyordum. aradan kac dk gecti bilmiyorum, yengen biranda elimi tutup cikardi bikac saniye hizlica amini ovaladi ve uzerime fiskirtarak bosaldi. Yengem bögürerek girtlagi yirtilircasina çığlık atiyordu ” ahhh cok iyi, en son nezaman boyle fiskirtarak boşaldigimi hatirlamiyorum, hadi durma sik yengeni, doldur tum deliklerimi” diyordu. Hemen amina girdim bikac git gel yapmistim ki, yengen altımdan kacti cekil oyle istemiyorum dedi. Çıldırmış gibiydi, beni yatirip kendisi uzerime oturmustu. Cowgirl pozisyonu almistik. Ben sikimi tutup amina hizalamaya calistim, elimi ittirerek hayir orasi degil diyip sikimi got deline soktu. ” Ohhh, aradigim ilac buymus ” dedi. Daha once gotten vermeyen yengem simdi muptelasi olmustu. İlk baslarda hepsini alamiyordu sonra delik acildikca koklemeye basladi. Yengeme sarilip kendime dogru cektim, uzerime kapaklandi belinden iyice kavradim, hareketleri kisitlanmisti. Simdi alttan ben hizla calisiyordum dibine kadar kokluyordum. Yengemin gozleri fal tasi gibi acilmis inlemeleri yatak odasında yankilaniyordu. Ama surekli alttan calisma bu pozisyonda beni yoruyordu. İcinden cikip yan tarafa devirdim, yengem ter icinde kalmisti. Sirt usti yatirip bacak omuza aldim. Gotune bi kerede kokleyip git gele baslamistim. Yengemin uzerine abandim bacaklari nerdeyse basina değecekti. Gozlerimiz birbirine kitlenmisti, “ohhh devam et bebegim devam et, sikini cok ozlemisim, sik yengeni parcala beni” diyordu. Bi kac dk daha bu sekilde pompaladim. Artik bosalacaktim, son kez dibine kadar kokleyim dollerimi gotunun derinliklerine biraktim kendimi yengemin gogsune biraktim. Goguslerinin arasina basimi koydum bi sure oyle kaldim. İkimizde derin derin nefes aliyorduk. Yengem saclarimi oksuyordu. ” İyiki geldin, ama bidaha bu kadar acma arayi” dedi. Gulumseyip dudaklarindan optum kalkip sirayla dus aldik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir